Veckaförvecka



Neeeeej så tjöck du har blitt :D haha. Kom & tänka på den
låten, gu va torr jag är. Vecka 34 iallafall.

Ha en fortsatt bra tisdagskväll :)

Massa blaaj


Sitter hemma nu, har varit uppe hos Emma på en kopp te, med henne & sofia. Dock hann jag inte dricka upp allt, då mobilen ringde, då hade jag råkat tagit daniels nycklar istället för mina haha! Så det va bara springa hem lite snabbt & låsa sen tillbaks :)

Ikväll, ska vi eventuellt grilla, får se om det nu blir så. But I hope. Det är gott! Annars blir det nog bara slappar dag. Har inte haft börni idag, tänkte låta honom sakna oss lite ;) Ler.


Livet kan inte bli mer underbart. Har en underbar pojkvän, en BEBIS på väg & en liten voffsing. Och detta är min, bara min egna lilla familj. Som jag kommer ta hand om till 100procent. Jag älskar er. <3

För övrigt är det underbart skönt ute idag. Gick utan jacka förut, iofs är jag väldigt varm av mig, men det var himlans skönt. Kan våren vara här nu? Nu vill jag inte ha en endaste lite snöflinga till. För snart börjar träning med vovve & bebis kommer dessutom.

Jaja bla bla bla, skriver inget vettigt / Josefine

TisdagMorgon


Sådär, mamma ringde & väckte mig imorse angående vovven. Hon hade fixat en privat träning, plus att den här killen ska komma hem till oss en gång & hjälpa oss med grejjer i hemmet som har med hunden & göra.

Mamma&Hampus va här igår. Jag berättade att jag ville ha Eda som bedövning, Hon sa NEJNEJ. Hon tog det, hon sa att dem slog in ett rör i ryggen, nejfyfan det lät så groteskt när hon sa det, tror inte hon mena riktigt så. Men iallafall så drömde jag om det inatt & vakna 03.18 alldeles svettig & livrädd. aaaaaaaaah. Sluta skräm mig människor. Men så sa hon att eda tog bort krystvärkarna & då blir det oftast sugklocka eller liknande, och det vill jag inte. uhuu!

Ne nu ska jag nog strax duscha. / Josefine

Nattinatti



Våran snutt.
Han är redan väldigt älskad.


Idag haha, vilken dag. Tappade bort mina nycklar förut, Satt en lapp på soppföråddet att en kille hade hittat dem, och fanns i lägenhet ....! Gu så pinsamt & gå dit, haha. Men men va ju illa tvungen. Börni va här idag igen, allt gick kanon. Sofia har varit här på fika & så har vi även varit uppe på viberga, ja shoppa lite valp grejjer :)

Nu är både jag & bebis i magen trötta, han/hon lugna ner sig nu, bökat runt där inne som en tok idag fick en fot rätt ut i sidan :S Kändes som magen skulle spricka. haha. Sötnos där inne<3 Förresten, ställde mig på vågen idag, hade gått ner 1kilo, o det va när jag hade ätit varma mackor. Måste va detta springande med valp i trappen. Kanske är bra med lite träning både för min & bebis del. Och nu får ni inte misstolka mig, som att ja bantar, utan att det kanske är bra att röra på sig. Har ju mest suttit & latat i 9månader. Tänkte åhfasen nu är ja gravid, nu har ja en anledning att äta ungefär. Den ovanan ska bort.

Nu blir det nog sängdax, eller om man ska försöka hålla sig vaken till älsk slutar.
Bara 15min kvar. Jaja, godnatt / Josefine

Dagligt.



Har precis ätit. Köttfärsås & makaroner, karln laga, tack tack! :)

Va ute hos mamms en sväng förut och visa upp Börni, Satt & prata osv. Så kom vi in på det där med träningen med voffsingen. Så hon ringde en kille, som eventuellt kan ge oss en privat kurs ! Och det vore ju super bra. Så nu har ja ite planering framöver ialf.

Dessutom är det ett måste att gå på valpkurs tycker jag, vill inte att det ska bli någon "problem" hund. Vill ju som sagt uppfostra den rätt, och även lära mig mer om hundar. Behövs nog skaplig diciplin på våran lilla herre här, eftersom han nog blir en riktig bjässe om några månader. Ler.

Jaja, nu ska jag diska lite sen baka något, för Sofia kommer på en kopp te sen:)
/Josefine


Återigen måndag


Så, nu har vi varit på föräldra utbildningen. Sista gången, skönt som tusan, jobbigt & sitta där i två timmar, jag får så himla ont i ryggen, sitter bara & vrider & vänder hela tiden. Har varit en bra utbildingen tycker jag, fått reda på en hel del, men mycket visste man ju innan, eftersom från första dagen man blev gravid så slog man ju upp på internet om vad som händer ;D

Nu är Börni här :D haha Daniel som valde namnet, hmm väldans snyggt! Kör lite koppelträning, så han vänjer sig & försöker lära mig signalerna när han ska kissa, inte det lättaste, men jag börjar se lite när det är dax. Då går han runt runt & luktar & har sig.

Så vad ska man göra idag, daniel har påbörjat sin eftermiddagsvecka nu. Trist när han jobbar så pass länge, till halv tolv på kvällen ;( Men men.

Nu ska jag ta mig något & äta. / Josefine

Såjaaaa



Vilken härlig syn jag har just nu. KARLN går runt & dammsuger & så efteråt ska han moppa :D

Fick ett redigt grav utbrott nyss, om att nu jäklar är det inte bara jag som bor här. Så nu går han runt & surar med dammsugaren haha. Säger inte ett knyst. Men det är underbart o se någon annan städa för en gångskull.

Haha jag är lite elak.


Trötta

Mina två grisar ligger & sussar så sött nu, den ena i soffan & den andra på mattan;)

Natten har gått sådär, fick gå upp vid 03.20, för då låg söt & gnällde i hallen, kände sig såklart ensam, så mös med honom tills han slutade, sen hoppa ja i säng igen, runt 06.00 så hör ja ännu en gång hur han vaknar, men då går Daniel upp. Så nu har vi hunnit varit ute 2 ggr oxå, vi har pissenisse här. Snart ska han få välling :D haha. Skumt, men han är ju bebis fortf !

Uhä trött! Idag ska vi ialf ha bestämmt oss, får se hur det blir :)

Sötnos




Men hej där underbaring, daniel & jag har denna sötnos hemma hos oss idag, tills imorgon på prov. Hitills har det gått kanon, han sover mest, världens slöhög, men det är bara bra haha. Nu ska jag strax väcka honom, för han ska få lite a-fil, sen ut en sväng & kissa, sedan nattinatii.

Är en blandras. GrandDanios/SanktBernhard/Borzoi. Kommer se ut som en lite mindre grand danios ialf.

Får se om vi behåller honom, men han är underbar,
så det lutar åt det hållet <3

Gårdagen&Idag, vecka 34



Idag går jag in i vecka 34. Snart är det dax, jag sa det, efter den 15:e april kommer
jag nog få lite små panik, då vet jag att det bara är en månad kvar :) Till våran bebis
kommer. Mamma&Pappa älskar dig.

Allting har gått kanon bra, lite lågt hb just nu, men nu sköter jag mina järn&folsyre tabletter
bra iallafall. Ramlade igår, så mitt knä vill inte ge mig sig riktigt, ajaj, men det ska väl gå
över förhoppningsvis.





