Helgens händelser


Dålig uppdatering. Jag har inte haft tid, har haft fullt upp varenda dag!

I fredags blev det Finspångsmarknaden med Sandra, efter det åkte jag & novalii hem & sov eftermiddagslur, jag är så himla trött om dagarna så jag måste sova när hon sover. Runt fem kom sandra, vi grillade, kollade talang & bara hade det nice.

I lördags, va gjorde jag? :D Tänker.. hmm.. Jo just det, Va ute hos Daniels syster på en fika, Sen åkte vi hem till oss. Skulle egentligen följt med Tjejerna till hotellet/hasselbacken, eftersom vi hade barnvakt här hemma. Men jag hade ingen ork. Gcik & hälsade på karln, då han va & festa i närheten.

Igår slappa vi ganska så länge, sen åkte vi in till stan med Daniels syster & Novaliis kusin Hannah! Åt smaskig mat & gluttade i affärer, åkte hem, firade Daniels mamma & sedan min mamma. EFter det va jag helt slut, så vi åkte hem, åt lite mat, duschade & la oss..

Idag ska vi nog förhoppningavis åka & köpa en cykel & barnsadel (: Om jag piggnar till, tog inte någon postafen imorse, så jag hoppas att jag klarar mig lindrigt från illamåendet. Uh. Jaja ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Nya åket!


Ja, jag fick hem en broschyr idag, och fick se en HelloKitty vagn, haha! Jag blev kär, åkte med mamma&lillebror in till stan, gick in för att kolla & åkte därifrån med den, i just love it :) Tänkte slänga upp en bild på den.


Är den inte ganska så himla söt? haha.

Har haft en underbar dag, har mått kanon bra verkligen. Imorse gav daniel mig en postafen, vatten & ett digestive kex som jag bad om innan jag gick upp, och det ska ja fortsätta med, har sluppit illamåendet hela dagen, det har varit kanon :)

Unnade mig själv ett par skor idag, fastnade för dem, så dem fick följa med mig hem.


Nehepp, nu ska jag diska lite fort innan det är dax för novalii att få en slurk välling & sängdax. Ha en fortsatt bra kväll. Puss Josefine

kväll


Har små cravings för mig, just nu sitter jag med en mumsig bit med daim tårta. Jaaa vet, hur gott lät inte det & hur onyttigt är det inte ;) haha. Jaja.

Varit iväg till linköping idag med Sandra & Jonas, ja införskaffade mig ett par nya solglajjer & Novan fick 6 par nya strumpor, mycket mer fick jag inte med mig hem! Efter linköping så åkte jag hem till min underbara mormor&morfar, mormor fyllde 74 år idag, så det bjöds på smörgåstårta!

Jag är glad för att mormor kämpar på & jag hoppas att hon övervinner cancern i många år fram över, men att se henne ha så ont i dag, det gjorde ont i mig. Jag blir så ledsen!

Nu ska jag titta på tv:n lite, sen krypa till kojjs ensam, hoppas på att daniel skyndar sig hem från jobbet, hatar att lägga mig utan honom.


Sitter nu vid daniels dator, så blir inga nya bilder,  bjuder på en bild från Novalii som liten skrutt :) <3


Godnatt

MorgontröttAST


Godmorgon !

Idag är jag inget vidare pigg, hmm. Daniel åkte härifrån nyss, han skulle styra med bilen. Jag tror att han tycker att jag är ganska så trist som sover mig igenom dagarna som en zombie, men jag har för mig att det blir bättre lite längre in i tiden.

Novalii knallar runt här, nu kan hon gå långa sträckor, in i köket & tillbaks igen osv :) Det märks att hon är gladare, nu när hon tar sig överallt gående!

Så vad ska jag göra idag? Ska fira mormor ikväll, men det är vid 17.00! Jaja.
nu ska jag väl göra mig iordning. Puss

God mat & rabarberpaj

Dagen har knallat på, mamma har varit här, vi lagade lite god mat & rabarberpaj! Mamma tog även tag i min disk, för den här dagen har bestått av illamående, så det har inte varit någon toppen dag. Efter det gick vi ut en sväng, plockade lite liljekonvalj, stavas? till mormor som fyller 74 år imorgon.


