Försvinn


Patetiska människor, sådana som tror att dem är så himla mycket bättre än mig kan ta & köra upp någonting i röven & bara försvinna ur min åsyn. För jag orkar inte med er, ne verkligen inte. Jag hatar människor som är översittare. Jag hatar sådana som inte kan glädjas åt andras lycka. Jag hatar såna som smörar & fjäskar. Va er själva för fan. Usch vad jag är trött på detta sammhälle & dess individer. Skit ner er.

Tackar för mig, ha en trevlig kväll ;)


Valborgsmässoafton


En dag som alla andra fast med ett jävla namn. Överskattat. Varför måste det alltid vara så panikartat en sån här dag, alla måste ha någonting & göra annars går livet under ungefär. Ja nu menar jag inte bara alla andra, har även kännt så jag med, flera ggr. Så vad ska man göra idag då? ta dagen som den kommer & bara va som alla andra dagar, eller göra någonting "speciellt". Hmm elda upp en skog kanske, gu va kul. Nevars fan va positiv jag är känner jag.

Nu måste jag piggna till lite. klockan fyra ska vi vara ute på bruksan med börni, som förövrigt är väääääldigt, anteckna väldigt jobbig just nu, daniel har köpt en pipleksak till honom, Och den ska han i princip döda nu & har hållt på i ca 10 minuter. Ah mitt huvud :S

Jaja, återkommer / Joosefine


15


Idag är inte min dag, sovit uselt inatt! Och nu jäklar måste man vara vaken, suck. Idag hoppas jag vallonbygden hör av sig om dörrarna, har jag inte rättighet att få en dörr till vardagsrummet? Dem menar på att ne men dem vi har är gamla, så det är bara dem som finns. Men för fan beställ nya då. blä'!

Sen klockan 16.00 blir det ut till bruksan. Träna Börni.
Ne nu ska jag se vad han gör, tror han snodde en sko den jäkeln.
/Josefine

Bm


Barnmorskan idag. Allt va bra förutom äggvita i urinen & min huvudvärk, så blir det värre blir det att åka in till förlossningen. Sedan hade min mage sjunkit så pass mycket, så hon sa -jaa nu får vi se om vi verkligen hinner ses en gång till innan det är dax ;) haha. Åh ja blir nervös nu. haha.

Vallonbygden har varit här & lämnat dörrar till vardagsrummet idag, vi satte dit dem, tror ni dem passa? NEEJ. Jag ringer ner, helt galen. Hon i reception säger att dem ska höra av sig om det nu finns några dörrar, men vafan jag kräver en dörr! Det här ger jag mig inte med. Vi måste ha!

Nu målar jag & älskling klar köket, ÄNTLIGEN. Eller han målar, jag orkar inte riktigt med det, ler. O nyss blev det marängswish eller hur det stavas, det va mumma ! Nu ska jag va social tror jag.

Puss Josefine


Skapligt pigg


Vaken. yes. Ska snart äta frukost, lilleman här har nyss käkat & varit ute, så nu ligger han & tuggar på ett tuggben, så nöjd så:)

Idag ska jag till barnmorskan vid 11.00. Se hur värdena är, jag tror inte att dem är så bra. Känner mig så himla hängig, fast iofs det kanske är s¨åhär det ska va, inte vet jag? Har ingen erfarenhet. haha. Sedan efteråt ska vi hem & måla lite & ringa pappi & fråga om han kan komma hit med slagborret & slänga upp ett par hyllor.

Och har inte vallonbygden ringt när ja är klar med dessa saker, ska dem få höra på ett & annat. Ha en fortsatt bra morgon / Josefine


Baby save up your tears, you may need them someday.


Äntligen något gjort.

O hej & hå.

Idag började dagen runt 07.00 har jag för mig. Full rulle från första början, gav börni mat ut med honom. Runt två kom Daniel hem, vi åkte upp till viberga & handla mat, jag GICK hem. Wohoo, sen nu har vi lagat mat, jag har dammsugat, äntligen städat bebis rum, och håller på & tvättar samtidigt, daniel tog disken. Han klagar så dant över sin rygg, o nu sitter han & spelar, slöhög.

Packat bb väskan så gott som. Eller iallafall alla bebiskläder, nu fattas det bara saker till mig. Ska väl plocka ner lite. Men först ska ja städa klart här hemma.


Idag då


Sjukt trött. som vanligt, inget vettigt & skriva. Sover förjävligt om nätterna, ont & röra sig & kommer knappt ur sängen. Men men det går väl över sen förstår jag. Sen upp tidigt på morgonen, för hunden ska ut. Ja usch ja behöver lite sömn känner jag.

Ringde vallonbygden om dörrarna till vårat vardagsrum, dem sa att dem skulle höra av sig. Hrmf jag fråga om det fanns några? Så får man det som svar. Och har dem hört av sig då? Nej. Muppar. Idag blir det nog att åka & handla, förhoppningsvis, och sedan tvätta, urs mindre roligt. Men men inte världens bästa väder idag iallafall, än så länge :O



Ojoj det där va ett tag sen :D
Urs va fult det va med piercingen där.
Passa verkligen inte i det ser ja nu.

Knäckebrödsdansen!



Satt som sagt hos Emma igår kväll. Och då visade hon mig detta klipp från talangjakten
förra veckan. Jag missa ju det avsnittet. Haha men dessa killar är ju störtsköna.
Fasen vad jag har garvat. det gäller & bjuda på sig själva. Haha Min humor detta.

Kväll


Sådär.
Hemkommen från Emma, blev en kopp te med henne & Sandra, mycket trevlans. Snackade & fick just en riktigt livlig disskution då sandra va tvungen att gå :) Så vi får ta den en annan dag. Det är roligt när alla har samma åsikt, då kan man disskutera massa runt just det ämnet. För så som jag fattade så gjorde det oss alla 3 ganska arga. Usch hur man kan behandla ett djur så. Herregud.´

Ne nu sitter jag & äter jordgubbs & yoghurt start. Redigt smaskens såhär på kvällskvisten, ja ska strax tvätta bort sminket, borsta gaddarna & mysa ner mig i sängen, eller hrmf förresten vi ska nog gå en sväng med Börni först. Tror han behöver kissa av sig en sista gång. Nu i några dagar har han varit helt underbar (peppar peppar ta i trä).

Jaja. Sovgott. Godnatt / Js

Massa onödigt.




Min efterlängtade barnvagn har kommit, men jag tänker inte hämta ut den förens bebis är här. Dock är jag ju välidgt sugen på att göra det, men jag är skrockfull & tror att det betyder otur om man köper barnvagn innan. Säg vad ni säga vill, jag är den jag är. haha. Men så har man hittat en annan vagn som jag skulle vilja ha, som är så himla fin. Åh, men jaja nu får ju det vänta haha.



