Slut rökt.

 
Sanningen är att det är förbannat svårt att sluta röka.
 
Började när jag va 12år, Emma & Jag snodde ett paket av hennes mamma & sprang ut, visserligen bara munbloss (tufft va?, inte det minsta).. Hmm ja va är jag uppe i nu, 12år. Och min astma förvärrar saken. Jag kan inte sova om nätterna, vaknar tungandad & har ett rent helvete, men jag har bara mig själv att skylla.
 
Måste tillägga att jag va stark nog att hålla upp båda graviditeterna, men så börja igen! Hur dumt va det inte? NU har jag kommit till en punkt då jag inte orkar mer. Nu ska jag sluta, jag SKA, jag VILL!
 
Mosade sönder mina ciggaretter & slängde alla paket. Hittills går det bra. Jag vill lukta gott, ha god andedräkt, spara pengar & framförallt må bra. Sen att jag kommer gå upp ett par kilo, ja det får ja helt enkelt stå ut med.
 
Kämpar vidare. Puss
 
 

Helgen

 
Inte uppdaterat ordentligt på några dagar.
 
I fredags så blev det Taco mys med barnen & lillebror, daniel va iväg på bio. På lördagen blev det en sväng in till stan med Emma, Janne & Neo, solade & sen på kvällen blev det tjejmys, Madde fyllde 25 år, så vi åt god mat & drack gott & senare blev det utgång på Hugos. Tack för en trevlig kväll tjejer.
 
En urkass bild, tagit med min mobil. Men här är vi iallafall :)
 
Idag är jag hemma, sjuk. Sovit så dåligt inatt, svårt med andnigen då jag har förkylningsastma. Skulle behöva något mer än bricanylen nu, den hjälper inte. 
 
Sitter & skriver en shopping lista till Ullared, barnen behöver vinterkläder, sen ska julklappar inhandlas :)
Puss
 

onödigt.


 
Tom på ord. Dagarna går för fort. Snart är det Tisdag!

Saker på gång..

 
Det kommer bli bra, det känns bra. Äntligen lite planer för framtiden, något att ägna tankarna åt emellanåt. Det känns super bra fakiskt. Varit lite snurrit ett tag & jag har skrivit lite luddigt. men en klarhet kommer inom snar framtid..
 
Veckan hitills har jag spenderat med barnen & daniel, på förmiddagarna har ja varit hemma hor farmor & hjälpt henne. Ser fram emot Lördag, då blir det lite egen tid med tjejerna, Madde fyller 25år, så då ska hon firas. Kommer bli super trevligt.
 
Nu ska jag återgå till mitt bullbak, daniel & jag fick för oss att baka bullar, nu.. haha. Jaja, får passa på när barnen sover & man får göra det ifred.
 
Puss
 

Tvärvändning.

 

Nu tog mitt liv en tvärvändning igen. Oh jesus, vad håller jag på med, gör jag rätt? Det återstår att se. Jag vill ha en trygghet, men just nu är den långt borta.

Idag åkte jag, barnen & mamma upp till bror min en sväng, käka lite, fika & tog en sväng i skogen. hittade faktiskt en hel del kantareller, barnen tyckte det va kul. Eller ja Novalii iallafall. Liam har blivit så mammig sen jag kom hem, så honom fick ja böra på hela tiden. Helt ärligt så tog Liam det riktigt hårt när jag åkte iväg & jobba, han gick här hemma om dagarna & ropade mamma & letade efter mig. Det gjorde ont i mitt hjärta, så ont.

jag återkommer. Puss


Ombord på Cinderella

 
Jag har inte riktigt landa hemma ännu, har gått runt i något slags sov/vaket tillstånd. Idag sov jag till 11.30. Oh jesus, det va länge sen.
 
Dagarna på båten gick fort. Jag fick massa beröm, och komplimang om man nu kan säga så. Att ja va duktig, serviceinriktad, snabb & fort omtyckt av mina kollegor som kökschefen sa. Så på tisdag bär det tillbaks, en vecka hemma, en vecka borta och så fortsätter det..
 
Helt slut, så mycket nytt att ta in. Hela buffen va ombyggd sen ja va där sist, hela menyn va i princip utbytt. Dessert bordet är mer likt alá carten nu. Dessutom roterar man på olika stationer varje pass. Oh mycket att ta in..
 
Nu ska ja mysa med mina änglar. återkommer. Puss