Happy new year!!


GOTT NYTT ÅR :)

Det blir en bebis 2011 iallafall, ja trodde nog inte att jag skulle komma såhär långt med mina förvärkar. Men se vad bebis kan luras. Lilla hjärtat får gärna komma ut efter tolv slaget haha :)

Nytt år, nya möjligheter?


Jag har genomgått dagen som i en dimma. Den behöver inte skrivas om! Jag är trött!

Iallafall, inatt hoppas jag på att få sova :) För imorgon är det ju Nyårsafton, den dagen ska firas in här hemma, med god mat, familjen & mammsen, bara massa mys! Hade tänkt bjuda på lite kex & ost, sen en varm smörgåstårta, sen till efterätt så ska vi göra en cheesecake med varma hallon till, fast den ska Daniel göra ikväll, då den ska stå i frysen ett par timmar ! Kommer nog bli kanon gott.

Nytt år nya möjligheter. Det nya året kommer bli ett spännande år tror ja, såklart får vi ju en till familjemedlem :) Sen ska jag ta körkort & ett jobb skall sökas :) Wish me luck.. Äsch det kommer ja klara galant ;)

Nu ska jag vila framför tv:n en stund. Novalii har somnat, ja hoppas hon sover för kvällen nu. Jag behöver verkligen koppla av lite känner jag.

Puss


10


Undra hur många timmars sömn det blev den här natten? två på sin höjd?

Har haft kraftiga sammandragningar som värkt, och mensvärk, värk i svanken & illamående.. Vid halv tre inatt låg jag i badet & ville inte göra annat än sova, för jag va så sjukt trött. Det har hållt på nu oregelbundet hela natten, men som sagt det är ju bara 10 dagar kvar till förlossning, så det är väl klart kroppen förbereder sig.

Kan bara inte minnas att det gjorde så satans ont med Novalii, tror inte jag fick lika kraftiga förvärkar då. Sen blir man lite små irriterad, för ska det göra såhär ont kan det lika gärna sätta igång.

Daniel jobbar idag, så jag måste sysselsätta min dottra här hemma oxå. Som tur va så kommer mammsen med panodil om ett tag, då mina är slut.

Puss, En trött Josefine

Såå trött


Varit vaken inatt med en sjuk Novalii!! Nu ligger hon i sovrummet & snarkar, det låter ju som en fullvuxen karl som snarkar. Och jag vet inget värre, så jag kan inte sova :S Jag måste ha tyst när jag ska sova.

Nu sitter jag här, skit trött. Ska försöka lägga mig i soffan & slumra tills hon vaknar igen, då bär det av ner till sjukhuset med henne. Eftersom det är 5:e dagen nu med feber som legat på över 40grader :(



11 dagar kvar tills bebis är beräknad. Kom gärna nu <3

3 snart 4:a

<3 Jag älskar er.


13

Dagar kvar

Novalii har fortfarande feber, hon sover nu. Är den lika hög när hon vaknar så ringer jag ner till vårdcentralen. Det är fan 4:e dagen med över 40 graders feber!! Usch. Hon kan ju varken äta eller dricka.

Här finns inga tecken på förlossning, dem är långt bort. Snyft! Vill ha min bebis, vi längtar som tusan här hemma. Novalii blir överlycklig & säger bibi när hon ser en bebis på tv:n haha sötnosa :) Hon kommer bli så glad.

Jag är glad att jag slipper er.

Sjukstuga


Slängt ut Julgranen, dammsugit, moppat, diskat, tvättat, städat, vikt tvätt & tagit hand om min sjukling här hemma. Det är vad jag gjort här på förmiddagen.

Novalii fick 40.2 i feber igår & spydde ner hela köket i stort sätt, fast som tur va har hon bara kräks två gånger, så det är nog ingen magsjuka, utan pågrund av att febern stiger så hastigt! Usch jag tycker så synd om henne, att hon alltid ska behöva vara sjuk. Inte underligt att hon aldrig kan gå upp i vikt, vem vill äta när man är sjuk hela tiden? Man vet ju själv att man inte har så stor matlust då.