Nu är jag ganska så himla sliten & trött & har ont till & från. Går som en anka, som stannar med jämna mellan rum för att kippa efter andan, dessa hugg & stickningar neråt är mindre skönt måste jag ju säga. ajaj. Dessa 18 dagar som är kvar känns som en evighet ju :/ Uhä

Haha Daniel va ute med Börni igår kväll. Och hittade en buske han tyckte luktade gott, så han tog med en kvist hem med skott på & idag har dem slagit ut. Tss haha han är rolig han, kan han ju sitta & lukta på tss ;O Han är för söt.



Breaking Benjamin



Just nu!

Huvudvärk

Här gick man upp 05.30 ungefär. Ja kunde inte somna om, huvudvärk till max, jag tog en värktablett innan jag la mig. Men huvudvärken va kvar när jag vaknade & en jävla yrsel som heter duga. Ursh vad händer. Läste att om man hade yrsel/flimmer & huvudvärk så kan man ha havandeskapsförgifting, nu tror jag inte det. Men tur att jag ska till Bm på onsdag. För jag känner mig inte riktigt kry, något är konstigt.

Skulle haft träning med Börni idag, men så vart det förhinder, så det blev framflyttat. Får se om Daniel kommer ihåg & svänga förbi vallonbygden, så vi kan få dörrarna till vardagsrummet.

Gu jag är så sjukt trött, vad gör jag uppe egentligen?! Uhä, jo börni ska ha mat nu, sen ut. / Josefine

Sommarbild



Klart härligaste bilden jag har sätt idag. Åh jag har legat i sängen sen halv
sju. Jag är så himlans trött. Det sitter som en tyngd i mitt huvud, jag orkar 
inte riktigt med allting längre, nu börjar det verkligen bli jobbigt & tungt framför
allt. Åh 19 dagar kvar, sen är förhoppningsvis bebis här & sommaren är
påväg med stormfart. Jag tror att denna sommar kommer bli kanon, jag ser
verkligen fram emot den. Ne usch nu kan ja inte sitta här längre, känns som
om hela baken domnar bort haha. Slappa vidare. / Josefine

09.00



Idag började dagen klockan 09.00. Vaknade av att Daniel & Börni håller på i köket, båda ska ha frukost :) Jag går upp, blev oxå hungrig. Sedan bär det av till Linköping, mot Biltema, mindre roligt där inne. Men det är skönt att komma iväg o göra saker nu. Kommer väl dröja ett tag sen innan man kan göra impulsgrejjer. Jaja sedan blev det hemfärd till Sofia&Johan. Blev bjudna på kycklingsallad, smarrigt bröd med vitlöksost, riktigt sommrig mat! Tacktack. Dock kom ju regnet & hälsade på en svänga.

Nu ligger börnigrisen & sover, jag ska med vila en stund. Haha han vet inte vad som väntar honom, när daniel kommer hem ska han badas, och tro mig han Hatar det haha. Stackars lilla pojken. Ne nu blir det tv:n & slapp i soffan. / Josefine

Gårdagen



Blev grillning hos mamma igår! Va där hela dagen, fick jätte snygg bonnbränna, hrmf. haha. Iallafall så grilla vi på kvällen & satt ute & myste, sedan gick vi upp & kolla på majbrasan (Lotorp har alltid en vecka före valborg) hehe. Sen börja dem smälla raketer, ofy va rädd Börni blev stackarn, så vi fick gå ner en bit & sätta oss. Men sedan vart det full fart på honom igen haha. Trevlig kväll igår iallafall.

Så vad ska man hitta på idag då?
/Josefine


Vecka 38

Idag går jag in i vecka 38. Med andra ord kan bebis komma närsom helst. Känns helt konstigt, jag längtar, men ändå vill jag att lillen ska stanna där inne till beräknat datum. Mycket måste ordnas innan, jag vet, jag är lite sen att ta tag i saker & ting. Bebis rummet det får vänta, spjälsängen kommer ändå stå inne hos oss den första tiden. Har fått en "öm punkt" på höger sidan om magen, snett ovanför naveln. Och usch va jobbigt det är. känns som jag skulle ha ett blåmärke där som någon trycker på. Men jag att tror bebis ligger & trycker på där.

En bild på Bilbarnstolen vi fick av mamma, det är en brio. Tyckte den va så liten & smidig. Sen bara älska jag den turkosa färgen på denna, den va till & med slut, så jag tog visnings exemplaret, va bara tvungen & ha den. Jag struntar i om den är turkos & jag får en liten tjejja. Passar henne med, hon kommer passa i allt ;P ler.


Börni va med till stan igår, han älskar mammas bil & att få sitta där bak haha. Knäppa hund, han stormtrivs där. Så för oss va det ju fritt fram att handla osv. Skönt att kunna ha honom i bilen. Idag sprang vi på dörrarna till vårat vardagsrum nere i förådet. Men dem som passa va trasiga :S Så vi får ringa vallonbygden, för börni får inte va i vardagsrummet när vi inte är hemma.





Nu ska jag strax ta & göra mig iordning, för Sofia frågade om jag ville med ut till Lotorp & kolla på Stoffes första fotbollsmatch! Tihi. Ska bli skönt, att sitta i solen & slappa & prata lite skit, kanske blir en glass oxå? Och Henke skulle med oxå om ja fatta rätt? Då blir det aldrig tråkigt, den ungen har ju humor haha.

Jaja. Återkommer / Josefine


Frukost.


Uppe med tuppan, igår kväll mådde man mindre bra. Blev jätte yr & fick springa & kräks, hade haft jätte ont i magen hela dagen, på en viss punkt. Men jag tog & tände ett par ljus & la mig i ett bad igårkväll, sedan fick det bli sängen. Och allt kändes mycket bättre när ja fick lägga mig ner & ta det lungt.

Börni sov till 06.30. Då skulle han upp & göra sina behov, daniel fick gå upp:) Det är skönt att han "säger till" nu på natten, så man slipper kisspölar inomhus.

Ne jag återkommer senare. frukost / Josefine

Dålig dag blev bra tillslut.

Sådär, nu är man hemkommen efter en hel dag med mamma & lillebror i stan & i Lotorp. Va inne & köpte en bilbarnstol, så fin så :) Riktigt nöjd. tihi. Börni va jätte duktig & satt i bilen & väntade medans vi va och handla lite mat. Känns skönt att man kan lämna honom en liten stund så :) Ska även fixa dörr eller grind till vardagsrummet, så ska vi börja med ensamövning, vill ju inte att han ska ha tuggat sönder soffan eller något liknande så fort vi varit eväg en stund.

