Upp & ner.


Finns det något värre än när livet går utför? Visa dagar mår man så dåligt, jag brukar alltid glädja mig med att det kommer bättre tider, för det gör de väl?

Igår kväll hade jag riktigt trevligt med flickorna, först blev det god mat -smörgåstårta, spel & masssor prat hemma hos Sandra, sedan vidare upp till O´learys där vi bowlade, sedan for vi ner till Hotellet ! Det va helt okej där nere, inte alls mycket folk. Men det är skönt ibland!

Novan sover nu äntligen, sovrutinerna är som bortblåsta. Hon har ju varit sjuk till & från nu i 2 veckor, så hon sover inte alls bra på nätterna, och sover massor på dagarna. Sen vill hon inte ha annat än välling, så nu har hon blivit hård i magen. Usch jag mår dåligt när hon inte mår bra..

Fick tips om att man kunde ta körkortet på avbetalning, det är något man inte ska göra egentligen. Men jag vill verkligen komma igång med det igen, och är det enda utvägen så får det bli så. Jag menar vilken mamma, med föräldrapenning (lägstanivådagar) har råd att slänga upp 10 tusen på ett körkort, inte ja ialf.

That boy is a monster.

Jobb


Duktiga jag har varit iväg & sökt en sommvikarie tjänst :) Så nu går jag & håller tummarna. Vore ju bra om jag fick ett jobb i sommar, som dessutom ligger här & inte typ 20mil bort från Novan. Har inte hört något mer från båten, så antog att det inte blev något där :/

Idag har jag varit med mamma till stan en sväng :) Jag va bara med som socialt stöd eller nått, haha handlade ingenting. Har inte ett öre, får mina pengar imorgon, så träligt eftersom alla får sina idag, morr.

Nu sover Novan & Daniel är iväg & flyttar sina möbler till nya lägenheten, ja ska nog lägga mig & ta ett gubbvil nu medans prinsessan sover. kan behövas. Återkommer. Puss

Längtar


Nu är det inte långt kvar, alla rum är färdig tapetserade & taken & listerna målade. Nu är Daniel där & städar, eftersom jag måste vara hemma med vår lilla sjukling. Snart får vi börja om på nytt, leva tsm igen! Det känns så himla bra. Det kommer bli så bra den här gången. <3

Idag har jag Och Novan sovit & slappat hela dagen, hon orkar inte göra så mycket & jag börjat känna mig lite hängig jag med Uh! Längtar tills Daniel är klar i lägenheten, ikväll blir det att laga lite god mat & mysa framför en bra film, sånt gillas skarpt :)

Jaja, nog om mig, ska ge min snutta lite välling här, om hon vill ha lite. Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Prinsessan


Min lilla prinsessa har inte blivit bättre, utan sämre. Inatt fick hon krupp, eller falsk krupp som det heter. Så natten har varit riktigt jobbig, hade inte Daniel varit här hade jag nog fått panik. Som tur va, så är ju han lugn, så då blir jag lite lugnare. Nu imorse fick hon jätte hög feber igen, så nu på morgonen har vi varit på sjukan. Novalii har fått medicin & ikväll ska vi åka in igen om hon blir sämre, då får hon andas in något, va det nu va :/

Blir så orolig me, för nu har det gått flera dagar som hon inte velat äta ordenligt. Får för mig att hon gått ner massor i vikt. Men det går ju inte tvinga i henne mat, men massor vatten får hon.

Nu är vi klara med tapetseringen i lägenheten, skööönt. Så nu ska vi börja städa oså så fort Novalii blir frisk igen. Annars får Daniel ta & städa själv :P Om novalii skulle vara sjuk hela veckan. Har skickat iväg karln & storhandlat nu, haha. Skrev en lista med allt vi behövde, men han kommer säkert hem med hälften utav det & massor läsk & godis istället. typiskt honom :P

Ne nu ska jag ta tag disken här medans Novalii sover.
Puss

Positivare?


Hela familjen somnade runt 02.30 inatt, & Novalii vaknade såklart 07.00 imorse. Nu är vi trötta. Det positiva är att Novaliis feber är som bortblåst & hon är mycket piggare, så himla skönt :) & Pappa Daniel är nere i Finspång & köper nybakta frallor till frukost.