Jag mår bra & bebis i magen mår bra, något lugnare är det i magen nu tycker jag. Men det finns ju inte så mycket plats kvar åt lilla pyret. Jag hoppas han/hon bestämmer sig för att titta ut snart! Allt som annars är hur lätt som helst är så jobbigt nu, som att ta på sig kläder, skor osv. Längtar tills jag kan röra mig normalt igen hehe.

Nu ska jag titta så inte Daniel somnade oxå, han söver Novalii. Vi skulle nämligen se en film när hon somnat.. Men sover han, då lägger jag mig me tror ja ;) haha.

Ha en fortsatt bra dag. Puss

Godmorgon


Äntligen börjar jag känna mig lite trött, vaknade 04.00 av att Novalii va varm som ett element, 40graders feber. Blev en panodil, hon somnade om, men jag kunde inte. Problemet nu är att hon snart kommer vakna, och då kommer jag vara tröttare än tröttast!

Skulle vilja fara in på mellandagsrean idag, men det får nog bli att vara hemma med min lilla sjukling. Dessutom är det ju snöoväder ute, hoppas det slutar snöa. Nu räcker det, julen är över :P



Ligger med förvärkar varje kväll & natt. Åh vad jag vill att det ska sätta igång snart, även fast jag är livrädd. Jag vill ha våran lilla snutt här nu. <3

Juldagen


Färgade håret dagen före Julafton, tillbaks till mörkbrun/Svart, det känns jätte bra :) Ska ha så ett tag, sen vill jag försöka slänga i lite slingor i håret hos frissan :)



Hade en super bra Julafton igår tillsammans med min familj & Daniels familj :) Massa mys & fina paket & glada barn, sånt gillas!

Novalii har fullt upp med alla leksaker här hemma nu, ligger saker över hela golvet, hihi. Hon är supernöjd! TÄnkte lägga upp en bild på henne från igår, orkar inte lägga upp massa bilder från Julafton, så en på henne får räcka.



Nu ska jag mysa med min dotter. Tror det får bli att sätta på Aristocats som hon fick igår ;)
Puss


Julafton


God Jul alla mina vänner :)

Jul, jul, strålande jul ;)


Lyssnar på julmusik & försöker komma i rätt stämning :) Alla Julklappar är inslagna, så nu inväntar vi bara morgon dagen. Kommer bli så mysigt! Novalii kommer nog vara i extas över alla Julklappar, min älskade sötnosa! Själv ser jag fram emot god Jul mat, har inte ätit någon i år. hihi.

Jag tänker faktiskt unna mig massor gottigt imorgon. Jag är lite stolt över mig själv, för jag har bara gått upp 2kg på 2 månader, allt som allt 13kg. Med Novalii gick jag upp 30 kg. Det va inte alls kul :`( Så den här gången får jag nog inga problem att gå ner till det vanliga, eller kanske mer, det gör inget ;)

Va till stan en sväng idag & införskaffade en åkpåse, eller heter det de? En sån där lurvig sak som ser ut som en sovsäck som man lägger i vagnen, Haha. Hade aldrig någon till Novalii, då hon föddes på våren. Men nu är jag äntligen klar med alla förberedelser, även väskan till BB är packad. Och igår vid 17 tiden gick slemproppen, med novalii gick slemproppen dagen innan hon kom, så vi får se vad som händer & sker fram över. Men som sagt, den kan ju gå veckor innan förlossningen sätter igång.

Ha en riktigt god jul :) Puss


Dan före dan före dopparedan :P


Dagen började med att betala räkningar, fy vad tråkigt att se pengarna försvinna! Men men. Sen for vi in till stan för att handla det sista inför Julafton :) Träffade Sarah, Izor & Tobias där inne med, så vi käkade med dem, mycket trevligt :) Men gu så mycket folk det va där inne, det tog 5timmar för oss, och vi va bara på Maxi & där omkring. Skönt att ha det klart iallafall.

