Ego.

Tänkte bara lägga upp 2 bilder på nya frisyren. det är riktigt kort, BUT I LIKE IT :) 
Och det är väl det som är huvudsaken antar jag :P

o

Nu & då

Jag skriver en mening & raderar, och håller på så.

Vissa dagar ska man bara inte vara ensam. Och det blir värre när man försöker få någonting att göra & hur mycket man en försöker, så hamnar man i sin ensamhet iallafall.


JAG SKA ALDRIG MER SÄGA SANNINGEN, TILL NÅGON SOM SAKNAR FÖRMÅGAN ATT FÖRSTÅ !


Lördag - Tropicariumet i kolmården

Novalii blev populär, och vagnen va ju jätte mysig. Aporna kröp ner i sufletten, satt nog 3 stycken där i, haha jisses va vi skratta. Novalii såg helt förvånad ut :) En apa hoppa på mig & satte sig på min axel, jag skrek rätt ut, hahaa. Så mamma fick försöka ta bort den. Alltså dem gör ju inget, men visst fasen är dem fula? Uh. haha.






Har mer bilder, men orkar inte ladda upp dem.
Återigen söndag då, hoppas ni haft en bra helg.
/ Josefine


Åter helg..


Piggare än någonsin, kul att höra va? :D
Gick & la mig 21.20 igår & sov till 08.20.. Grymt skönt måste jag säga :)

Igår va vi barnvaktåt Hannah & Lucas, och jag måste bara fråga er flerbarns mammor, jag har bara 1 barn, men det verkade så himla mycket lättare & ha fler?? Som sagt hannah & Lucas va ju här, och dem sysselsatte sig själva med leksaker osv, även Novalii va mer med dem & inte alls lika klängig på mig. Blir skönt när hon börjar dagis & får träffa lite mer barn.

Jaja, nu ska ja mysa med snuttan, sen till frissan 15.30.. Har lite beslutsångest fortfarande hur jag ska klippa mig osv, men det blir väl som vanligt :P För feg för att göra något spec.

Ha en bra helg, puss Josefine

Fullt upp.


Hemma från mamma nu, har varit där & lunchat. Novalii fick sitta i pulkan påvägen dit & hem. Så hon somnade som en stock nu när vi kom hem, men gu va spännande hon tyckte det va & sitta i pulkan & se allting, hon va helt borta, bara satt & kolla på allting. Sötnosa :)

Tänkte att jag skulle unna mig en klippning, så jag ringde modeklipparna, som hade en tid redan imorgon, det gillas skarp :D Efter klippningen ska jag väl slänga i någon färg tänkte jag, antingen får det bli röd igen, brun eller mörkbrun? Hmms svårt, får se va jag bestämmer mig för.

Snart kommer Novaliis kusiner hit, Hannah & Lucas. Tänkte att vi skulle gå bort & åka lite pulka, men får se när Novalii vaknar. Jaja nu ska jag slänga mig framför tv:n & slappna av lite innan det blir fullrulle här. Puss Josefine

Hur trött får man va?


Godmorgon, jag & Novalii gick upp klockan sju. Tänkte att om vi går upp kanske hon somnar tidigare på kvällarna.

Igår va Ullis här en sväng på förmiddagen, va hur trevligt som helst & snacka lite skit ;) Runt 15.00 kom Daniel hit, vi åkte ner & hämta ut alla tapeter till lägenheten & sedan vidare till Viberga. Fick med mig kläder till Novalii hem, dem hade halva rea priset, på massor utav fint faktiskt. Så jag fick med mig 2 pyamasar, 1 byxa & tröja, 1 body & en huvtröja, allt för bara 149kr. Dock glömde hon i kassan scanna 2 varor, så då vart ju kläderna ännu billigare haha, såg det på kvittot :D Så igår gjorde jag ett riktigt fynd.