Och att vårat sovrum blir tapetserat idag, nu är det bara vardagsrummet kvar, hur skönt som helst. Dock ligger hyresvärden inne på sjukan fortfarande, så vi får inte tag i onom angående köket, suck. Men men det löser sig väl alltid.

Vilket oväder det är ute. Huh, och ja som skulle behöva ge mig iväg & handla lite
Nu blir det frukost här. Puss Josefine

Min stackars flicka


Nu har hon fått blåsor på läpparna, Både utsidan & insidan, och inne i kinderna. Ringde sjukvårdsupplysningen, så hon har fått ett virus som heter höstsjukan/höstblåsor eller ngåot liknande. Och antagligen va det feberkramper hon hade imorse, usch. Nu håller ja stenhård koll på febern & ger alvedon regelbundet, så inte febern stiger hastigt.. Fy, jag tycker inte om sånt här, tur att Daniel är hemma nu, blir nog inget jobb för honom i helgen. För får hon mer feberkramper så ska man åka in.. Tycker så synd om henne.

Antar att jag själv börjar bli sjuk nu, känns som jag blivit påkörd eller något liknande, usch helt matt i kroppen. Nu ska jag lägga mig & kolla på tv:n, och tycka lite synd om oss här hemma. ler.

Puss


Sjukstuga


En hemsk natt, som dem andra. Dagen likaså ! Tråkigt & läsa ja vet.

Men vaknade 10 ggr inatt, bla pågrund av att Novalii vaknade, sen alla tankar kring Börnii. Men sen vaknade vi runt 07.00 av novalii va precis kokhet & låg & skakade, då blev jag rädd. Dem första tankarna va att hon fått diabetes, då daniel har det. Blir alltid lika nervös, eftersom daniel krampar när han är låg. Men tog upp henne & tog febern, då hade hon 39 i feber, så antagligen hade hon frossa. Min lilla prinsessa ;(

Nu sitter jag här med världens huvudvärk, känner mig helt förstörd i kroppen. Novalii sover & jag ska lägga mig strax & försöka vila. Känns som att allt händer på en & samma gång, daniel va tvungen att åka & slipa sista rummen, då dem ska tapetseras imorgon. Förhoppningsvis kommer mamma hit & hjälper mig lite sen. Så ja kan lägga mig ner & ta det lite lungt.

Livet har sina upp & nedgångar, jag får väl glädja mig åt att det snart kommer bättre dagar, I hope so.
Puss Josefine

Beslutsångest, paniiik


Ibland behöver man någon som talar om för en vad man ska göra.
Samtidigt som man behöver någon som stöttar en i det man väljer.

Det sista man behöver höra när man gjort sitt val & inser att det va fel är - Va va det jag sa. Den kommentaren borde inte finnas. För den kan sänka någons självkänsla till botten.


Jag har verkligen beslutsångest angående Börni. Jag saknar honom, jag har tänkt på honom sedan jag lämnade bort honom. Men samtidigt blir jag rädd, tänkt om det blir för mycket för mig & Daniel igen, nu när vi äntligen byggt upp allting & fått förhållandet stadigt igen.

Börni är inte den enklaste hunden att handskas med, han är gosig inne, och vill busa med alla. Men ute, fyfan säger jag bara, det ska kampas, dras & fram till allt & alla. Värst är när han ställer sig & vägrar gå. Jag menar det är inte en liten papillon som väger 5kilo som man ska styra med, utan en klump på 40-50 kilo. Jag funderar fram & tillbaks, och måste hitta en vettig lösning. Fan att detta skulle hända nu, mitt upp i flytten & allt bestyr, jag måste verkligen känna att jag orkar med honom, klarar av att träna honom igen. Men frågan är om orken & tiden finns? Min stackars vovve.

Usch. en hemsk dag.

Björnen


På söndag kommer Börniigubben hem igen. Blandade känslor måste jag säga, ja längtar efter honom, och tycker att det känns skönt att han kommer hem igen. Samtidigt som jag får lite ångest, jag hoppas att jag kommer klara av detta den här gången. Nu är Novalii lite äldre, och Daniel & jag ska flytta ihop igen, så förhoppningsvis ska det gå nu.


