Varmt

Dagen började med en promenad med Börni :) På morgonen är det ju riktigt behagligt ute. Sedan pkte jag ut till Lotorp, satt i udden en sväng med Emma & Janne. Helt otroligt varmt. Gick sen hem till mamma en sväng, blev bjuden på tacopaj, mumsigt! Sen fick Novalii bada ett par ggr, det är så synd om både henne & börni i den här värmen.

Nu sitter jag hemma iallafall. Inte så vidare skönt här heller, känns som att komma in i ett växthus eller bastu faktiskt. Fytusan, vi har sol hela dagen. Men nu sover både Novalii & börni. Så nu har jag lite egen tid, det behövs ibland. Så ja ska nog ta mig nått smarrigt & sätta mig framför tv:n en stund o slappa, innan det är dax att väcka lillan för mat.

 

Puss Josefine


Tänk vad vänner kan göra.

På bättre humör. Som vanligt, det går som en berg & dalbana. Minsta lilla motgång & jag mår jätte dåligt. Usch nu vill ja bara må bra igen! Men som tur är så har man vänner som får en på bra humör.

Sandra har varit här idag ett par timmar, fikat & pratar en del :) Det va trevligt. Sen kom Sofia hit & hämta mig, så följde jag & Novalii med ut till Lotorp & så lagade vi till lite tacos, det va mys :) Så som sagt, en dag med vänner gör humöret på topp igen. Nu återstår att se hur morgon dagen blir. Det finns ett talesätt "glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya".

Fick ringa sjukvårdsupplysningen förut. Novalii har inte gjort nr 2 sen i fredag, och har i matvägrat rejält nu i 2 dagar, så jag vart orolig, men så länge hon kissar så är det ingen fara. Men får hon ont i magen & det går över tio dagar innan hon gjort något så måste vi höra av oss igen. Men ska ringa bvc imorgon om maten, blir ju orolig när hon äter så lite när det är så varmt :/

Jaja, nu ska jag nog ta & krypa ner under täcket & försöka sova i den här värmen, usch lägenheten är som en bastu. Blä. Vi svenskar är då aldrig nöjda, är inte för kallt så är det för varmt :) hah. Nog nu, Godnatt Puss Josefine


..!!


JAG SKA ALLTID FINNAS DÄR FÖR ALLA & LYSSNA PÅ ALLA JÄMT. Men så fort jag mår dåligt, vem fan har jag att prata med? INGEN. Jag är så trött. Trött på allt! Varför ska jag ställa upp jämt & vara alla till lags, när ingen bryr sig ett skit om mig? Ne usch, nu är det slut på det.

Jag duger bara ibland. Och jag vet oxå varför. usch

Uppdatering


Jag kanske skulle ta & uppdatera lite nu då :)

Igår, va ute hos mamma på kvällen & grillade. Jag tappade humöret i vanlig ordning & ville bara hem & lägga mig & ta det lungt. Vet inte varför jag blir så depp hela tiden. Jaja väl hemma fick jag ont i ryggen & svårt att andas, jag fick en massage av Daniel & sedan tog vi ett varmt bad, då vart det mycket bättre. Tror jag har spända muskler, går ju & bär på Novalii dagarna i ända.

Idag va vi ute i Lotorp, satt vid badplatsen med Johanna & Jonas ett tag, sedan gick vi & tog en glass & sedan hem till mamma, Novalii fick bada i en balja :D Hon tyckte säkert att det va jätte skönt, tycker så synd om henne i den här värmen, börni för den delen med, honom fick vi spola av. Fast han hatar vatten stackarn! Jaja sedan gick vi & träffa Johanna o dem igen & sparka lite boll med börni på fotbollsplan, så nu är han helt slut :)

Nu ligger snuttan & sover efter mycket om & men, Hon har varit så grinig efter att hon fick nappflaskan i fredagsnatt, det går ju en aning fortare med nappflaskan & hon behöver inte anstränga sig allt för mycket för att få i sig något, så hon blev lite bortskämd. Men ja kämpar på med bröstet :)

Imorgon ska sandra komma hit en sväng runt två, sedan skulle jag hinna med & träffa Jullangullan oxå. Daniel jobbar eftermiddag hela veckan, tråkmåns. Ne nu ska jag sova. Puss&kram skumbanan ;) Josefine


VÄRLDENS SÖTASTE NOVALII





Utgång

Gårdagen va ju helt okej till & från. Roligast när vi satt här hemma ett par stycken, där nere sen hände bara tråkigheter, men det är ju bara som i vanlig ordning.

