Sådäsåååå.


Ni är bara avundsjuka. HA!

:)


Lämnade nyss lillan på dagis Hon ville verkligen dit, fyra dagar hemma med mamma & liam är inte alls roligt ;) haha.

Idag tar jag steget, wiho, ett steg närmre friheten! För det är väl vad ett körkort innebär. Jag slipper vara beroende utav Daniel hela tiden. Jag kan ta barnen till bvc, sjukan, affärer, badhus & diverse saker :) Ska ner idag & skriva in mig :)

Det gäller bara att ha motivationen uppe & inte ge upp nu.

Puss

Finally


Äntligen känner jag lite motivation.

Så på måndag ska jag ner till körskolan, för på tisdag börjar första teorikursen. Det här gången ska jag fanimej klara det. Det är snart 5år sen som jag bara hade uppskrivning, lilla & uppkörningen kvar, men jag gav upp när jag kuggade på uppskrivningen. Riktigt jävla idiotiskt, med tnke på att jag betalade allt kontant, så en hel del pengar slängde jag käpprätt åt helve*e .. Så denna gång får jag ta det på avbetalning, men det är det värt, det är ju en investering för livet, inte sant?

Jag tror mina barn kommer uppskatta det me, slipper dem sitta hemma med mig & ruttna. För så ser varje dag ut just nu, vi sitter hemma & väntar på pappa Daniel! Ska bli kul att kunna hitta på saker med dem.

Annars denna fredag? Ja vi sitter hemma som sagt, Daniel kommer hem kl 18, då ska vi laga lite god mat & mysa med godis framför tv:n :) En slappar dag helt enkelt, som alla andra iofs ;) Nehe, ha en fortsatt bra dag.

Puss

Uhuu..


Jag har verkligen ingen ork att sitta här. Men ett inlägg får det bli allafall.

Jag har varit vaken med Liam hela natten, tjut & skrik. Härliga tider !! Runt kl 04.30 spyr han ner hela mig & sängen, bara hoppa in i duschen & sen byta lakan i sängen. Då bestämmer sig Novalii för att vakna, kommer fram & gapar macka. Ja då tycker hon att det är dax för frukost. Just då trodde jag att jag skulle bryta ihop, det enda jag ville va att få sova.. Nu sitter jag här & har varit vaken sen dess, och JA jag tycker synd om mig själv..

Skulle ha åkt till busfabriken med Novalii idag, men det blev inte heller av, så det va bara göra iordning henne för dagis. Triiist! Så vad gör man idag då?

Deppdag.



Nu sover min 5,5 kilos klump.. För mig är det ingen ide att ens lägga mig, Novalii kommer hem om 30min.. Hur ska jag ta mig igenom denna dag? Det återstå att se.

Tisdag



Gammal bild, men snygga som fan ;) Haha.

Sarah gumman kom hit igår kväll. Behövdes, behövde sällskap. Blir sällskapssjuk av att bara sitta hemma. Satt framför tv:n, men som vanligt prata vi så dant, så det blev inget tv tittande haha! Ser framemot helgen, då blir det en shopping dag med Sarah<3

Nu ska jag strax väcka Daniel & Liam, för vid klockan 10.00 ska vi vara nere på bvc med lilleman. Sen efter det handla lite, hem & laga mat & hämta Novalii.

Puss


Måndag


Mamma & Novalii matar änderna, Novalii ville helst äta upp brödet själv ;)




Pappa upp i dagen, eller? Synd bara att bilden blev suddig.



Konstigt att man själv aldrig blir med på bilder, men ja antar att om inte ja skulle va framme med kameran här & där så skulle det väl inte bli några bilder alls ;)

Nu har jag städat här hemma, sköönt att det är gjort. Nu har ja slängt in lasangen i ugnen. Väntar bara på att Daniel & Novalii ska komma hem från dagis. Sen ska Daniel iväg & jobba eftermiddag, så frågan är vad jag & barnen ska hitta på, det märks. Om någon känner för att göra oss sällskap så är det bara slå en pling!