Haha Novalii i sin dockvagns sulky :) Galna ungar..

Nu ska jag sätta mig & titta på norska hollywood fruar, säkert inte det minsta bra. Finns det någon bättre än Maria montazami? Nej inte enligt mig haha. Vart Lite besviken, fick helt för mig att det va desperate housewifes & cougar town idag, det va imorgon. Ja låter som värsta tv nörden, men ah, det är väl vad jag sysselsätter mig med när Novalii sover. Vännerna försvann med vinden.

Jaja, nu till tv:n. Puss Josefine

Morgon pigg


Godmorgon, idag är jag pigg. Riktigt pigg :) Vaknade första gången runt klockan 06 imorse, men kände då att jag behövde somna om för att orka med resterande av dagen. Daniel jobbar eftermiddag hela veckan, så jag & novan får försöka hitta på saker själva!

Mitt illamående är helt annorlunda den här gången, så fort jag äter något så går de över skapligt, går jag med tom mage så kräks jag. Skumt.. En sak jag vet är att den här graviditeten ska jag iallafall inte gå upp 30kilo haha.

Ne nu vill Novalii ha min uppmärksamhet här, hon har blivit jätte duktig på att gå, knallar runt här hemma som ingenting & ställer sig även upp själv utan stöd. Så kan hon dessutom säga mamma, pappa, titta, usch & voff :D hahaha.. Det är så kul nu när det börjar hända grejer :)

Nehep. Ha en fortsatt bra dag i solen. Puss Josefine

Tack


Ett stort tack till Malin - www.alicesmamma.blogg.se som har gjort iordning min blogg ännu en gång. Jag blir alltid lika nöjd. Tack gumman :)

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

På topp



Dagen har bestått av illamående, uhä. Men jag överlever, jag är lyckligare än lyckligast & vet att illamåendet beror på något bra :) Trött är jag hela tiden med, sov till nio imorse, somnade om klockan 10 & sov till 13.00.. Sömntuta. haha.

Igår va familjen iväg till Västervik hela dagen, vi hälsade på mamma, lillebror & stefan som campade. Vi solade, badade i poolen, grillade & hade det helt underbart, Daniel & jag vart enormt sugna på en husvagn, haha. Vi har suttit här & kollat lite efter en, dock ska vi inte ha någon nu. Först ska det köpas en ny barnvagn, en ny säng till Novalii framöver osv osv.. Måste ju förbereda inför mini !

Tyvär glömde jag kameran igår, men jag köpte ett par urgulliga foppatofflor haha, till Novalii. Tog kort på dem nu, tänkte lägga upp en bild på dem, hon går kanon bra i dem, eftersom dem är så pass mycket lättare än vanliga skor.



Idag har vi varit iväg till Sandra & Jonas, blev bjudna på mat & fika. Och massor prat! Sen åkte vi hem, städade & slappade & började med kvällsmaten :) Så nu ska vi väl strax mysa ner oss framför tv:n, ja ska se först & lilla damen här vill somna först. Nu har hon fått välling, vitaminer, blöjbyte, tandborsting osv, så nu ska hon förhoppningsvis kunna somna :)

Nehepp, ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha :)
Puss


Härliga tider


Varför har jag kvar bloggen?? Skriver ju aldrig någonting iallafall. haha.

Men jag vill nog spara allt jag skrivit, sen skriva när ja får lust, vilket bara blir någon gång ibland. Tanken är väl att jag ska börja blogga om graviditeten med mini, men än är det tidigt. Så några veckor till kan det ju faktiskt vänta.

Just nu rullar dagarna på, Novalii fyllde 1år i måndags, helt hysteriskt mycket med kläder, skor, mössor, leksaker osv fick hon! :) Tänk att hon redan är 1år, och ska bli storasyster min lilla tjeja.