Nu vet jag iallafall, att det inte har varit något att sakna det där med alkohol & krogen. Nu minns jag hur urtråkigt det är, samma gamla vanliga människor i samma tråkiga håla. Det kan ju inte bli sämre. Nu vet jag iallafall att jag aldrig missade någonting. Och hädanefter så kommer jag bara vara med min dotter, hon gör min dagar. Jag har saknat henne så himla mycket inatt, då hon sov hos mamma (mormor). Det va riktigt jobbigt. Men snart har ja henne i min famn igen snuttan. Tack iallafall för gårdagen :)

Ikväll ska nog familjen ut till mamma & grilla lite. Beror väl på lite hur Daniel mår, men jag ska väl ut i vilket fall :) Alltid skönt att va där ute. Nu ligger Daniel as bakis & säger åt mig att vara tyst, vänta du bara tänker jag haha, när lillan kommer hem, så får vi se vilket humör hon är på, jag hoppas hon skriker riktigt högt haha. Så trött på att karln inte kan behärska sina alkoholintag, så jag tycker inte ett dugg synd om honom idag :)

PussJosefine

Fredag

Jag & Daniel vaknade runt 06.00. Då tyckte Novalii att det va dax för oss att gå upp, så här vart det ingen sovmorgon inte. Lite trött är man allt, med tanke på att man somnade runt 02.00 inatt.

Idag så ska vi in till stan en sväng, jag tänkte shoppa mig lite nya kläder inför ikväll. Om jag nu hittar något vill säga. Fick min föräldrapenning idag, men det brukar vara så att när man väl har pengar så hittar man inget. Typiskt. Jaha ikväll blir det att gå ut för första gången på ett antal månader, dock nykter.. Mamma ska ha Novalii över natten, så får vi se hur det går, inte för att jag tror att det blir några problem, men ibland är hon lite små tjurig & vägrar flaskan. Men det ska nog gå bra :)

Igår gjorde jag inte allt för mycket. Emma & jag gick på en långpromenad på 1½ timma, det va riktigt skönt. Gcik även förbi Sandra, Novalii fick 2 gulliga klänningar, hon tackar :) Sedan blev det att gå hemmåt. Daniel hade slutat tidigare, så han va hemma när jag kom. Tjata till mig en massage av honom igår, riktigt skönt vill ja lova, min rygg & mina axlar värker dagligen efter att jag ammar & går & bär på nova.. Så tack älskling.

Ne nu ska jag ta lillplutt. Josefine


Torsdag

Nog med tråkigheterna nu. Jag hoppas att vi löser det här.

Jag har ju trots allt världens underbaraste dotter att ta hand om. Som jag älskar mer än allt annat här i världen.
& så får jag ju inte glömma jordens gosigaste hund oxå. Man ska se över det man har istället för att sörja det man inte har.

Börni gubben fick vätskebrist igår. Det är lite bättre nu, nu har han ialf fått i sig lite mat! Och lite mjölk, men den kom upp direkt. Eftersom han vägra vatten, så fick det bli lite mjölk. Blir det inte bättre så får jag gå ner till apoteket och köpa vätskeersättning åt honom, för han mår ju inget vidare stackaren. Känner mig en aning dum som inte förstod va som va fel direkt igår, ja menar det va ju sjukt varmt ute. Men men man lär sig nya saker varje dag ;P

Nu sover Novalii, och jag har fått sova ut idag med, idag sov vi till klockan 09.30, hur skönt som helst. Dock får jag ju gå upp 1-2 ggr per natt & amma. Så man är ju lite trötter iallafall. Det där med att amma är mindre roligt, jag känner mig stressad varje gång det är dax, plus att jag inte vill slänga fram brösten här & var. Men så fort jag ger lillan ersättning så får jag ångest/Dåligt samvete för att jag inte ammar, för hon blir ju jätte tuttig när jag inte ammar, bara gett ersättning. Men jag vet ju att hon mår bra, så länge hon får mat & såklart massvis med kärlek. Nu för tiden är det ju så himla "självklart" att amma, så det känns som ett "måste". Jaja nog om det.

Nu kommer snart Emma hit på en kopp te, måste rota lite i skåpen & kolla om jag har något smaskigt att bjuda på. haha.

Puss / Josefine

?

Don't think
I can't feel there's something wrong
You've been the sweetest part of my life so long
I look in your eyes, there's a distant light
And you and I know there'll be a storm tonight
This is getting serious
Are you thinking 'bout you or us?

Don't say what you're about to say
Look back before you leave my life
Be sure before you close that door
Before you roll those dice
Baby think twice

Nedgång


Jag behövde komma bort. Men hade ingenstans att komma till. Jag trodde jag va välkommen, men jag kände mig bara ivägen. Jag ville att någon kunde lyssna, men tydligen så ska man bara stå ut, varför förstår ingen att man kan behöva ett tag för sig själv. Äsch, alla är helt enkelt för upptagna.

Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den här punkten i livet. Eller jag hade snarare hoppats på att inte komma hit. Jag vill att allt skulle vara bra & flyta på. Men det går bara åt fel hål. Det sägs att livet har sina upp&ned gångar, men när går det uppåt igen? Suck. Jag skulle absolut klara mig själv, om det är det som krävs, så får det bli så!

Börnigubben har inte ätit sen igår. vet inte vad jag ska göra riktigt, för han vägrar, undra va det är med honom. Kanske är värmen? Men då borde han väl iallafall vilja dricka.

Nu ska jag fundera ut, vad som ska hända härnäst.
JOSEFINE

Smultronstället



Igår tog Jag, Novalii, Sofia & Stoffe en tripp till smultron stället. Yummie :) Det va riktigt gott & så himla härligt väder oxå. Det får blir fler turer den här sommaren känner jag!

Igår vakna Novalii 05.00 & somnade inte helt fören 23.00 ! Hon bara gnällde & gnällde hela dagen, sov 5minuter, vakna sov 5 minuter, vakna. Så hon va riktigt övertrött & en aning jobbig. Blir lite påfrestande när man själv är sjukt trött. Vi kommer nog aldrig komma in i några rutiner som alla snackar om. 

Men idag vakna hon & tittade på mig med världens största leende. Sötunge, jag älskar dig så otroligt mycket <3 Puss Josefine

J & N



JOSEFINE & NOVALII

Upptagen


Vaken som vanligt vid den här tiden på dygnet. Hade jätte gärna velat sova, är så grymt trött. Men lillan ville ha mat & nu ligger hon i sängen & skrattar för fullt :) Hon har börjat lägga på riktiga leenden varje dag nu, speciellt på mornarna. Förstår inte va det är som är så kul då, kanske är att jag ser ut som ett lik, trött som man är. Haha.

Blä sitter här & måste betala räkningar, det är mindre roligt må jag säga. Hade ju varit väldigt mycket roligare med lite shopping haha. Men jag får vänta till agusti, då mina skattepengar kommer. Då blir det Liseberg med tror jag, kommer bli riktigt kul:)

Igår va Sofia&Stoffe här, vi såg wallander - skulden & käkade gottigt & bara hade det mys. Novalii fick ett par shorts & en t-shirt av sofia, hon är bara för snäll, skämmer bort novalii ;) haha. Idag tror jag Sofia skulle komma hit & hjälpa mig & färga håret, ser så trist nu.


Ne nu gnäller Börni, han vill ut & Novalii är ledsen. Återkommer. Puss Josefine

Kors i taket


 

Daniel kom in i sovrummet imorse, pigg&glad, & frågade om vi skulle lämna Novalii hos sin farmor några timmar idag, jaha sa jag, vadårå? Ne jag tänkte att vi skulle storstäda här hemma. Jag trodde inte mina öron. Men sagt & gjort, vi åkte dit med Novis, sen hem & städade hela lägenheten, flyttade runt möbler osv, så nu ska det fasen va rent här hemma :)

Sen när vi va klara hämtade vi Novalii & åkte ut till mamma en sväng, Daniel skulle kolla på deras bil som lät lite konstigt. Blev bjudna på glass, men det blev bara en snabbsväng dit, nu är vi hemma igen. Skönt & va hemma när det är ny städat. Jag är helt slut & ska bara slappa nu! Ha en fortsatt bra kväll. Puss Josefine




Haha GullUnge.


Engel



Inte direkt min musiksmak. Men den här låten fastna jag för, hans röst ;)

Yrvaken

Novalii vakna nyss, efter att hon sovit i sin säng sen klockan 1inatt. Duktigt gjort, det blir bara bättre & bättre. Men nu skulle hon minsann ha mat, åt som en galning. Hälften kommer väl komma upp som vanligt. Hrmf. Jaja det är ju ingen fara så länge hon går upp precis som hon ska :)

Igår kväll så va Daniel hemma med Novalii, medans jag & sofa va ute & for lite. Ja hade gärna velat gått ut på krogen, för jag ville DANSA :) Men ingenting va öppet, suck. Jag som verkligen fick tjata till mig ett par ensamma timmar. Men istället åkte vi till Sofie, va kul & träffa henne, va allt för länge sen. Kul & se hennes lägenhet oxå, den va kanon fin :) Tack för titten Sofie!

Idag, va är det för dag? hmm ja söndag. Mitt huvud är inte riktigt med. Idag ska jag Slaaappaa. Bara sega hela dagen, jag är sjukt trött. Skulle behöva sova ut en hel natt verkligen. Men vi får nog göra upp så här hemma att vi kör varannan natt, så vi får sova ut både daniel & jag. För hon tar ju ersättningen lika bra som bröstet.