Snart orkar jag inte mer


Novalii har nog kommit in i någon period. Hela veckan har hon vaknat på nätterna & gråter, när jag lägger henne hos mig så somnar hon, sen flyttar jag över henne till hennes säng, sen efter en timma vaknar hon igen & så håller det på. Inatt vakna hon klockan 03.00 & vägrade somna om, vid 05.00 när Daniel skulle till jobbet höll ja på & bryta ihop, han gjorde en flaska välling åt henne innan han gick till jobbet. Så somna hon runt 06.30, sen kommer det nån idiot & ringer på dörren vid 08.00, står & plingar på säkert 3-4ggr innan ja går upp & öppnar, då är det någon som gått till fel dörr, men vafan han ser väl va det står på dörren. & Novalii vaknar ju såklart..

Så nu sitter jag här med huvudvärk & är så trött så jag snart somnar. Nu väntar jag bara på att Novalii ska bli trött, så vi kan sova en stund igen. USCH!

Idag är ingen bra dag.


17 Februari


Idag blev Novalii 9 månader & jag och Daniel har 3 år tillsammans.

Vi har firat våran 3års dag tillsammans med ett packe flyttkartonger, haha. Vi har packat & stått i nu ikväll, Kom hem runt halv åtta. Så nu har vi ätit lite god mat & bara slappar framför en film. Så vi har inte direkt "firat" våran dag. Utan vi ska ta en kväll tsm när vi går ut & äter & kanske ser en bio när pengarna finns istället.

Nehe, nu åter till filmen :)

"Det är kort tid man lever, med tanke på hur länge man är död" Riktigt bra mening haha.


Tisdag


Den här dagen kunde ja lika gärna ha spolat över, riktigt meningslös. Har bara suttit hemma, gjort dem vardagliga sysslorna. Fytusa va trist.

Och så ringa vi hyrevärden idag, och han svarar inte. Så antaligen har han åkt in på sjukan igen, men Yees det kan ju inte bli bättre. suck ! Vi behöver börja planera köket nu om vi ska komma någonstans. Pappa sa att det tar minst 3 veckor att få hem det.

Hur kan man bara ignorera sin barndomsvän? Det undrar jag. Hur kan man lämna en evighets vänskap pågrund av att den ena blir förälder, det förstår inte jag. Som sagt handlar inte detta om mig. Mina vänner försvann under graviditeten, men lyckligtvis kom dem tillbaks sen. Jag förstår inte hur människor tänker längre.

Jag tycker iallafall att det Du gör är illa, Riktigt Illa.
Bye bye beautiful.

..

När fick du reda på att du var gravid? 17 september 08
Blev det en chock? Nee inte direkt, det kom ganska väntat
Hur gammal var du?  20 år.
Hade du mycket halsbränna? Ja
Spydde du mycket? Nej, ingenting.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej.
Hade du mycket foglossning? Aldrig.
Hade du sammandragningar? En hel del, redan tidigt i grav.
Ditt sf mått som störst? 36.
Har du fått bristningar? Ja, på brösten
Trodde du att det var en pojke eller flicka? En flicka såklart :)
Vad hoppades du på? En frisk liten bebis.
Hade du mycket vätska i kroppen?  Ja massor i slutet av graviditeten.
Hur mycket gick du upp i vikt? 25 kg. HAHA :O
Hur ser du på graviditeten idag? Underbar, förväntansfull.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag tänkte inte så mycket på det.
Gick du över tiden? ja, 2 dagar.
Födde du för tidigt? Nej
När började din förlossning? 17 Maj 2009.
Hur lång tid tog det? 13 timmar från att värkarna började.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 2 cm
Vad tyckte du var jobbigast? Varje gång dem tvingade mig att gå på toaletten & kissa haah.
Var du rädd för något? Nej, inte direkt.
Grät du? Ja.
Skrek du? Jodå det gjorde jag nog me ja :D
Tog du nått smärtstillande? Lustgas, eda, akupunktur & värktabletter.
Blev du sydd? Ja.
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Daniel & 2 barnmorskor.
Hade du någon nära med dig? Ja Daniel.
Hur stor var bebisen? 52 cm 3715 g.
Blev det en pojke eller flicka? Flicka.
Vad fick den heta? Novalii
Hur ser du på förlossningen idag? Jag minns inte smärtan, men det va det otroligaste jag upplevt ♥
Var det värt det? Absolut, ja fick ju min underbara flicka.