Puss


...


Tänk om man hade en vän som man kunde prata om precis allting med, som alltid bar med sig det inom sig. en sån vän som ser en precis för den man är, även fast man har sina fel & brister. Som man kan skratta & gråta med, gå igenom framgångar & motgångar. Som alltid stöttar oavsett vad man väljer för väg här i livet. Jag har hellre en sann vän, en flera falska. Jag har haft..


Veckan i bilder..



Behöver jag säga hur mumsig den där semlan va? ;) Sandra kom hit & bjöd på fika på alla hjärtans dag, hade även med paket till Novalii & Liam, som vi tackar jätte mycket för<3 det va nog ett halv år sen vi träffades, så det va trevligt :)



Emmsan va här en sväng med :) Liam fick en jätte söt Nalle utav henne & Janne, tack<3



Lillkillen växer så det knakar :)





Jag har syndat den här veckan va gäller godsakerna, usch. Så nu får jag ingen godisdag imorgon, får hålla mig till nästa fredag. Ikväll ska jag börja träna är det tänkt, det ska bli jätte skönt. Känna att man rör på sig igen, och gå ner i vikt är ett måste. Jag trivs absolut inte med mig själv nu!

Så, en lite uppdatering iallafall. Har inte hunnit med i veckan, har haft besök, sen har Liam haft jätte ont i magen, så jag har varit helt slut efter alla vakna nätter, vi provar med allt, droppar osv. Och jag har även ändrat min kost. Men ja antar att han får samma krångelmage som novalii, det är nog bara att gilla läget, om några månader är det ju över..

Nu ska jag vila. Puss

Helgen


Mhmm, i fredags kom Daniels systrar hit, såg film & käkade gottigt :) Hur trevligt som helst. Dock blev jag trött runt 23.00 & somnade som vanligt haha.

Lördagen vaknade jag upp & kände att Nej nu behöver vi göra något jag & Daniel, känna oss som vi igen. Så Liam fick åka till sin mormor & Novalii till sin faster över kvällen, jag & Daniel åkte upp & käkade gott & bowlade på Olearys, det va så skönt att få komma ifrån lite & vara sig själv. Fast det va skönt att hämta barnen efteråt med, jag sakna dem redan efter några timmar ;) Vi tackar för barnvakten <3

Får inte glömma att vi fick se Liams leende för första gången i Lördags, så söt så, man smälter varje gång. Våran lilla underbaring.

I söndag åkte familjen in till stan & kollade när lillebror spelade handbollsmatch, efter blev det max & sen willys :) Lagom hemma kommer mamma & plingar på dörren, då har hon glömt mobilen i stan, haha, så jag & liam gjorde henne sällskap in :)

Alla hjärtans dag idag då, en dag som alla andra! Varför ska man ge massor & visa kärlek just idag, gör det varje dag för tusan ;) Nu ska jag fortsätta städa & tvätta här medans Novalii är på dagis, dem har pyjamas party idag, så hon fick gå i pyjamas, & ta med sitt gosedjur haha, gulligt.

Ha en fortsatt bra dag, Puss.

<3

Fniss..





<3

Novalii Josefine Jern
I mina solglasögon, något för stora ;)



Världens underbaraste lilla tjej <3

Tidsfördriv..