Igår när Hanna&Lucas va här, daniel fick iden om att dem skulle bada.
Och det va skum överallt, tro mig överallt. Och Daniel är ju inte sen med att busa
upp dem, så att det skvätter vatten & skum i hela badrummet, Tur ja plocka ut det
mesta innan. haha.



Nu hoppas jag.

Fredag


Imorgon ska Daniel kolla på hunden, så får vi se vad han har & säga när han kommer hem.
jag hopppaaaaaaaaas :)


Daniel åkte nyss till Olearys, suck. Här sitter man ensam & tjock, känner mig som en o annan svullbulle. Eller iofs är ja ju inte ensam, har lillplutt i magen!

Letdance då, helt rätt att magnus vann, laila va riktigt bra, men hon visste om det själv & va fööör snobbig tycker jag. Ne nu ska jag typ slöa, sofia & Jonna skulle titta förbi en sväng haha :D

Hejsvejs/Josefine

Funderingar&irritation

Vaken, och grymt sötsugen, va bara tvungen & gå upp & ta en bit kladdkaka, såhär på morgonen :S Uhä äckligt igentligen, men det är väl sån där gravidnojja! haha. Snart ska jag plocka iordning lite, göra mig iordning & vänta på små pluttarna, ska vara barnvakt åt Hanna&Lucas en timme idag.


Suttit & irriterat mig lite. Har funderat på det där med hund en längre tid! Dels för motion & för och få en fritidsyssla, mycket jobb, JAG VET! Men jag får ständigt kommentaren - är det så bra & skaffa en nu? Blir faktiskt lite små trött på den, jag menar, folk som har en hund & sedan blir gravida, inte fan är det fel då, och dem tar ju absolut inte bort hunden?
Saken är ju den att jag är gravid NU & vill ha en hund NU! Folk alltså. Tänk om alla kunde bry sig mindre om andras liv & tänka på sina egna.

Och en sak till, nu är jag ju inte ensam, vi är ju faktiskt två stycken. Jag har ju inte ett ansvar helt själv. Fast varför sitter jag här & typ "försvarar mig"`? Hmm när jag igentligen borde vända mig om & absolut inte bry mig. Antar att det är sån jag är. Men men nog om detta.

Nu plocka undan skiten från gårdagen.
/Josefine


Så är det


Om ni bara visste!
Så mycket skit som döljer sig.





Jag har mitt liv, jag är nöjd! :) Jag älskar lill i magen & min pojkvänn Daniel. Min familj för den delen oxå. Resten försvann någonstans påvägen. Hehe. Men mitt liv går vidare ändå.

Josefine


Blähä. Nu sitter jag hemma, ska strax peta i mig lite frukost plus mina folsyre & järntabletter. Får ej glömmas! Sen blir det & vika ihop all tvätt som torkat, mindre roligt måste jag säga. Men men det är ju sånt som måste göras. Grabbarna satt här igår & hade "spelkväll". Måste säga att det ser förjävligt ut efter dem, jaja på med leendet.. BLÄ PÅ ER xD

Sugen på o göra något idag, bara åka in till stan & glo, drömma sig bort i allt fint man vill ha! Men det får nog vänta. Karln ligger o sover, dessutom så får jag nog ett starkt nej av honom sen iallafall! haha.

Det börjar bli en aning svårt & vända sig i sängen nu. Usch ska det va såhär :S haha.
Jaja. / Josefine


Onsdag


Städmani eller vadå?

Går hemma nu, diskat & skrubbat rent i köket, spis & kakel osv. Toaletten är oxå iordning ! Har även gjort iordning i garderoberna så vi får plats med bebiskläderna. Plus att jag tvättar nu samtidigt, sista tvätten blir bebiskläderna, lakan o allt annat, måste ju tvättas i oparfymerat tvättmedel.

Va hos barnmorskan idag, mitt blodvärde låg på 108, går ju under 100 måste jag åka in & få medicin. Så vafan nu ska jag sköta mig när det gäller jerntabletterna. Sf måttet ligger på 32 nu i vecka 33.

Men jag vart riktigt rädd, för först hitta hon inga hjärtljud, men sen tillslut hitta hon, väldigt högt upp i magen, bebis låg lite knasigt, men hon skuffa & buffa rätt på honom/henne, och nu tror vi huvudet ligger neråt. Men efter vi vart hos bm så for bebis runt som en tok i magen, så han/hon har säkert vänt på sig igen. Knasboll :) Men men allt va bra iallafall.

Nu ska jag fortsätta med städningen, sovrum & vardagsrum kvar. / Josefine

Wonderful


Blir på riktigt bra humör av det här vädret måste jag säga, helt wonderful ;D

Uppe med tuppen som vanligt, idag, eller snarare nu strax om 10minuter ska vi ge oss iväg till barnmorskan, ser faktiskt fram emot det varje gång, höra lillens hjärta osv.

För övrigt, hmm. Sovit sjukt bra inatt, vakna vid 08.59 imorse, enda gången. Och då trodde ja knappt mina ögon, en natt utan att behöva springa upp & kissa. Fyfasiken va skönt haha!


Jaja återkommer senare. / Josefine

Fullt upp.



Sådär, va hos dietisten idag, lärde oss inte så mycket. Fick lite hjälp med hur vi ska göra osv, men sånt hade jag redan räknat ut :D
 
Sen när jag kommer hem är Emma utanför, tydligen hade hon plingat på hos oss, hehe, bjöd in henne på en kopp te, sedan gick vi ner till centrum en sväng, sedan hem till henne, fika igen ;P Sedan hem, åt lite mat, prata lite med pojken min. Sen gick jag till Emma igen, för att kolla på andra avenyn med henne & Lisa.

Och nu sitter jag hemma, fullspäckad dag imorgon oxå, först barnmorskan 10.30, sedan in till stan. Stoooorhandla mat, behövs verkligen kan jag lova, sedan har jag tvätten mellan fyra & nio. Uhää nu ska jag sova tror jag, behöver vila lite.

Gooodnaaattt !

Godmorgon


Vad gör jag uppe igentligen? :O

Usch jag är hemskt trött, vilket jag är jämt, varje dag, men ändå! Ler. Älskling ligger & snarkar i sängen, så jag ska nog mysa ner mig bredvid honom en stund till iallafall.
 
Han&Jag ska iväg till dietisten klockan ett, se vad han/hon har att säga då haha, anledningen till att vi åker dit är ju pågrund av att Daniel har diabetes, så behöver jag inte få massa frågor om varför vi ska dit! Jaja hoppas man lär sig nått, usch vi äter ju inte rätt här hemma. Måste bli ändring innan bebis.


BYTHEWAY så är det ju kanon fint väder idag, eller nu iallafall. Hoppas det håller i sig!
Ne nu, mysa ner mig / josefine

Drömmar


Har drömt nu flera ggr i rad att jag sitter & dricker, mer & mer tills jag tillslut tappar omdömet & blir skitfull. Jag vet ändå om i drömmen att jag är gravid. Vaknar upp alldeles kallsvettig med världens samvetskval. Men efter en stund när jag insett att det bara va en dröm lugnar jag ner mig.

"Påpekar oxå att jag aldrig,
ALDRIG skulle ta en droppe under min graviditet.
För dem som inte förstår bättre."

Sjukt att man kan drömma så hemskt & verkligt. Men jag tror att många av drömmarna beror på oro just nu, att man inte vet vad man har & vänta sig osv. Läst om många som drömt samma saker & annat oxå dessutom. Så ensam är jag ju inte iallafall.

