<3

I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with
every beat of my heart.

Söndag


Jag trivs som fisken i vattnet :) Det är helt otroligt kul att träffa gamla som nya kollegor! Jobbar frukost, lunch & middag alla dagar, böjar 09.00 & slutar 23.00 ! Idag stressa jag upp till taxfreen på en kvart, hittade jätte söta nappar till Novalii, lite godis till karln & en underbar parfym till mig, som ska inhandlas imorgon. Ja måste ju passa på när ja jobbar, då har jag ju 20% rabatt på allt i taxfreen.

Jag i min snygga kockrock ;) haha.



Saknar min lilla snutta något otroligt, jag vill bara mysa med henne & pussa henne massor, höra henne säga mamma, titta, voff, pappa & allt hon tjattrar om om dagarna. Men jag känner mig lugn, hon är med Daniel, han är världens bästa pappa & behandlar henne som en prinsessa, våran lilla finaste <3



Mamma älskar dig mer än allt annat <3


Dyrt


Idag fick jag hem fakturan på Läkarintyget för sjöfolk. Jisses 1800:-, tur att jag får tillbaks dem av jobbet. Ska ta med mig fakturan upp imorgon. Helt sjukt att något så simpelt kan vara så dyrt.

Har haft Emma här på besök idag, vi käkade lite, ris & Chiliconcarne, sen fikade vi & pratade massa strunt. Runt två skulle hon iväg, ja la mig i sängen, kände att då kom skiten igen, ja mådde inte alls bra, somnade till en timma & nu känns det bättre. Tur att jag har en sån underbar dotter som sover tsm med mig när ja behöver det <3

Har varit nere i tvättstugan & styrt, knallade upp igen & insåg att jag glömt mobilen där nere, det är inte roligt att springa från 3:e vången ner till källarplan & upp & ner & upp igen med en dam på ena armen oxå, det är riktigt påfrestande.

Nehepp. Nu ska jag göra något vettigt, om ja orkar?

Sådär


Imorse fick jag äntligen tag i barnmorskan. Så nästa vecka blir det provtagningar, inför läkar besöket på vrinnevi den 1 Oktober. Barnmorskan trodde att jag hade överaktiv struma (Hypertyreos), men det behöver det absolut inte vara, vi har som sagt inte gjort proverna.

Hon sa även att jag inte ska oroa mig över påverkan på barnet, oftast är det bara jag själv så blir påverkad. Så det kändes som en lättnad. Nu kan jag iallafall slappna av när jag åker upp till Cinderella & jobbar imorgon. Bara det att jag är så sjukt rastlös & får ångest, antagligen pågrund av struman sa hon. Men det får jag stå ut med så länge.

Jag hoppas såklart att jag är frisk.


...


Nu ska jag lägga mig. Ångesten tynger, kroppen blir sådär äckligt rastlös & huvudet tungt.


Hold me, tell me everything's ok ..




Trött


Dagen började med en huvudvärkstablett! Ner med Novalii på dagis, hämta henne, laga mat, diska, söva henne. Nu har ja huvuvärk igen :( Usch! Blir väl en tablett till. Sarah skulle komma hit på en fika vid två, runt fyra skulle jag med mamma in till Lekhuset en sväng.

Fattar inte själv hur jag orkar just nu. Det känns som något är så fel, börjar tappa kraften i kroppen, vet inte om det är järnvärderna som är på botten, känns ungefär som så. Darrhänt, hjärtklappning, huvudvärk & ständigt trött. Låter som det nästan. Ska till bm den 30:e nu, så då får vi se.

Måste ringa henne imorgon angående struman med, fattar egentligen inte varför, borde jag inte ringa en läkare som tar prover? Jaja.

Trollunge.


Puss.

Bebismage


Vecka 24

Kortet taget ikväll



Vecka 28
Kortet taget med Novalii i magen



Är ju ungefär lika stor om inte större, som jag va 4 veckor framåt i tiden med Novalii. Barnmorskan sa att det kunde smälla till & magen blev större denna gång, ja ni, det hade hon rätt i.. :P Men jag har ökat 2kg i vikt under graviditeten än så länge :)

---


Nu har jag skrivit 3 inlägg, som jag tagit bort. För jag har inget vettigt att skriva. Jag är bara trött, trött på allt just nu. Roligt att läsa va? ne. Jag återkommer.

Många känslor


Novalii sover. Jag borde oxå lägga mig, men jag antar att jag är överfull av blandade känslor idag. Efter läkarbesöket, efter att jag fick veta att jag hade struma så vart jag lite chockad. Vad innebär struma? Jag fick även order om att ringa min Barnmorska, då struma påverkar bebisen. Hur påverkar det den? Varför? Just nu går hjärnan på högvarv. Men jag är sjukt trött ändå, jag behöver städa, diska, tvätta .. Idag är ingen bra dag! Daniel jobbar eftermiddag, hade velat haft honom hos mig. Men jag vet att han finns där, och att jag finns i hans tankar. Timmarna kommer gå sakta idag.

Tänk vad bekymmersfri man va när man va liten? Jag brukar ligga & titta på Novalii när hon sover. Tänk vad enkelt allt var, hur lycklig man var, oförstående om hur grym världen kan vara ibland. Men samtidigt när jag ser på henne så känner jag lycka, hon är min, bara min egna lilla prinsessa. Och jag kommer göra allt för den vackra lilla människan <3




Känslor


Det är en lustig känsla, en jobbig känsla. Den sitter som ett skavsår, eller som något stort som tynger i mellangärdet eller är det över bröstet? Svårt att förklara. Är det ångest? Ne, det är inte mitt fel. Jag försöker intala mig det, eller jag har gjort det under mina år i livet, Jag borde veta, eller jag vet det är inte jag som har problem. Det är du.. Det är du som inte har några känslor, finns det människor som är "känslokalla"?

Tänk så mycket man får gå igenom i livet, så mycket skit. Det goda uppväger såklart det onda, men det onda nöter sönder mig, sakta men säkert! Jag vill bara skrika ut hur jag egentligen känner, hur arg jag är, all ilska, den enorma besvikelsen jag känner.

Aldrig i hela mitt liv att jag skulle välja något annat före mina barn.

Jobb jobb jobb..

Kan någon ge mig ett jobb? haha.

Inte så lätt att få tag i. Det enda jag lever på just nu är måndags jobbet som kommer, som är uppe på viberga.. Sen skickade dem från Cindy & frågade om jobb 18.21. Men måste först kolla om hur Daniel jobber den helgen/veckan.

Vill verkligen inte gå hemma hela vintern innan bebis kommer. Jag behöver verkligen göra något, och nu när min snutta börjar dagis så kommer jag få det riktigt tråkigt här hemma.

Uhä min hjärna går på högvarv med allt tänkande på framtiden, jobb, utbildningar osv. Vet alla människor vad dem vill eller? Är det bara jag som velar fram & tillbaks hela tiden? Jag vill jobba, sen utbilda mig, sen tvärtom. Känns som att när mini är runt 1 år så vill jag försöka börja plugga igen, men det kan ändra sig inom kort.. BLÄ!

Ne nu ska ja glo lite på tv:n, sen sova. puss

....


Idag har vi hämtat ut tapeter till LÄGENHETEN. Känns hur nice som helst, vi planerar att börja flytta in nästa vecka, I hope so. Uteplatsen ser förjävlig ut, men den gör vi till nästa sommar.

Det finns ingen som är intresserad av våran lägenhet? En 3:a, finns även en 5:a ledig :)

Hr inte tid att sitta här, Sandra ska kommit hit, vi ska göra varm smörgåstårta, Mummsi!