Ne nu ska jag sova en stund till. Återkommer. Puss Josefine


Mamma & Pappa älskar dig hjärtat <333

Vi hade ju iallafall tur med vädret

Nevars men midsommar blev ju ganska lyckad till slut iallafall :)

Vi åkte upp till mormor&morfar i sommarstugan runt 12.30, vi kom dit fikade, sedan käkade vi smörgåstårta, & grillade senare på kvällen. Det blev även en & annan promenad, plus kubb spelande, som Hampus(lillebror) kom på att vi skulle spela runt 22.00 då alla knott va framme. Dem är olidliga, fytusan. Iallafall så hade jag & Daniel varit nere & hämtat mammas husvagn, så alla stanna kvar ute hos mormor&morfar, va riktigt mysigt, dock tyckte jag att det va svinkallt på natten, men mysigt & höra smattret från regnet. Sedan hade mormor gjort frukost till klockan 09.00, så då vakna vi av att mamma stod utanför & knackade. Va bara knalla upp, men gu va gott det va att bli serverad frukost för en gångs skull :)

Nu är vi hemma, jag har nyss varit förbi farmor & solat, jag somnade i solariumet som en stock, sola i en halvtimma, vakna av att solariumet va avstängt, då hade jag legat där i i 40min hahaa. ska strax hoppa in i en dusch, sedan mata novalii stumpan & sen skulle nog Sofia komma hit & stoffe tror ja väl oxå? Får se va vi hittar på för trevlans. haha.

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen




Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine


Dagens händelser

Idag va vi på bvc med Novalii, hon väger nu 4800gram & är 56 cm lång :) Stora tjejen växer så det knakar ;) Sedan va vi inne på hörsel kontroll på vrinnevi & hon hörde precis som hon ska. Sedan va vi inne i stan en svänga, träffade Malin med familj, va så himla kul & träffa henne & se hennes söta barn! Jag hittade även lite kläder till mig då, blev ett par jeans, 2 linnen & bh & trosor & ett par byxor till Daniel, jag som dock bara skulle ha en tröja :P haha men så blir det ju jämt.

Ikväll har Sofia & stoffe varit här, vi har käkat sallad & varit ute på promenad & bara myst. Har varit kanon trevligt, så himla skönt & en sån bra vän att prata med när livet känns jobbigt<3

Imorgon är det midsommar. Jag ska ut till Mormor&morfar i sommarstugan med familjen. Ska äta smörgåstårta & mysa, mamma skulle göra en liten krans till Novalii, så ska vi ta lite kort, ler. Hon kommer nog bli kanon söt :)

Ett kort på Novalii i hennes nya Scarf, -Tuffast i stan, men det skulle nog ha vara SNYGGAST ;) haha. Puss & Godnatt Josefine


Kl 04.00

Jag kan verkligen inte sova. Tror jag kommit till stadiet då man är för trött för att kunna somna eller något liknande, skumt. Men ändå.

Igår kväll va Sofia&Stoffe här en sväng, vi käkade lite tacos & bara va. Det va trevligt. haha:) Dessutom så somna Novalii i hennes säng igår kväll, efter mycket om & men. Hon vakna dock för en halvtimma sen, så nu ligger hon i våran igen ;) Haha. Sen så strejkade mina börst igår, på något konstigt vänster. Stackars liten innan jag förstod varför hon va så himla ledsen & släppte taget osv. Så igår kväll gav jag henne Nan, och hon blev ur nöjd & har sovit som en stock från klockan tio fram till nu!

Ja snart då bär det av ;) Ska ju med brorsan till G-kås, till inspilningen av Ullared, Haha kanal 5 har ringt & tjatat om att han ska vara med, efter att dem träffat honom på "färjan". Dem älskade hans dialekt. Haha. Så vi ska upp dit, ja vill dock inte vara med i tv, men det blir väl säkert så iallafall, Johan vill. haha.
 Kul att bara jag & Johan ska göra något för en gångs skull. Va så himla länge sedan vi sågs över huvudtaget & gjorde någonting.

Nehe om man skulle lägga sig i sängen igen & försöka få sig en blund, för imorgon är det Bvc klockan 10, sedan in till öron, näsa & hals klockan 13. Sen hem till farmor & sola. Så jag måste få lite energi känner jag.

Återkommer. Puss Josefine

Godnatt


Vakna imorse av att Novalii gapa som en tok. Så jag väckte Daniel, så han fick trösta henne & jag somna om. haha! Iallafall så gick jag upp efter en stund, sprang hem till farmor en snabbis & solade. Sedan tillbaks hem, duscha & sedan for vi in till stan, till barn&ungdomskliniken med Novalii, dem gjorde en uppföljning igen på puls osv. Allt va bra som tur är :) Lättnad.

Nu ska jag mata henne en sistaa gång. Sedan ska jag lägga mig. För ja ska upp tidigt imorgon & tvätta alla nya kläder hon har fått. Så hon kan ha på sig dem :)

Daniel ska på husvisning imorgon ;) Skojj. Hehe. Ne nu ska ja ta henne. Godnatt

Middag&shopping.



Vart bjudna till Daniels farmor på middag. Vi fick mat & efterätt + fika :)
Va hur trevligt som helst. Novalii fick även 500 kr, så vi for direkt & shoppade
nya kläder till henne. Blir som ett beroende, hur kul som helst :)



Ne nu blir det tv:n Puss josefine

Typiskt



Sömntutan sov till 09.30 idag. Typiskt när jag va tvungen & gå upp & tvätta
kl 07.00! Kunde ju fått världens sovmorgon annars :)

Godmorgon

Nu sitter jag här klarvaken :) Det är väl tur det eftersom jag ska börja tvätta 07.00!
Novalii sov i sin säng inatt, äntligen kunde hon somna där. Inte ens ett litet gnäll gav hon ifrån sig, hon somna som en stock. Dock så vaknade hon halv fyra inatt & skulle ligga bredvid mamma&pappa igen. Sötnosa. Men huvudsaken är att hon klarar sova en liten stund i sin säng, så att hon vänjer sig, plus att vi får sträcka ut på oss lite.

Jag är ju himlans duktig oxå, har gått dem här dagarna & funderat på vart tusan mina skattepengar har tagit vägen. Eftersom alla andra får sina :O Ja, då har lilla Josefine glömt & skicka in kontonumret, så ja, jag får inte mina jädrans pengar förens i augusti. Inte nog med det, fick hem mitt föräldrapenningspapper igen här om dagen, då hade jag glömt undertecknat med mitt namn, så det va bara skriva under & skicka in IGEN. Så denna månad blir det nog fattigt. LYCKAT! Jag är så himla slarvig. Hrmf. Måste nog vara lite nogrannare hädanefter.

Idag ska vi till familjerätten & skriva faderskapsintyg. Så Daniel är pappan & vi får delad vårdnad. För just nu står hon ju bara på mig snurpan. Måste kolla om det va idag vi skulle till bvc oxå.




Snuttan bara ett dygn gammal. Igår blev hon 4veckor. Tiden bara rusar iväg.
Ne, nu blir det frukost. Puss Josefine







Tusen Tack


Ett stort tack till Malin www.alicesmamma.blogg.se som fixade iordning min blogg.
Den blev verkligen jätte fin. Jag är ur nöjd
Nu ska jag slänga mig i sängen & mysa med dem två bästa som finns.
Daniel & Novis. Godnatt Puss Josefine

Söndag


Dagen i helhet.

Började klockan 08.00 av att mamma ringer & väcker mig & Novalii, pratar en stund & somnar om ;) Går upp igen klockan nio. Ut med Novalii & börni, sedan runt halv elva gick jag hem till farmor, fikade & solade. Börjar & få lite färg nu. Men ska köra på mer, bara pressa :D haha. Knallade hem runt halv två, gick ett varv med börni & novalii igen. Sedan in, slumra till en halvtimma.

Sen runt fyra kom Daniel hem från jobbet, vi åkte & käka ute, gottigt, sedan handla vi lite mat. Nu har jag nyss badat snuttan & så har vi städad här hemma, har dock toaletten & sovrummet kvar. Men det får ja ta efter tvätten imorgon, usch måste upp 07.00 & tvätta :S


Jaja ikväll bli det bara mys & tv:n med naturgodis, yummie :) Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Suck


Nu sitter jag hemma, gick hem runt 21.00! Efter att jag fick samtalet, jag fick frågan om jag va dum i huvudet. Jag liksom tappa lusten totalt att umgås med mina vänner som jag inte träffat på hur länge som helst. Det enda jag ville va att få umgås lite ;( & va kom jag hem till, ingen? Dörren va låst, det va släckt överallt, inte ens Börni va hemma. Vart är alla? Vart är min lilla tjeja?

Just nu mår ja sjukt dåligt. Tänkte bara lägga upp lite bilder på tjejorna som jag ialf hann umgås med 1½timmar ikväll, och bara den lilla tiden gjorde mycket.





Ha en fortsatt bra kväll Puss Josefine

Studenten

Hemma igen efter en svänga på Johanna student, blev även medbjuden hem på mat & efterätt, tack så himla mycket stumpan. & grattis till studenten raring. Har saknat denna tjeja massor, så det va jätte kul att få träffa henne igen.