Usch drömmar är hemska, men jag är trött, så nu ska jag slängamig framför tv:n en stund, sen försöka sova / Josefine

Mums



På lite bättre humör nu iallafall. Det hjälper o skriva av sig här på bloggen. Mm nu står en banankaka & väntar på mig i ugnen. Har varit ute hos mamma och kopierat mina arbetsgivarintyg, så jag kan skicka in allt till försäkringskassan, usch är så trött på alla papper. Men vill ju få ordning på allting nu! Snart dax för bebis ;)

Har även varit & ätit på Peking med Emma & Janne idag, det va buffé. Verkligen hur gott som helst, första gången jag käka där dessutom, men abslut inte sista. Tusen tack till Emma & Janne <3

Ne nu ska jag bara slappa framför tv:n. Ha en fortsatt bra dag/Josefine

Trött&Irriterad


Sådär nu är man hemkommen från föräldrautbildningen. Fick inte lära mig så mycket idag, tyckte jag redan visste det mesta faktiskt. Men iofs så vet ja heller inte vad jag undrar över? Känns som att jag tar dagarna som dem kommer nu.


Så trött på den här jävla utseende fixeringen hela tiden. Det enda folk tänker på är vikten & hur kroppen kommer se ut efteråt. Snälla, jag bär på ett barn. Kroppen kommer inte va tipptopp efteråt, men man får väl helt enkelt anstränga sig & träna lite, så man kommer tillbaks en aning. Hellre att jag är gravid & väger 75 kilo, än och inte vara gravid & väga 75. Så snälla sluta påminn mig om hur jag kommer se ut sen, för det vet ni fan inte.

Blähä på folk.
Och det här med att man ska äta för 2. DET SKA MAN INTE! För er som inte fattar det.
 
Ha en fortsatt trevligt dag. Josefine

!?!

Tänkte bara bjuda på några av mina bästa graviditets kommentarer. Anteckna ironin i det hela.. Ja sen får ni väl själva välja om det är saker ni skulle vilja höra under en graviditet.


- Men du vet att din mage bara kommer hänga sen va?

- Pojkvännerna är alltid otrogna efter att man fått barn!

- Angående semester förfrågan, -Tror du vi vill ha med en skrikande unge?

- Oj vad tjock du har blivit.

- Du kommer ju börja röka sen.

- Vilken röv du har fått.


Precis som förr



Jag har insett att jag har gått om dagarna och undrat varför allting så drastiskt förändras runt omkring mig, men idag, så insåg jag att alla står kvar på samma plats & ingenting har förändras. Jag har bildat en egen falsk bild. Så ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna & känna mig nöjd över att allting är som det alltid har varit. Jag har faktiskt inte missat någonting, ne ingenting alls. / Josefine






Emma&Ami




Emma har varit här & hälsat på med sin vovve. En grandDanios/sankt bernhard & så nått va det nu va. Ami heter han, och är helt jäkla underbar, ska nog ta & kidnappa honom någon dag ;) Fick många bra bilder på honom, som jag strax ska skicka över till Emmsan, när hon kommit hem.

Liten björn kommer bli bamsebjöörn :D Söt han är, inget tvivel om den saken.
Daniel pussades massor med honom förut. Han vart lite kär i honom tror jag ;) Ler.

Vecka 33



Idag har jag varit duktig, yeey! Gick hem till Dennis med Sandra & kolla in hans radhus, den va riktigt jäkla fin måste jag ju säga. Det har han gjort bra :) Sen gick vi hem till Sandra en sväng, käkade smörgåstårta, den tackar vi för, jätte god!

Och sen nu kom jag precis innan för dörren, måste säga att jag varit duktig & gått en hel del idag. Nu väntar jag på att karln ska komma hem, får se vad vi hittar på.


Gick in i vecka 33 idag. Bebis snart är du här :)
Åh kollar ut nu, himlen är precis rosa, jag bara älskar att våren äntligen är här.

Lördag



Nyss käkat pannkaka. Goott, men åt nog för mycket, i vanlig ordning ;P Nu ska jag strax diska, sen duscha. Och hmm vad händer sen? En lördag? Vill ju hitta på något. Daniel jobbar 12timmars helg med, trist!

Igår va jag med Sofia en svänga på kvällen. Vi såg letsdance & Hundtricket. Jaja jag vet gammal film, men ingen av oss hade sätt den :D haha. Den va väl sådär, men skratta gjorde vi ju iallafall! :)

Bebis har blivit lite lugnare i magen, faktiskt! Inte samma rörelser som förut. Börjar nog bli en aning trångt! & det bästa är att han/hon inte alls väcker mig på morgonen längre, men kvällarna kan lillen hålla på i en evighet där inne:P

Undra var jag hade varit idag om jag inte hade träffat Daniel?
Jag vill inte ens tänka tanken.


Hungrig!? :O

Klockan är 06.00.

Jag vaknade av att älskling pussa mej hejdå för att gå till jobbet.
Och kunde inte somna om för jag va så jävla sugen på gröööt!
Va händer? haha. Iallafall så sitter jag här nu & har moffat i mig det.
Men ska lägga mig i sängen igen & hoppas på o sova några timmar till.

/Josefine


Grav blaha..


Egopix. Men det är kul & ha bilder, och dessutom kunna gå tillbaks
och se hur man en gång såg ut osv.


Har fått en brun rand som går nerifrån upp till naveln!
Kallas någonting, minns inte vad haha!

Längtar iallafall sjukt mycket till den15:maj. Helt ärligt ser jag fram emot förlossningen,
det trodde jag aldrig att jag skulle säga, men jag tror att man kommer till
den stunden då man längtar så mycket, så då struntar man i rädlsan.
Visst den kommer & går, ljuga ska jag inte göra. Men den dagen är något jag ser
framemot.

Vaknar dock på nätterna & får gå upp & röra på mig, mina höfter värker som bara den,
det gör faktiskt riktigt ont. Men jag antar att det är för att jag ligger på sidan, och
magen väger ju en hel del, och det tär väl på höfterna förstår jag! Sen det där jäkla toalett
springandet, blähä nu vill ja inte veta av det mer :D Annars är allt iallafall på topp.

Matlagning.


Duschat & diskat.

Nu blir det mat, kyckling & klyftpoatis, måste kolla om vi har nån gurka. Isåfall får det bli en sallad till ! Med fetaost, ah tjock jag är. ler. Men vadå fredagsmat ! Ler.

Jaa antagligen fick jag förvärkar igår pågrund av gungeligunget på båten & vibrationerna av bussen. För när jag kommit hem, duschat & lagt mig i sängen så försvann dem. Skönt det, fast mina ben & fötter är dock svullna, men det är ju tydligen så det kan bli, hrmft, vätska & skit.

Så vad ska man göra idag, ska iallafall inte missa wipeout ikväll, tihi.
Jaja nu ska ja kolla om ugnen är varm så ja kan slänga in potäterna hah.
Återkommer/Josefine



Velvet



Jo jag har nog fastnat för låten ändå.

...



Kryssningen var helt underbar. Mamma, Johan & jag hade det super trevligt.
Fick sammandragningar av vågorna, haha konstigt.
 
Kanon resa helt enkelt, och helt underbart att träffa alla igen. Det får nog
bli en resa till faktiskt. Mamma & jag skrattade ihjäl oss åt Tony erving.
I tv.n är han sjukt trist. Men IRL så är han bääst :D haha.

Jaja. nu ska jag duscha.

Ont


Haft förverkar sen kl 18.00! Mina fötter ser ut som två bowlningklot, benen oxå.
Jag ska till sängs. Vad händer?


Oväsentligt..