Den här veckan har Daniel haft frivecka, så vi har njutit av vädret, och varit ute en hel del, nu ikväll va vi iväg till yxviken & gick en promenad med Emma & "sorken", efter det åkte vi upp till Skiren & grillade korv med Sandra, som vanligt blir jag otålig & äter upp min korv innan den ens hunnit fått färg haha. Imorgon ska vi hem till mamma & grilla, hoppas på sånt här kanon väder imorgon med :)

Jaja, lite uppdatering ;) Puss Josefine

Återigen helg.


Ett inlägg kanske vore på sin plats. Jag hinner inte riktigt med, eller så vill jag helt enkelt inte. Novan va på bvc i Tisdags & fick 2 sprutor som hon vart jätte sjuk av. Värk i benen, 39.5 feber & jätte snorig. Men nu idag så mår hon bättre, och det är skönt. För hon har varit extrem här hemma, tjutit & skrikit för allting.

Annars, jo jag mår så bra nu som det går & göra tror jag (förutom lite ryggvärk) men men. Livet känns på topp, men vädret kunde gärna ha fått varit lite finare. hrmf, skulle regna till söndag fick jag höra, tur att Novalii fick regnkläder av mormor igår :) Så hon kan vara ute & leka oavsett väder, det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, Tydligen haha.

Jag skulle så gärna vilja berätta, men det får vänta :P Puss Josefine

Upp & ner


Morgon trött, Javisst det är bara förnamnet. Jag är nog konstant trött just nu! Har ingen större lust att blogga, men tänkte lägga upp några bilder sedan Jag, Novalii & Sofia var i kolmården :)




Så segt & ladda upp bilder, men kolmården va Novaliis höjdpunkt ! Det va riktigt roligt att gå där en dag, tror inte novalii va grinig en enda gång, eller jo, när hon va tvungen att sitta i vagnen haha.

Var på begravning i fredags, det va det jobbigaste jag varit med om, Tårarna kommer så fort man tänker på det, livet är så orättvist. Jag hoppas aldrig att jag behöver gå på en sån begraving till, för det går inte beskriva i ord vilken hemsk känsla. Vila i frid lilla angnes <3



Nu har jag ingen lust att skriva mer. Josefine


Veckan..


Sitter här, klockan är för mycket för mig. Borde egentligen ligga i sängen nu, med tanke på att min lilla dam här hemma är morgonpigg, för visst kan en morgontrött människa säga att 07.30 är tidigt? Jag tycker det iallafall haha.

Veckan som har varit, ja den har varit, en jävla tur det. Det har bara hänt massa skit. Det enda mysiga var när familejn + min lillebror åkte till Smultronstället, Novalii älskade glassen, Jisses vad hon åt. Min mystjeja. Tog ett par kort, får se om jag får upp dem här, mitt internet är så segt just nu ! Suck.

Låg även matförgiftade/magsjuka här under 3-4 dagar hela familjen, alla insjuknade samtidigt, mycket lustigt, så vi antog att vi blev matförgiftade, men så berättade mamms idag att hon låg sjuk. Så ja, vi måste helt enkelt varit magsjuka & fått den alla på samma gång. Konstigt.

Har även varit en stöttepelare några dagar, jag tror man är det genom att bara finnas till vid sånna här tillfällen. Det är så ledsamt att se sin vän lida & vara olycklig. Jag vill bara att hennes humör ska lysa & vara lika glatt som förut, men jag hoppas att hon kommer på fötter snart igen. Jag vet att hon är stark <3 Jag finns för dig hela tiden gumman.

Okej, lite Novalii nu då. Hon blir 1år nu den 17:e maj. Vilket underbart år, min lilla sessa börjar bli stor på riktigt, jag kan inte förstå att det har gått så fort. Det som är så roligt nu är att hon förstår verkligen, hon härmas, och gör saker vi gör, trotsar, och man ser hur mycket hon vill vara med andra & tycker om andra. Innan har hon varit väldigt mammig&pappig.





Min gullunge. I love you <3