Idag, förövrigt har det varit en kanon dag men familjen som sagt, men jag har haft jätte ont i magen. Och förut innan jag åkte hem från mamma vart jag jätte yr & fick gå & kräks, uhä. Mindre roligt. Men nu känns det lite bättre faktiskt. Ska lägga mig strax! Mötte Elin här utanför, hon sa att jag skulle föda inatt, att hon hade drömt det. haha kanske dax & packa väskan. ja ja jag vet att det är dax nu, men så mycket annat att tänka på oxå. Man hinner inte riktigt med allt.

Imorgon blir det nog grillning hos mamma, sedan majbrasan i Lotorp, haha det är ju en tradition nästintill :)
Jaja, nog för idag. Godnatt / Josefine

Dålig dag

Och var har Emma & Sofia tagit vägen då? Det kan man undra :O Här hör man inget ifrån er. Jaja.

Idag gick vi upp skapligt här hemma. Åkte ut till stjärnvik en sväng, övade lite motivationsinallning. Gick väl sådär, jag är inte på humör för någonting. Så därmed funkar inget. Börni ligger & sover som en gris & karljäveln har dragit för att käka ute, men inte fan tänker han på mig inte, så jag har bestämmt mig för att svälta resterande delen av dagen, nevars jag har ju en bebis att tänka på.

Pissdag med andra ord :O

Väntar på att klockan ska bli två. Mammi & jag ska in till stan då, hon har lovat oss en bilbarnstol. Så snäll så :) Får se vad man kommer hem med för någon. Ne nu ska jag sätta mig i soffan & tycka synd om mig själv. Ha en fortsatt bra dag / Josefine


Suck



En valp på tio veckor ska inte göra utfall, huggas & morra. Och kämpa som
om han vore inför döden. Jag vet vad valp bitning är, men Börni börjar bli
extrem nu. Jag förstår inte varför han beteer sig som han gör, jag aktiverar
honom varje dag, så han lider ju inte av rastlöshet. Hur kan liten & söt bli så
stor & elak?


Jullan



Träffat Jullan idag, va jätte länge sen. Så vi pratade en hel del :) Och gick ett varv, sedan hem till Micke oxå. Så två flugor i en smäll :) Satt & skrattade som bara den, när vi gick igenom gamla minnen från förr. Va härligt att sitta ner & prata lite.

Nu väntar jag på att gangstern här hemma ska somna, han är en aning jobbig. hmm. Sen efter det blir det tv:n för min del & vänta på att älskling ska komma hem från jobbet <3

Frukost


Jag & Daniel somnade runt 03.00 inatt. Jag har haft jobbigt ont i magen till & från. Men Börni har sovit, han skulle ut en sväng vid halv fem, men det skötte Daniel. Nu sitter jag & väntar på att han ska vakna, vi bestämmde att vi skulle börja äta frukosten tillsammans vid 09.00. Vad ska man göra idag? Ja skulle vilja ta mig ut till skogen, öva lite med lillgrabben, ja tror att han behöver aktiveras lite, gårdagen va vi hemma hela dagen & han va galen :D

Sofia va här en sväng igår kväll & tog en kopp te. Vi pratade lite oså, blev ju bara en snabbsväng eftersom klockan va så pass mycket. hehe!

Ne nu ska jag nog börja plocka fram frukost./Josefine


TRÖÖÖST ! ...



TRÖÖÖST ! :) Ja ni, fick mejl om att det va massa rabatter för clubmedlemmar. Så jag kunde lika gärna norpa åt mig några plagg till. Det är jag fanimej värd efter ett shopping uppehåll på 7 månader. Iofs kommer alla mina kläder komma i Juni, har gjort det så, eftersom mina skattepengar kommer då:)



Tack

Det är tur att man har en förstående mamma att prata med när man mår som man gör. Nu känns allt lite bättre, och jag ska slänga mig framför tv:n och försöka slappna av bara, kanske te en kopp te. Det sitter ju aldrig fel:) Hade velat tagit ett bad, men då finns ju risken att när man kommer ur badrummet så är lägenheten sönder tuggat av det lilla monstret här hemma. Han har helt enkelt varit förjävlig idag. Men nu sover han, pju skönt det.

Ha en fortsatt bra onsdags kväll / Josefine

Förstörd


Tänk vad man öppnar sig i en blogg. För främmande människor, människor som egentligen bara snackar SKIT. Javisst det är ju så det är, skvaller hit & skvaller dit, saker & ting misstolkas & så startas ett snack. Ja herregud, varför har man bloggen egentligen? Funderar på att ge mina vänner lösenord istället. Varför ha massa snokare, som ändå inte har något med mitt liv att göra, som inte bryr sig om hur jag mår osv? Ne det känns ju ganska så onödigt faktiskt.

Imorse hände det som inte får hända, igen. Va nu ett år sen, och imorse fick jag känna på den där rädslan, som kryper i varje ben i kroppen, som gör att man skakar & tårarna rinner. Och hela min dag, har varit upp & ner. Men huvudsaken är att du mår bra nu. Tänker jag på den kommande natten/morgonen får jag ångestattacker.

Jag behöver sova, sooooova! Men jag kan inte. Jag är trött, helt förstörd i kroppen, i huvudet. För mycket tankar.



..


Idag, skulle min värld kunna gå under.


Onsdags morgon


GodMorgon:)

Gick upp 08.30 för då skulle börni upp. Och inatt har han varit underbar, började med att ge honom A-fil igår kväll igen, och hans mage funkar verkligen mycket bättre med det, så det får bli det ett tag till framöver. Daniel ligger & sover, han klagar över ont i ryggen, iofs så gör han ju det varje dag, eller så fort Börni vill ut ;S Hrmf. haha

Idag, jaa ni, får se om Johanna ringer, skulle ju eventuellt träffa henne idag. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det återstår att se vad man hittar på. Har inte orken till något speciellt iallafall, så jag skulle kunna sova bort hela dagen.

Aw alla har jätte fina bloggar, skulle me vilja ha min iordning gjord. Synd att man inte är så värst vidare bra på sånt där haha. Får se om det finns någon liten Malin där ute nånstans som har lust att ta sig lite tid någon dag ;) Nej nu väntar frukosten. ha en fortsatt bra dag / Josefine

Besvärligt.

 

Hade ja kunnat gett upp, så hade jag nog gjort det nu, för jag är så himla trött verkligen, trött i kroppen, trött i huvudet. Nu vill jag bara ha bebis här. Jag vill kunna röra mig ordentligt igen, inte va såhär begränsad, slippa andfådheten & att bli svett för ingenting. Jag vill kunna sträcka på mina ben på morgonen, utan att få kramp. Kunna ligga på rygg & mage. Förlåt att jag klagar, men jag är så grymt himla trött nu. 24 dagar kvar.

Träning


Så, nu är man hemma igen. Varit iväg & haft träning med Börni, vi tränade motivations inkallning & gå bakom. Och han är verkligen kanon duktig & ja fick oxå beröm för att jag inte ger mig. Haha. Börni fick många goda ord:) Bestämmde en ny tid, på fredag, så då blir det samma övningar, plus att han ska klara av att bara "titta" på andra hundar. Så då ska Daniel få följa med & få lite kunskaper, känns trögt o få förklara allt för honom, bättre att han är med oxå.

Så, nu ska jag ge busen mat, han är helt slut. Va ska jag göra två evighetslånga timmar tills andra avenyn börjar? Hmm. jaja. Ha en fortsatt bra kväll / Joseefine.

Agria


Så, nu har man försäkrat lilleman här hemma, det blev agria. Tog vetrinär, höft&led & liv försäkring. Vart inte så dyrt som jag trodde. Så det va bra! Emma va här utanför med Weber en sväng, så dem fick hälsa, dem HATA varandra :O Reste ragg & morra, ska försöka imorgon igen & se om dem kanske vill gå en liten runda tillsammans!:)

Nu tv. / Josefine

Bekymmer



Usch jag ser hemskt ut i ansiktet, påsar under ögonen & likblek. Jag orkar liksom inte med att bry mig om utseendet nu. Uhä. Går ju ändå bara ut några vändor  med Börni, ingen som behöver se mig. 25 LÅÅÅNGA dagar kvar. Sen ska jag fanimej färga håret & sola haha. Man känner sig faktiskt mindre fräsch nu.

Glad att jag sluppit bristningarna hittils. Hoppas det inte hinner komma några nu dem här sista dagarna. Ah, jag har beslutsångest vad jag ska ta med för kläder till lillen? Vad är det bästa att ha med sig till BB, lite råd behövs här?

Nu ska jag se om banankakan är färdig. / Josefine

Börni


Tänkte bara visa hur fort den lilla krabaten växer. Detta kort togs 29mars.

Och nu 3 veckor efter är han redan stor som ett hus. Och han är ju ändå
bara 10veckor den lilla skiten. Plutt du växer för fort.

Imorgon blir det att åka iväg på träning med honom, blir att träna
inkallning & gå bakom. Nu har han lärt sig sitt & tass, kämpar
fortfarande med ligg, verkar vara svårare & få in i den lilla skallen.
Ögonkontakten funkar super nu, han lär sig.

Trött i vanlig ordning


GODMORGON

Börni stod nyss & gnällde för han skulle ut & skita. Javisst det va bara & klä på sig & gå upp ur den varma goa sängen. Väl ute skiter & pissar han, vi går in igen & han går raka vägen till sängen & själv sitter man här klarvaken. jäkla hund & väcka mig bara sådär ;P Idag, vad ska man göra? Daniel påbörjar sin eftermiddagsvecka, mindre roligt måste jag säga.

Oh har inte direkt brytt mig så mycket om dagarna, men 24dagar kvar, 24 dagar är inte mycket :O Ah. Och jag har inte packad BB väskan ännu, det kanske är dax för det nu? Kanske blir ganska panikartat om det skulle sätta igång & man inte har något planerat !

Micke fixa spotify åt mig igår, försöker förstå mig på det. Men tack tack iallafall. Skönt o kunna lyssna på min musik igen. Laddar ej ner, för min dator är fuckt up. Jaja tack till honom ialf :P Det är en inte lätt att vägleda en idiot, haha fan jag är ju så trög. Ne nu ska jag ta & göra mig lite frukost. Ha en fortsatt bra dag / Josefine

Sovtime..


Sömntuta. Börni har sovit till & från sen klockan fem idag, jag & Daniel gick en sväng med honom nu, skönt med frisk luft, men mindre skönt i min mage, men iallafall väl hemma sprang börni direkt in & la sig. Sicken slöhöög. Nu ska vi nog slänga oss i sängen framför tv:n vi med.

Kommer jag ner till min vikt på 56 kilo igen, så kommer jag aldrig mer klaga, den saken är säker. Jag förstår inte hur jag kunde säga att jag va tjock då. Herregud, löjligt måste jag ju erkänna. Jaja, jag ska iallafall kämpa mig ner igen. Godnatt.

Shopping




Så tänkte bara visa lite kläder & skor som jag inhandlade idag. Som kommer om någon månad eller två:) Känns skönt med lite sommarkläder, dessutom va det så skönt & bara sitta o shoppa, va år & dar sedan jag handlade något till mig själv. Tog dock Medium i allting, har haft S förut, Men eftersom jag nog inte kommer tappa alla kilon direkt som blir nog M mycket bättre! Man mår så himla mycket bättre, när man få rå om sig själv lite.

Varit hos Emma & Janne en svänga idag, och myst med veber, deras nya valpsing, hur söt & gosig som helst. Får se om man vågar låta Börni träffa honom, börni är ju inte så försiktig av sig, och veber är ju en aning mindre hehe!

Nu skicka jag iväg pojken för att inhandla lite små saker som behövs. Själv ska jag slappa framför tv.n tror jag. Ha en fortsatt bra kväll / Josefine


Arg


ÄCKLIGA JÄVLA A-KASSA!
Fick en utbetalningspec, för nästa torsdag. på 100kr !!! Vafan. Då står det att dem dragit över 1100:- i medlems avgift, va i helvete? Tror dem att dem kan sno så mycket pengar från en arbetslös. Nejnej, Josefine har skickat iväg ett hatbrev vill ja lova. Mer strul & jag börjar snart med min föräldrapenning.

GODNATT

V37

Nu idag gick jag in i vecka 37.

Och jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Denna trötthet kom bara för några dagar sedan, innan har det funkat ganska så bra. Men jag har inte ork att ta tag i saker & ting längre, nefy.

Och huggen, stickningarna neråt underlivet är mindre skönt. Va ute & gick med mamma förut, trodde jag skulle falla ihop, det va det ondaste jag varit med om, bebis försöker vicka på huvudet, som nu är fixerat neråt. Ajaj. Och sen det där med att kissa, ja man kan bli akut kissnödig, men sen kan det gå över lika fort, riktigt jobbigt. Får springa som en tok ut & in på toan. Mamma tror stenhårt att bebis kommer 5:e maj istället för 15:e. Något hon fått för sig. haha :D Jaj återstår att se.
Nu ska jag passa på o vila, när Börni sover.




Bjuder på en magbild från idag. / Josefine


Lördag


Sitter hemma hos Mamma nu, varit en sväng på apoteket & köpt avmaskningsmedel till Börni, han ska avmaskas denna helg & vecka 18. Sen är det klart!:) Så va vi & köpte lite tuggben åt honom.

Nu ska vi strax grilla, det ska bli smaskens. Jag återkommer / Josefine.




Som du sårar mig.

