Kärleken


Haft en bra dag. Ringde ner till kommun & pratade med dem ang Liams dagisplats, jag ansökte om att han skulle få börja i augusti, vilket inte alls funkar nu när ja fått börja jobba lite. Men han stod först i kön & antagligen så får han börja redan i Mars. Min lilla bebis har blivit så stor. Men Liam är så trygg i sig själv, så dagis blir nog inga problem för honom :) Det är värre för mig tror ja ;)

Har fått ett litet vik fram tills sista maj, handlar bara om 2 dagar varannan vecka, men jag har redan fått åtta dagar nu i januari utöver det, så det rullar på, så himla kul :)



För mig är ni det finaste som finns, min kärlek till er är obeskrivlig.
Det finns inga ord som kan förklara mina känslor.





När jag va runt 20år så sa jag till min mamma att jag ALDRIG skulle skaffa barn. Pågrund av smärtan, att jag var för feg för att vara gravid & förlossningen, samma år blev jag gravid med Novalii.. Den häftigaste känslan jag någonsin varit med om..

Jag va på båten & skulle kliva av mitt 10 dagars pass, ligger i hytten & det smäller till i magen & jag kryper ut till personalrummet med världens smärta. Läkaren på båten kommer & jag får göra olika tester samt ett graviditets test, som visade att jag va gravid, jag minns känslan, jag tänkte att det här är min livs största händelse, mitt barn, det ska jag behålla. Men läkaren trodde på missfall, så dem ville skicka mig till sjukhuset i stockholm, jag vägrade, jag gick ner & satte mig på en buss hem, ringde till mamma & daniel, jag var glad & samtidigt så himla ledsen, skulle jag förlora det? Väl hemma köper jag ett gravtest som visar negativt, va?? Va jag inte gravid? Ringer till barnmorskan, får komma dit, och jo jag va gravid :) Någon vecka efter kl 22.00 på kvällen smäller det till i magen & jag svimmar & kräks över hela golvet.. Daniel ringer akuten, jag får inte komma in, för att dem tror jag har magsjuka. Minns att jag ligger i baksätet på bilen in till akuten iallafall, daniel springer in & kommer ut med en spypåse, jag får inte komma in.. Tillslut ringer min mamma in & skäller ut dem, och jag får äntligen komma in på kvinnokliniken. Inget missfall, utan en cysta som hade spruckit i magen & vätskan hade kommit ut i magen, därav smärtan. Låg inne med morfin i 3 dagar. Men gravid va jag & lyckligare än någonsin..

Liams gravtest va inte riktigt lika dant ;) Min mens va försenad & jag hade mina aningar, bad Daniel åka ner till apoteket, testet gjort, ja jag va gravid helt enkelt ;) haha. Men den härligaste känslan jag någonsin varit med om.. <3

Ingen rolig läsning för er kanske, men kul för mig att minnas, och kunna gå tillbacks & läsa senare i livet.
Nu ska jag sova, titta till mina gullungar en sista gång <3 Puss



Hjärtan


Alla Hjärtans Dag.

Jag gav Daniel & barnen rosor & en ask med choklad igår, Daniel jobbar ju idag!

Barnen är äntligen friska, vilken frihet för både mig & barnen. Novalii går fortfarande på antibiotika, sen är hon så infektionskänslig just nu, så dagis har hon fått varit hemma ifrån, inne på 3:e veckan nu :( Men snart ska hon få komma tillbaks igen. Vi ska oxå påbörja en utredning på Novalii, eftersom hon blir drabbad av sjukdommar hela tiden.

Slänger upp lite bilder från dem senaste dagarna ute i det härliga vädret!


Grillade lite korv & marsmallows ;)





Några bilder iallafall. Jag älskar att vara ute när vädret är så härligt. Och just nu vräker snön ner, så imorgon blir det nog en utedag med massa pulka åkning med barnen :)

Nu ska jag försöker blogga lite igen. Förstår om ni blir trötta på mina uppehåll hela tiden & inte läser längre. Men ifall, släng gärna in en kommentar :)

Puss