Yeah, helt underbart väder. Här är det 12plus, dock i solen, men ändå :) Vårvårvårvårvåååårr.
Kryssing idag & träffa kändisarna ! Saknar er.



Kollade andra avenyn igår
& har funderat på det där med homosexualitet. Tänk om man skulle komma på ens pojkvän, att han va otrogen, med en annan KILLE. Hmm. Satt & funderade en stund, jag tror jag skulle blir riktigt ledsen & undra om jag någonsin betytt något. men jag skulle nog ha lättare att gå vidare än om jag hittade honom i säng med en annan tjej, ja helt ärligt, det skulle nog vara svårare att acceptera på något sätt. Vad tror ni är värst?

Ska dra mej. / Josefine

Dagen


Varför kan jag inte sova?

Jag antar att det är för att jag åker idag & känslorna sen jag åkte & jobba kommer tillbaks. Samtidigt som jag vill tillbaks så blir det ångestfyllt på något sätt. Dem där 10 dagarna va för mycket, för låång tid ifrån min Daniel!

Drömmar är sjuka, dem kan få en att må så sjukt dåligt & min hjärnverksamhet om natten är ju extrem. Tankar hit & dit. Inatt har jag legat vaken i stort sätt hela natten till & från, riktigt jobbig natt.



Det är dig jag älskar

Bowling



Först blev det käk på perfect.

Sen Bowlade vi på O´learys nu ikväll. Jag vann första serien, med ett klot som jag inte fick i fingrarna i. Stooolt ! haha.
Andra serien gav jag upp, vart lite jobbigt med magen osv. Så då fick pojkarna spela på min :D Haha.

Ne nu blir det strax tv:n & sängen. / Godnatt, Josefin

Vårkänslor


Riktiga vårkänslor nu kan jag lova :) Åh det är hääärliigt !
Idag känns allt kanon.


Bilder



Tänkte bjuda på några magbilder :D
Vecka 32, 31+3. & nu har jag inga byxor längre.

Alla mamma byxor kostar ju bara fööör mycket.
Iallafall för att bara använda dem i 8 veckor till.
SÅ nu får det bli träningsbyxor :D

Saknar

Oh saker jag saknar som jag snart får uppleva igen. Woho bara 8veckor kvar. Ska bli så underbart skönt att kunna ligga på mage igen, det är något jag saknar grymt mycket, har aldrig haft såhär svårt att sova sedan jag va tvungen att börja sova på sidan.

  • Ligga på mage
  • brottas med Hampe
  • Sola
  • Träna
  • Bada
  • Dansa
  • BEBIS

Ne nu ska jag duscha, sen diska, sen dammsuga bort alla dammråttor & strumpludd från daniels strumpor som är överallt på mattan, morr. haha! Sedan blir & vänta på att karln ska komma hem.

Vill göra något idag. frågan är bara vad, jag & min fantasi, hrmf. Jaja, duschen nu / Josefine





 


Ingen vettig rubrik

Hatar & komma på en rubrik, är verkligen usel på det :D

Nu känns det att det börjar bli trångt för bebis i magen.
Knuffar & buffar hit & dit. Fast jag tror lillen vänder sig fortf, känns som det ibland.
Som att hela magen ska vridas om ungefär, gör faktiskt en aning ont !

Jag & Daniel har varit hos mammi & fika.
Hon skulle bjuda mig på allt på onsdag, hon sa åt mig att jag absolut inte fick ta med mig plånboken på kryssningen ! haha. Hade blivit dyrt om ja inte vore gravid, för då hade det blivit ett par drinkar. Jaja, snällt av henne i vilket fall. <3

Nu blir det mys framför tv:n. Ha en fortsatt bra kväll

TODAY


Föräldrautbildningen

Vi kom dit, jag hade socialfobi, så jag satt knäpptyst. Va iallafall 7par, förstabarns föräldrar. Vi va nog iallafall dem yngsta där! Men vi fick sitta & lyssna på barnmorskan ett tag, sen va det dax för presentation, neeeeej tänkte ju jag. Uhä hatar & prata inför folk i grupp, spec som jag inte känner. Men det gick ju bra tillslut iallafall haha.

Ialf så va det riktigt trevligt. Skratta en del! Så ser fram emot nästa träff på måndag! Då blir det mer prat om själva förlossningen osv. Det va kul & träffa andra förstabarns föräldrar, dem tänker likadant & har samma frågor. Så vi fick sätta oss tjejjer & killar i var sitt rum & disskutera kring saker, ja visst satt nog mest o skratta. Fick inget direkt uppskrivet som vi ville veta :D Haha. Vi alla kom fram till att vi var livrädda för det där med om man måste klippa, & hur det blir att gå på toa efteråt osv osv. massa blaaaj egentligen.

Nu

Har jag legat & sovit en stund, eller stund&stund, ca 2 timmar, haha. Vart helt slut efter det där mötet med alla nya människor :P Så vad ska man göra idag? Funderar på bjuda ut sig till mammi på fika.

Men fyfan va pinsamt det är att åka nånstans, daniel har ju lånat en GAMMAL  volvo145 haha, ser ut som en likbil eller nått gammalt åbäke, de skumpar fram på vägen som om den närsom skulle gå sönder. haha ne usch förut efter mötet sprang jag till bilen för att folk inte skulle se oss i den :D haha. Fan va pinsamt, hoppas han får igång på 945:an snart.

Jaja, nu ska jag skala potatis säger karln. / Josefine




Fint väder



Bara för att vädret är helt underbart. Nu hoppas jag att det förblir såhär. VÅR & VÄRME
Nu ska jag väcka karln, snart ska vi på föräldrautbildningen, usch för att träffa människor
såhär tidigt på morgonen. Mitt morgon humör :S haha.

/ Josefine

Vecka32



Heelt glömt bort att jag gick in i vecka 32 igår.
Har dock ingen bild från idag, denna bild är en en vecka gammal.
Men men.

Graviditen går bra, tröttheten är extreeem, sover, sover & sover. Humöret känns just nu ganska bra, går växelvis upp&ner.
Får kramp i vaderna, det är riktigt jobbigt faktiskt. Men ännu inga förverkar, bara sammandragningar, magen blir stenhård & allt låser sig, men inget som gör ont.

Imorgonbitti 08.30 ska jag & Daniel på föräldrautbildningen, fan jag sitter nervös som en liten skit. dock inte för att vi ska dit, utan för att jag fan har socialfobi, vill inte träffa massa folk :D haha.



Jag älskar dig gubben.
/Josefine

Söndagsmys


Mys till max.

Dagen började kanon, fick sova till 13.00! Faaaan helt jäkla underbart måste jag säga. Eftersom nätterna inte funkar lika bra.

Ialf så åkte vi upp till O´learys & käkade med Sofia, Johan, Sofie, Stern & Emma, & såklart Hannah&Lucas. Va mumsigt, men gu så dyrt. Sen gick jag & Emma (daniel syster) hem hit, kollade på Linda rosing, ja herregud vilket program, sen åkte vi o handla mums inför kvällen, så nu har vi bara suttit här & käkat gott & as garvat åt wipeout, helt sjukt bra program :) Yesyes.

Nu ska jag kolla in sanningens ögonblick eller beck, hmm beslutsångest.
Riktigt bra dag ialf.

/Josefine

Lördag


Hemma igen efter en kväll hos Emma&Janne, dem hade inlfyttningsfest. Va riktigt kul, skönt o få träffa lite folk & skratta. Känns som evigheter sen sist.

