Suck



En valp på tio veckor ska inte göra utfall, huggas & morra. Och kämpa som
om han vore inför döden. Jag vet vad valp bitning är, men Börni börjar bli
extrem nu. Jag förstår inte varför han beteer sig som han gör, jag aktiverar
honom varje dag, så han lider ju inte av rastlöshet. Hur kan liten & söt bli så
stor & elak?


Kommentarer
Emma säger:

Börni säger till när han vill gå ut va? För det gör verkligen inte Ami han kan bara ställa sig o pinka någonstans utan att "säga" nått alls :/ grymt irriterande..

2009-04-23 | 21:21:14
Bloggadress: http://emmajern.blogg.se/
Emma säger:

Haha jag vet! :P Men det var ett tag sen nu :D Jaa kanske det, det har jag ju faktiskt aldrig haft. Får funta på det lite för just nu står det isåfall medllan ljusbrun och rödbrun typ fast lite mer rött än brun isf :P

2009-04-23 | 21:26:58
Bloggadress: http://emmajern.blogg.se/
Emma säger:

Haha jag vet! :D Men det var faktiskt ett tag sen nu xD Jaa det kanske jag kan ha, har ju faktiskt inte haft ljusbrun. Men isåfall står det mellan ljusbrun och ungefär rödbrun. :D hehe

2009-04-23 | 21:28:50
Bloggadress: http://emmajern.blogg.se/
Johanna säger:

Va tråkigt att du känner så gumman, men jobba på han är bara barnet & behöver en stadig hand! Det är du & inte han som bestämmer!

2009-04-24 | 06:54:06
Laila säger:

Tänkte bara trösta dig med att Caspian hugger tebax om man tar tag i honom, något vi måste ta ur honom NU.. Liza´s har oxå ett jävla humör.. Fiona oxå om du kommer ihåg henne.. Tyvärr så testar våra valpar gränserna redan nu.. Vilket jag iof tycker är bra. Hellre att dom gör det nu än när dom är runt året.. Jag snokar lite i din blogg pga att vi har valparfrån samma kull och för att du ska ha en bibis.. =)

2009-04-24 | 16:11:21
Bloggadress: http://lailahjartamartin.blogg.se/
Laila säger:

Nej usch, det är inte roligt.. Tyvärr så måste man ju använda den hårda handen och nypa dom typ i läppen när dom gör så.. Caspian är skitjobbig nu när man lämnar honom ensam.. Protestkissar överallt och biter sönder allt han kan få tag i.. Men jag har läst att ni har en tränare till honom, prata med din tränare om hur han beter sig.. Kanske kan du få tips, och få svar på varför han gör så.. Jag tror att det bara är en period han har just nu.. Det är ingen dans på rosor att ha valp, det är minst lika krävande som barn, om inte mer.. Du ska se att snart går det bra och då kommer ni glömma bort det tråkiga.. =)

2009-04-24 | 23:45:58
Bloggadress: http://lailahjartamartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback