Fråga på..


Jag tänkte göra som alla andra & våga mig på att ha en sån där frågestund?
Så nu får ni fråga precis va ni vill & jag svarar på allt imorgon kväll
Om det nu är något ni undrar över :)

Ha en fortsatt bra fredagskväll. Puss Josefine


du..

My life with you means everything
So I won't give up that easily
I'll blow it away, blow it away
Can we make this something good?
Cause it's all misunderstood ...

Jag älskar dig Daniel
Ingenting annat spelar någon roll längre.


Jag älskar dig Lillstumpan.





Mitt Busfrö <3 Novalii Josefine Jern



Lunch


Nu vet jag iallafall vilka några som läser är :) Tack !

Idag vakna jag upp pigg & glad. Inte ofta haha :P Nu blir det strax att laga mat, har fått order av en viss Daniel Jern att laga till kyckling, potatis & Currysås. Va ett tag sen, så det kan bli smaskens :) Fredag idag, hur skönt som helst, fast iofs är det som vilken dag som helst för mig som bara går hemma :P

Nehepp, nu blir det att börja styra lite här hemma :) Puss & Kram

Underbara dag.


Konstigt nog så har statistiken ökat igen upååt 80 läsare per dag :) Men vilka är alla? Inga som vill ge sig till känna har ja märkt iallafall.. :/

Idag, Novalii & jag gick hem till mamma runt halv tolv, blev bjudna på lunch. Vi knalla hem igen runt två, novalii åt lite sen gick vi & vila en "stund", det va iallafall det som va meningen, men vi vakna igen runt fyra. Haha blev en redig eftermiddags lur. Ikväll har hon varit lite bökig, somna inte fören halv tio, säkert för att hon sov så mycket på dan.


Johanna & Johanna
fick med mig ut på en kvällspromenad förut, hur skönt som helst, sen blev det att gå hem till mig & ta en kopp te & lite tv mys, även Sofia kom förbi oxå :) Jag uppskattar verkligen att jag har så goa vänner <3


Imorgon
får ja hem min efterlängtade kamera igen, så då kommer det upp lite bilder på Novis. Tänkte visa när hon står på alla fyra, sötnosa :) Det går undan. Hon blir redan 6månader nu i november, längtar till Julafton, Novalii kommer va helt i extas av alla paket, inte utan det som är i, utan pappret :D haha. Ger man henne papper nu blir hon helt galen, sliter it, slänger med det, pratar på & skrattar :) Ne nu är det dax att sova. Godnatt.


Godmorgon


Idag har jag ringt & styrt med det som behövdes uträttas. Tog ett beslut, som jag överhuvudtaget inte vet om det är rätt? Usch det här gör mig svag. Jag vet varken ut eller in. Tänkt om någon kunde ta alla beslut åt en, va lätt allt skulle vara. ÅNGEST ! Men jag tror iallafall att det måste bli såhär nu, det är inte bara mig det handlar om, jag måste tänka på det. Allt ska vara bra innan det känns rätt.

Jag sitter & tänker, tänk om hela tiden. Tänk om det varit för några månader sen, tänk om allt vore bra. Tänk om det kommer bli bra, då kanske det här är fel? Det märks. Men just nu, känns det här rätt.

Novalii busan sover nu, hon vaknade 07.30, men nu så vart hon grinig igen, så gick in & la henne & hon somna som en stock. Jag ska nog göra mig iordning nu. Ska ta en långpromenad ner till Finspång & tillbaks med mamma. Kan behövas, frisk luft & motion. Blir ju 1mil om inte mer :)

Lördag <3

Godnatt


Dagarna flyter på :) Hade tänkt börja mitt inlägg med att berätta hur trött jag är. Men det käns ganska uttjatat. Det vet väl alla redan :P Om det nu är någon som läser över huvudtaget längre??

Har varit inne i stan nu två dagar irad för att försöka få igång på mitt bredband. Så idag tog ja med mig dator & hela skiten in & sa nu får ni fanimej fixa det här, njae inte riktigt så haha. Men men felet va iallafall att dem hade glömt uppdaterat bredbandet, hrmf vilka idioter. Nog om det, nu är det fixat iallafall.

På Lördag blir det ingen "halloween" kväll med tjejerna för min del. Kom upp oväntade saker som måste tas tag i innan, sen får ja se hur jag mår efter det. Men Så berättade Daniel att han hade fixat barnvakt på lördag & så blir det att äta ute & bio för våran del. Ska bli skönt faktiskt ! :)

Nehepp nu ska jag väl lägga mig & sova. Det är en dag imorgon oxå.
Godnatt


Tänker på dig börnigubben <3


Blä


Trött, alltid morgon trött. Men Novalii ska minnsan upp tidigt.

Lördag idag, va ska man hitta på? Tjejorna ska ut på dubbeln, blir en aning sugen jag med på att gå ut. Men det får väl vänta tills nästan helg.

Funderar på att ta bort bloggen. Har tappat motivationen till att skriva helt & hållet :/
Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine


Fredag

Så har det gått några dagar sen sist.
Den här helgen blir lugn. Laddar inför halloween kvällen med tjejerna nästa helg. Det kommer bli kanon kul. Känns riktigt roligt att vi tjejer fortfarande håller ihop & träffas då & då, skulle ju inte skada om det va oftare :)

Jahopp igår fick vi åka in till bvc. Novalii hade blivit förstoppad & vägrade äta. Dem sa att det va tur vi kom in ! Så hon fick lavemang, heter det så? Jaja. Usch va ledsen hon blev. Snuttan ;(

Idag mår hon iallafall hur bra som helst. Vi gav dock ingen gröt idag. Kände att hennes mage behövde komma igång lite först. Men antagligen så är det för att vi börjat med mat osv nu. Hon får ersättning, gröt, ersättning, barnmat, ersättning ! Men det va kanon bra för henne, för denna gång hade hon gått upp 1kg på en månad, till skillnad från dem 100gram hon gick upp förra månaden :S Jaja nu skriver ja bara på om massa gojjs.

Idag ska Novalii med Pappa Daniel in till Linköping & gå på biltema & Ikea :) Själv ska jag vara hemma & tvätta, min tvättkorg är typ överfull. Så då är det bra att Daniel tar med sig henne, så jag kan tvätta i lugn & ro.

På söndag ska Jag & Daniel få träffa Börni en sista gång innan han flyttar upp till Dalarna. Åh stora tårar rinner nerför min kind. Men jag vet ju att du har det bra hjärtat <3 Jag tänker på dig varje dag.




Ang influensa.


Fick upp svininfluensan i tankarna. Och har fortfarande inte bestämmt mig för om jag ska ta sprutan eller inte??? Men efter vad mamma sa så lutar det absolut åt nej.

För det första så innehåller vaccinet dna, och hr21 eller va fasen det heter från gris, sedan kvicksilver, hur bra är det? :S hrmf.. Och Dem tror nu att man kan få följdsjukdomar av vaccinet. Som Ms, diabetes osv. Sjukdommarna kommer inte visa sig fören om ett halvår ungefär isåfall. Man kanske ska vänta & se.. Min barnmorska sa iallafall att dem inte tar vaccinet på så små som Novalii, För det hade blivit ett grymt svårt beslut isånnafall.

Fast egentligen, Va ska man tro på nu för tiden? Allt blir ju så jävla uppjagat hela tiden.
Jaja.

Vi


Har egentligen hur mycket som helst att skriva av mig. Jag känner verkligen hur det behövs. Men jag har fortfarande inget internet. Vilket känns lite trist.. Men men det är väl bara vänta antar jag !

Tiden går fort & novalii har redan börjat visa sig stark i mycket, hon står (Måste tillägga att det är kortkorta stunder med stöd) & nästintill står på alla fyra.. Hon käkar som en galning, och pratar precis hela tiden från morgon till kväll, hur gulligt som helst, men man blir lite små trött i öronen :D



Jahopp, idag har jag varit hos tandläkaren, intressant va? haha :D Fick en smärre chock, jag hade inte ett enda hål.. wei :) Gick där ifrån ganska stolt över mig själv att ja sköt mina tänder så bra. ler.

Nu sitter jag Hemma hos Daniel faktiskt. Vi har gjort iordning lite smarrigt gott inför filmen vi ska se nu. Så det ska bli mysigt ! Jaja. Ha en fortsatt bra kväll. Puss & Kram Josefine & Novalii


Fredag


Uhä vilka sov vanor Novalii har fått sedan hon va sjuk. En riktigt nattuggla & morgonpigg tjeja.. Vilket är tvärtemot mig. Jag sover gärna så länge som går :) Men nu så efter en timmas gråtande sover hon, vet inte riktigt va det är med henne, antar att hon är trött, då hon varit vaken sen halv sex imorse.

Så nu är det fredag, och jag känner bara för att göra något kul. Då jag haft Novalii i 3 veckor, så känner jag att jag skulle behöva lite egen tid, och unna mig något. Så jag hoppas Daniel ställer up & tar henne nu på hans frivecka, eller iallafall några dagar. Missolka mig inte, för jag älskar mig dotter & vill inget annat än att vara med henne, men för att vara en "glad" mamma så tror jag att man behöver tid för sig själv & göra det man vill, ensam..

Skulle vilja träffa Börni gubben.. Men det skulle bli lite konstigt för honom, då skulle han nog inte fatta någonting, med tanke på att det bara va en & en halv vecka sedan jag sålde honom. Men usch vad jag saknar honom. Skulle bara vilja krama om honom, bara mysa ! "/ Skrutten..

Jaja, nu ska jag nog ta mig lite frukost, om det finns någon här vill säga ;D Inte mitt kylskåp.. :D
Puss Josefine

"/



Jag tänker på dig. Något enormt mycket & du vet inte om det "/  ..



sjukling


Stackars liten ;(

Vilken natt, Novali vakna runt halv tolv, och bara grät & grät ! Tog febern, sagt & gjort så hade hon 39 i feber, stackars snuttan. Då fick Daniel ta & åka med alvedon, för ja hade ingen. Sen somna hon väl runt 01, och vakna igen vid 03, sen 04 & sen 07.. Uh, jag är helt slut. Men jag förstår henne, hon vill ju ha nappen när hon sover, men det funkar inte så bra med en igentäppt näsa. Uh va jag tycker synd om henne. Nu sover hon iallafall, hon behöver nog sova ut lite, jag med egentligen. Men det är inte det lättaste mitt på dagen.

Idag skulle vi egentligen åkt ut till Daniels syster som fyller år, så att Novalii kunde få busa lite med sina kusiner. Men här blir det att stanna hemma. Trist ! Men men, bättre & va hemma så Novalii blir frisk fortare.

Ne om ja skulle lägga mig bredvid henne nu & vila lite iallafall. Ha en fortsatt bra dag. puss Josefine


Novalii


Så har internet lagt av hemma oxå, så typiskt. Ska ringa telia & skicka tillbaks det där skit bredbandet & skaffar något nytt!..

Novalii har varit jätte gnällig nu några dagar & ätit kanon dåligt. Så nu inatt blev hon förkyld. Så antagligen är det väl feber osv som väntar igen, hrmf inget roligt med en ledsen liten flicka hela dagarna.




Här är hon iallafall lite glad snuttan. Sitter i sängen & pratar lite, klockan va väl runt tolv, & hon ville absolut inte sova. Busunge. Sötast är du iallafall, ingen tvekan om den saken <3

Saknar min Vovve massvis oxå, nu är det kvällarna som är jobbigast, då Novis sover Jag hade ju alltid börni där & myste med honom. Men nu är man ensam.. Usch. Men jag tror du har det bättre nu gubben. Du kommer alltid vara min ögonsten <3

Nehepp nu ska jag ta mig en matbit :) Puss Josefine


Lalalaa


I gotta feeling, that tonight´s gonna be a good night.
En låt som har satt sina spår & minnen.


Så vände vinden, och Josefines humär är på topp.
It feels so good ;)

Ikväll ska jag hem till min mor, blivit hembjuden på lite god mat & idol osv. Alltid trevligt att komma hem, kul för Novis att träffa mormor med! Nee, det här blir inget långt inlägg. Har annat & göra. Ha en fortsatt bra fredag. Puss Josefine


Mor&dotter


Då börja dagen då jag ska sluta käka massa sötsaker. Så från & med idag fram till Julafton. Jag klara ju en månad förra gången, så varför skulle ja inte klara två nu. Kommer nog gå kanon bra :) Här behövs det ta bort några kilon.

Så vad ska man göra idag då, fredag? Precis som vilken dag som helst för mig. Mamma skickade ett mess & frågade om jag ville komma & käka där senare. får se hur jag gör. Skulle vara trevligt, men känner mig inte så trevlig av mig idag. Uhä.

Tog lite kort på mig & novalii, men misslyckades hela tiden. Ja menar att hålla i en liten sprallig tösa & samitidigt en stor klumpig kamera är inte det lättaste. Men men lägger ut en bild ialf. :) Jag älskar dig hjärtat <3

My Feelings For You Are Forever


Vart försvann glädjen?


Har så mycket tankar just nu..

Allt känns så enormt jobbigt. Att leva ensam är så himla mycket jobbigare än vad man tror. Iallafall när man inte är van vid det. Och att dessutom förlora sin "bästa vän", börni såklart. Det tog i hjärtat, de gjorde det verkligen. Tänker på honom varje dag, för han är en helt underbar hund. Men jag vet att han mår bra & det är huvudsaken.

Åter till verkligen Josefine.. Usch känns som jag lever i nån slags dimma just nu! Det är sjukt att man kan må så dåligt över ett djur. Han va min björn..

Novalii sover nu, idag va hon vaken till halv tio. Trodde aldrig hon skulle somna, denna dag har varit så himla lååång. Har kämpat mig igenom den. Det tär på mig att aldrig få sova ut ordentligt, har riktiga sömnproblem just nu. Tror jag skulle vara så himla mycket piggare, gladare, postivare & en bättre mamma om jag fick sova ut en natt. Det lär nog dröjja.

Blaha blahaa.. Vad ska jag skriva som är intressant, hmrf ni ser, va nog länge sen jag mådde bra. Har iallafall tagit mig råd & klippt mig idag, la även i en röd/brun färg i håret. Men ska färga om imorgon igen tänkte jag. Då mina slingor fortfarande syns. Morr.

Vi tänker på dig skrutten




:´(


Mammas busfrö..


Skön stil hon har när hon sitter i sin fotölj :) Fick massor härliga kort på henne, hon for runt som en liten apa i den där stolen.

Smile baby smile :)

Gå stolen är skit rolig. Fast hon kan bara gå bakåt i den :D haha.. Inte fått i gång på motoriken ännu.

Och så börjar det ta sig med sittandet. Idag satt hon för första gången med rak rygg & höll i en leksak, utan att stödja sig mot golvet. Fick det tyvär inte på kort :/

Haha vilken stil hon har. Tur jag har dig Novalii. Vad vore jag utan dig raring. Jag älskar dig & kommer finnas för dig för alltid.

...


You walked with me, and helped me understand where im going.
You walked with me when I was all alone.

I promise you I will always be here <3



EN STOR SAKNAD.

Jobbiga tider


Natten har varit pest & pina. Har inte alls kunnat sova, bara legat & vridit & vänt. Jag saknar honom. Tyckte att jag hörde om honom snarka, slängde en blick mot mattan han alltid låg på. Men ingen Börni där ;/ Jag hoppas han får massor med kärlek, för det har jag alltid gett honom. Det som gör mest ont är när jag tänker på om han saknar mig? Daniel sa - för fan det är en hund. Då sa jag - Människans bästa vän.. Jag skiter fullständigt i vad andra tycker. Han va min & betydde massor. Fanns inget mysigare än när han skulle upp & ligge i knät & bli klappad. Han trodde ju han va en liten pappilon, ursäkta stavningen.. Vet inte hur det stavas. Skiter i vilket. Så grymt tomt det va när jag gick upp imorse, inget svansande runt benen, ingen tiggande hund vid matbordet, ingen morgonpromenad.. Suck. Han har lämnat ett stort spår den björnen. <3

Funderar på att ringa ner & boka en tid för klippning idag. Mitt hår ser ut som svinto & jag har nog tappat mer än vad som sitter kvar på mitt huvud. Antingen hormonerna efter fl, eller näringsbrist. Har iallafall börjat med vitaminer igen, lika bra & vara på den säkra sidan. Fick näringsbrist när jag va liten, tappade håret fram, så jag va flint :D Sen fick jag lösa tänder, inget vidare.. :S

Novalii sover nu, efter & ha vaknat åtskilliga gånger inatt. Usch ja känner mig som ett vandrande lik. Skulle behöva sova egentligen. Det tär på krafterna att leva ensam med en liten tjeja.

Försöker lägga in bilder från min kamera på datorn, men det tycks vara helt jäkla omöjligt. Har väl hänt något skit med den där skitkameran. Tycker verkligen den är skit, bara krånglar hela tiden. Blää. Ne nu ska ja göra nått annat. Ha en bra dag. Puss Josefine


Kärlek


Min älskade vovvsing flyttar idag eller imorgon. Åh ;( Helt ärligt, så är det sååå jobbigt. Lika jobbigt som att mista en närstående.. Han är & kommer alltid vara min ögonsten. Men du kommer få det mycket bättre hos någon som har tid för dig <3

Mitt hjärta. Kommer alltid ha dig i tankarna.


:(

Varit dålig på att uppdatera.

Här händer allt & ingenting. bor i Lotorp, trivs det gör jag. Men har det jobbigt iallafall !
La nyss upp min prins på blocket. Har försökt hitta ett bra sätt att lösa allting på men det går inte. Och jag har inte tiden för min älskling längre. Idag är ingen bra dag, skulle kunna gråta i en evighet känner jag. Men det är ju för allas bästa, vill ju att han ska få den tid han behöver, den motion & uppmärksamhet han vill ha. åh min älskade vovve ;/

Novalii då, hon kan sitta nu. Haha sötnosa. Får ta & lägga upp bilder på det så fort jag fått internet hemma. Sen dröjer det inte länge tills hon kan krypa. För nu drar hon upp bena under sig & upp med armarna, bara lite svårt o fatta hur hon ska komma framåt :) Sötnosa.

En kommentar är väl inte o räkna med nu när man inte uppdaterat på ett tag, ingen som läser lämgre antar jag.. Nu ska ja kolla igenom lite bloggar, det va som sagt ett tag sen.

Ha en bra fortsättning. Puss Josefine