Sjukstuga


Mhmm, alla 3 ligger sjuka, dock sover dem andra grisarna. Själv är man uppe & tvättar, någon måste ju göra det, eller?  Så idag blev det inget dagis för Novalii, inget jobb gör Daniel & ja då, hmm jag får vila upp mig i graven. Ska strax gå ner & kolla om lägenheten är klar, suck, vi som skulle åka & välja tapeter idag, hoppas daniel orkar ändå..

Sjukt sugen på Apelsin/Chokladglass med Colasås, M,m,mm det får det bli :) Unna mig lite när ja är sjuk, ÅÅH det är så synd om mig ;) haha..

Arg är ja med, för min systemkamera la av. Får se om den bara behövde vila lite ;)

Mysdag


Haft en mysig dag med Sandra i Norrköping, vi tog bussen in vid 13, och gick bara där inne & prata & skrattade :) Jag hittade lite fina underkläder & en ny t-shirt, inte lätt att handla kläder när man är på G att bli tjock igen! Det får inhandlas sen när bebis 2 har kommit, men ja ska iallafall införskaffa mig 2 par nya skor framöver, som ja fastnade för.

Nu, ja Novalii har somnat. Jag hade hoppas på lite tid tsm med Daniel, men han va upptagen, skulle komma hem om 30min, får se om ja håller mig vaken? Man är inte särskilt kvällspigg när man är gravid, inte jag iallafall. Skulle lätt kunnat somna för 1 timma sen, men vill inte göra Daniel besviken :P

Imorgon skulle Sandra fäga mitt hår igen, måste få det rödare :) Kommer bli fint. På måndag är det dags för dagis igen, samt hämta ut tapeter till nya lägenheten, för på måndag är den våran. Längtar massor..

SeeYa.

ingen rubrik


Blev ett varv till Biltema, Ikea & Ikano huset idag. Fick med oss det mesta hem som vi behövde, även lite annat som inte va behövligt ;) haha. Novalii fick en höstjacka & kläder, behövdes verkligen! Sen införskaffade jag mig nytt tyg till köksstolarna som är vita, nu ska dem bli svarta, det kommer bli fint :) Blev lite annat smått & gott, men skitsamma.

Dagis, hmm ja. Idag skulle novalii ha varit själv mellan 09-11.00. Men hon är fortfarande för osäker, så jag är med imorgon oxå, så får vi se nästa vecka. När hon börjar känna sig trygg så kommer hon gå 8-11.oo en månad, därefter ska vi göra upp nya tider.

Nu måste ja ta mig något smått & äta innan läggdax.

Det blev tydligen

En Sören, snyggt namn jag vet, men jag hade inte så mycket att säga till om. Daniel skrev lappar & Novalii valde ;) haha. 14Veckor

Han är världens gosigaste, inget för att leka, utan bara mysa, jag tror att han låg och spann konstant hela natten. Rumsren är han redan oxå, så skönt. Det är Novaliis bästa vän redan, hon går & bär runt på honom, kramas & pussar på honom hela tiden. hihi så mysigt!




Idag gick det kanon på Dagis, Novalii va där till klockan 12. Imorgon mellan 9-13.30 :) Nu sover lillan, och jag ska passa på & mysa med Kissen.

Svar


Agående era kommentarer. Jag fick ha henne vilka timmar jag ville där nere :) Bara det inte överskrider 15 timmar per vecka. Så hon ska nog vara där 5 timmar om dagen i 3 dagar, något vi skulle prata om i slutet av veckan :)

Dagis


Dagen började bra, ja va så nervös inför första dagen på dagis för Novalii. Hade målat upp en bild i huvudet att hon va helt hysterisk osv. Vi har lite svårt att lämna bort henne! Men så bra det gick, hon sprang iväg direkt & lekte & pyssla, det va lite läskigt när fröken lyfte henne, haha Men annars gick det bra.. Så nu ska jag va med några dagar, sen på tors-fredag ska hon vara själv :)

Ska även fixa lite med tider, eftersom jag är arbetslös blir det 15timmar i veckan. Funderar på att ha henne 5 timmar om dagen i 3 dagar istället :) Får se hur vi gör.. Ja skulle fundera till imorgon.

