Godkänd.

 

Har nu klarat provet jag måste gjort, med 100%. Så imorgon är det dax, upp mot båten & jobba.

Jag tror att jag redan saknar min änglar. Tänk att ja ska vara ifrån dem för första gången så länge, oh jesus. Men ja vet att pappa Daniel tar hand om dem precis lika bra, och dem älskar honom precis lika mycket. Det är nog bara mig det är synd om haha, det är jag som kommer ligga med hemlängtan om kvällarna.

Har lite andra planer för framtiden oxå. Men det bloggar ja om lite senare, när jag har lite mer att stå på så att säga. Det går framåt iallafall.

Nu ska jag packa väskan. Ciao.


Den obeskrivliga kärleken

Som är för stark för att kunna förklaras i ord.


Novalii & Liam, jag kommer älska er obveskrivligt mycket, jag kommer ger er all kärlek jag kan & mer därtill så länge jag lever. För mig är ni dem underbaraste, mina små underbara barn. Jag kommer ge er allt jag kan för att ni ska få det så bra som möjligt.

<3

 


2 dagar kvar

 
Suttit & pluggat nu ikväll. Sett säkerhetsintroduktionen, nu ska jag klara provet oxå. Ligger på 95% hela tiden & det gör mig galen. På Torsdag bär det iallafall av upp till Stockholm. Ska bli så kul, jag är förväntansfull :)
 
Puss

Badhus

 
Dagen har varit bra, förutom min kroniska trötthet. Uhä! Men så är det att vara småbarnsmamma. Vi va iväg till Norrköpings badhus, barnen tyckte det va superkul & sprang runt överallt, det badhuset hade en riktigt bra avdelning för barn. Tillskillnad från Finspångs.
 
Ett gammalt kort på mina badtroll <3
 
Efter badhuset åkte vi en sväng till Mirum galleria, då jag aldrig varit där. Och det höll inte mina förväntningar. Blev en snabbvisit, Tacka vet ja domino, linden & spiralen ;)
 
Eftet det blev det grillat hos familjen petterson/rydell, och sen en pratstund med min fina vän Johanna. Så med andra ord har ja hunnit med att vara väldigt social idag, haha.
 
Nu lite tv tittande innan läggdax. Puss
 
 

Frustrerad

 

24 unika läsare. Men endast två kommentarer? Ja det är ju alltid något iallafall :) Kul att ni andra läser även om ni inte kommenterar!

Idag, uh vilken dag. Fick iallafall en lång & skön sovmorgon utav min älskade son, 09.35 tyckte jag att det va dax att väcka honom, då va mamma rastlös. Så vi hade en mysmorgon med frukost ensamna, lungt & skönt vid matbordet. Novalii kom hem från mormor vid halv tolv tiden & pappa Daniel jobbade tolv timmars helg.

Va uppe en sväng på regna marken idag med familjen, plus familjen pettersson/rydell. Åkte även förbi factory outlet, men min plånbok tillät inte priserna.

Nu ikväll har jag letat som en tok efter mitt pass, blev så frustrerad att jag va tvungen att gå över till Johanna & prata av mig lite, sen knalla jag hem & vipps så hittade jag det. Det är bra att ha vännen så nära så man kan ta en pause & skingra tankarna lite.

Bra iallafall att passer är funnet, nu kan ja åka upp till Cinderella & jobba på Torsdag. Blev ett långt inlägg idag, så nu ska ja fortsätta min kväll framför tvn. Puss


Inredning

 
Dagen har i stort sätt bestått av massa måste, eller vardagliga sysslor kanske man kallar det? Har iallafall städa, styrt med tvätten från igår. Dagen bästa är nog att jag tjänat in 600kr idag på finspångs loppisen, sålt läragåvagn, åkpåse & en skoförvarings byrå. Helt perfekt att nån annan kan få nytta av det ja inte längre behöver.
 
En sneakpeak från gårdagens inköp. Hur fin som helst i mina ögon. Och den får pryda vårat sovrum :)
 
 
Nehe, Novalii skulle ha fredagsmys & sova hos mormor inatt, så ikväll är det jag, Daniel & Liam. Liam sover nu, så jag & Daniel får en slapparkväll framför fångarna på fortet ensamna. Lugn & ro med andra ord.
 
Ha en fortsatt bra fredagskväll. Förresten, läser ni, lämna ett gärna ett spår, så ja kan få följa er.
 
 
 

Ikea

 
En sväng till Ikea blev det idag, ny bäddmadrass & nya kuddar, väl behövligt måste jag säga. Sen blev det lite smått & gått. Bland annat en grym lampa som jag dock inte vet var den ska hänga haha.
 
Nu har jag & barnen ätit lite kvällsmackor. Daniel är iväg en sväng, första gången han gör nånting själv efter det som hände. Skönt att han börjar må bra igen, bara armen som krånglar, men det kommer gå över.
 
Tänkte göra om lite i våra garderober här hemma, finns alldeles för lite plats för saker & ting, så ska försöka tänka praktiskt. Mina skor är mina "bebisar" och nu ska dem få en egen hylla har ja bestämmt.
 
Just ja, tvätten. Tjingeling.

Höst

 
Hela sommaren har vi sovit med sovrums fönstret öppet, men inatt kom det bitande vindar, vi fick stänga det. Hösten är här vare sig vi vill eller inte. Men ja kan inte låta bli att tycka det är mysigt.
 