Liam sover, Daniel sover & Novalii är på dagis, jag passar på att sitta här en stund :)

Att ha 2 barn? Ja man undrar ju va man gjorde när man bara hade 1 barn att ta hand om haha :) Men jag tycker att det funkar bättre än förväntat. Jag har inte alls några problem att ta hand om mina två, även fast Liam skriker sig hes för tillfället, jag hoppas att minifom dropparna hjälper, men han sover nu, så jag tror det :) Novaliis humör går i vågor för tillfället, ena stunden jätte glad sen tvärvänder det & hon bara ligger på golvet & skriker, uh, det är värre att höra på än när Liam håller på, VÄRST är när båda är igång, Oooh. Ingen fröjd för örat då inte. Men jag älskar dem ändå mina små underbara ;) <3

Har nyss gjort pannkaka & mumsat på, tidigt jag vet, men när man går upp kl 06.30 & äter frukost så blir man hungrig såhär dax :)

Tiden går för fort. Tänk så STOR min lilla tjej har blivit.
Här är hon runt 8-9 månader lillsnurpa.



Ne nu ska jag se om lilleman ska ha sig lite mat innan ja knallar ner & hämtar storasyster på dagis :)
Puss



Liam


Natten till igår va hemsk. Låg vaken i stort sätt hela natten med Liam, han va ledsen & ville inte äta. Tillslut vart jag så trött, så jag gav honom ersättning, och han somnade direkt. Så igår kväll blev han hysterisk igen & höll på i 3timmar sen gav vi honom ersättning & minifom droppar & natten har varit underbar. Bvc sköterskan hade sina förklaringar till varför han håller på som han gör.. Vi bestämde iallafall att han ska få ersättning på kvällen eller natten beroende på hur han är. det stör inte amningen! Nu väger han 4920 & är 56cm lång :)

Fick väl lite skäll på bvc för att jag inte vilar, vaken hela nätterna, vaken hela dagarna. Men Daniel jobbar natten & sen har jag ju Novalii att ta hand om på dagarna, så det är inte alltid så lätt att hitta luckor till att vila. Dock sa hon att bröstmjölken kunde sina ifall jag inte sköter mig med vila&mat. Så det är väl lite skärpning nu då..

Nu ska jag & Novalii mysa framför BOLIBOMPA :)

Stark


Jag minns inte riktigt när Novalii började hålla upp huvudet längre stunder. Men ja kan inte minnas att det va såhär tidigt. Liam är jätte stark nu & är verkligen med & fäster blicken på det som rör sig :) Det är så himla kul!

Och Novalii börjar verkligen inta sin roll som storasyster, när vi kommer till dagis säger hon LIA, liam då. Och när han blir ledsen letar hon efter hans napp, försöker ge honom den & klappar honom på kinden. Det finns inget gulligare <3

Hans frilla är ju ganska så klockren, tuppis redan liksom :P haha. Sötnos.


Tisdag


Va fort tiden går när man har barn!

Gårdagen, gick till dagis & lämnade Novalii. Sen ut på en långpromenad med Jessica & barnen, efter det hem & ge lillen mat & sen knalla ner till dagis & hämta Novalii. Hem & fixa iordning, ner till gymet & solade, ge lill mat, hem till mamma & lämna Novalii, iväg till Jessica & hämta syskonvagnen, som vi tackar så himla mycket för<3 Sen till mamma igen, hämta Novalii & upp till viberga o handla mat, hem o laga mat, diska, bada barnen, lägga barnen.. Går ja inte ner i vikt utav mitt jäkla springande så är det konstigt.

Under mina dagar så är det kanske 2 saker utav alla jag vill göra som jag hinner med. Resten är saker som måste göras. Jaja, jag kommer nog in i det här bättre snart!

Idag ska jag slöa. Ska bara ner & hämta Novalii vid kl 12! Fast det blir väl full rulle när hon kommer hem antar jag. Och hennes trots ska vi inte tala om, oh jisses vissa dagar är hemska. Tur att Daniel är hemma på dagarna nu i veckan, annars skulle jag falla ihop känner jag. 