Dagen i sig har varit som en bergodal bana känslomässigt. Fytusan! Men det är inget jag vill gå in på. Snart kommer Daniel hem, får se om vi åker in till Norrköping & kollar på kissemissar :)

Puss

<3



Jag längtar ihjäl mig efter mini som ligger där inne & sparkar gärnet. Magen är mycket större nu än va den va vid den här tiden med Novalii. Tänker inte lägga upp en bild på magen med Novalii, för då måste ja starta min andra dator, orkar inte :P



Min älskade lilla ängel. Du är det bästa mamma vet <3


Dåligt.


3 av 110 läsare dagligen kommentera:) Tss haha..

Idag va vi viäg till Ikea, jag är en sån människa som vill ha allting klart innan bebisen kommer flera månader i förväg. Så nu har vi inhandlat ny säng till Novalii, en utdragbar, så nu har hon lite att växa i :P Lill ska ju få spjälsängen & skötbordet.

Handlade även påslakan, krokat & diverse saker till hennes rum :) Men det fixar vi iordning när vi flyttat ner till 5:an ! Nehepp nu ska ja tina upp lite kyckling filee´r, fick order av Daniel, han skulle laga nån mat :)

Puss

Stillat shoppingbegäret


För några dagar ;) haha

Löning för min del idag, men lika fort försvinner pengarna på räkningar, mat och diverse ! Va en sväng till stan med Emmsan idag, tänkte unna mig lite. Men det blev en väska till dagisstarten, stövlar, 2 byxor & 3 tröjor till Novalii haha. Jag fick med mig ett linne till mig ialf ;)

Nu myser vi här hemma framför film. Dum & osocial man är som sitter här, men ville bara slänga upp ett inlägg. Min statistik har ökat massor dem senaste dagarna, det känns jätte roligt faktiskt. Undrar vilka alla nyfikna är, någon som vill ge sig till känna?

Nehepp, nu måste ja avsluta. Puss

Längtan


Höjdpunkten idag var att träffa mormor&morfar en stund, det va länge sen. Hon verkade så pigg nu, min älskade lilla mormor, jag är så glad att du har varit så stark!

Vi sa att i år så firar vi Jul hemma hos oss, i våran 5:a .. Kom på att vi har en uteplats. Så jag ska fasen ha en mysig gran med belysing i ute! Längtar till vintern, men är det så konstigt? Novaliis syskon kommer ju till oss då :) Halva tiden har gått & ja hoppas att den andra halvan går precis lika fort så att vi har dig här snart <3

Stod på vågen för några dagar sedan, som visade att jag inte hade gått upp någonting. Lite skillnad mot dem 12kilo jag redan hade gått upp med Novalii vid den här tiden. Jag skiter egentligen i vikten, huvudsaken är att mina barn mår bra, men det är kul att jämföra sina graviditeter.



Nu mys framför tv:n i min ensamhet, Novalii & bebis i magen sover & Daniel jobbar.

<3


Sitter nu & väntar på att Mamma ska ringa, vi ska åka upp till Mormor&morfar & hlsa på, ska bli så kul & träffa dem igen, det va ett tag sen.

Nu här på morgonen har det blivit frukost, och samtal till a-kassan, dem har inte fått in mina handlingar, suck. Skulle ringa imorgon för att se om dem kommit in, annars får ja skicka mina kopior. Alltid strul.

Puss


Hårfärg


Inte den färgen jag hade tänkt mig, ville ha mer rött, så jag får fixa & trixa lite till. Men jag vart jätte nöjd med själva färgningen. Tack Sandra gumman :)


:O


Varför har mitt blodsocker typ skjutit i höjden? :O Igår kväll låg det på 7,5 efter ett glas cola, så det kan man väl ha lite förståelse med hehe. Men Idag hade jag inte ätit sen klockan tre, tog sockret vid 18,oo & mitt blodsocker låg på 8,2... Blir ju en aning fundersam, får ringa ner till mvc & berätta det.. Under hela grav med Novalii & nu innan har det legat på 4, 5 oavsett om jag ätit eller inte..

Kärlek


Tänk vad ett litet barn kan göra så man växer, mognar & får andra prioriteringar här i livet.. Novalii har lärt mig så himla mycket. Vad hade jag varit utan den underbara lilla människan som får mig att skratta varje dag? Ingen mot vem jag är & vart jag befinner mig idag. Tänk vad mycket jag faktiskt har <3 Jag älskar min skatt mer än allt annat.