Sofia & Stoffe kom hit igår kväll, vi skulle se into the blue som gick på tv:n va det tänkt. Runt tio gick jag & la Novalii, och vaknade igen runt klockan 01.00 helt förvirrad. Haha.. För det första hade Daniel lagt Novalii i sin säng utan att ja vaknat, jag låg i alla kläder & undra va klockan va & vart sofia & stoffe va.. Haha. Ursäkta för att jag somnade Sofia, tur att daniel va här :D haha. Jag måste ha varit helt väck igår.

Idag blir det lungt, är helt slut. Eftersom dem plogade snö här utanför vid 04.00 imorse, så ja kunde inte sova.
Jaja, ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine


Novalii


Ny dag.

Lika trött som alltid. Novalii vaknade 01.00 inatt & va helt hysterisk, men så fort hon fick lägga sig mellan oss så vart det bättre. Antar att hon drömde något :/ Sen sov vi iallafall till 08.30. Skönt :)

Novalii fick en pulka av Daniel igår. Så vi ska väl ta & gå ut snart & köra henne i den :) Hade velat att Daniel skulle vara med, men han kommer tydligen inte hem fören åtta ikväll. Så får se hur jag gör, annar blir det väl bara en vanlig promenix med barnvagnen.

Novalii har kommit på något nytt. Hon suger in underläppen hela tiden, haha. Vad vi skrattat, hon ser ju lite rolig ut gullungen :)

l

Mammas bebis är inte så liten länge. Jisses va tiden går fort. Om 4månader blir hon 1år. Då blir det storkalas :) Har lite dåligt samvete. Har inte hunnit med dop ännu, vill döpa henne. Eller hunnit med & hunnit med, har väl inte riktigt haft orken att ta tag i det. Men men det hinns väl med! Har ju varit lite struligt med allting senaste tiden, ja hoppas att vi kommer få det bra när familjen bor ihop igen.

Ne nu ska jag ta min lilla bebis här, nu är inte tv:n rolig längre :P
Puss

Dagen


Orkar inte skriva så mycket idag.

Har fart omkring hela dagen, först ut på sjön & grillat korv med mamma mfl! Sedan iväg till lägenheten, målade klart alla tak, och några lister mm, sen iväg till Finspång för att inhandla lite skit, tillbaks till lägenheten igen & måla. Sedan knalla jag hemmåt, diskat, plockat iordning, lagat kvällsmat, fick bli varma mackor :) NU ska jag ta mej en dusch, tanken va att efter det slänga mig i soffan framför Johan Falk. Men det blir nog eventuellt sängen för min del. Är helt slut, förstår inte var jag får all energi ifrån, med tanke på att jag sover urdåligt om nätterna. Blir runt 4-5 timmar varje natt.

Kanske därför jag ser ut som en zombie nu för tiden? :O Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en fortsatt bra kväll. Godnatt

Pain


Har glömt bort hur förbannat ont jag hade för ca 9 år sedan, vilken dag. Jag har trott att jag skulle avlida i smärta. Känns precis som värkarna under förlossningen & då ljuger jag inte. Har legat & vridit & vänt, försökt varit uppe & gått, knaprat värktabletter, varit halvdöd & sovit 3timmar, nu sitter jag här & är halvt medvetslös .. Haha ne så farligt är det inte, känns bättre nu! Kanske ska tillägga att jag är i den veckan alla tjejer älskar, Inte. Men jag har aldrig haft ont förut, ja förutom första gången jag fick den. men nu förstår jag & ja lider med er som har så varje månad.

Nu har jag skickat iväg karln till affären, här ska inhandlas cayennepeppar, curry & tomatpure. Ska tillaga räkor i stark sås m ris, mumsigt :) Sen ska jag faktiskt unna mig lite godis & läsk, vilket jag inte gjort på 2 veckor.

