Bindhinne inflammation


Såhär ser prinsessan ut i ögonen nu, så imorgon blir det sjukhuset igen.
Stackars lillan. Dem sa ju att det skulle gå över, nu är det värre. Någonting är hon allergisk emot.


Min vardag


Mm just nu försvinner tiden, den rinner ur mina händer. Inser inte att jag faktiskt redan är i vecka 12, ja snart 13.. Helt sjukt, ska på inskrivning nästa vecka, då jag haft fullt upp med jobb har jag fått skjutit lite på det. Men jag ser fram emot den.

Jobbat som en tok dem senaste dagarna, kommer lugna ner sig i slutet utav Juli, det kanske är bra det! Just nu cyklar jag till jobbet, jobbar, cyklar hem, tar hand om min prinsessa, gosar med min sambo & går & lägger mig. Jag varken hinner eller orkar mer, men jag skyller på att jag är gravid haha.

Dem senaste dagarna har jag fått sammandragningar, redan tänker ni & JAG med. Men magen blir stenhård, och jag minns känslan från tidigare grav. Men jag minns att dem börja tidigt då med, i vecka 14 ungefär. Har även haft yrsel, darrningar i händer/armar, huvudvärk & domningar i benen. Jag ringde mvc, hon tyckte inte att det lät grav relaterat. IDIOT. Hon tyckte att jag skulle ringa sjukvården ist, men dem kommer ju bara be mig ringa Mvc. Så jag får helt enkelt vänta tills nästa vecka, hoppas det inte blir värre bara. Funderar på lågt blodtryck, hb eller blodsockret, återstår att se. Tog ett socker igår, utan att jag ätit på 5 timmar, låg på 6.5.. Skumt, eftersom jag alltid innan eller efter måltid ligger på 4.5.. Jaja. Jag har inte diabetes, utan min sambo har, därför kunde ja kolla blodsockret..

Nu ska vi strax slänga på en film här hemma, sen blir det läggdax för min del faktiskt.
Puss

Egentid


Nu har jag myst framför en film i två timmar, Hachiko. Någon som sätt den? Ah jag grät iallafall igenom hela filmen, brukar inte vara så känslig. jag skyller på hormonerna :P Så nu har jag diskat & styrt lite, orkar inte med allt för mycket. Novalii är med sin mormor, ja tror att hon skulle ge sig på & klippa Novalii, hennes lugg hänger ner i ögonen..

Jag uppskattar verkligen den lediga tid jag faktiskt får just nu. Jag tar hand om Novalii väldigt mycket ensam, då Daniel jobbar hela dagarna, som denna vecka från 13.00 - 23.15 ! Man blir trött, jäkligt trött, speciellt nu i början av graviditeten, det är hemskt, man känner sig helt slutkörd. Men i sommar ska jag jobba, & han vara hemma, vi ska se hur hysterisk han är när jag kommer hem om dagarna, det kan nog vara nyttigt för honom & se att det faktiskt är mycket jobb med EN liten DAM. Vilket han inte tror :P

Jaja, nu ska ja göra något, om ja orkar. Ha en fortsatt bra fredagskväll.

Pustar ut ..


ÄNTLIGEN så somnade Novalii skapligt, fick henne i säng runt 20.30! Så nu får jag lite egen tid, men jag orkar inte sitta uppe så länge, så jag sussar nog jag med snart.

Går in i vecka 11 imorgon, magen är svullen som attans, ser ut som jag redan gått halva tiden, nevars så illa är det inte :) Men jag vill att svullnaden ska gå ner & bebis magen komma :) Men det dröjer väl. Den brukar väl inte komma fören runt vecka 20, med Novalii fick ja ju ingen direkt bebis mage fören då.

Fel är väl & skriva att jag vill att bebismagen ska komma, För egentligen så menar jag ju att jag vill att bebis ska växa :P



Ne, jag ska väl sova, det behövs. Nattinatt.

...


Jag är så trött hela tiden. Jag skulle kunna stänga in mig i ett rum & gråta!! Ja helt ärligt, så jävla utmattad känner jag mig. Tänk att få sova ut någon gång, undra när det händer!!? Virrig är jag oxå, glömmer saker, pratar om allt & inget..

Usch, detta blir bara ett klagoinlägg. Avslutar här.

Trött & virrig


Jag är trött, tröttare än tröttast! Och jag har bara jobbat i 2 DAGAR!! Men det ska nog gå det här, haha. Sandra har varit nu dem här dagarna, eftersom Daniels pappaledighet börjar nästa vecka. Så tack Sandra för all hjälp, det betyder massor <3

Idag fick jag stå i kassan hela dagen i resturangen, så jag kan inte tänka ikväll, virrpanna. Har tagit in & lärt mig mycket nytt! Men det är bra & ha kassa vana..

Hmm, har funderingar, jag tänkte byta fack, då jag är med i Seko - Sjöfolk, men jag jobbar ju inte på sjön längre, så det känns som att jag skulle behöva byta nu, till typ handels eller något. Men förlorar jag då mina 8 månder som jag arbetade på sjön? Någon som fattar vad jag menar. Nu snackar jag om ifall jag skulle behöva stämpla någon gång. Så att inte tiden på sjön försvinner, så jag får börja om på nytt? Tacksam för svar.

Ne, nu måste jag sova, så ja kanske är människa igen när jag vaknar imorgon :)
Puss

Graviditetens härliga dagar


Jag vaknade 10.30 idag & kände redan då att den här dagen skulle bli ett helvete.