För mycket ..


Ibland är man bra dum.
Jag har en förmåga att alltid ta på mig för mycket. Mer än vad jag egentligen klarar av! Innan februari månad är slut så ska vi:

Tapetsera vardagsrum & sovrum
Packa Daniel saker i lägenheten
Flytta upp hans möbler till nya lyan
FlyttStäda hans lägenhet

Innan mars är slut ska vi:

Riva köket i nya lägenheten
Planera & köpa ett nytt
Bygga nytt kök

Samtidigt måste jag orka & ha energi till att vara en bra mamma till Novalii. Jag vill bara trivas & må bra & jag vill defintivit bo kvar i Lotorp. Annars hade ja kunna flytta till en nyrenoverad lägenhet i Finspång, Men jag vill inte bo i träsket bland alla pundare, så är det.

Min hjärna kokar över för tillfället, av allt planerande. Hur ja ska få allt att bli klart i tid. Känner mig redan sönderstressad, hur kommer jag känna om en månad. Usch, huvudvärk, yrsel & illamående.

Nu ska jag nog ta mig en powernap, försöka koppla av. Novalii brukar inte ha något emot en liten tupplur. Återkommer. Puss




Streeeess

Godmorgon

Vaknade 09.00 idag, riktigt skönt. Tack Novalii för sovmorgonen :)

Daniel ringde nyss & sa att vallonbygden ville att han skulle flytta ur sin lägenhet så fort som möjligt. För att det va någon som ville ha den. För nu har han ju 3 måaders uppsägningstid, men flyttar han ut nu slipper han dem 2 månaderna som är kvar. Vilket är kanon.. Så vi MÅSTE få klart vardagsrummet nu i andra lägenheten, så han kan flytta lite utav sina möbler dit så länge. Och det ska vi hinna innan Mars, hmm. Nu blir ja ännu mer stressad. Men men det ska vi väl klara :P

Ne nu vill inte Novan se mer på barnprogram :D Så ja ska försöka sysselsätta henne lite här.
Ha en fortsatt bra dag. puss


Alla <3 dag


Tänk va blå himmel & sol kan göra, humöret är på topp iallafall :)

Ringde hyresvärden idag angående den nya lägenheten, efter lite klurande fram & tillbaks om köket, luckor osv så kom vi fram till att det får bli ett helt nytt kök från Ikea. Så det kommer nog bli kanon snyggt. Blir en ny spis & ny fläkt me, kylskåp/frys har han inte bestämmt än hur vi gör med, men vi hoppas på nytt där med :P

Har varit hos pappa en sväng nu på förmiddan, suttit & pratat lite, trevligt :) Sen ska vi förbi mamma en sväng, tror hon skulle bjuda på semlor såhär påalla <3 dag :)

Ne nu står Novalii & sliter i data sladden, antar att hon inte vill att ja ska sitta här längre! Ha en fortsatt bra alla <3 dag iallafall. PussAlla

Lördag


Här hemma har vi just fikat på semlor :) Riktigt mumsigt. Bakade dock inte egna, vi va lite slöa & köpte oss 2 st :) Novalii fick smaka lite grädde, det va namnam.

Har även varit iväg & handlat lite smått inför kvällen. Sandra & Jonas kommer hit & vi ska laga lite god mat & spela lite sällskaps spel, det kommer nog bli trevligt. Tror Sandra skulle ta med sig lite baja päron, (likör), som blandas med mjölk, Mm helt underbart gott :)

Tror jag ska springa & sätta igång en maskin med Örngott, lakan osv. Behöver tvätta mer, men känner inte för att göra det på en lördag. Men lakana krisar just nu. Då Daniel & Novalii drack oboy i sängen (Kanske ska tillägga att Novalii bara SMAKADE oboy, så folk slipper skriva massor om att jag ger henne MJÖLK, för JAG VET att man inte ska ge sånt fören dem är 1år), hmm ja ni kan ju tänka er själva hur det ser ut efter det :D

Ha en fortsatt bra lördagskväll. Puss Josefine


Novan


Kanske ska rätta till förra inlägg angående Novalii. Människor runt omkring mig påstår att jag skämmer bort Novalii, jag själv förstår inte hur? Jag kan inte påstå att jag skämmer bort henne, jag menar jag är ju hennes mamma, klart hon ska vara hos mig. Hur kan man skämma bort en 9månaders bebis? Tror inte man kan göra det! Det jag mest ville ha ut med förra inlägget, det va nog att få svar på varför folk säger att jag skämmer bort henne? 