Slut

Varför ringa någon 03.00 på natten? Stängde av telefon, då ringde han Daniel istället. Men usch va arg jag blev, för jag hade jätte svårt & sova, sen fick Börni cpont i magen, så vi har fart ut & in hela natten. Stackarn. Nu ligger han & Sover. Själv sitter man här trött som ett as, och tackar för samtal så dax. Morr.

Hungrig är jag oxå, men finns inget gott & äta. Suck. Bajsdag. / Josefine


Men usch.


Daniel kom hem nyss, med ett leende på läpparna, -nu har vi en bil ifall det blir dax att åka in.
Fyfan då är det den där jävla 145:an. Som hoppar fram på vägen. Alltså jag tar hellre en sjuk taxi än & sätter mig i den där skithögen som säkert rasar ihop på vägen in. Blähä.

Har sovit en stund nu på dan, skönt. Även fightats med Börni, envisa hundjäkel. Det tar sin tid & lära dem små liven må jag säga.

Träning


Fick ett mess imorse, om att min mobil blivit påladdad med 100kr. Plus 3000 fria sms. Då är det Emma & Janne som fixat, gu så himla snälla dem är. Emma tyckte det va dax för mig att ha pengar på mobilen haha! Tack så mycket, ni är underbara<3

Börnis tränare va här idag. Allt gick kanon, för Börni visa sina dumma sidor, så då fick jag äntligen klart för mig hur man hanterar dem. Fick lära mig massor saker, börni med såklart! Så nu ligger han helt utslagen i köket. Kristian tyckte även börni hade mycket potential, och tyckte att jag skulle börja träna med honom när han blev 1år. För han va dels fin & sen att han har dem egenskaper som behövs. Ska träffas på tisdag igen, ser fram emot det :)

Nyss käkat lite, lagade till chiliconcarne, vart faktiskt ganska gott måste jag säga. Va ute med Emma,Janne&Bruno på en promenad oxå, plus att det blev en kopp te här.

Ne nu ska börni få mat, sedan ut & göra sina behov ;P / Josefine

Förvärkar!?


Inatt, eller igår kväll. Runt 23.45 fick jag förvärkar. Ofyfan, va inte riktigt sån värk som jag hade tänkt mig. Va som mensvärk gånger tusen, Och den kom inte i omgångar, utan höll i sig. plus att jag vart så grymt illamående. Sen kom värk i ryggen, så jag fick väcka Daniel, som fick massera mig, för usch va obehagligt det va. Vart lite nervös att det skulle vara på gång oxå, men runt 01.50 så somnade jag om. Så nu sitter jag här, en aning trött & magen känns helt spänd :S Skumt. Ne jag ska lägga mig i sängen en stund igen.

Man kanske ska säga godmorgon förresten ;)

!!!

Varför har människan så svårt att glädjas av andras lycka & framgångar? Ne istället så blir dem avundsjuka & hoppas på misslyckanden.

Men jag ska säga er en sak. Jag ska kämpa, tills den dagen jag inte orkar stå upp längre.
So fuck off.


Slöhögar


Jag gav Börni mat förut. Och när han hade ätit upp gick han direkt till sin sovplats i sovrummet. Jag har tagit en vana att alltid gå ut efter maten med honom, så jag tog på mig skorna, tog kopplet & va redo, när ja ska hämta honom har slöhögen redan somnat, så jag tar av mig skorna & lägger mig ner en stund, och va gör inte jag? Jo jag somnar jag med. Haha. Så jag sov 1½timma ungefär, så skönt så.

Så här är det slödag. Nu ska vi väl försöka ta en promenad! Och vänta på husse :)

Imorgon kommer han från bruksan hit, ska berätta lite om hur jag kan göra med Börni här i lägenheten. Eftersom han kommer bli ganska stor & det snart kommer en bebis, så behövs ju såklart regler & diciplin. Ska bli spännande:)
Ne nu blir det en promenix. / Josefine


Tack


Emma kom hit imorse vid halv tio, vi tog en kopp te. Sedan skjusa hon mig till barnmorskan, samtidigt som hon hade hand om Börni. Tack gumman för skjusen & för att du väntade:) Bara säga till så hjälper jag dig gärna med någonting.

Besöket hos barnmorskan gick kanon. Bebis ligger med huvudet neråt nu & är fixerat. Så nu kan det inte ändra läge, stickningarna & huggen jag känner neråt, är huvudet som trycker på ner. Usch det gör riktigt ont ibland. Men nu ligger iallafall bebis redo för att komma ut :D Allt annat va kanon, spår av äggvita i urin, men det va tydligen många som fick så här på slutet. Järnvärdet hade jag lyckats fått upp till 114. Och sf måttet ligger på 34 nu :) Allt är perfa ialf.

Efter besöket träffa vi på Madde & äntligen fick jag se lilla Seth i verkligheten. Oh gud så söt han va lillkillen, en redig liten gullegris! Blev en liten pratstund med dem. Sedan åkte vi hemmåt, nu sitter jag här, nyss sätt Andra Avenyn, missa det igår! Laga mat om en stund, sen ge börni mat & ut med honom. Inget mer planerat, skönt, för jag är helt slut.

/Josefine

Såja



SNART SÅ !
I´ll be back on track again ;)

Bio



Helt klart sevärdig film.

Dock va den ju som förväntat, alla dem här filmerna är ju i stort sätt
likadana, eller har samma handling. Och slutet är förutsägbart!
Kommer ju absolut komma en femte film tror jag, eftersom den sluta
som den gjorde. Jaja den va helt okej iallafall :)

Saknar min bebis massor när ja va på bion, första gången utan honom.
Massa mys nu kan jag lova. Han hade ialf varit jätte lugn & bra hos mammi.
Busat med Hugo oxå, en boxer.

Ne nu ska vi slänga oss framför tv:n. Godnatt / Josefine

Bladder.



Aw saknar mitt mörka hår. Får bli & färgat snart igen, fast kanske efter bebis
kommit tror jag! Lillebror på bilden, 8år. Dryg som aldrig förr. Blir galen på
honom ibland, ler.

Ami har äntligen åkt hem, tycker om honom massvis, ingen missuppfattning.
Men Börni&Ami springer runt & bråkar med varandra hela tiden, så det är
aldrig en lugn stund här hemma, så därför är det skönt.

Ikväll blir det antagligen bio, Fast and furuios. Se om den är något att ha.
& förhoppningsvis så blir det väl en hamburgare på Donken med, mumsi.
Börni ska va hos mammi ikväll.