Ikväll nu så gjorde jag & Novalii lite julgodis av mandelmassa & smält choklad & karamellfärg, blev lite tomtar, grisar, hjärtan osv! Men Novalii va inte alls på humör, skrik & åter skrik, usch vilken trots. Och nattningen är inte alls rolig, det blir bara bråk när det är dax för att sova. :( Novalii vägrar ligga ner i sängen, ska sätta sig upp hela tiden & bara fjanta, även fast hon är trött, tillslut blir hon övertrött & ännu jävligare, vad gör man? Samma sak när det är dax för mat.. Jag hoppas det blir bättre snart :/

Nu har jag huvudvärk, så ska lägga mig ner. Puss&hej.

Godmorgon


Gårdagen fick spenderas inne på förlossningen, inte pågrund av att bebis ville komma ut.

Kom till barnmorskan runt 16.30, mitt blodtryck låg då på 150/90 ungefär, samma igen efter 30 min. Kollade även urinen & jag hade äggvita. Så jag fick åka in direkt till Norrköping för blodprover & där blev vi kvar hela kvällen! Kopplade upp en kurva på mig, & ett blodtryck som togs var femte minut & sen ett ultraljud. Som tur va så fick vi ett eget rum, men tv & grejjer, så vi låg & gluttade tv från kl 18 - 23.00 :) Hihi.

Allt va iallafall okej :) måste hålla koll på blodtrycket nu bara eftersom jag hade äggvita, så jag inte får havandeskapsförgiftning.

Och det bästa av allt va att vi äntligen fick mitt Ultraljud, vi fick se att allt va i sin ordning & våran lilla bebis <3 Det känns skönt att dem tog allt så seriöst där inne, nu känner jag mig lugnare. Vilka underbara barnmorskor, hoppas dem jobbar när det är dax för förlossning :)

Nu hör jag att min tjejja vaknat. Puss

Julafton


Julafton, en dag som barn ser fram emot. Ni vet när man va liten, den där känslan kvällen innan Julafton, när det pirrar i hela magen & man kunde absolut inte somna. Den känslan vill man väl ge till sina barn? Jag vill att dem ska se fram emot den dagen & känna trygghet, inte ångest.

Det gör mig så jävla förbannad när vuxna super skallen av sig den här dagen, när dem bråkar, alla stackars barn som sitter & gråter eller känner skuld. Samtidigt som det är en underbar dag så är ju detta sanningen & helvetet. Hur många hushåll händer inte det i egentligen? För många. 

Jag vet själv hur det känns, då jag har fått plåga mig igenom många julaftonar. Nu är jag som tur va vuxen & får bestämma själv. Hur & med vem jag vill tillbringa min dag..

Jag kommer aldrig ta den dagen fårn mina barn. Julafton är BARNENS DAG! Tänk på det.


Bakslag


Det va precis vad jag fick för att jag höll igång igår! Vilken natt :(

Vaknade tolv, sen vaknade jag kl 03.00, låg med värkar & sammandragningar från det fram till 04.30. Somnar om & vaknar 06.00 av att mina höfter värker så dant så att jag inte kan ligga ner. Det här är inte alls roligt, nu sitter jag här & tycker lite synd om mig själv, trött som attans är jag.