Som sagt, jag är nog den som tar hand om mitt barn & vet mest. Jag är hennes Mamma. Men ibland så känner man sig så liten när man får höra saker. jag har & kommer alltid ha svårt att höra saker jag gör fel, med andra ord kritik. Då sjunker självkänslan till botten.

Fredag



Novalii sover & jag har nyss sett Twilight, för typ 5:e gången. Men den är grymt bra, dock är böckerna bättre. Såg även Vampire diares igår, tyckte att serien verkade helt okej. Men allt för lik Twilight ! Jaja nog om det.

Fredag idag, och jag har inget planerat. Daniel jobbar till nio ikväll, så Novalii & jag ska nog bara vara hemma & slappa, ut & gå en sväng bara, både hon & jag behöver frisk luft. Sen måste jag få orken att laga mat, men vet inte vad? Jobbigt. Uhä!

Får höra från var & varannan att jag skämt bort Novalii. Vi försöker att lämna bort henne, men hon blir bara helt hysterisk, hon vill bara vara hos mig eller Daniel hela tiden. Men jag förstår inte riktigt hur jag har skämt bort henne? Det är inte så lätt när det aldrig finns någon som vill vara barnvakt några timmar, hur ska jag då kunna få henne att vänja sig? Och jag vet inte heller hur jag ska göra för att få henne att kunna slappna av & vara hos någon annan??? Suck.

Nu vakna hon är, återkommer. Puss


Underbart


Vilket väder, jag får våååårkänslor :) Humöret är på topp! Behöver jag skriva mer? :P


Dagen


Dagen har rullat på även fast jag varit hur seg som helst. Har inte varit ute nått idag, känns verkligen i kroppen. Kliar liksom i benen. Behöver röra på mig.

Sandra, Emma R & Emma W har varit här & fikat, dem tog med sig semlor, va hur mumsigt som helst :) Sen nörda vi lite tv-spel som Sandra va Sämst på haha, fick GameOver typ 4ggr ! Har alltid roligast med mina tjejor <3

Novalii sover, har äntligen börjat fått in rutinerna igen. Så nu somnar hon runt 19.30 varje kväll. Känns skönt att kunna slänga sig i soffan då & varva ner lite. Nu sitter jag här och inväntar Andra Avenyn som börjar om några minuter. Imorgon ska jag se Vampire diares?Stavning? Någon ny serie som börjar, hoppas den är bra, har ju fastnat lite för vampyr "serier/filmer" efter att ha läst & sett Twilight, som är helt underbart bra :P

Nehepp. Nu blir det tv:n.. Ha en fortsatt bra kväll. Puss Josefine

Onödigt inlägg.


Ge mig sooooommar, ungefär NU !

Så trött & deprimerad, allt pågrund av vädret. Man känner verkligen inte för någonting. ge mig lite vår, så ja kan ut & röra på mig ordentlig. Ska införskaffa mig en ordentlig cykel & en barnsadel?, så Novan & ja kan cykla lite i sommar. Dock kommer det väl blir Daniel & Novan, då det är han som ska va hemma med henne i sommar ;P

Jaja, jag har inget vettigt att skriva just nu. Skriver för skrivandets skull typ, hmrf. Ska nog ta & laga mig lite mat nu när Novalii sover, börjar känna mig lite små hungrig. Hmm vad ska man hitta på, jag är verklig usel på mat. Uhä.

Återkommer när jag har något vettigt att skriva om.
Josefine

Tapetsering


Tänkte först slänga upp för & efter bilder på lägenheten. Men det får komma när vi fått ordning på allt & flyttat in :)

Här är iallafall en liten del av köket & hallen. Mamma & jag tapetserade även lite i Novaliis rum idag, men bilder kommer när rummen är klara.


MysNovan satt & beundrade dem nya fina tapeterna :P


Tänder


Måste bara skriva att Novalii har fått 2 tänder där nere. Båda på en gång :) och jag har inte märkt något. :D haha så trög jag är. Men hon har inte varit gnällig och inte dreglat eller något, så det är ju inte lätt att veta då :)

Är iallafall superglad, trodde hon skulle bli tandlös :D haha. nevars

Jag ångrar inget.