Jaja, Nog om mig & mitt tragiska liv ;P / Josefine


14April


Min Älskade vovve klara sig från klockan 22.00 - 07.00 utan att göra inne. Oh va skönt det va att sova. Fast den busring behöver lite träning nu, han ska bita i mig & i allting som finns, ta saker & springer iväg med dem, allt för att jävlas. Han vet ju själv att han gör fel eftersom han springer. Igår snodde han toarullen & tro mig, jag sprang säkert 5 varv runt bordet innan jag fick tag i honom, så nu är det stora hål i pappret, men men :D Men vad hade jag räknat med igentligen, han är ju faktiskt bara en liten valp :)

Men har ändå vaknat ett antal ggr inatt, vridit & vänt, bebis vill inte ligga still inne i magen heller. Imorgon är det den 15:e April. Då är det exakt en månad kvar tills det beräknade datumet, varje gång jag tänker på det pirrar det liksom till i magen :P Haha löjligt det där lät. Men jag kan riktigt inte förstå ännu, men känslan kommer nog vara obeskrivlig när vi äntligen får se vem du är där inne. Hur du ser ut. Vi  längtar<3

Hundvakt idag åt Ami oxå mellan 08.00-13.00. Får se hur det går, tokarna kommer väl riva halva lägenheten förstår jag. Men Daniel är hemma som tur är, han kan ju ryta i lite till skillnad från mig haha :D Daniel & jag prata om att kanske gå till vinbjörnsparken o släppa dem så dem får busa av sig rejält, hade dock velat åkt ut till skogen med dem, men nu har vi ingen bil för tillfället!

Om vi hjälps åt, så kommer vi klara det här<3
/Josefine

Skärgården




Va iväg till arkösund idag med familjen. Det behövs, komma bort & rensa tankarna lite. Iallafall så hade vi med oss voffsingarna, lunch & så blev det lite fiske. Hampus det smarthuvet tappa tafsen i vattnet, så efter en timma va det slutfiskat. Haha & mamma klantarslet  satte kroken i huvudet samtidigt som hon höll i spöt. :D Trög :P

Jaja sånna här dagar behövs det mer utav. Börni har njutit till max av vädret, umgänget &  lekstunderna. Så nu är han lugnare än någonsin. Jag med för den delen. Nu ska jag slappa vidare, sen en promenad med lillgubben.

Du sårar mig. </3

Så.


Valpar är som små barn. Ena dagen är dem underbara, andra är dem små djävular. Usch & den här dagen har Börni vaknat på fel SIDA, för han ska bara skälla, bitas & bråka hela tiden. Så fort jag inte sysselsätter honom.

Är man störd om man ligger & skäller på tv:n ? Eh ja.

Ne nu blir det frukost för min del, sen får vi se vad som händer återstående tid av dagen. Är inte på världens bästa humör idag, så det blir nog bara att va. Det kanske blir Lotorp för min del. Ett tag framöver oxå. / Josefine

Suck


Jag har mått bättre. Den här natten har varit jobbig!
Beslutsångest. Ne nu måste voffsing ut. / Josefine

Rädd


Satt vid datorn. Helt plötsligt hör jag hur Börni illskriker & slutar inte heller. Ofyfan va rädd jag blev, sprang som en tok till sovrummet, då har han fastnat med tassen imellan dörren. Jag jag försöker få dän tassen så smidigt som möjligt, får mig ett redigt hugg i handen, sedan fortsätter han skrika. Tillslut fick jag loss honom, han låg bara & gnällde. Uh va jag tyckte synd om honom, usch stackars lilla valpsing. Försökte trösta honom, men då så vart det ju fullrulle igen, skäller & far runt som en tok. Så, så ont nu har han ju inte direkt. Men usch va jag vart rädd.

Yummiiie



Men snälla. Ge mig Jordgubbar & Glass.
Världens sug efter det, måste be Daniel handla hem
det åt mig, jag bara måste ha det! :)

Mys


 



Mina pojkar, ja bara mina.
Mys till max

Sovit sådär inatt, varit lite oroligt i min mage, haft
lite ont osådär. Trr bebis håller på & lägga sig neråt
nu, det hugger & sticker ner i bäckenet.

Idag, ja vad har ja gjort. Träffa Emma & prata med
henne en snabbis utanför imorse. Sedan varit
ute & gått med Börni, gjort chokladbollar, mums, ler.
Sedan har jag & älskling gjort mat. Nu är han iväg
& skulle hjälpa Bubba med någon bakaxel om ja fatta
rätt.

Jaja nu ska ja fundera vidarë på vad ja ska hitta på
idag. Puss&Kram Josefine

Blähä


Jag & börni gick hem till Emma.Börni fick spelet & skulle bara skälla, bråka & bitas hela tiden & springa efter Bruno, jag fick cp ryck & svettades som en gris, han gav sig inte förens det väl va dax & gå ut. Så vi gick en liten promenad, när jag öppna dörren & tog av honom kopplet, sprang han in i sovrummet, la sig på täcket & somna som en gris, snarkar gör han för den delen med. Förstår att han är helt slut, rätt åt honom, så jobbig som han varit.

Jag är så jävla arg på en gubbjävel i våran trappuppgång. För han låter sin äckliga gamla schäfer som knappt kan gå skita i trapphuset & så tar han inte upp det. Ne som daniel sa, vi måste ringa vallonbygden, för det har hänt flera gånger, till & med piss utanför våran dörr precis. ÄCKLIGT!

Nu är jag trött, ska lägga mig i sängen & hoppas på att jag får sova natten ut. / Godnatt Josefine

Påskafton



PÅSKAFTON

Blev hos Mormor&morfar, med Lasse, moster & kusinvitamin Malin. Och såklart Mamma, Steafan & Hampus.
Johan vetitusan var han håller hus? Och Daniel är ju iväg till elmia. Men iallafall, det va jätte mysigt, så himla skönt att bara sitta i solen äta god mat, gott fika & me trevligt sällskap med såklart.

Nu sitter jag hemma, känner mig lite små ensam, alla är iväg någonstans. Finns ingenting att göra. Ska strax gå en liten svänga med börni när han vaknar, mycket mer finns det inte att göra.

Lördag


Inatt vid 04.15 skulle Börni ut & kissa. Så jag väckte Daniel, och han gick ut. Vart riktigt chockad. :O Men det tackar jag för, att jag bara behövde be en gång. Ler!  Nu sitter jag här tröttare än aldrig förr. Usch det tär på krafterna att vara gravid. Jag är ständigt trött ! Hrmf, men jag har ju iofs lågt hb oxå, det styr & ställer med en hel del.

Nu väntar jag på att klockan ska bli halv ett. Då ska jag & börni ut till mormor&morfar en svänga. Daniel är på Elmia idag, här får man inte följa med, nejnej, tack tack. Jaja jag hade nog inte orkat gå där i vilket fall. Men tackar som frågar ;P

Jaja, återkommer senare / Josefine

Vecka 36



Går in i vecka 36 IMORGON, men lägger in en bild nu iallafall. Känns helt underbart att bebis snart är här. Fast jag kommer nog inte förstå att det här är verkligt förens jag har lillen i min famn. Käkar glass nu, tror bebis känner att det blir lite kallt, för jädrans vilken fart det vart på han/hon i magen nu haha. :D Kul & retas lite.