Novalii är hemma igen nu & jisses vad jag har saknat henne. Va tvungen & ringa hem en gång & fråga hur det gick. Och såklart hade ju allt gått kanon bra & hon slurka ur nappflaskan på ett nafs. Känns så himla skönt att hon tar den nu :)

Sitter & funderar på att följa med tjejerna ut en sväng ikväll, vill inte missa Johannas student dag heller. Men det blir ju ett sånt jävla snack om man skulle gå ut, även fast ja går ut nykter. Fast iofs ska man ju skita i vad andra tycker, huvudsaken är ju att man vet att man gör rätt för sig själv. Men ja får se hur det blir med den saken, har bara mina funderingar..

Första gången

Så, nu sitter man vaken. Ska strax göra mig iordning lite, ta en morgon promenad med Börni! Sen ska jag förbi farmor en sväng!

Runt tolv kommer mamma & hämtar Novalii, hon ska vara där en stund idag. Fy va nojjig jag är, känner en stor klump för att lämna bort henne, även fast det bara är ett par timmar & till min mamma. Man blir ju så orolig, fast man inte borde! Första gången jag kommer vara ifrån henne. Inatt har hon sovit helt underbart bra min lilla snutta. Vakna inte fören 05.00 imorse & ville ha mat. & sen skulle hon ha nyss, men nu sover hon igen :)

Idag tar Johanna studenten. Grattis till henne :)
Puss Josefine


Äntligen en lugn stund



Äntligen sover hon snuttan! Jag är helt slut. Hon har hållt på ett antal timmar nu & gnällt & ingenting har passat. Ska bara gå & bäras på hela tiden. Men har iallafall hunnit med & äta & varit på långpromenad med börni. Vissa dagar när daniel jobbar hinner man liksom inte med sig själv riktigt.

Är riktigt sugen på att gå ut på krogen med mina vänner, ( Som jag inte sätt på ca 4veckor :S ) .. Men det får absolut vänta ett tag till. Till gummsan blivit lite äldre.

Imorgon tar Jullan studenten. Jag vill verkligen gå på den! Så vi får hoppas på att vädret är bra. Jag kan inte släpa Novalii dit i spöregnet & Daniel Jobbar. Hrmf. Men ikväll ska jag prova att ge novalii nappflaskan igen, funkar det bra så ska mamma ha henne en stund på dagen imorgon, så jag kan gå & kolla på Johanna.


Jaja, Nog för idag. Puss Josefine


Bad



Novalii fick bada igår & nu tyckte hon att det va riktigt skönt faktiskt. Låg & sprattla & hade sig :) Idag har hon varit lite bättre i magen. Men haft ont till & från & varit jätte ledsen, lilla stumpan!

Själv har jag solat idag & sen bara varit hemma. Ne juste, varit nere på bokandeln en svänga & handlat lite pennor & klistermärken osv, håller på & gör en fotobok ! :) Något & pyssla med om dagarna, finns ju inte så mycket & göra annars. Eller jo, en hel del med Novis, men det är ju mest hemma.

Ne nu ska jag & Daniel se en film & bara mysa. Bäst & passa på medans Snuttungen sover ;) Puss&Godnatt Josefine

Dagen

Idag har jag varit ute hos mamma & kollat på lillebror & hans skolavslutning :) Sedan åkte vi in en sväng till stan & shoppa lite, jag handla ett par mys/träningsbyxor, såna där lite pösigare som hänger lite ! Underbart sköna iallafall. Sen sponsrade mamma mig med en mobil till novalii & en sån där grejjamojj dem står & hoppar i, vet inte va det heter ;O sen va ja barnvakt åt hampe en stund & nu sitter jag här, helt slut. Försöka ta mig ork att ge mig ut på en långpromenad & sedan sova. Imorgon blir det att gå upp skapligt & gå till farmor & sola :)
PussJosefine

Novalii




Jag är glad över den jag är idag, den jag blivit, vad jag är & vad jag har åstadkommit. Jag har dem underbaraste människorna i mitt liv. Och en miniatyr av mig själv & Daniel, hon är helt underbar & vi lär känna varandra mer & mer för varje dag som går. Kärleken till sitt barn är obeskrivlig. Vad hade jag gjort & var hade jag stått idag om det inte vore för daniel? Antagligen, eller vad jag tror själv, så rännandes på massa krogar & ett tråkigt, ensamt singeliv, antagligen fet av all alkohol & pizza & stinkandes av äckliga ciggaretter. & utarbetad av de 10dagarnas slit på Cinderella ;) haha.

Det vackra föds i det du gör




 


Snurrig



Vaknade 03.00 inatt & har varit vaken sen dess. Novalii har haft ont i magen.
Stackars liten ;( Så jag är en aning virrig i huvudet, uhä.