Sitter & kollar igenom fotoalbumet, & alla foton från förr. Jag är nöjd över det liv jag levt & de val jag gjort. Jag har en helt underbar familj & jag har alltid haft & kommer alltid ha dem underbaraste vännerna. Jag är så lycklig över att det löst sig mellan mig & Daniel, att vi bestämmt oss för att flytta ihop igen & fortsätta våra liv tsm.

Oftast ser man det man INTE har. När man egentligen borde bry sig mer om det man har. Det har man börjat inse på senare åren. Jag prioriterar helt annorlunda nu.



Nog om mig & mina tankar om allting, haha. Men jag tvingar er inte att läsa :D
Nu ska jag strax ge Novalii mat, sen ska vi knalla bort till lägenheten & möta upp Mamma & min lillebror. Ska fortsätta tapetseringen idag, så nu ger vi oss på Novaliis rum :) Känns hur bra som helst, bara 2 rum kvar sen..

Nu ska jag ta lillan här. Puss Josefine


Grav, förlossning & saknaden..


Jag som sa att jag aldrig skulle sakna graviditeten, den där magen som va ivägen överallt, att inte kunna springa, blödande tandkött, ömma fötter, den värkande ryggen, näsblod, sammandragningar, att inte kunna sova på mage eller rygg, att inte känna sig utvilad, att må illa, andfåddheten osv osv..

Men konstigt nog så saknar jag den, graviditen, mysmagen & att inte veta vem krabaten i magen är. och förlossningen, vilken känsla.

Jag minns som om det vore igår, inte själva smärtan. Men att när jag låg där, så skrek jag till Daniel att jag aldrig mer skulle göra om det, att det kändes som jag skulle dö, vilket ja just för stunden trodde oxå. Vilken smärta, vilken upplevelse. Men känslan när man får upp det underbaraste som finns på bröstet den är helt obeskrivlig. Världen stannar upp, och man ser ingenting annat än just den lilla människa som man skapat, som ger livet en helt ny MENING.

Jag älskar min underbara flicka. Och jag kommer definitvit i framtiden skaffa henne ett syskon, Utan tvekan.
Hade tänkt slänga upp ett par bilder från den tiden, men så vill inte datorn. morr.

Ciao, josefine

.....


Inte hunnit med att blogga i helgen, farit runt överallt :) Fredagen blev väl skapligt lugn, sandra & jonas kom hit, vi lagade lite god mat & tog några glas vin.

Lördagen gick jag upp kl 09.00, knallade bort till lägenheten & slipade. Mammsen tapetserade Köket & Hallen, så nu rä det klart. Imorgon skulle hon tapetsera Novaliis rum :) Det blir kanon fint :) Men men runt två i lördags åkte vi & fira Emma, daniels syster som fyllde 18, va hur trevligt som helst, massa gott fika & god mat & trevligt sällskap :)

Nehe, nu är novalii ledsen här. så hinner inte mer. Återkommer. Puss

Helg.


Godmorgon!

Novalii sov till 08.30 idag, skönt :) Hon sover alltid bättre när Daniel sover här. Fint väder idag, påtal om annat. Får lust att göra massor. Men efter fyra ska jag väl till lägenheten och slipa. Om jag orkar vill säga, provar på att fasta ett dygn, är uppe i 18timmar nu, känns som det enda jag gör är & dricker vatten. Kalla mig störd jag skiter i vilket.

Igår va jag med JohannaO in till stan en sväng, sen senare på kvällen så kom Sandra & Jonas hit & kollade film. Har inget vettigt att skriva om känner jag. Är ganska så seg, har väl inte så mycket energi antar jag. Nehepp, nu ska jag ta Novan här, dock sitter hon fastklistrad framför barnkanalen :) Typ dagens höjdpunkt för henne, sitta & glutta på barnprogram på morgonen, hon kommer bli en liten tv nörd :D

Jaja. Ha en bra dag. Josefine

Åter morgon...


Usch, idag är jag då mindre effektiv. Fy tusan så trött jag är, Novalii höll mig vaken inatt. Till slut fick hon sova hos mig, hon ville inget annat. SÅ idag ska jag bara slöa.. Novan sitter & kollar på alfons åberg, haha. Så jag passar på att uppdatera lite här.