Idag har jag & börni varit ute hos mamma, suttit i solen & fikat & varit ute på promenader, så nu sover token som en stock. Så skönt & få en lugn stund, valpar är faktiskt en aning ansträngande. Lärt gubben & sitta nu innan han ska få sin mat, duktigt duktigt, haha.


Let me hold you for the last time
It´s the last chance to feel again </3

MinaBebisar


Satt nyss & kände mig sådär jobbigt ensam. Men sen kände jag plötsligt världens spark i magen, och börni gnällde till på golvet. Då insåg jag, att jag absolut inte är ensam, jag har två underbara saker här hos mig<3

Godmorgon


Så arg, så arg jag va inatt. Morr! Men men nog om det.

Uppe med tuppen, as usual ;) Jag ska strax göra mig lite frukost, sen mat åt lillskiten oxå, som inte ville sova länge idag. Men men fint väder idag ialf, något att glädja sig åt. Jaja, nog nu, ska äta / Josefine

Idag



Han växer för varje dag som går. Fortfarande liten, men gud vilken skillnad jämfört med 2veckor sedan. Lilla snutten då:) Nu ligger han & sussar.

Idag har jag varit i stan med Emma, gått runt & strosat lite & såklart handlat mat & nödvändigt. Usch inget roligt att lägga pengar på sådant, när man vill ha kläder. Men i sommar, när jag fått bebis & skattepengarna kommer, då ska ja fanimej shoppa. sådäså :D

Såg på Grannfejden nyss, någon som såg det avsnittet? Men gud vissa pensionärer har ju för mycket fritid. Vart nästan lite irriterad när jag såg det. Störande människor.




Jag önskar att det va som förut.
Mitt hjärta slår ett slag, för varje förlorad dag
Josefine






Äntligen


En natt med sömn. Äntligen!

Daniel tog ut börni imorse innan han for till jobbet, så jag behövde bara gå upp vid halv åtta & gå ut en svänga, sen sova till nu. Vakna av att sötpöten kräktes, hrmf inte underligt efter allt han tuggar i sig.

Igår gick jag, Emma, Janne & Daniel en sväng med hundarna, gick till en inhägnad & släppte dem lösa, o va dem sprang tokarna, haha:) Inte för att börni riktigt hann med, men ändå ;P

Tråkig dag för övrigt, piss väder. Vad ska man hitta på? Hmm./Josefine

Knas inlägg


Ibland vill jag bara vara 10år yngre. Bo hemma, utan några som helst problem, utan att överhuvudtaget behöva bry mig om någonting. Men den tiden är ett minne blott. Vissa dagar är grymma, men det är väl så livet är?

Haft lite små ont i magen till & från idag. Tror ni bebis stannar en månad till? Det återstår att se. Jag vet faktiskt inte, har haft konstiga känslor i magen idag, men som sagt, min första graviditet, så vad vet jag? Ingenting. Hoppas bara han/hon vill vara kvar tills beräknat datum, så man hinner få ordning på allt & såklart för bebis eget bästa. Btw, bebis har hicka i magen nu :D

Idag, har jag bara suttit inne, Daniel lovade att komma hem vid fem, så jag kunde få lite "egen tid" utan valp. För man är ganska så låst med honom, gäller & ha koll, måste ju få honom rumsren. Och ensamövningar kan jag inte börja med förens om några veckor. Men tydligen så va bilen viktigare, just idag, när jag mår som jag mår. Tror inte han förstår.


Man väcker en ångest, när man släcker en annan.
Vi vet båda två att det är såhär man mår när man har hemligheter.
Utan ett ord, så vet vi båda två.

Gravhormonerna spökar idag tror jag, hrmf.
/Josefine


Ingen bra dag


Min lillebror har ingen fantasi.
Så jag måste hitta på någonting åt honom hela tiden.
Rastlösa ungjäkel. Just nu vill jag bara gå & sova!

Nee jag måste hoppa in i duschen, sen skala äckelpotatis. Sedan vänta på att Hampe ska åka hem, så jag kan städa. För fyfasen så det ser ut här hemma. Trött på det mesta. Ingen bra dag! Böööööörni har inte heller någon bra dag, har bara bråkat & haft sig hela morgonen, skithund.

TRÖTT. 37 dagar kvar med tjockis magen. Sen tittar min älskling ut.

Trötter


Sådär, Börni har inte gjort inne någonting nu på två nätter :) Har fått gått ut med honom vid fem, men det är för att Daniel väcker honom när han går till jobbet. Suck!

Hampus har sovit här inatt, legat & gnisslar tänder & snarkat som en liten gris, så jag har dock sovit ur uselt, och nu vill Hampus upp & spela spel, uhä varför såhär tidigt? Nee jag sa att jag ligger i soffan o sover isåfall, så får du spela. Skitunge, han har lov, o ska upp såhär tidigt :O nefy.

Nu blir det o vila en stund till som sagt

Så vad ska man skriva?



Va i skiren igår, myspysigt, men det blåste som attans. Så det vart en kort visit där.
Sen åkte vi hem till mig. Stoffe&sofia fick för sig att grilla, så stoffe satt utanför våran port.
Haha stackarn. Men det va iallafall jätte gott, tack tack. Första grillningen i år
:D

Ne nu blir det frukost, sen ut med börni. /Josefine

Grattis till min kära lillebror som fyller 8år idag :)


Glädjebesked

GLÄDJEBESKED, ja det va fasen det jag fick nyss. Wei, fick mina skattepapper.
Fick en hel del pengar tillbaks, plus att ja får ansöka om mer pengar pågrund av alla mina resor fram & tillbaks till stockholm, yesyesyes :D

Rubrik


Trodde jag klarade av mer.
Men två bråkande, pissande hundar & en trapp va för mycket för min mage. Så Daniel fick komma hem från jobbet förut. Känns skönt att han kom hem. Utan honom hade jag nog fallit ihop.



Nu är älskling iväg & fixar iordning bilen & ska tvätta den & sätta på sommarfälgarna. För imorgon ska den besiktas, så hoppas den går igenom, så vi slipper åka i den där jävla skitbilen han har lånat, så trött på den.

Bebis vrider & vänder i magen som aldrig förr, känns som magen ska spricka :D Haha. Gjorde nyss pannkakor, va riktigt mumma, nu sitter jag & väntar på att lillbebis som slocknat i köket ska vakna, så vi kan gå ut & mysa i solen. Finns inte så mycket annat & göra idag känns det som. Orkar inget spec ändå.