Nu är Lilleman snorig & dan här hemma. Daniel har ont i kroppen vilket är förståeligt, så han ligger mest. Novalii har för tillfället ett överskott av energi, medans jag går på sparlåga. Förstår henne, eftersom det blivit mycket farande fram & tillbaks till sjukhuset osv. Men för mig har det varit för mycket helt enkelt, kroppen har gått på energi jag egentligen inte har. Och nu när daniel är hemma och jag slappar av, så kommer tröttheten som ett brev på posten.
 
 
Idag måste jag städa & allt vad det innnebär, plus tvätten. Sen ikväll måste ja sätta mig & göra säkerthetsintroduktionen & testet tills ja ska upp till cinderella.

Tjingeling.
 

Min andra hälft.

 

När jag åkte in till honom imorse och mötte honom i korridoren, fullt med infarter och slangar, ändå kände jag ruset i kroppen, han är min & jag älskar honom. Den där känslan får man aldrig tappa, känslans man upplever som nykär. Tappar man den, kommer man förmodligen inte Leva länge ihop, tro mig. 

 

Men besvikelsen blev ganska så total när ja inte fick ta med honom hem, men nu sitter han här hemma i soffan iallafall. Helt underbart! <3

 

Jag älskar dig.

 

 


Have2Have..

Sko tokig som jag är. Dessa är ett måste..
Spara spara spara :)

Ta aldrig någon för givet.

 
Jag kunde ha förlorat dig. Den enda människan jag vill leva med. Pappan till mina barn. Jag måste sluta ta dig för givet, för det är det man gör när man levt med varandra närmare 6år, man tror att han alltid ska finnas där. Men det är så lätt, livet är så skört!
 
Minns ni tatueringen jag skulle göra, körsbärsblommorna.. Som har en betydelse, ta ingenting för givet, livet är kort.
 
 
Låt oss förbli friska nu, och få leva livet fullt ut. Jag orkar inte med mer nedgångar, som alltid när jag precis tagit mig upp över ytan.
 
Jag älskar dig Daniel. Och mina änglar Novalii & Liam <3

Känslor

 
Den här känslan kommer jag leva på länge.
 
Jag ska tillbaks till Cinderella & jobba :)

?

 
It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've  waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can  breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't  stop it if I could

Positiv?

 
Ännu en ny dag.
 
Hösten närmare sig. Nån slags känsla infinner sig. Vet inte om det är en positiv eller negativ känsla. Det återstår att se.
 
Misslyckad, den känsla infinner sig för tillfället. Det känns inte alls bra. Kan ja inte lyckas med detta, va kan ja då behålla hos mig? Jag känner besvikelse.
 
Fredag idag, va ska jag göra? ingenting planerat, hade gärna åkt in till Norrköping. Men i nästa sekund så ångrar ja mig. Åh! Får se va det blir utav den här dagen. Säkerligen lika dan som alla andra dagar.
 
Positiva jag. Jag vet att det bara är en period, det går över, det måste gå över.

En dag, precis som alla andra.

 
Samma känsla sitter i. Dagen började sen, 09.30 nångång, ja minns inte riktigt. Gick som i dvala fram till Daniel sa att vi skulle åka till norrköping. Ja körde, fokuserad blick på vägen, minns ingenting runt omkring.
 
Hemma? jag gör ingenting. Måste laga mat, måste, måste måste. Alla dessa måsten? Jag tror ja behöver semester? Jag har nyss haft semester, men ja menar en semester för mig själv, med mina egna känslor, tankar & intryck.. Det kommer ta tid. Men nångång är det min tur.
 
Nu ska jag mysa med mina underbara barn.
Puss

När tiden inte räcker till.

 

Dagarna flygger förbi, och jag kommer på mig själv med att ha blicken neråt, jag ser mina skor, sparka i gruset. Jag märker att vi byter årstid, jag ser inte träden bli vackra & färgglada, men jag ser att jag tar på mig varmare skor. Jag önskar att jag hade tiden & orken att titta uppåt, njuta utav det jag ser. Men jag hinner inte, jag orkar inte.

Allting tar för mycket tid, det känns som jag tappar andan, som att jag förlorar varje dag. Känslan är obeskrivlig. Livet flyger förbi, medans jag står still & märker att årstiderna ändras.. Hösten är mysig, kvällarna är mörka, jag får sätta mig ner & njuta av dem tända ljusen. Kvällen, den enda tid då jag faktiskt hinner med att tänka. Då jag faktiskt kommer på mig själv hur jag bara går igenom dagarna som i en dimma.

Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar, jag har känslor utan uppehåll.

 

 


kort update,

 

Ja ni, det här med att söka jobb är inte det lättaste. Usel på att skriva, usel på att prata, blyg & jävlig. Men jag va nere på arbetsförmedlingen & skrev in mig, jag har även ringt ett jobb & pratat med dem, så nu hoppas jag! Det skulle vara en möjlighet för oss. Det skulle förändra massor.

Dagarna flyter på & går alldeles för fort, tyckte att jag fick en höstkänsla förut, kall luft & någon speciell doft.. Men vi har ju inte haft någon direkt sommar i år. Hösten kommer fort! Jag längtar redan efter jul & julpynt haha.

Novalii är nu stora tjejen här hemma blöjjfri sen några månader tillbaks & nu häromveckan sluta hon med nappen. Allt har gått så bra, hoppas det går lika bra när det är dax för Liam.

Återkommer. puss