På tal om annat, Melissa horn, är hon typ inte helt jävla underbart bra? Jo faktiskt.

Bakade moccarutor & kolaakakor igår kväll när Sandra va här. Provsmakade dem aldrig, utan stoppade in dem i frysen, vill inte äta sådant. Men tänkte att nu ska jag fasen i mig smaka en, såhär klockan 09.00 på morgonen haha. Iallafall så är dem typ beroende framkallande. Men jag är stark, så jag ska inte ta någon mer.

Såg även -Sommaren med Göran igår kväll, den va ju inte sådär jätte bra, som jag hade hoppats på & som folk har sagt. Men okej va den :) Tur att vi alla har olika smak. Nehepp, nu har novalii gett upp tv:n, nu sitter hon och slänger ut alla dvd filmer på golvet. Så jag ska väl ta & sysselsätta henne lite.



See ya. Josefine


Bladder


Sitter här & halvsover, varför går jag inte & lägger mig? Bra fråga det där.

Har suttit & kollat & små läst igenom gamla inlägg från min graviditet, och tro det eller ej. Men jag saknar det, de va så himla mysigt på nått sätt & att man inte vet va det är för en liten krabat där inne.

Och om jag nu någongång i framtiden skulle skaffa ett syskon till Novalii & det blir en tjeja, så har jag kommit på världens finaste namn, Noelle. Snor ni det, då jäklar :P Det är betydligt mycket svårare att komma på pojknamn. Jaja vilka funderingar jag har, är nog dax för mig att krypa ner i sängen.

Godnatt

Kul :)


Måste bara säga Tack till mina läsare som börjat kommentera mera, hur kul som helst & få lite respons på det man skriver :)

Lik pappa men söt ändå :D haha.

 
Goddagens :)

Idag är jag effektiv som tusan må ja säga. Tvättar, diskat, ska dammsuga osv osv.. :) Har även myst med mina två underbaringar, som har tagit sig en powernap nu. Novan va helt slut!

Tog en bild på mig, Daniel & Novalii förut. Och det finns ingen tvekan om vem det är hon är lik. Kolla in ögonen, det är verkligen Daniels, mina är små som kines ögon & svarta som natten. Fan jag har verkligen mörka ögon, inte tänk så mycket på det förut.

Pappa upp i dagen skulle jag säga. Eller?


Återkommer senare / Puss Josefine


Nu & då


Igår, åkte jag & Novan med Sandra till Norrköping. Gick där & ögonshoppade, nevars ja köpte mig faktiskt en tröja :) Woho.

Blev så förbannad på busschauffören när vi skulle in till stan. Han öppna inte ens bussen där bak så ja kunde gå på med barnvagnen, så Sandra gick fram & bad han öppna. Då sa han nej, ni får inte åka med, för det står redan en barnvagn där bak. Ja menar det finns plats för TVÅ barnvagnar. Men ne då sa han, att det måste ju finnas plats om det går på en rullstols, DÅ blir vi förbannade & går på iallafall, vi va väl för fan först med att gå på. Jag & Novalii har väl lika mycket rätt att åka buss som en rullstols bunden, eller har ja helt fel där? NEJ, jag står på mig.

Idag, ska jag nog bort till lägenheten & spackla lite, behövs, Tiden går fort. Snart är det sista april & vi ska vara ute ur dem här :D haha.

Nehepp. Ha en bra dag. Puss Josefine

Äntligen


Så har Daniel frivecka, tänkte jag när jag vaknade kl 07.00 & hoppades på att ja kanxske skulle få en gnutta sovmorgon, men. Så väcker jag Daniel & han är sjuuk! Blä, vi som verkligen måste sätta fart i lägenheten. Typiskt att han ska gå & bli sjuk, hoppas det går över lika fort som det kom.

Skulle färga mitt hår igår, rött igen. Nästintill samma färg, ville bara få bort den där matta färgen som blir efter ett tag. Men min utväxt blev orange, hrmf? Jaja nu får jag väl färga en gång till.

Nehepp nu ska jag byta ett smelly packet som Novalii gett mig här, uhä. Ha en fortsatt bra dag. Josefine

Godmorgon förresten :)