Nu blir det nog bara filmmys med Daniel? Och bebis i magen såklart, sparkar & har sig som en tok. Men skönt det, då lever ju pyret ialf. Missar ju melodifestivalen ikväll, har faktiskt följt det ganska så bra måste jag säga, även fast jag verkligen avskyr program ledaren! Hoppas svenska folket rörstar fram någon bra låt. Jaja. Ha en fortsatt bra lördagskväll / Josefine

Rubrik


Jag drömde om dig, IGEN ! Skumt, tur att det bara är drömmar som sagt. Första gången berätta jag, men inte nu. Skulle verka en aning konstigt.

Forget me know, keep me in the back of your mind.

Jaja, fick sova till 11.30 idag, uuh det va riktigt skönt. Haha. Men är iallafall lika trött som vanligt. Daniel kom hem halv fyra inatt, full & jävlig, usch tycker inte om när han druckit. Men ialf så däcka han ju som vanligt i sängen direkt. Skönt det. Så inatt har jag bara vaknat två ggr.

Fick Kramp i vaden oxå, runt tio imorse, vakna & trodde jag skulle dööh, det gör så satans himla ont. Och den här gången höll det i sig skrämmande länge, kunde inte röra foten & tårna stod rätt ut. Ne fyfan det va bara andas sig igenom skiten.

Nu är jag hungrig. Bye.

En trött Josefine


Nu har jag hållit mig vaken bra jäkla länge, suttit hos Emma och bara pratat och glott på tv, hur trevligt & skönt som helst o bara slappa :) Iallafall så hoppas jag på att jag ska få sova ut imorgonbitti, vaknar jag 7-8 som i vanlig ordning, ja då blir jag galen. GODNATT

Hemmakväll


Ensamkväll hemma.

Jovisst är det så, slängde ihop en sockerkaka med choklad i, som är klar om ca 5-10 minuter, gott gott. Väntar på att lets dance ska börja, i brist på annat. Fast det är riktigt roligt o se ändå!

Varför vill man förstöra sitt liv med alkohol?
Alkolism är en sjukdom, det vet jag. Men om man mår så dåligt över att man dricker, så att man får ångestattacker, hjärtklappning osv, borde man inte vilja söka hjälp? Jag förstår att vissa människor är för stolta, men det går faktiskt att få denna hjälp anonymt. Och så många människor som blir sårade pågrund av alkoholen är sjukt. Den har även följt mig, genom hela livet. Kanske är det därför jag avskyr alkohol & påverkade människor, dem ger mig ångest. En ångest som gör mig arg, SÅ arg. Jag önskar att jag kunde göra något, för att hjälpa dig, men du vill inte ha våran hjälp. Och en dag, så kommer du stå helt ensam, tro mig, pappa.

Btw så ringde mamma mig för en stund sen & sa att jag absolut inte skulle öppna dörren eller släppa in om det stod en man&kvinna utanför dörren som sa att dem va från värmeverket. Dem har tydligen rånat folk här & var. Men men, jag brukar ialf inte släppa in eller överhuvudtaget öppna dörren för främlingar.

Jaja, vart en långt inlägg, behövde rensa tankarna lite, inget tvång att läsa.
/Josefine


.!?


Duschat, lagat potatismos & falukorv, diskat & nu sitter ja bara här. SKÖNT!

Hjärtat har åkt till jobbet nu, Är lika trist varje gång han åker iväg, är ju en ganska rastlös person, så jag måste ju sysselsätta mig hela tiden. Men Mamms ringde nyss, så jag ska med henne in till stan en sväng. Dock inte handla någonting, för det finns det inga pengar till.

Usch grymt trött på vårat sovrum, det ser ut som skit, Och därmed så orkar jag inte ens städa det. Vill ha en fondvägg, nya gardiner, krukor & en platt tv på väggen. När jag har fixat det, då är ja nog nöjd! :) Men men så mycket annat som måste göras före, så det får bli ett senare projekt.

Jaja nog om allt. /Josefine

Godmorgon


GodMorgon!

Fredag den 13:e idag, någon som märkt av det ännu?

Brorsan fyller år idag, 24. Och han jobbar stackarn, men ska försöka ringa honom sen eller ialf slänga iväg ett sms & säga grattis.
 
Idag ska jag inte göra någonting, skönt det. Ta dagen som den kommer helt enkelt. Daniel jobbar ju till 20.30 ikväll. Men vi bestämmde att vi skulle försöka hitta på något då, jag är sugen på bio. Men får se hur det blir, ne nu ska jag förbereda inför maten vi ska laga sen.

Inatt va bebis vild i magen, la sig sjukt långt ner, trodde han/hon skulle komma ut. Puh men nu ligger lillen längre upp igen, vart lite nervös inatt.

Ha en fortsatt bra dag / Josefine

Klar


Sådär, nu har jag diskat & städat o haft mig en stund. Känns skönt, har dock dammsugning & sovrummet kvar, men det får jag ta imorgon!

Nu har vi, eller snarare jag skrivit ett matschema för 2veckor, behövs, för vi äter så jäkla mycket skräpmat osv, blir dyrt när daniel käkar ute oxå! Så nu blir det husmanskost, sådäsåå :D Kanske man sparar in några ören SAMT KILON på ;P

Ne nu ska jag strax sova. Godnatt


Gränna


Kontrollen hos barnmorskan gick kanon, och allt va kanon bra denna gång. pustar ut, tur det!

Gick upp till Emma en sväng efter det, vi fick en knas ide, haha vi satte oss i bilen & åkte ända till GRÄNNA. Haha. Köpte oss massa goda polkagrisar & grejjer, sen blev det en sväng förbi Ikea på hemvägen. Va en riktigt rolig dag.

Emma skrek rätt ut när vi åkte på motorvägen & fråga vafaan dem hade en linbana i luften för, Hahaa men det va ju bara El ledningar, ah va jag skratta åt henne :D Va en riktigt rolig road trip ialf ;) Nu ska jag ta & diska lite, pyssla med lite grejjer jag köpte, sen blir det nog tvn & vänta på att kärleken ska komma hem.

Ha en fortsatt bra kväll/
Josefine

Bm idag

Hör & häpna, jag fick sova till 11.00 idag, det tackar vi bebis för ;)<3

Har ialf ätit frukost nu, ska göra mig iordning strax, sen ska jag va hos min bm för extra kontroll 12.30 för mitt höga blodtryck. Och nu hoppas jag att det har lagt sig. Har ialf inte haft hjärtklappning eller ursäkta "svettningar" på några dagar. Känner mig mycket lugnare i kroppen.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning, återkommer / Josefine


Du är saknad



JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING

Nu är klockan 22.20 & hjärtat slutar 23.12. Känns som en evighet tills dess, jag är trött. Men vill ändå ha en bamsekram innan jag somnar!

Den här dagen har gått förvånansvärt fort, Suttit hemma mestadels av dagen. Va in till stan med Sofia en svänga, men jag blev riktigt dålig där inne, trött & illamående, usch jag tror inte mitt hb ligger rätt till. Men jag kan inte äta dem där jävla järntabletterna. Tur jag ska till bm imorgon för extra kontroll av mitt blodtryck, får prata mer om det då.

Ne ska jag jag typ slappa framför tv:n & hoppas på att jag inte somnar. Kanske ta en kopp te, köpte ett mango/grädde/caramell te idag, awfy tusan va gott det luktar, smakar säkert lika gott med, mums ;)

Godnatt! /Josefine


M.H

"Du är kvar med samma folk, kvar med samma man.
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder,
i ett övergivet hus."

"Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
"

Kärlek

 
Mamma&Pappa älskar dig där inne
Nu vill jag att det ska vara den 15Maj.


Tillbaks..



ONSDAG så åker jag upp till Cinderella igen & hälsar på brorsan & alla 
underbara människor jag har saknat! Ska bli riktigt roligt, ser verkligen fram
emot det. Guu va jag saknar mitt jobb.


Ska även bli skönt att komma bort härifrån, visst det är bara ett dygn.
Men skönt att göra någonting iallafall.

Nu väntar duschen. / Josefine

Bebis håller ...


Bebis håller mig vaken. Sena kvällar & tidiga mornar ska det sparkas & faras runt. & nu är det hårdare än någonsin, är nog en kickboxare där inne. Ialf så sitter jag här skit trött & väntar på att han/hon ska lugna ner sig lite, för då ska jag gå & lägga mig en stund igen, för jag är sjukt trött känner jag,

Kanske får bli lite frukost innan jag tar en till tupplur. Aldrig ätit frukost innan jag blev gravid, sen fick jag tvinga i mig det & nu är det ett måste, blir hungrig varje morgon! ;)


Jaja. Återkommer! Josefine


Sådär


Färgningen i håret vart sådär.
Mer rött i utväxten, så jag måste nog färga om! :O
Jobbigt, uhä. Knappt inga pengar till det ju. Fan.
Och nu är det ju inte illrött, så nu vet, Utan brunröd.
Tänkte bara påpeka det. haha.

Sofia & stoffe har varit här en svänga ikväll.
Kolla på house & bara snacka lite. Mys.

Nu ska jag mysa vidare med mitt hjärta.
Ha en fortsatt bra kväll. / Josefine

Ego.



Se där, måste ju säga att jag ser ganska bitter ut
på varenda kort jag tar.

Men men så här vart resultatet efter frissan ialf. Inte
riktigt som jag tänkt mig. Men ändå nöjd! Nu ska jag
strax upp till viberga med fiabus & köpa hårfärg.
Funderar på att slänga i något röd/brunt. Vill göra
något annorlunda, så trött på & se likadan ut hela
tiden. Nu har ja ju lugg ialf, haha ovant. :D

Tisdag


Vill bara tacka för alla snälla kommenterar jämt!



Gu nu sitter jag här, tröttare än någonsin, varför går jag upp för? Hmm.  Klippa mig idag då, ska bli helt wonderful, helt ärligt så har jag inte klippt mig sen i sommras, mitt hår är som en risbuske, nee snarare svinto! Funderar på att köpa en hårfärg & slänga i oxå, billigare & göra själv, än hos frissan. Men får se, inte det lättaste o göra själv kanske, så får se om någon vill hjälpa mig!

Johan ringde igår & frågade om jag ville ha en barnvagn, men jag har ju redan köpt än. Så glad att han bryr sig, han är verkligen jätte snäll! Idag åker han på jobb i tio dagar, han har fått vikariat på Cinderella fram till augusti, efter det säkert fortsatt jobb. Är glad för din skull bror, du behöver detta. Du har ju alltid levt ditt liv på sjön, så detta kunde ju inte bli bättre. Fast ja, 10 dagar av slit, det tär på kroppen. Jag orkade bara 8 månader på den där båten, men nu saknar jag demma alla, mer än någonsin.

Ne nu ska jag stoppa i mig lite frukost & sätta mig framför dumburken. / Josefine

Snart, snart ...






Snart, snart älskling, så är det inte bara du
& jag längre. Om 9 veckor, så är vi 3. Något
ska bli vårat, något som vi har skapat. Jag
längtar.

.Jag älskar dig, jag älskar er.

Ska jag vara ärlig så är jag ganska så trött
på att vara såhär stor & klumpig. Nu vill jag
bara att veckorna ska rusa iväg, så Snutten
är här.





Usch

 

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Melissa horn

Tack Hjärtat


Daniel kom hem en sväng nyss, med ett kvitto. Då hade han bokat en klippningstid åt mig, aaah imorgon klockan fyra, panik. Vill göra nått med mitt hår, inte bara toppa. Men vettitusan vad, måste komma på något tills imorgon.

Iallafall så va det ur snällt av honom, tror han märker att jag börjar bli riktigt depp nu, det är jobbigt. Man ser alla fina vårkläder komma in & alla snygga skor, och jag kan inte handla NÅGONTING, snyft.

Sitter & små drömmer mig bort bland alla kläder nu, vill bara handla massor. Sitter & tittar på vårens nya kollektioner, ge mig allt tack. Uh! Jaja jag får handla sen, när jag vet vad som passar & när pengar finns.

Blabla bla, skriver inget vettigt ..

Tröööött


Ingen lust eller ork till att skriva, vet inte vad jag ska skriva om!? Här händer inget vettigt, haha. Jag vakna sju imorse, va vaken en timme, somna om & vakna sedan runt tio. Blähä jag vill sova typ till tre eller nått :P Passa på nu liksom, men nejnej.

Bebis far runt som en tok & sparkar sönder mina inre organ känns det som :D Extra kontroll hos bm den här veckan då, bara hoppas på att blodtrycket lagt sig, vilket jag inte tror.



Johan min bror är ju bara för snäll. Fick reda på igår att han hade gjort ett sparkonto åt mig, som jag bara kommer nå i maj. Vart chockad när han sa det, men jag tyckte det va hur snällt som helst. Han sa att - ja det kan ju behövas då, o iofs har han väl rätt i det :)

Ne nu måste jag typ vila mina trötta ögon. trött hela tiden / Josefine

Ingen vovve



Sitter hemma nu, nyss käkat tacos, daniel som lagade, skönt o slippa. Och han diskade oxå, (Kors i taket). Ler.
Blev ingen vovve, den va runt 5år. Vill inte ha en så gammal hund, vill ha en som är runt året, van vid barn, väl uppfostrad men ändå livlig! Får helt enkelt leta vidare.

Jaja nu ska jag se på tv & slappa. Ha en bra kväll.


Upptagen


Blivit utmanad av alicesmamma. Men jag får göra utmaningen lite senare!:)

Ska hoppa in i duschen nu! Sen vidare ut till Lotorp med sarah, vi ska ut & gå med mamma o alla vovvar haha!
Jag & Daniel ska eventuellt kolla på en långhårig schäfer oxå, får se om det blir ikväll eller imorgon! Tihi.

Ne nu har jag inte tid med det här.
/Josefine

Blablablaa..


Hemma, nyss lagat mat. Blev en pasta röra, hade inte orken till att ställa mig & göra något som tar tid, dessutom va ja skit hungriig

Va med Emmsan en sväng upp på viberga förut oxå, inhandlade lite mjölk, bröd & smått & gott som behövs hemma. Hehe. Så nu ska jag diska, sen tänkte jag gå hem till emma en svänga & göra henne sällskap!

Ha en fortsatt bra dag / Josefine

Inne i vecka 31

Gårdagen

Jag & hjärtat gick upp runt halv tio. Bara myste & slappade, lagade kotletter, potatis & sås runt ett. Åkte sedan ut till min mamms & fikade på semlor, vilket va mindre bra för mig. Men sedan ialf så bar det av till Ikea, köpte mig två fina hyllor till köket, en ny klocka, ljus osv. Eller Daniel köpte åt mig, tack snutt. Sedan blev det ett minne till min bärbara, den har blivit lite seg, men  nu funkar den prima:) Köpte även en trådlös rauter, så daniel o jag får internet på båda datorerna, men det fick vi fan inte igång igår.