Kommer ingen vart i lägenheten just nu, idag har jag ju mått som en zombie. Just idag när Daniel är ledig & vi har all tid i världen att hålla på, men tur var väl det att han va ledig. För jag hade inte klarat tagit hand om Novan själv. Men jag hoppas jag mår bättre imorgon, för då tar vi nya tag & börjar måla igen, 3 tak & lister kvar. Jag är taggad :O inte haha..

Ne nu ska jag mysa ner mig i soffan framför nått bra, ha en fortsatt bra lördagskväll. Puss Josefine

Life goes on..

Hej & hå, nya tag.

Hoppas på att sommarvik tjänsten kommer ut på vikinglines hemsida idag. Ringde upp till Ingis häromdagen, "rek på Cindy". Hon kände igen mig direkt, kändes skönt. Hon sa att man va tvungen att skicka ett mejl, men bara ja skrev vem ja va så skulle det väl inte vara några problem ;) I HOPE..

Behöver verkligen jobba i sommar, då Daniel ska vara pappa ledig. Så novan slipper börja dagis i finspång för att sedan flyttas ut till Lotorp i höst. Ne, då fick vi göra såhär istället. Novalii kommer klara sig utmärkt med sin pappa, dem funkar alltid kanon ihop. Men frågan är om jag kommer klara mig utan henne i 10dagar. Men känns det som jag har något val? NEJ. Vi måste ju få in pengar, och i Finspång finns inga jobb. Jävla skit håla rent ut sagt. Ja om man inte vill torka röven på gamla pensiönerär förstårs, men det är inget för mig, ursäkta.

Hm, nu sitter jag hemma. En aning rastlös. Skulle kunna knalla bort till lägenheten! Men det funkar inte ensam, novalii vill absolut inte sitta i vagnen där borta nu. Hon vet redan i trappen på G upp att det är dax att börja gnälla. haha. Unge ! Novan fick Svin spruta 2 i förrgår, och igår låg hon med 39 i febern, stackarn. Men idag verkar hon må mycket bättre, det är livat här hemma. Nu sitter hon på golvet & är helt inne i en HM katalog, det ska börjas i tid antar jag? :D haha. Så ja passa på & skriva lite.

Ne nu ska jag mysa lite med Snuttan. Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine



Klagoinlägg.


Idag är en sån dag då jag bara vill krypa ner i sängen, bara sova sova & sova.. Känner inte för någonting. Och Novalii ligger med nästan 39 i feber, antagligen efter spruta nr 2 hon fick igår.

Jag hatar att när man tror att allt är påväg åt rätt håll, så kommer nya motgångar. Varför kan det aldrig vara bra under en längre tid. Jämt dyker nya saker upp, och jag har så svårt att stå emot & jobba för att allt ska bli bättre. Känns som jag faller bit för bit. När jag försöker be om hjälp, så finns det ingen utsträckt hand för min del.

Daniel jobbar eftermiddag, och jag mår verkligen uruselt, men jag håller humöret uppe för min underbara dotter. I helgen så tänkte jag va lite för mig själv, då daniel är ledig. Det behövs just nu. Behöver även hålla på¨med lägenheten, så jag kommer någonstans. Det är inte det lättaste att försöka få den klar när man har novalii med sig. Hon blir så gnällig, men det förstår jag. Absolut inget kul för henne att sitta & glo på mig.

Jag är besviken. Besviken på sånna som säger en sak & gör en annan, "MYCKET SNACK, lite verkstad" brukar man säga va? Usch. Jag tänker inte anstränga mig mer.

Ursäkta mitt inlägg. Men men ni behöver absolut inte läsa. Upp till er. Bye for now.