Varje gång jag ställer mig upp känns det som om jag ska svimma, vilket jag nog gör om ja provar, Jag klarar heller inte av att känna lukt av mat för då kräks jag. Har fått i mig ett kex & en pannkaka idag. Idag skulle jag verkligen behövt Daniel här hemma, men han kunde inte vara ledig. Jag vet inte själv hur jag ska klara av att ta hand om novalii idag, men det måste jag. Jag får ligga på golvet medans hon leker..

Jag vet att jag klagar, men jag har inte tvingat er att läsa.

Nu måste ja försöka vila medans novalii vilar.

Finspångs uteliv

All the crazy shit I did tonight. those will be the best memories.. Na na na..


Är verkligen på botten, ja må vara gravid & va nykter. Men vafan! Jag försökte dansa & ha kul, jag hade det till viss del, för jag har underbara vänner & har absolut inga bekymmer att dansa nykter, ;)

Jag har ögon i nacken. En tjej stod bakom mig & härmade hur jag dansade, Jaja, så on, efter en stund kommer hon fram, i tron om att jag inte sätt något, och säger som en smörklick, -Ååh hej Jossan, hur är det? ... FUCK OFF. Jag brukar ha tålamod, men sådant får mig att koka över, jag drog på smilebanden & låtsades som inget.

Haha, iallafall så fösöker jag komma någonstans i mitt skrivande, folk är så förbannat avundsjuka på varandra! Tänk o kunna gå ut & snacka med folk man inte känner & ha kul? Haha då får man åka långt här ifrån vill jag lova. Hur orkar människor stå & glo på mig en hel kväll? Haha. Jaja, jag drog hem vid ett & la mig i sängen bredvid mina underbaraste <3 Ingenting går upp emot er.


Neggopeggo ..


Idag, slöat halva dagen & andra halvan spenderad i Norrköping, handlade hem lite smått & gott, samt städ grejer, vilket är minde roligt att handla, men absolut ett måste. Karln hade lovat att städa medans jag & novalii va i stan, men när ja kom hem va det absolut inte städat & ingen karl hemma, morr. Han vet vad han har & vänta sig imorgon haha.

Hyresvärden ringde nyss & sa att han skulle komma hit mellan 20-21.00 & lämna snickargrejer, vafan menas med snickar grejer, vi väntar på ett badrumsskåp samt kyl/frys, och jag vill absolut inte ha nått skit stå här medans vi väntar på det, det får han ta samtidigt som dem ska installera det. Och varför såhär sent på kvällen? Hmm, det brukar man väl ta på dagen? Skumt.

Nu är ja lite negativ va? Höhö. Ingen som läser i vilket fall, så ingen behöver dö av uttråkning ! Nu ska jag göra iordning varma mackor, Yummie. Och sen slappa framför tv:n med mina underbara <3 Kisses

Rubrik


Det känns som om hela jag jäser. Just nu dem första veckorna sen man ju bara lönnfet ut, inte alls roligt. Men vi är lyckligare än lyckligast över mini i magen! Jag tar mig igenom dagarna nu, vissa dagar går det bättre, andra sämre.

Idag va vi iväg till bvc för ett möte angående Novaliis sovvanor, nu ska vi se om tipsen vi fick hjälper oss. Kanske skulle uppdatera er lite. Novalii sover hur bra som helst, men totalvägrar sin säng nu. Hon vaknar mitt i nätterna & ska in till oss, så hon sover i vår säng varje natt, ska det komma en till så måste det blir ändring, vi vill inte ligga alla fyra i sängen haha.

Ikväll va jag & daniel iväg på bio, vi såg Sex And The City 2. Den va precis som jag trodde, helt wonderful. Skulle vilja åka iväg med mina vänner, precis som dem. Det skulle bli en helt crazy resa känner ja på mig, men men, just dreams. Novalii va hemma med Sandra, det hade gått kanon bra. hon blev lite ledsen 10min innan vi kom hem. Men vi va ju trots allt borta 4timmar, och det är bra länge för Novalii. Ja hon är MAMMIG & PAPPIG. Men det får hon va, så länge hon känner att hon behöver.

Nu ska vi strax sova här hemma, ja är helt slut. En liten UPDATE iallafall. Bye

Fredag


Vad gör jag om dagarna? Jag försöker överleva mitt illamående, usch fyfan!

Nu ska jag & Novalii gå bort & lägga oss i Udden, sola & eventuellt bada. Sarah skulle även titta förbi, blir nog att gå & ta en glass :)

Igår va vi ute konstant hela dagen, så inatt har det varit jävligt. Har svettats & fryst, usch!  Är illröd om armarna, o så ska jag ut idag igen & vistas i solen. Jaja! Jag får hoppas att jag blir brun snart ist för röd :D Orkar inte blogga mer, inget roligt att skriva om..

Jo, skrattade åt Novalii förut, hon stod i hallen framför spegeln & pussade sin spegelbild hahhahaha :D Synd att ja inte hade kameran framme. Nehepp. Återkommer. Puss Josefine

Illamående


Idag mår jag Illa, illa & ännu mer illa. Har inte behövt springa på toaletten & kräks idag ialf. Uh! Men fy så trött man blir av det här. Har jag räknat rätt så är jag i vecka 9 nu, och det värsta illamåendet brukar ju släppa runt vecka 12, så jag får stå ut..

Försöker klara av dagen, har diskat, men hann inte allt då novalii blev grinig/Trött! Ska väl äta något snart, sen försöka ge mig ut på en promenad med mammsen, sedan ska vi väl åka & hämta ut min cykel som ja införskaffade mig igår..

Har inte så mycket att skriva. Ha en bra dag. Puss