Runt tolv tog jag en promenad till farmor en sväng & hälsade på. Min faster va där oxå. Så vi satt & pratade lite, sen gick jag ner & solade SOLARIUM, äntligen, det va så underbart skönt. Så nu ska ja bygga på färgen igen ! :) För i det här skit vädret får man ju ingen färg :D

Satan jag har gjort bort mig en aning, skickade in papprena om föräldra penningen. Bara det att jag fick tillbaks brevet idag, då hade jag glömt skriva under med mitt namn, aaaaaaaaaah apa då får ja inte pengar förens nästa månad antagligen. Så irriterad jag blir på mig själv. Men tur är ju iallafall att jag får mina skattepengar denna månad. Blev ju iallafall 7tusen där :)

Ne nu ska jag lägga mig & kolla på tv, slappna av lite. För äntligen sover lillsnuttan här hemma. Sedan när daniel kommer hem vid fem ska vi ut till mamma. bye for now.


Börni




Älskade du va du växer :) Kände att jag behövde lägga upp några bilder på
Börnigubben som blivit lite osidosatt den senaste tiden, men nu börjar vi komma
in i vardagen idag & hinner med allting!



dagens händelser..


Bvc besöket gick bra. Novalii väger nu 4530gram & är 55cm lång :) Så hon växer så det knakar.

Sedan runt fyra gick jag hem till farmor som fyllde år. Käkade smörgåstårta & efterätt & tog lite kort osv, va trevligt. Funderar på att gå dit imorgon & sola lite, ska ringa & höra med henne om hon ska va hemma.

Satt & tänkte lite förut. Jag har verkligen allt man kan önska sig. En underbar pojkvän, en egen liten dotter som jag älskar mer än allt annat på denna jord & såklart min tröga hund Börni :) Så jag förstår inte varför jag ibland sitter & känner mig ensam, när jag har allt man kan begära. Dock mindre vänner nu än för, men det har jag ju bara mig själv att skylla så. Jag tror inte man inser vad man har egentligen. Jag vet iallafall att min familj betyder mest för mig.

Ne nu ska jag ta mig lite kvällsmat / Josefine

Ointressant

Uppe med tuppen, nevars, lilltjejan har sovit kanon, åt sitt sista mål vid elva igår & vaknade inte fören klockan 06.00 imorse & skulle ha mat igen :) Sen efter det sov vi till 09.00 !

Idag ska vi till bvc vid halv tre, sen fyller farmor år. Så jag ska dit en svänga oxå, tror vi skulle ta lite kort. Eftersom vi är fem generationer nu. Ne nu ska jag äta lite frukost.

Konstigt nog så blev man mindre intressant så fort lilltjejan kom ut. Haha, jaja. Så är det väl antar jag, nyfikna människor ! PussJosefine


Långpromenader

Dagen har gått undan, Jag & snuttan gick upp runt halv tio. Hon fick mat, jag käkade en banan. Ujejuj stadig frukost där va :) haha. Iallafall så gjorde vi oss iordning för en promenad med Börni, gick runt vidbjörnsparken & ner till gamla badhuset & hemåt. blev en skaplig sväng, och det gick kanon bra, Börni va så duktig & gick bredvid barnvagnen hela tiden :) Så det blev en svänga till runt fem. Känns helt underbart att det gick så pass bra, jag va rädd för att det skulle va svårt med både hund & bebis, men det går förvånansvärt bra :) Idag är första dagen jag är helt själv med börni & Novalii sen förlossningen, daniel har ju varit hemma sen dess. Men idag jobba han.

Nu har Emma nyss varit här på en kopp te, det va trevligt, nu känner ja mig lite socialare haha :D Sen har ja diskat nu & skickat in en banankaka i ugnen. Smaskens.

Ne nu gråter lilltjejan. Återkommer /
Josefine


Stan

Varit in till stan idag, handlade ett babygym till Novalii, o fy tusan så dyra dem är, försökte hitta ett fint till ett skapligt pris iallafall & lyckades :) Hittade även en jeanskjol & ett linne till mig själv oxå. Nu sitter jag hemma & väntar på att Daniel ska sluta jobbet. Så ja kan städa undan lite, känner att ja hinner inte riktigt med både hund, bebis & städa samtidigt, så bättre när han kommer hem :)

Ställde mig på vågen idag, och jag blev glad. Vägde 86 kilo på förlossningsdagen, den 17 maj. Och nu väger jag 69. Yes, så nu har jag bara 9kilo kvar att kämpa med. Eller kämpa & kämpa, det verkar inte vara så svårt att tappa kilona när man ammar.

Jaja, nu ska jag lägga mig bredvid mitt hjärtegull & kolla på tv. Puss Josefine


18.02

Här sliter man fast man är dödsjuk, nevars. Men det är väl ungefär så det känns. Konstigt att mjölktstockning kan ge så hög feber & sjukdomskänsla. Iallafall så har farmor & min faster varit här idag på en fika & träffat Novalii, hon fick 500kr & blommor :) Så jag ska köpa henne något fint !