Godnatt


Blir ett sent inlägg. Hinner liksom inte med allt om dagarna :)

Idag har vi varit nere på Ödmans & hämtat ut färg till tak & lister. Tog med oss två kataloger hem, har beslutsångest över tapeterna.. Men men det ska vi klura ut. Iallafall så bar det av hem, käka lite, sen kom Sandra & vi for till nya lägenheten, även JohannaO kom. Täckte alla golv & la en stryckning på vardagsrumms taket. Ska fortsätta imorgon :) Tack mina underbara vänner för att ni hjälper mig <3

Nehepp nu kanske man skulle slänga sig i sängen. Godnatt. Puss Josefine

Söndag


Känner mig trött & irriterad. Men livet har ju sina upp & nedgångar, och tur är väl det, annars kanske man inte skulle uppskatta dem bra stunderna i livet :)

Idag tog jag sovmorgon till kl10.30, det behövdes måste jag villigt erkänna. Mamma ringde & väckte mig då, och bjöd dit oss på en fika vid fyra. Dock kan ju inte jag fika, hrmf. Har även hunnit springa förbi lägenheten & räknat ut våder till alla rum & fondväggarna som vi ska ha. Usch va har i gett oss in på, hur mycket jobb som helst. Men men det ska väl kännas att man lever?

Novaii skruttan sover nu, hon har varit så gnällig ett par dagar, vet inte va det är med henne. Det gör allt så himla mycket jobbigare när man inte vet va felet är & man inte kangöra någonting. Jaja, nog om detta, måste hinna diska & städa lite innan hon vaknar & innan vi ska hem till mamma.

Puss Josefine

Ingen rubrik


Riktigt seg dag ! Va hos Emma & Janne igår, riktigt trevligt :) Så det tackar vi för. Efter det blev det en sväng till Kristallen & sedan hemfärd. Har inte orkat med någonting idag, dumma dumma mig. SÅ imorgon blir det allt på en gång, städa här hemma, till nya lägenheten & räkna ut hur mycket tapeter osv vi behöver till alla rum. På måndag bär det av ner till Ödmans, svårt & välja tapeter hrmf.. Men kul såklart :) Jag vet iallafall att nu är det slut flyttat för min del, ska ja flytta igen så ska det va till ett hus !

Satt & funderade förut på hur underbara vänner jag har egentligen. Och vi har hållt ihop i bra många år nu, blir 10 år nu med en del, om jag inte räknat fel. Och mer ska det bli. Är så tacksam för att jag har er, nu gör verkligen mitt liv så himla mycket bättre, ni vet vilka ni är <3

Nehepp nu ska jag glo på paradise hotell, Pappa Daniel somna nog när han skulle natta Novalii, vi som skulle se film, morr. Haha! Men men ska väl krypa till kojjs jag med snart. Se ya.

Fredag


here we go again.
Veckorna går så otroligt fort. Hinner inte med, men det är som det brukar vara :)


Tack för kommentarerna, fick bra råd. Jag ska nog försöka jobba i sommar & så får Daniel va hemma med Novalii tills hon kan börja på dagis här i Lotorp, det blir bäst så :) Sprang även ner till Lokattens förskola här i lotorp förut, och skrev in mig som vikarie, känns bra :) Hoppas dem ringer oxå.

Ikväll kommer Daniels syster Emma hit & ska vara barnvakt åt Novalii. Daniel & jag hade lite planer på vad vi skulle göra, men så blev det inte så. Så nu måste vi komma på nått annat, för det skulle vara skönt & han & jag kunde få göra något ihop för en gångskull. Tack Emma för att du ställer upp :) Är super tacksam.


Nu ska jag väl ta & väcka sömtutan här, så att hon somnar skapligt ikväll :) Blir lättare för Emma då :) Ha en fortsatt bra fredag. Puss Josefine

Vilken dag


Idag har jag mått uruselt verkligen. Mitt humör har gått up and down. Antar att det beror på att jag slutat med allt som innehåller socker, blir ganska känslig. Det fick min mor märka av idag.

Har blivit så grymt stressad inför allt, Novalii blir 1år om 4månader. Jag får int in henne på dagis här i Lotorp, finns inte platser fören i höst, och jag måste verkligen börja jobba i Maj, då mina föräldrapenningsdagar går ut. Vill verkligen inte placera henne i Finspång för att sedan flytta ut henne till Lotorp i höst. Men jag har inget val nu! Mycket som far runt uppe i hjärnbalken, suck.

