:(


Dagen började kl 0700. trött som ett as !

Gjorde oss iordning, for ner till bvc då Liam skulle ha sprutor! Novalii fick tid till läkaren på onsdag, för att hon dricker som en häst & kissar massor. Hon vaknar i princip varje natt & måste dricka, och då menar ja inte några klunkar, utan ett glas!! Sen ser hon även påverkad ut till och från, precis som hon vore stenfull. Hur läskigt som helst :(

Barnkliniken ringde upp & ville att vi skulle in idag. Eftersom Pappa Daniel har diabetes typ 1! Så vi åkte in & har spenderat dagen där med prover. Dem såg bra ut idag, dem tog även ett prov för att kolla hur värdena varit under en längre tid, så att diabetesen inte kommer smygandes. Så nu ber jag till gud att min älskade lilla flicka mår bra & slipper den hemska sjukdomen!!

Men om det inte är det, då kan man fråga sig varför hon blir så, och varför hon dricker såna mängder, men bara vi kan utesluta diabetesen först.

Nehepp nu fick ja besök. Återkommer..

?)(/&%¤

Jag låter bilden tala för sig själv. Tänk vad små saker kan göra livet surt imellan åt. Men efter regn kommer solksken, eller?



:)


Igår blev det tippen en sväng & slänga massor skräp! Efter det åkte vi hem & käka sill, färskpotatis & gräddfil med gräslök! Dock åt inte jag sill, fy vad äckligt. Till efterätt blev det Jordgubbar & glass, riktigt uppskattat av kidsen. Liam fick smaka lite glass, mm så mumsigt haha :)



Liam fick prova hoppgungan, Jisses vad han skrattade :) Kul nu när det börjar hända grejer, han har lärt sig att vända sig om & fara runt, han tränar som tusan nu :)



Nehe, dax att göra sig iordning kanske, Novalii är på dagis & Daniel iväg, så Liam & jag får hitta på något idag :)

Lördag


Idag har jag jobbat, är helt slut! Värmen på jobbet är inte alls rolig, kvavt & jävligt = huvudvärk! Handlade mat efter jobbet & åkte sedan hemmåt, lagade mat, badade barnen & sen iväg upp till Johannas stall en snabbis, nu är jag hemma & barnen sover.

Även fast jag är helt slut, så är jag ändå så himla sugen på att göra något! Men men, det får bli en annan dag. Blir väl sängen tidigt ikväll.



Novalii & Liam, mina små änglar, som lyser upp hela min vardag!




Medvind


Kuggade första uppskrivingen förra veckan, men ja tog nya tag & körde upp igår & skrev upp idag & klarade det. Så nu sitter jag med världens frihet i handen, ett körkort! Vilken känsla, så härligt. Tack till alla som trodde på mig när ja själv inte gjorde det :)

Tog med mig barnen & åkte upp till morfar i sommarstugan & hälsade på ikväll. Så mysigt, men gu vad jag saknar mormor, åh älskade lilla mormor :(

Nu ska jag strax lägga mig, upp och jobba imorgon, gå över med Novalii till Johanna & köra Liam till Anna :) För Daniel sover ju, eftersom han jobbat natten! Men men, det ska ja väl klara av! Efter jobbet blir det lungt, pyssla här hemma. Äntligen har vi fått ett KÖK! :) Det ska bara målas lite på måndag & nytt golv i hallen, sen är allt klart.

Nu känns det som jag får lite medvind. Äntligen.

Skulle ta ut smöret ur kylskåpet, och upptäckte detta. Vem små tänder kan detta vara?
NOVAAAAAAAAALIIIIIIIIIIII!!!!!



Natti.

Vila i frid <3


Idag, mormors begravning. Jag har aldrig gråtit så många tårar! Jag saknar henne något så enormt mycket, men du fick den vackraste begravning jag sätt. Vila i frid mormor <3

Mitt upp i all sorg, så körde jag min uppkörning & klarade den, lite glädje, nu ska jag bara klara teorin. Jag vill verkligen nå den friheten som ett körkort ger.

Ikväll, hade jag tänkt pluggat, men jag kan inte nu, jag känner mig stressad & har grym ångest. Vi blev i princip utkörda där vi bodde, nu bor vi hemma igen & utan kök. Det är inte så kul med två barn :( Sen måste vi klippa gräset & städa innan imorgon, så daniel fick åka upp & klippa gräset nu, stackarn :( Jag får stressa upp imorgon & städa, antagligen imorgonbitti runt kl 06.00!! Roligt va?

När ska jag få lugn & ro i mitt liv igen?
Suck. Ge mig inte mer motgångar nu :(

Feelings.


Står & stirrar rätt in i garderoben, jag som alltid tyckt att jag är dränkt med svarta kläder. Men just nu hittar jag ingenting, verkligen inget som ja skulle vilja bära på begravningen. Vem hade trott att det skulle ske nu? Jag är så himla ledsen, jag vill inte det här, jag vill tillbaks, till tiden då min glada, underbara, älskade mormor levde & mådde bra.

Nu tappa jag orden igen...

Det är nu verkligheten kommer ifatt mig. Det är nu jag verkligen förstår att det är allvar, att det är sant. Mormor finns inte mer.


What are words if you really dont mean them when you say them?


Världens finaste lilla prins, alltid lika glad. Han får mig alltid att må bra. Jag har inte så mycket att skriva. Idag är jag ganska tom på ord, även fast jag har tusen tankar & känslor inom mig. Imorgon är det dax för mormors begravning, åh vad jag saknar henne :`(



Tur att jag har mina underbara barn <3

Lite annat..


Tagit det lungt & slappat idag, en välbehövd dag.. Vi fixa iordning Novaliis pool idag som hon har badat i, det va höjdpunkten för henne, josses vad hon får runt i den & åkte rutchkana :)

Imorgon är det dax för jobb, sen på lördag drar jag, älskling, sofia & johan iväg på kryss till söndag. Det ska bli trevligt :) Och sköönt att få komma ifrån & tänka på annat :)

Nu ska ja sätta mig framför tv:n !
Puss

Suck


Vi har fortfarande inte fått flytta hem, nästa vecka förhoppningsvis! Jag vill verkligen hem nu. För mitt uppe i allting, så behöver jag en trygghet, mitt hem. Där jag kan luta mig tillbaks & bara slappna av.

Körkortet går framåt, jag ska klara det. Den här gången måste jag klara det. Uppskrivningen gick käpprätt åt helvete. Men jag tar nya tag, jag måste, för min skull, för mina barns skull.

Mormor, jag tänker på dig & jag hoppas att du har det bra <3

Saknad


Åh vad jag saknar dig min älskade mormor :`( Jag tänker på dig dag & natt. Saknaden är enorm!! Jag hade velat haft dig bredvid mig länge till. Men jag vet att du finns hos mig ändå. Och du kommer alltid finnas kvar inom mig. Och nångång så kommer vi träffas igen, det är jag helt säker på. <3