Idag - Gick jag in i vecka 31

Och tjockare blir jag, mamma sa at hon inte ens va såhär tjock nångång under sin graviditet: What? Hur liten va hon tänkte jag. Men sen kolla jag hennes mått & grejjer, ljugpotta på henne :) Bebis där inne blir allt starkare & starkare, och det gör bara ondare & ondare. Lillen vill nog ut, men nej nej inte ännu.

Nätterna blir bara svårare & svårare, inatt fick jag springa på toaletten 4ggr, usch det är jobbigt när man är sjukt trött. Haft sammandragningar nu med i 2 dagar som tär på mig. Jag kan inte gå så fort som jag vill, kan inte göra vad jag vill. & jag kan absolut inte böja mig ner, uhä det börjar bli jobbigt haha.

Haha Daniel & jag stod & kolla i en bok igår, om förlossningar & fick se massa bilder, Både jag & daniel typ svimma, haha nevars, men fytusan tänkte jag för mig själv, hur ska jag klara det här & jag tror daniel tänkte samma tanke. Men här måste man va stark, har man gett sig in i leken får man leken tåla!

Är iallafall glad att jag har sluppit bristningarna hittills. Och jag hoppas inte att jag får några heller. Låg & funderade på vad det förta jag ska göra är om två månader. Och det är att lägga mig i SOLARIUMET igen, fasen va ja längtar, haha.  Har aldrig kännt mig såhär likblek.




Ett stort Grattis till Emma & Janne oxå för bebis i magen :)
Ha en fortsatt bra dag / Josefine

Återigen morgon




Dagarna bara rusar iväg.
Tiden går alldeles för fort, varför?


Idag, hmm ingenting planerat. Kanske skönt det? Men ändå lite stressande, blir så jäkla lätt rastlös.

Igår va jag grymt duktig. Haha. Käkade frukost, lunch, middag, kvällsmat, RIKTIG MAT & inte massa skräpmat. Små åt ingenting. Dessutom gick jag ut & gick igår kväll, de gick mindre bra, daniel fråga om han skulle hämta mig, hade sånna sammandragningar. Men jag klara det, de är det som är huvudsaken, nu ska jag ge mig fan på det här.

Så nu är det slut ätet på skitmat & äckelgodis. Fast ja kan ju inte påstå att bebis vart lugnare när jag va ute o rörde på mig. Haha for runt som en tok där inne när jag kom hem sen.


Sovgott

Uhä va trött jag är.

Beställde barnvagnen idag, så fin så :) Leverandstiden va 6-8 veckor, men kunde eventuellt komma tidigare.
Daniel köpte ny dator idag med, så nu sitter vi och försöker få igång interner på båda bärbara. hrmf. Det går mindre bra.

Och som ja tjatat på Daniel, Och idag äntligen pierca han bröstvårtan :D haha jag trodde aldrig han skulle görat. Så nu sitter han & gnäller om hur ont det gör ;D Älskar dig snutt.

Strax sovdax /Josefine


Josefine


Sådär, nu har ja en stund över !

Peder kom hit en sväng nyss, så jag lagade köttfärsås&makaroner åt pöjkarna. Annars hade dem väl åkt o käkat typ nån jävla korv eller något. Fått datum till dietisten nu, den 21 mars. Ska bli intressant & se va en sådan har & säga haha.

Jaja, nu är dem iväg & skulle göra något, sen efter tre någon gång ska vi väl äntligen in & beställa barnvagnen. Och hoppas på att leveranstiden inte är 12 veckor eller liknande. Behöver den ju om 10!

Påtal om frågan som gjorde mig lycklig.
Jag lär återkomma mer om det längre fram.
Ni får vänta ;)

Satt & funderade på namnet till lillkotten, hmm om det nu blir en tjej så låter ju Novalii Josefine Jern ganska fint :) Men Liam Daniel Jern stämmer ju inte riktigt överns, hmm får fundera vidare. Man behöver ju inte ha våra namn!

Nu måste jag diska iordning lite innan vi drar in till stan/ Josefine

Någonting


Vakna runt 09.30 idag, Skönt som tusan!

Satte mig här, tänkte ge det ett försök & fixa lite musik åt pappa. När jag väl hade fått ihop alla låtar försvinner allting, då blev jag sådär blähää, så då skiter jag i allting. Tills ny energi kommer! Vilket kan dröja.

Har inget vettigt att skriva om känner jag.


Trötter



Sådär, äntligen är denna dag snart över & jag kan lägga mig i sängen & bara ta det lungt! För jag är sjukt trött, idag har jag även märkt att nu klarar jag inte av att sitta längre stunder, för fy fan va ont i svanken jag får :S aah. Haha. Gud va jag klagar hela tiden. Har fasen inget vettigt att skriva om :D

Varit hos Daniels farmor&farfar idag, käkade god mat & efterätt. Va hur trevligt som helst, spelade kort oxå, men det va ju daniel & ulla som vann i vanlig ordning!:)

Blev inte att träffa pappi idag, va massa folk där & jag är inte så särskilt pigg. Så vi skulle ses imorgon istället! Gick upp till Emmsan en sväng förut & pratade lite, men nu sitter jag hemma. Ska slänga mig framför den efterlängtade TV:N :D

Ha en fortsatt bra kväll.

Mvc


Mitt blodtryck har legat på 110/70 min graviditet. Men idag på 150/90.
Mitt urin va helt normalt, så inga tecken på havandeskapsförgiftning.
Men nu blir det extra kontroller, för att det va grymt för högt sa hon.

Symfys/fundus måttet va 30.
Och jag har ökat 5kilo sedan förre kontrollen,
min kropp lagrar sig på vätska.
Hmm varför får jag en lustig känsla, tur att dem
håller koll på allt så pass bra.

Men nu blir det FETT förbjud & Många MOTIONSpass om dagen :S
ska jag få en riktig problem graviditet. allt som gått så bra hittils :/

Fick en ny tid nästa vecka för extra kontroll. Nu ska jag ta mig i kragen,
motionera & lugna ner mig lite.

Men bebis mådde kanon bra & hjärslagen låg på 150.<3

Idag


Jag fick en fråga inatt. Den gjorde mig lycklig.<3
2009-03-03! ;)


Jag ska försöka lägga upp mitt ben lite nu, legat ner för många timmar. Helt slut efter gårdagen, har huvudvärk oxå, usch mindre roligt.
 
Ska till BarnMorskan idag, ska bli kul o se vad som hänt & om värdena är bra, I hope so. Har fuskat lite med järntabletterna, pga att jag tror att det är dem som gör så att jag får ont i magen, men ska prata lite med henne idag om det.

Nee nu måste jag få i mig lite frukost.
O så slipper ni läsa ännu ett klagoinlägg från mig.
Känns som ja bara klagar hela tiden. Ska bättra mig :) / josefine

Bittersweet Symphony

Well I never pray
But tonight I'm on my knees yeah
I need to hear some sounds that recognize the pain in me, yeah
I let the melody shine, let it cleanse my mind, I feel free now
But the airways are clean and there's nobody singing to me now

Tisdag


Min dag börja kl 07.00 ungefär, satte mig här, skrev lite har ja för mig? Hmm. Sedan blev det duschen, sjukan & sedan hem. Då va det dax & städa, sedan kom folket, bjöd på mat, diska, kom ännu mer, ännu mer mat, diska ännu mera. varit barnvakt & har samtidigt haft tvätten. Mitt ben värker, min rygg värker & kotten i magen sparkar mig öm. Men inte fan klagar jag för det! Här ska man vara stark.