Första arbetsdagen för pappa..


Nu har pappa Daniel börjat jobba igen efter sinm lediga sommar. Det känns lite tomt & ensamt, men Novalii & jag har styrt här hemma hela dagen, lagat god fisk gratäng, dammsugit, svabbat av golvet, fixat med tvätten, kollat barnpogram, sovit & jaa, dagen den går undan :)

Sandra skulle komma hit en sväng om en stund, hon skulle hjälpa mig att slänga in röd färg i håret igen ;) Så trött på att vara brunett, uhä. Kan slänga upp en bild senare på hur det blev om nu någon skulle bry sig. hehe!  Nehepp. Nu ska ja ta snuttan här innan hon river ut alla filmer vi har :S ..

Puss

Ultraljud


Ultraljudet va helt underbart. En livlig snutt där inne som Novalii va :) Allt såg bra ut. Fick ändrat datum, hade först den 12:e & fick nu den 9:e januari, så vi va bra nära där! Imorgon går jag in i vecka 20, kan inte förstå att det har gått så fort.

Daniel är stensäker på att han såg en pillevick haha, När hon förklara att det va benen vi såg & sen navelsträngen, så såg daniel något där emellan & han va hel säker. Jag tror dock att det är för tidigt för att se kön, och dessutom går det väl inte se med ett vanligt ultraljud? jaja inte vet jag, ja är inget proffs. Vi märker vad vi får när den lill bestämmer sig för att komma ut. Det spelar det ingen roll <3


Nervös


Tvättar & står i. Så tråkigt, men ja passar på nu när Daniel är hemma, så han kan bära tvättkorgarna, höhö. För imorgon börjar han jobba igen. Ska strax börja med maten oxå, det blir köttfärsås & makaroner för enkelhetens skull. Sen ska vi förbi mamma & lämna Novalii, och sedan in till stan för ultraljudet. Jag är så spänd, så jag kommer ligga med migrän efteråt :O

Så fort tiden går. Här va inte skruttan stor.
Nu har ja inte tiden att sitta här mer.




Skogsmulle


Dagen, på förmoddagen blev det en tur i skogen, hittade lite kantareller faktiskt. Så här hemma blir det kantarellstuvning på mackorna ikväll, mumsi. Det uppskattas :) Satt & kliade mig på armen, då va det en äckel fästing, så nu har ja tagit en dusch. Fyfan äckliga djur, känns som det kliar överallt.

Imorgon är det dax för ultraljud, ååååh jag är så himla spänd, nervös & samtidigt längtar jag som en tok. Men det är i sin vanliga ordning. Den här gången är jag räddare för förlossningen, för nu vet jag vad jag har att vänta mig. Men jag tror att när jag väl är där i slutspurten så vill jag nog inget annat än att förlossningen ska starta.

Måste även skriva att ja tror att jag har en liten pojke i magen, det känns som det. & det här graviditeten är inte alls lik den andra. hihi.

En bild på mig & Novalii



Nehepp nu ska ja busa med min tjeja..

Min åsikt.


Idag stör jag mig på sånna människor som är för omogna för att överhuvudtaget kunna ta hand om sig själva, sen går dem & skaffar barn oxå. USCH!

Människor som alltid måste ha sista ordet, som alltid ska synas, höras osv.. Usch på er. Jag tycker inte om er! Det värsta är väl att dem inte inser själva hur dem är.



Fredag den 13:e


Måste bara börja med & säga att det är helt jävla underbart att vara hemma igen efter en hel sommar med jobb ;) Kalla mig slö, jag kallar mig jävligt trött, känslig & GRAVID :P

Dagen började ju bra, trots dagens datum.. Jag som är lite skrockfull hoppas verkligen att dagen slutar bra. Ska iväg till frissan, men där ska det väl gå bra, har ju en kanon frisör :) Usch ja behöver verkligen klippa mig, mitt hår är som svinto. Blir nog en page igen, det va så skönt :)




Ska neråt arbetsförmedlingen idag med, måste ner & skriva in mig som arbetsökande. Sa till på Viberga igår, så nu hoppas ja på att dem ringer in mig lite då & då! Nehepp. Nu blir det frukost här.