Lite gladare blev jag när jag såg att pengar kommer in på kontot imorgon.
Blir även glad av att se min underbara dotter, haha hon fick en muffins med glasyr på igår. Och så lycklig hon blev, och snygg, det fick bli ett bad efteråt :)



Nu ska jag försöka vila lite framför tv:n. Daniel & Novalii brukar ju vakna runt kl09.00 nu varje morgon när Novalii är ledig från dagis. Så nu får ja passa på om ja ska orka med hela dagen. Puss

Energi :)


Dagen har varit riktigt bra för en gång skull så har jag mått bra & haft riktigt med energi :)

Gick upp & åt frukost, havregrynsgröt, lite nyttig måste man vara :) Efter det så tog jag & Novalii en powernap medans pappa Daniel åkte ner till sjukhuset. Stackarn får äta pencilin i 10 dagar pågrund av en inflamation han fått vi magen, usch :(

Efter det åkte vi & handla lite nödvändigt, tur att barnbidraget kom idag, för det ekade i kylen!! Vi hämtade upp Novaliis farmor som följde med hit en sväng, men nu har dem åkt ut till Novaliis kusiner en sväng. Och jag har hunnit med & diskat, städat, dammsugit & bakat lite :P Nu sitter jag här & njuter av tiden för mig själv, det är så lungt & skönt här hemma så haha..

VECKA 38 IDAG, jag kan inte förstå det. Snart är lillkott här <3

Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n. Puss

Förvärkar


Har en molande värk i ljumskarna som inte riktigt vill ge me sig.. Låg i sängen & vilade när det började, har varit uppe & gått & styrt, men det moler fortfarande. Absolut inget som gör ont, men lite små irriterande känsla. Jag ska iallafall ta mig ett bad nu & se om det släpper.. Förvärkar är härliga om man jämför med dem riktiga ;)

Tjoho, imorgon går jag in i vecka 38. Det känns hur bra som helst, snart är lill här <3 Jag tror dock att jag får gå över tiden igen, gick 40+2 veckor med Novalii. Vad tror ni, vill ni gissa ett datum??

Mamma sa 28,29,30. Svårt att bestämma sig ;) haha.

Nu blir det ett bad & se om det släpper lite.
Puss

Tjihiii.


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Hur högt ska jag skrika för att bli hörd? - melissa horn.

Egentligen är jag trött, jag somnade väl efter kl 00 nångång & vaknade runt 05.00 av att grannarna har maraton i trapphuset, säkert 7ggr upp & ner, ut & in genom porten med släckt trappuppgång, vad är grejen? Berätta gärna det för mig? Är det inte ett jävla spring i den här förbannade trappuppgången så är det 5 äckliga små pappilons/chiuhuaha (stavning?) som skällder dagarna i ända. Det borde va lag på hur många hundar man får ha i en lägenhet!

Egentligen grundar sig väl inte allt i mina grannar, utan mer i mina tankar. Det snurrar uppe i hjärnbalken för tillfället. Jag kan inte sova när någon står på mig, för det är precis så det känns. '

Ne, nu ska jag inte skriva mer. Neggopeggo är jag.

Höggravid & trots


Är ingen passande kombo. Fytusan så jag mår, Jag orkar knappt med mig själv. Novalii tjuter när jag tar på henne kläder, när hon ska äta, när hon ska sova, bada, jaa i stort sätt hela dagen lång, för att hon inte får som hon vill. Dessutom matvägrar hon, och då blir hon på ännu sämre humör! Fyfittan va trött jag är på allt nu. För visst måste man som mamma få säga att man är trött & inte orkar? Jag är inte mer än människa.. Tänk vad skönt att få en liten pause, bara få sova en natt, va själv en dag & bara bry sig om sig själv, det skulle va något.

Nu finns det idioter till allt som misstolkar allt man skriver. Jag menar inte att jag inte vill vara med min dotter, utan att jag skulle uppskatta att få vila upp mig. Få slippa alla vardagliga sysslor för en dag. Trots allt så väntar en förlossning, och en låååång tid med vakna nätter, antar jag.

Jag tycker det är starkt gjort av alla ensamstående som aldrig har någon att lägga över ansvaret på, eller dela det jobbiga & det bra med. Fast det finns ett ordspråk som säger -Ensam är stark? Så, har man inte upplevt något annat så kanske man tycker att det är A peace of cake? 

Sängen kallar. ZzZz zz



Fredag..