Ha en fortsatt bra dag / Josefine

Helt slut

Äntligen lungt här hemma. -pustar ut-

Har varit fullrulle sen klockan 07.50 ungefär, Emma kom hit med Ami, är hundvakt åt honom till klockan 14.00 idag. Så börni & ami har typ fart runt som två blådårar i hela lägenheten. Hrmf, faktiskt en aning jobbigt. Nu har dem iallafall fått mat & ligger o sussar, hoppas dem sover läääänge. För jag är helt slut, behöver vila. Trodde jag orkade mer, men nu inser jag ju att det gör jag inte. Helt förståeligt oxå, bara 5 veckor kvar av graviditeten.

Tur att det här är enda dagen jag behöver vara själv, resterande är ju Daniel hemma.
Ne nu ska jag vila en stund, får passa på medans dem sover.


Vecka 35



Vecka 35 nu.  Eller jag gick in i vecka 35 igår.

Bebis har börjat hicka en hel del, känner av det ganska ofta! Men har oxå börjat kännt en värk längre ner i magen till & från, kanske förvärkar? Vet inte riktigt hur dem känns. Nätterna är jobbiga, överdrivet jobbiga verkligen, ligger & vrider & vänder, hatar att mina höfter värker. Undra när det är magen sjunker ner, då det blir lättare att andas? I boken står det vecka 36. Hmm, sånt som märks, det är ju såklart olika från person till person.

Många frågar om jag är nervös nu?

Faktiskt inte, men det lär nog komma så småning om. Det känns även som att jag insätt att det är som det är, det finns ingen återvändo, kanske därför jag inte är nervös. Eller jo lite, men inte så där så jag tänker på det.

!!!

Gårdagen va underbar, förutom senare på kvällen. Somnade runt 22.00! Men men skönt det.

Iallafall så åkte vi ut till Mormor&Morfar med Mamma, Lillebror & Stefan, Fikade ute i det sköna vädret & bara hade det trevligt. Börni for runt som en tok när vi kom dit, men sedan somna han, och sov hela tiden, vilken tråkmåns.



Har fått sovit skapligt inatt, va ute en gång med skiten runt 03.00! Sedan imorse vid sju. Är trött som aset iallafall & vill att veckorna ska gå nu, så bebis kommer.

Är inte på något bra humör. Återkommer/Josefine


...

Jag är så grymt trött. Trött på samma visa om & om igen!
Idag, eller just nu, ikväll vill jag härifrån. Vill inte vara kvar.

Jag vill inte vara jag, här & nu idag.


Hungrig.

Uhää va tråkigt det är & laga mat. Är hungrig, men på vad? Och vart finns orken till att laga någonting, inte här iallafall, suck. Nu ligger börniitoken äntligen & sover, skönt det. Har varit full rulle hela morgonen.

Daniel är en jävla nörd som bara sitter & spelar hela tiden. MORR!


Tack




Tack tjejor för en kanon kväll. Och tack Emma för den supergoda maten&efterätten:)
Va en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. Dock va ju ja väldigt trött & gick hem skapligt.
Tycker det känns bättre nu när vi träffas, känns som vi kan umgås på ett annat sätt nu,
förut satt vi mesta tysta, nu blir det mer prat, nu när vi träffs oftare. <3

Va vaken till 5imorse till & från. Daniel satt & spela nått jävla skit spel, så jag fick inte sova.
För börni vakna konstant hela tiden & ville ute & kissa, men det fick Daniel styra med
för det va han som höll oss vakna. Uschan va trött jag är nu, klockan är halv nio & jag har
varit ute 4:a ggr plus att han nyss fick mat, så förhoppningsvis sover han en stund nu.

Jag ska försöka vila lite / Josefine

Ont


Uschan, ja sover verkligen urdåligt på nätterna nu. Ligger & vrider från sida till sida, kan ju bara ligga på sidan. Oså när jag väl somnat på en sida, vaknar jag efter en stund, då värker höfterna, blää, för det gör verkligen ont. Då får jag gå upp & röra lite på mig, mitt i natten :S Usch det är ju ingen dröm direkt. Men nu är det bara 6veckor kvar till vår underbara bebis kommer. Jag står ut.

Idaaag får vi hämta hem bebis nr 2. :P Han skulle avmaskas, tvättas, vaccineras & chippas idag, så efter han är klar hos vetrinären så kommer han heeem. Mys till max, fast jag ska ju på tjejkväll hos emma ikväll, så daniel får fullt upp med honom ikväll. Haha.

Imorgon ska vi ut till mormor&morfar i sommarstugan, härligt!
Men vart faen är solen idag? Hrmf. kom fram

/ Josefine

Kväll


Underbar dag, älskar det här vädret. Hoppas på samma väder imorgon med, och resterande del av helgen oxå för den delen. Ska upp till mormor&morfar i sommarstugan på lördag, så vill jag ha soool !

Imorgon får vi hem voffsingen, ska bli riktigt mys! Iofs har jag haft honom hemma i stort sätt alla dagar, för koppelträning, rumsrenhet & för att han ska känna sig trygg när han kommer hit på heltid så att säga. Nu ligger han här & sover som en stock, så nöjd så. Jag ska strax ta o knata hemmåt med honom, så han får busa av sig med syskonen en sista gång.

Både Sofia & Emma har varit här en varsin svänga idag, trevlans trevlans:) Dem två är helt underbara vänner, tycker om er tjejor<3  Nu jobbar dem, båda hade ångest för att jobba idag i detta fina väder haha, men jag förstår dem faktiskt.

Daniel har me ringt ett par ggr. Han har nog velat åkt hem från jobbet han me, o gosat med börni här hemma ;) tihi. Nee nu ska jag gå hemmåt med honom snart!

Ha en fortsatt bra torsdagskväll / Josefine


Skönt



Oh vad jag älskar det här vädret. Vårkänslor till max, allt känns
helt underbart! Böörni ligger här bredvid & myser i solskenet.
Han trivs som en toook <3 & jag oxå för din delen, skulle varit
en smula varmare bara. Men det kommer.

Jag älskar dig Daniel Jern <3

2 april


Hämta Böörniii :) Sen eventuellt ut till mamma, härligare där ute än & sitta i en lägenhet.
Mer om dagen kommer väl senare. Finns inte så mycket att skriva..


Morgonpigg, inte det minsta

Vakna 03.00 inatt, hade ont i magen, kom knappt ur sängen. Sen vaknade jag förut vid 06.00, och hade fortfarande skit ont, I mellan gärdet ungefär. Låg ner en stund, men kände hur illamående jag blev. Nu sitter jag här & funderar på vad det kan vara. Skratta sjukt mycket igår med Sofia, och mina magmuskler töjs ju & har sig nu, så jag vet inte om jag fick någon slags "träningsvärk" !

Kan iallafall inte sova nu, känner mig inget vidare. Hoppas det går över, för idag ska jag nog hämta hem underbaring, saknar honom massor ju!

I feeel Lööv durudududuuu :D hahah.