Längtan ..


Nu funkar minnet. Så ska slänga upp en bild nu tänkte jag.. Mest för min egen skull, älskar att titta tillbaks på månaderna då jag gick gravid med Novalii :)



Känner av bebisen massor nu, det är helt underbart :) Längtar tills han eller hon är här.. Får se om vi gör könsultra eller inte, Daniel vill inte, han vill att det ska vara en suprise. Men jag är så himla nyfiken! Tihi.



Min lilla snutta, som inte är så liten längre. Usch va tiden går fort, jag hinner inte med. Om bara 2 Veckor blir hon stora tjejan & börjar dagis. Jag hoppas att det kommer gå bra, men det gör det väl. Det är väl bara jag som är lite nojjig.

Nu väntar jag på att Daniel ska komma från gymmet, då ska vi ner till lägenheten & räkna tapeter :) Nehepp. Nu ska ja slappa lite framför tv:n medans Novalii sover :)

Bye.


1 2 3 ...


2
dagar kvar, sen slutar jag jobba. Det ska bli skönt, jag är trött, jag är slut i kroppen! Nu vill jag koncentrera mig på Novalii, mig själv & familjen ett tag. Jag har inte gjort annat en & lagt min energi till jobbet den här sommaren.

Bara 6 dagar kvar till Ultraljudet, Jisses vad dem här veckorna har knatat iväg. Snart har vi våran buse här!

Och om bara en månad ska vi vara i full gång med flytten, tapetsering & allt vad det innebär. Dem här månaderna kommer gå undan. Men vi kommer få det så bra i en störe lägenhet, det behövs. Och uteplats är ju kanon, ska fixa en liten sandlåda till Novalii. :)

Nu ska jag duscha.. Bye.

Allt & Inget


Om man inte kan ta hand om sig själv, så kan man inte ta hand om någon annan heller ! Jag tycker synd om dem.


Nog om det, igår va vi iväg till Linköping, handlade lite nytt till Novalii, samt mat. Blev inget på Ikea, går man in där vill man ha ALLT. Kollade ut Novaliis nya säng som vi ska köpa framöver iallafall :)

Idag får vi reda på om 5:an med uteplats blir våran, Helt underbart isåfall. Jag kan inte må bättre nu, har en underbar sambo & världens bästa lilla Novalii & bebis i magen. Som jag kände rörelserna ifrån igår :) Hhi.

Nehepp nu ska jag väcka sötnosarna, dem ska skjusa mig till jobbet ! Så snälla :) Så trött på att cykla, men det har gjort sitt. Har inte gått upp någonting ännu, står fortfarande på samma vikt..

Puss

HC


Våran lilla resa blev till high chaparall, vi hade riktigt trevligt. Tog med min lillebror dit oxå :) DOck fanns det mest souvenir butiker osv, inte alls så mycket att göra som vi trott, men det va skönt att komma iväg iallafall. Tänkte lägga upp några bilder till dem som fortfarande läser bloggen.



Busungen fick en liten Cowboyhatt :)



Pannkaka till lunch.. Fråga mig inte vad hampe gör med pannkakan, tror han flytta på den efter att ungefär 3 getingar satt sig på den. Va grymt mycket jobbiga getingar, ett stort minus.



Nog med bilder, orkar inte ladda upp mer. Novalii ligger inne i sovrummet & sover, så ska mysa ner mig bredvid henne en stund. Gick upp 05.30 imorse för att cykla till jobbet, så ja är en aning trött. Vid 18 tiden ska vi neråt gymmet, Daniel ska väl fixa ett kort & jag ska kolla blodtrycket.

Nehepp. nog om mig. Puss

Utflykt..


Sitter & kollar igenom lite kortare resor man kan göra. Sugen på Astrid lindgrensvärd, High chaparall & skara sommar land :) Ringde Daniel nyss, så nu får vi se vart det bär av imorgon, hihi spännande ! Ska bli kul & komma iväg & göra något..

Idag fyllde mammsen år, har varit & fikat & ätit lite hemma hos henne. sen tog vi oss en promenix, Novis är så envis nu, så hon ska gå själv hela tiden, vill inte sitta i vagnen :)

Nehepp, har inte tid att sitta här. måste ta mitt troll.
Puss