Morgonen började kl 09.00, då gick vi upp & kokade lite mannagrynsgröt :) Och stekte ägg & mumsade frukost! Efter det ta tag i disken, som vanligt :( Sen slappade vi faktiskt framför en film Knight and day, ganska bra faktiskt! Emma har varit här en stund & hälsat på, nu har ja precis sövt Novalii & sitter & njuter av lugnet framför datorn, lyssnar på Jay smith - dreaming people, den är bra :) Hoppas han släpper musik snart, känner på mig att det kommer bli kanon bra.

Gårdagen va inte så rolig alls, gick upp, åt frukost & blev sen liggandes i sängen från kl 11.00 till 21.00 ungefär. Helt slut i kroppen & yr, jag blev kraflös, kunde inte greppa saker så trött va jag. Helt sjukt, jag borde kanske ringt, men jag är envis som en åsna & tänker att det blir bättre, och idag mår jag bättre? Jag tror det beror på mina låga värden, har tagit två tabletter järn nu istället för 1.. Får se om det hjälper.

Fredag idag, inget planerat. Ska nog lägga mig bredvid min underbara nu & vila lite.
Puss


25


Dagen har spenderats hemma hos Emma, barnfri :) Det va jätte skönt att få komma ifrån lite & umgås med en vän & prata massor!! Det måste bli oftare.

Snart är det Julafton, jag ser fram emot den dagen enormt mycket. Inte för att jag vill ha paket själv, utan för att jag får se glädjen i Novaliis ögon, hon river redan bland paketen. Hon vet att det kan finnas något roligt i dem ;) När hon är glad är jag glad <3 Mammas lilla sessa.


Vill bara säga tack till er som kommenterar :) Jätte roligt!!


26


Dagar kvar, av evig väntan.


Jag vill, Novalii vill & Daniel vill ha våran lilla bebis här nu. Vi alla går på helspänn, jag går & känner efter hela tiden, och Daniel frågar hur det är & Novalii är extra mammig & pappig.. Det är svårt att försöka fokusera på annat nu, man längtar så himla mycket.


Jag skulle vilja hitta på saker nu, det skulle få mig att må så mycket bättre. Men jag orkar faktiskt inte! Jag är så otroligt trött, precis hela tiden. Tar mig igenom dagarna som en zombie. Första tiden med liten kommer oxå vara jobbig, men om några månader så ska ja väl vara pigg igen hahaha :D

Har bestämmt att den här gången vill jag inte ha besök på BB, utan besök får vänta tills vi kommit hem & fått komma till ro lite grann..

Mina fina i badkaret!!

V 37



Helgen har varit skit, så den hoppar vi över. FY!  Igår skulle vi ut till Daniels syster & körde av vägen. Det säger ju en hel del bara det!

Nu är det måndag & jag går in i veca 37, ska försöka ta nya tag. Ska försöka vara lite mer positiv, tänka framåt istället för att bara vara i nuet. För just nu känns allt riktigt jobbigt. Men snart är det Julafton, nyår & sen kommer våran älskade lilla <3

Hade tänkt lägga upp lite bilder, men datorn strejkar. Återkommer.

Tråk..


Jag hatar att solen lyser rätt in i vardagsrummet & att jag får den i ögonen. Irriterande! För övrigt så är det ju ganska härligt att vara ute nu, men Novalii har fortfarande feber & hostar som en tok. Usch va trist det är!!!

Imorse gick vi upp vid nio, käkade lite gröt & bara myste ett stund! Nu tvättar vi & styr, funderar på vad jag ska hitta på senare idag? Finns inte alls mycket att göra..

Har inget skriva.

Allt & ingenting


Jay Smith. Helt klart en värdig vinnare! Frågan är ju om han kommer någonstans nu? Första platsen brukar ju inte leda någonstans, det brukar va den andra som går längre? Jag hoppas iallafall att han släpper en grym skiva, då kommer jag köpa den. Hans röst är ju helt underbar..