Måste bara fråga er mammor, som inte har haft något Fast jobb innan ni blev gravida, hur ni gick tillväga när
föräldrapenningen va slut. Visst jag förstår att man ska söka jobb, men det är inte det lättaste att få ett fast jobb direkt, jag jag behöver ju en stadig ekonomi!? Snälla släng in en kommentar, behöver råd.

Har slappnat av lite nu ikväll ialf. Blev en promenad med Sofia & lite sällskaps spel nu på kvällen. Riktigt roligt :) Men nu är det läggdax. Ett stort tack till Malin,
www.alicesmamma.blogg.se som gjorde iordning min blogg, samt ny header ikväll. Tack raring :)

Ciao !

Uppdatering


So here I am again.
Men vad ska jag skriva om? Hrmf. Inte alls någon lust ! Men har fått lite önskningar om att skriva.

Igår va vi, alltså jag, Daniel & Novan & kolla på 3:an i Lotorp. Som va total förstöd & såg ut som skit rent ut sagt. Vi hade nog inte tagit den om det inte vore för att vi fick renoveringen gratis, med det innebär nya tapeter till alla rum, måla alla tak, lackning av köksluckorna & garderobsdörrarna & nytt badrumskåp osv. Sen behövde vi inte heller betala hyra fören i Maj. Helt klart kändes det bra, för då har man tid på sig att fixa iordning, samt att vi har 3 månaders uppsägningstid på dessa lägenheter vi har nu. Kan ju vara skönt att få tapeter som man verkligen vill ha osv. Inte en chans att vallonbygden skulle göra en sån bra deal? Inte sant?

Helst av allt vill ja såklart bo i hus, vem vill inte det? Men det får vänta tills man har fast jobb, & allt rullar på, så man vågar ta sig ett lån :)

Bestämmde mig för att se hur mycket jag gick ner på en vecka om jag slutade med allt som inneåller socker. Dock bryr jag mig inte om bröd osv. Men coca cola, godis, saft osv. & inte äta efter klockan 18.00 ! Det har faltiskt gett resultat. 2 kilo sen i söndags, jag hoppas det är 3 kilo på borta på söndag när ja ställer mig på vågen.


Ne nu ska jag fortsätta glutta filmen jag satt på, novan & pappa daniel sover här i soffan, sötnosar :)
Puss Josefine





Söndag



Novalii sitter & tittar på Barnkanalen! Så jag passar på att uppdatera lite här. 

Har sovit sjukt dåligt den senaste veckan säkert 3-4 timmar per natt. Och det resulterar i att jag nästintill svimmar har jag märkt. Idag mår jag inte alls bra! Försöker få i mig massvis med vatten & energi rika saker för & hålla igång. Hmm tur att Daniel slutar klockan 18.00! Då går jag & lägger mig, den saken är säker.

Måndag imorgon, tiden går skrämmande fort. Iallafall så hoppas jag på att hyresvärden ringer om lägenheten. Så vi får komma & titta om det är något att ha ! I HOPE SO.. Vill verkligen ha något större, här i Lotorp. Att bo i Lotorp på vintern är väl inget hit direkt, men sommaren är underbar :) Kommer bli kanon för Novalii.

Nehepp nu ska jag göra iordning lite frukost. Jag behöver det känner jag! Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Fisk luft..


Sådär nu är man hemkommen från skogen. Jag, Novalii, Sandra & Jonas gav oss ut för att grilla korv, Mm det va riktigt gott. Kallt men mysigt :) Skönt att komma ut & röra på sig & få lite frisk luft, det behövs.