Och nu håller jag på & tvättar, som tur är så har jag bara ungefär 3 maskiner med tvätt idag. Skönt! Mm luktar gott från köket nu, karln står & lagar fläskotletter & potatisgratäng, är sjukt hungrig, har bara ätit 2mackor sen igår, ah och en chokladboll :D haha.

Ne nu gnäller snuttan, ska mysa lite med henne nu innan jag fortsätter med tvätten. Puss Josefine


Godmorgon


SAATAAAN vad ont jag har.
Febern stiger även fast jag tagit panodil. Har antagligen fått mjölkstockning i ena bröstet. Kan knappt röra den armen på den sidan. Har pumpat nu & haft vetekudde på bröstet, så det känns mycket bättre. Helt sjukt att man kan få så hög feber av det. Legat med frossa hela natten, stackars stumpan har oxå varit vaken, för att jag sovit så oroligt. Ne nu väntar jag på att Bvc ska öppna, får ringa ner dit & höra vad det bästa & göra är. Vill inte att det ska bli värre.

Blää på det här.


Min Prinsessa



Aw vad jag älskar henne<3

Idag kom mamma hit vid 09.30 ungefär, så gjorde vi oss iordning & gick på en promenad upp till viberga. Jag fynda ett par skor där för 49kr, inte skit snygga, men himla billiga & bekväma:) Sedan blev det 2klänningar till Novalii & en ny nappgflaska, en större. Lilltjejan är så duktig, har redan börjat fästa blicken & börjat prata lite smått. Så sött. Tog även en fika uppe på viberga, drack kaffe för första gången, fyfasen va äckligt, jag är 21, och jag har aldrig & kommer ALDRIG börja dricka kaffe.

sen knalla vi hemmåt, ja gav lillsnurpan mat, sedan färga vi håret på mig, såg så himla trist ut. Men det blev samma gamla vanliga färg, brun/svart: Men funderar på att gå till frissan & göra lite slingor :)

Ne nu ska jag plantera om lite blommor :) / Josefine

Städdag

Städar för fulla muggar här hemma, men va tvungen & ta en pause & sätta mig här en stund, min rygg vill liksom inte det jag vill, ler.

Idag har vi varit iväg till Daniels farmor&farfar en sväng på fika, sedan åkte vi vidare till Bvc, vi vägde & mätte Novalii. Och hon går upp super bra, så inatt skulle vi prova att ge henne sista målet runt 22.00, sedan skulle jag låta henne sova tills hon vakna själv, så jag slipper ställa klockan varje natt på var tredje timma. Så får vi se hur det funkar! Va oxå nere & köpte minifom droppar igår, så nu har vi börjat med det för att se om lillstumpans magknip blir bättre. Idag har hon haft ont till & från men hon har äntligen sovit ut ordentligt nu, sover som en stock.

Jag vill ha sol & värme igen. hann ju knappt sola någonting, åh jag vill ju ha lite färg. Fast solariumet lockar en hel del, så jag ska nog fanimej ta & slänga mig i det igen. Har längtat som bara den efter att kunna sola. Jaja nu ska jag fortsätta städningen, blir sovrummet nu.


Puss Josefine




Shopping

Gårdagen va helt okej, va in till stan en sväng & handlade mat & gick en svänga på maxi oxå, jag hittade 2tröjor, 1byxa & 1 bh. Sen när jag kommer hem har jag fått mitt paket från hm, med 16tröjor & 2par skor haha :D Happy. Sen blev det att gå ut & gå en sväng med Daniels mamma & syster & Novalii i bärselen, dock fick daniels mamma ta novalii efter en stund, jag har fortfarande så sjukt ont i ryggen & höfterna efter graviditeten. Och lill tjejan väger ju inte mindre nu direkt.

Novalii vaknade runt 05.30 imorse, och va på sådär skit dåligt humör igen & bara gnäller. Så jag gav henne lite mat & sedan fick hon lägga sig på Daniels bröst, så nu sover hon. Tror hon får magknip, så jag ska sluta dricka läsk & mjölkprodukter, se om det hjälper.

Ne nu blir det frukost. Josefine



Vilken natt..


Nu sitter man här skit trött. Vilken natt, puh. Novalii har varit vaken sen klockan 04.00 & bara gråtit & gråtit så fort vi lägger ner henne. Hon är ju en aning pappa kär, ska bara ligga på hans bröst hela tiden, och somnar som en stock! Jaja nu ska jag göra mig iordning lite här. Daniel är ute på långpromenad med Börni skogen & när dem kommer hem blir det att åka in till norrköping, måste handla mat. Usch inget roligt i det här vädret. Men men.

Jaja, nu ska jag göra iordning för utgång.