Frisören


Idag va jag med Novalii till Frissan för första gången, Novalii tyckte att det skulle bli jätte kul. Väl där nere gick allt som på räls, hon satt still & och bara tittade. Hem kom ja med en stolt tjej som hade fått Lila slingor i håret, jag tänkte lägga upp två bilder. Dock är slingorna borta, då vi va tvungen att bada efter glassätande ;)



Nu ikväll har vi målat naglarna & gjort oss fina, och prinsessan sover nu så gott.

Tänk va stor du börjar bli, min finaste lilla hjärta <3


Saknad..


Min älskade lilla vildbatting, som jag tänker på dig, ofta!

Fick se en bild på dig idag, såg att du mådde bra.  Jag saknar dig, men just då var det de bästa jag kunde göra, ingen visste hur framtiden skulle se ut. Hade jag varit tillräckligt stark & envis så hade jag behållt dig.

Minns ni honom? Min finaste prins.

Åh ;(




Flyttkaos


Just nu är vi i precis som jag skrev, ett flyttkaos. Köket i nya lyan ska börja rivas imorgon, nästa vecka på mån får vi köket vi va inne & beställde idag. Vilket jobb vi har framför oss, men va fint det kommer bli & va jag kommer trivas, mhmm!! Tänkte slänga upp lite förebilder här imorgon ev ons. Sen får ni se efterbilderna, om nu någon möjligtvis är intresserad? ;)

Bröllopsplaner. vi har inte riktigt hunnit med mer på den fronten. Först flytt, sen fokusera på det :) Vad jag vet är iallafall att det kommer vara ett tema på att alla ska vara svart & vit klädda :)

Novalii fick en allergisk reaktion igår kväll, utslag över hela kroppen som kom på några minuter & kliade så hon grät ;( Väl inne på akuten försvann utslagen. Upprepas det måste vi självklart kolla va det beror på.. Vi va även nere på barnmottagningen & tog dem sista proverna idag, hon fick lämna urin prov & 3 st rör, och nu kollar dem verkligen massor olika saker på henne. Jag tror dock inte att hon är sjuk på något sätt, det är den här lägenheten som gör oss och mina barn sjuka. Svaren får vi iallafall inom ett par dagarna, så nu går v & håller tummarna här hemma.

Liam mår helt okej, inte behövt inhalera på ett par dagar. Förutom när vi fick besök av en vovve & Liams läppar blev helt blå. Ja där fatta vi nästan va det berodde på, och vi ska in & göra utredning på Liam oxå.

Måtte vi bli friska nu när vi flyttar till ett rent hem, med ventilation & självklart utan djur.

Nu ska jag sova, upp & jobba imorgon. puss


Josefines tankar.

Bröllopsplaner, Kyrkligt eller borgligt?

Jag har alltid drömt om ett stort vitt bröllop med massor vita blommor & i kyrkan såklart. Men jag vet inte, kanske ett borgligt någonstans är precis lika mysigt? Sen beror det ju helt & hållet på hur mycket vi hinner att spara ihop!

Ekonomin, räcker pengarna till dem kommande månaderna. Dubbla hyror i 4 månader, som tsm varje månad blir 11000kr. Vi får leva riktigt fattigt. Känns så illa att vi ska behöva drabbas utav något som inte är vårat fel. Vi fick rekommendationen att flytta för barnens skull & även våran egen. Det här är ingen bra inomhusmiljö för barn fick vi höra. Vi borde få slippa 3 månaders uppsägnings tid tycker ja, men försäkringsbolaget ser fallet som långsökt.. Visst känns det himla taskigt?

Har lite små ångest, ja trivs här ändå. Barnen har stora utrymmen att röra sig på, egna rum, en egen uteplats där dem har sandlåda, pool på sommaren, vi grillar, vi sitter ute & äter frukost. När jag tänker på kommande lägenhet där det inte ens fanns ett badkar för barnen att plaska i blir jag så ledsen. Jag har ju byggt upp ett liv här, tankarna va att vi skulle bo i den här "perfekta" lägenheten tills vi hade råd att flytta till hus.