Längtar till nästa vecka. Då ska vi kolla in lägenheten här i Lotorp. En 3:a, äntligen något större. Om badrum & kök ser fräsht ut så tar vi den antagligen. För vi skulle få nya tapeter, färg & allt som behövs till alla rum av hyresvärden. Riktigt snällt! Och så ska pappa Daniel flytta med oss ;) Tror att det kommer funka mycket bättre den här gången. Tror att det blev väldigt mycket för oss då Novalii föddes, plus en liten valp. Det ställde höga krav, ett stort ansvar & mycket jobb. Nu har vi ju liksom kommit in i allting & lärt känna Novalii & vi vet vad hon vill osv. Jag hoppas & vill att vi 3 kommer få det bra igen :) Det är ju trots allt honom jag vill leva med.

Ikväll blir det en Josefine&Novalii kväll. Daniel skulle sova hemma, och vännerna är upptagna med annat. Men det är mysigt när det bara är hon & jag med :) Bara det är jag är så sällskaps sjuk. Så vill gärna ha folk runt omkring mig hela tiden. haha!

Nu är ja skapligt frusen, uh. Ska nog lägga mig i ett bad :) Skönt.
Ciao, / Josefine





Godmorgon

Att det aldrig sluta snöa! Börjar bli trött på den här förbannade snön. Nu vill jag ha sommar, kunna gå & bada med Novalii & käka glass & bara ha det skönt. Men nej, får väl vänta minst 5månader. hrmf!

Har en grymt jobbig hosta som verkligen inte släpper. Fick gå upp vid fyra imorse & dricka varm oboy för att försöka få den att gå över, hjälpte lite, men somnade väl inte om fören fem & då va det dax att ge Novalii mat. Så här är man lagom trött idag.



Ne vet inte riktigt vad jag ska skriva. Uhä. Men ha en forstatt bra dag i snöovädret :)
Puss Josefine



Motivation tack


Försöker få motivation till att skriva, men den är som bortblåst!

Malin www.alicesmamma.blogg.se ska göra om den ikväll förhoppningsvis, är så tacksam att hon hjälper mig med den så fort jag ber om det :) Får se om ja blir lite mer motiverad med lite omväxling i bloggen :)

Nu ska jag ge Novan mat här. Novalii kommer nog börja gå före hon börjar krypa "hon hasar sig fram" haha, men iallafall så har hon börjat att försöka ställa sig upp, utan något att hålla sig emot. Jag menar hon blir åtta månader, är det ine väldigt tidigt? Blir lite chockad. haha!  

Jaja. Nog om oss. Puss


???


Någon som vet ifall det går att spara allting man bloggat på något smidigt sätt? Funderar på att ta bort min blogg. Men vill inte gå miste om min grav & novaliis uppväxt. tacksam för svar?

Novalii

Vagnen Novalii fick av sin mormor har använts flitigt nu några dagar. Gu va roligt hon tycker det är att springa här fram & tillbaks. Men såklart får man ju gå bakom henne ifall hon skulle ramla :)



Sötnosa :) Ser så gulligt ut när hon går.



Jag & Novalii gick upp vid halv nio & käkade frukost. Idag är jag riktigt trött, har inte sovit ordentligt på flera dagar, Daniel & jag bestämde att han skulle gå upp om en timma, så skulle jag få lägga mig & vila en stund då, ser fram emot det. Novalii sitter här på golvet & sysselsätter sig med alla sina leksaker, så skönt att hon kan sitta & leka lite själv nu.

Dem senaste veckorna har varit riktigt jobbiga. Novalii har varit så "mammig" . Så jag har fått burit & burit på henne, har inte kunnat gått ur rummet hon är i för att bara hämta något, utan att hon blir ledsen & säger mamma. Men som sagt det börjar bli bättre nu.

Och nu till annat. Svininfluensan, va hände med den? Dog den ut lr? Det va ju så himla viktigt att alla skulle ta vaccin, men har inte hört så mycket mer om varken svininfl eller vaccinet? Vet ju att ni är ett antal som läser, så jag är tacksam för en kommentar :)

Puss Josefine