Nu ska jag mysa med Liam lite.
Puss

Söndag

Och min lilla son är nu 3 veckor gammal <3

Jag har absolut ingen lust alls att blogga. Verkar va fler som tappat lusten!!
Men iallafall. Imorse for jag & Liam in till stan med mammsen, shoppade en tröjja & ett par nya skor som jag kan ge mig ut & promenera i, blev även hårfärg, parfym & lite smått & gått! Novalii va med Daniel. Skulle följt till Daniels syster & firat henne efter stan, men hade sån huvudvärk, så jag & lillkillen åkte hem & vila lite.

Nu sover barnen, jag slappar lite här. Kollar på Sofias änglar, väntar på att solsidan ska börja. Världens bästa serie, haha min humor :)

Mhmm nehe, nu har jag inget mer att skriva. Har inte orkat bytt & skickat ut nytt lösenord ännu, men det märker ni ju. Puss

Min vardag!!


Det innebär godisdag för mig woho, för Novalii med. Tihi. Jag blir som ett litet barn. Gottegris som jag är, så är det sjukt svårt att hålla uppe med allt sött i veckorna, inte alls roligt när alla sitter & fikar på massa gottigt, medans en annan sitter med ett äckligt äpple :P Så idag ska jag njuta ;)

Sarah & Izor har varit här, Och det va alledelse för länge sen vi sågs helt klart, för Izor hade blivit jätte stor & kan nu hålla upp huvudet själv. Vi måste ses oftare! Liam fick jätte söta kläder utav dem, som han tackar jätte mycket för<3

Nu sover barnen här hemma. Novalii har fått 39 i feber & Liam hostar, så jag hoppas inte han blir sjuk oxå! Dem va överjävliga i morse, båda tjöt & skrek & va hysteriska. Det märktes klart & tydligt att dem va syskon. Själv ville jag bara dö, haha ne så farligt va det väl inte. Men det är faktiskt lite jobbigt nu när Daniel börjat jobba. Det är så mycket man ska klara själv & allt tar så mycket längre tid. Jag va helt slut igår kväll, men jag kommer väl in i 2 barns rollen snart.

Daniel kommer hem runt tre, Ska vara barnvakt åt Hampus en timma då. Sen efter det ska jag sticka ner till gymmet en snabbis & sola. Skulle behöva hinna med & tvätta ikväll med, men det är nog bara att glömma..

Lite bilder.






Nu ska jag ta & sätta mig framför tv:n! Lösenordet kommer ikväll!
Puss

Byte


Kommer byta lösenord på bloggen.
Då det finns dem som har lösen, men sen får ja inte läsa deras bloggar eller så anser dem inte att jag är deras vän. Så tjingeling, ni har inget med mig att göra..

Första dagen


Nu sitter jg här framför datorn & mumsar lite frukost & njuter utav lugnet. Novalii är på dagis, Daniel jobbar & Liam sover, men jag hör hur han styr, så snart vaknar han väl till.

Idag är första dagen ensam med barnen, nu har Daniel börjat jobba. Men morgonen gick bra, det jobbiga är att Liam ligger i vagnen, så Novalii får gå till dagis, det tog ca 20min. Gick bättre än förväntat ändå, slapp ialf bära henne :P Men på söndag ska jag nog titta efter en bräda till henne. Hon är inte så gammal ja vet, men ner till dagis kan hon allt stå på en :) Sen har ja ju en sulky till henne, men lite svårt att köra 2 vagnar ensam.

Mina underbara<3





:)

Ett inlägg om BARA mig.

Det här går bra :) Igår blev det en promenad på 45min, idag blev det på över en timma, fram & tillbaks till Butbro med mammsen & barnen! -1,5 kg på 6 dagar visade vågen idag & jag är mer än nöjd. Fortsätter det såhär varje vecka nu så är jag snart på min målvikt och då är jag supernöjd.

Va nere & låg i solariumiet imorse med, hur skönt som helst! Börjar känna mig som en människa igen. Och imorgon blir det frissan, woho. Skulle dit i tisdags, men fick flytta fram tiden då jag va sjuk.

Och på fredag får jag äntligen träffa Sarah & izor igen <3

Puss