Men ja måste tänka på barnens hälsa, och att vi nu med kommande lägenhet kommer kunna spara så mycket mer & flytta till hus inom ett par år. Jag måste tänka framåt nu.

Jag vet att det kommer bli bra, det måste bli bra.

Brudklänning


I lördags kväll friade Daniel. Jag vill leva med honom för resten av mitt liv. Så självklart svarade jag JA !!!
Planerna är väl att bröllopet ska vara nästa sommar, inget datum satt ännu, det hinns med.

Hittade den här klänning av en ren slump. Blev helt förälskad. Så enkel, men så underbar <3



Just nu är vi i fullgång med att flytta, tittade på en lägenhet idag & vi får troligtvis flytta redan i helgen. Barnen är relativt friska & allt känns så bra nu. <3

Miljö&Hälsa


Skrev ett mejl till miljö & hälsa igår kväll & förklarade våra problem & att vi försökt nå dom ett par ggr.
Nu fick ja äntligen tag i dom & dom hade läst mitt mejl & skulle komma ut direkt idag vid 15.oo! Äntligen.

Nu får vi verkligen veta om det beror på lägenheten eller om jag & barnen bara har otur!! Jag hoppas att vi haft otur, för om det är pågrund av lägenheten så kan vi få kvarstående men för livet!

Natten har varit helt okej, Liam vaknade runt 06.00 imorse och hade det jobbigt, så vi inhalerade 2 gånger & har nu sovit sen dess. stackarn, det tar på krafterna.. Novalii har hostat lite & snarkat gärnet inatt. Men jag funderar ändå på att ta ut barnen en stund, dem behöver den friska luften <3

Nehe, nu ska ja ta en dusch. Puss

Mars 1, 2012


Ska skriva upp en sammanfattning av Novalii & Liams senaste tid. Ingen direkt kul läsning för er, utan mer för min egen skull..

Novaliis lunginflammation startade i April, samtidigt som vi upptäckte svartmögel i kök & hall, vi flyttade direkt. Men Lunginflammationen återkom 3ggr, utan att antibiotika hjälpte.

1 Juni, lägenheten renoverad & klar & vi flyttar hem. Därefter kom oförklarlig feber på barnen hela sommaren, öroninflammationer & ögoninflammationer..

I oktober  2011 började Liams hosta, nattetid värst. Samt ögoninflammation igen, forsätter fram till November.
13:e december kommer Liams hosta tillbaks. plus feber.
13:e Januari får han krupp.

22:e Januri får Novalii sin 4:e lunginflammation & i samband med det börjar hon snarka, kan inte sova med napp i munnen.

26:e januari börjar Liams hosta bli värre igen.
27:e får han krupp.
29:e januari blir vi inlagda och gör lungröntgen, Liam har fått lunginflammation.

5 feb får Novalii & Liam feber & hosta, Novalii får sin 5:e lunginflammation.
9 feb får Novalii feber på nytt.
19:e februari fortarande feber & får då en sänka på 160 & halsfluss.

27:e feb åker Liam ambulans in för hög puls & andningsvårigheter. Vi får åka hem dagen efter.
29:e feb får Liam svår hosta & andningsvårigeter & får inhalera i två dyng.

1 mars får vi veta att han har fått astma, och nu får han inhalera hemma var 3:e timma.

1 mars påbörjades Novaliis utredning pågrund av alla lunginflammationer, gick igenom alla journaler & bokade en ny tid för provtagningar, bla imunbrist, urinprov, crp osv..

Vi kommer nu att flytta ifrån lägenheten, då det tros finnas mögelsporer i lägenheten. Miljö & hälsa kommer hit innan för att kolla ifall det finns. Isåfall har vi förklaringen på varför min ettåriga son fått astma & Novalii har problem med luftrör & lungor.