Synd bara att man inte kunde få lite hjälp av Daniel. Men så är det!
Nu är han iväg & bowlar, och här sitter man.

Blir nog sängen, för inte fasen är ja på humör./josefine


Hemma


Anledningen till min sprängande värk i benet var att jag hade vätskeansamlingar i benen, va så pass svullen, det trodde ja fasen inte, så nu blir det & dricka mycket vatten & ha benen högt hela tiden. Blähä :/ Det gör satans ont. 10 veckor kvar oxå. Yes det kommer bli en rolig tid framöver.

Nu städar vi för fullt här hemma, har till & med fått igång Daniel & städa :D haha kul syn ;P

Jaja nu ska jag gå ner & hämta mattan ja tvättar.
/josefine

Godmorgon


Se där, nu sitter man vaken, ovanligt. Host!

FAN, vakna av att jag hade så grymt ont i benet, det här är ju fan sjukt. Fick en tid 09.30 på sjukan idag ialf, för nått fel är det ju när det gör såhär ont. Igår börja det hetta i hela foten, blev lite smått orolig för det här med propp, men det skulle dem kolla upp idag.

Annars kunde det vara inflamation i benet eller att bebis trycker på någon nerv. Men hmm skumt isåfall att värken kommer i omgångar & ibland så extrem så att det känns som benet ska explodera eller nått. morr!

Älskling fyller 22 idag, så grattis till honom <3 Blir väl fullt upp hela dagen.
I just want to say, that I love you.


En aning positiv


Hunnit med det mesta idag, diskat & städat i vanliga ordning, har någon nojja, minsta lilla dammtuss ska bort,ler. Sedan blev det en fika med Sofia, sedan posta några brev & jag va bara tvungen och gå in på arken & köpa en fisk, IGEN. haha. Sedan hem, & så ringer daniel, bara ta på sig & gå ut, iväg & handla inför morgondagen. Älsk fyller ju 22, så vi tänkte bjuda på varm smörgåstårta, eller vi & vi, snarare han :D haha. För lagandet av maten får han stå för.

Pappi ringde ikväll med, så nu är onsdagen fullspäckad. Först middag kl 12.30 hos Daniels farmor&farfar, sedan vid 15.30 ska jag på kontroll hos bm & sedan vid 16.00 så ska till pappa & fika. Känns bra att han ringer så pass ofta nu & hör av sig mera. Bara en sån sak gör livet bättre.

Ne nu blir det tv tittande.
Ska även prova & lägga en varmvete kudde på benet, se om värken går över.
Fick tipset av Malin, så det ska jag prova nu :)

Ha en fortsatt bra kväll/Josefine

Ont..


Finspångs sjukvård & jag går inte riktigt ihop. Det blir alltid fel när jag ringer.
Men dem skulle återkomma senare idag, efter att dem pratat med en läkare.

Mitt ben gör så innihelvtes ont. Hon bad mig ta två panodil så länge, hmm.
Skumma människor.


Ne nu dör jag av tristess & värk & allt möjligt. Bye

Hallonte


Hallonté innehåller substanser som toniserar livmodern och kan hjälpa till att förbereda livmoderns muskler inför förlossningen och därigenom göra förlossningen lättare, om man tar det dagligen under de sista 6-8 veckorna av graviditeten.

Hmm läste i en bok om örtmedicin om detta & massa artiklar nu på internet. Det stod att man skulle dricka 2 koppar hallonte om dagen de 3 sista månderna av graviditeten. Detta för att göra livmodern starkare & så att utdrivningskedet går fortare. Kan det stämma? Hmm det kan ju inte skada & dricka lite hallonte iallafall :D

Får nog åka & köpa det, Haha. Lättlurad som man är, ler.

10.07


Vakna idag, och bestämmde mig för att vara en aning positiv. kände mig skapligt utvilad efter att ha varit vaken i 19timmar.

Igår kväll va det mys på hög nivå, stoffe&sofia kom hit, vi käkade varma mackor & kollade på beck. Bara slappade, pratade och hade det trevligt helt enkelt. Det är sånt som faktiskt behövs ibland.

Så frågan är vad man ska hitta på idag!?

Karln ska ju på möte, sedan in & tattuera sig igen, morr & seda upp till garaget, så här sitter man & glor, en smula rastlös & sysslolös. Jaja, något kommer jag väl på. Vill åka in & beställa min barnvagn idag, men nej det fanns det ju tydligen ingen tid till.

Frukost.

Godnatt


Vet ni vad jag är trött på?

Människor som inte kan glädja sig åt min lycka. Och vet ni vad, ni kan fara åt helvete.
Godnatt


Halo



?!?


Hamnat i en riktig svacka nu, och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig härifrån.

Dåligt självförtroende & en grymt dålig självkänsla.
Hur bygger man upp det igen, båda har rasat till botten.

Jag känner mig så otillräcklig, att jag inte klarar någonting.
Eller snarare, jag vågar inte försöka längre.

Och en grym ångest, och jag vet inte riktigt vartifrån den kommer? Jobbigt, riktigt jobbigt är det iallafall, när man känner sig så depprimerad att minsta lilla motgång får mig att gråta. Och den sista jag vill ska få ta min skit är Daniel & tyvär är det ju så att han får höra det mesta från mig. Jag önskar att jag bara kände mig sådär positiv som jag gjorde för några månader sen..

Sånt här kanske man inte skriver om, men det kanske är fler som haft det lika jobbigt någon gång. Som kanske vet hur man tar sig därifrån?

Läst att man kan hamna i en depression under gravtiden, hmm!?
Nu måste ja sysselsätta mig med något.

:)


Haft en riktigt bra dag på busfabriken med lillebror, hans kompis & mammi! Hon & jag satt och prata massor, skönt, kan behövas ibland.

Vart lite små putt på henne bara, då hon lovat att köpa en bilbarnstol åt mig. Sen när vi åker & kollar, så ska hon köpa en som kosta 700kr. Never sa jag, fyfan för det första va den skitful, sen så tror inte jag att dem är särskilt bra&säker när den är så billig, känns som skit. Ne då väntar jag hellre & köper brion jag vill ha :)

Jag måste städa & diska, men jag har absolut ingen energi eller ork! Dessutom har jag antagligen benhinneinflamation, för fyfittan va ont det gör, ursäkta. Vart livrädd när mamma ( som är massör ) sa att man har triggepunkter i benet som gör att man kan bidra till en tidigare förlossning om man masserar.  Ah, jag har tryckt och klämt som en tok överallt ! Så nu vågar ja knappt röra benet haha.

Ajja, måste göra något vettigt. Ha en fortsatt bra dag. / josefine

Uppe med tuppen


Busfabriken med lillebror snart!

Och sedan djurmagasinet, han ska få min ciklid, så skitungen ska köpa ett akvarium! :)
Återkommer.

Snart den 3:e. Då fyller hjärtat mitt 22år. grattis till honom <3


Use..


You know that I can use somebody!
Somebody lika YOU.


Klockan är 06.25 nu, och jag har så sjukt ont i mitt ben. Och lillbebis i magen vill absolut inte sova nu, & älskling höll mig vaken nyss genom & gå runt här & nysa som en tok innan hann gick till jobbet.

Trevlig kväll igår, vart äta gott & kolla på tv med Daniel&Peder.
Måste ju säga att jag det va länge sen jag skratta så.
Såg på "Most funniest home videos" :D Gammalt program,
men gud va det kan få en att må bra.


SAKNAR DIG BUSUNGE!




Always looking down at all I see...... / Josefine