Lördag idag, Novalii är sjuk IGEN! Feber, hosta & snorig. Usch va trött jag blir på dessa jäkla dagis baciller. Men jag är glad så länge vi slipper magsjukan här hemma. Dels för att om Novalii skulle få det skulle det nog va spyor & skit överallt, skulle jag få det, så skulle ja få sjukt onda sammandragningar. Då jag får det av bara magknip!

Nu ska jag nog vila en stund, om Novalii vill. Daniel jobbar, triiiiist!!


Godmorgon


När vaknade jag? Hm frågan är när jag somnade? Inte inatt iallafall. Jag har legat & vridit & vänt hela natten!  Jag har sån himla vrk i mina höfter, det gör helt sjukt ont, men så fort jag går upp & går så känns det bättre, så det är vad jag gör nätterna i ända .. Stackars hjärtat som ska upp kl 05.00 varje morgon får ju inte heller sova. Men det kanske är bra att vi förbereder oss lite på alla nätter framöver, för vakna lär vi få vara om bebisen har samma sovrutiner som i magen.. Som barnmorskan sa - Det är en pigg bebis i magen. Joho tack det har vi märkt!!



Nu jobbar Daniel sin sista helg, sen är han ledig fram tills den 3:e januari, sen kommer bebis den 9:e förhoppningsvis & då kommer han vara hemma ett tag oxå, helt underbart :)

Nu ska jag ta mig lite frukost & sätta mig framför The Voice :)
Puss

Julgran


Här hemma klädde vi granen häromdagen, haha.. Novalii & sören sliter ner alla kulor hela tiden, så det är bara hälften som sitter i ungefär och granen är för klen som ni ser, så kulorna åker av, jävla grenjävlar. Det enda mysiga är att det luktar gott. hihi. Men nästa år blir det en plastgran iallafall :)

Tänkte bjuda på en bild på vår ursnygga gran (ironi) haha..
Julstjärnan som Daniel satte dit sitter ju snyggt hahaha.



Har två stora påsar med Julklappar som ska ligga där under med, men det får vänta ett tag. Annars har ja en dam här hemma som sliter upp alla paket innan Julafton :)

9 december

En månad kvar, vart tog tiden vägen?

Det innebär att jag är inne i 9:e graviditets månaden.
Har 31 dagar kvar till beräknade förlossning.

Det känns helt underbart! Det ska bli så skönt att bli sig själv igen & det kommer bli helt underbart att få träffa våran andra lilla snutt. Och att gå höggravid såhär på vinterhalvåret är inget jag rekommenderar, fy tusan för alla kläder som sitter förjävligt, och man måste ju klä sig för att kunna gå ut. Graviditeten med Novalii va lättare, eftersom hon föddes i maj, då va det bara ta på sig en tröjja över, nu är det ju jacka, vantar, mössa, vinterskor & allt, är ju genomsvett innan jag kommit utanför dörren här på morgonen uhä.

Världens finaste för 1år sedan <3



Han sa - Jag kommer lämna er 1 gång & det är när jag dör <3

??

Ignorera min skitiga spegel, min lilla dam här hemma är expert att kladda ner allting :)

Visst har väl magen sjunkit ner?? Eller så ser jag det jag vill se.




Mvc


Kom till mödra vid halv fem, min tid. Fick inte komma in fören klockan fem. Förstod att det va något som gjort det försenat. Min barnmorska hade brutit tummen, och är nu sjukskriven, kommer inte träffa henne fören efterkontrollen. Jag dog inombords!!

För det första gjorde vi inga prover, ingen vikt, inget urin, inget blod eller järn värde. Även fast mitt järnvärde är nere på 105, ska ligga på 120. Det enda vi gjorde va mätte sf måttet & blodtryck. I slutet av grav är det väl som viktigast att hålla koll på allting? Mitt blodtryck har legat på 120/70 hela tiden & har nu stigit till 135/85. men det va ju fullkomligt normalt. JAVISST!

Jag har aldrig klagat hos min barnmorska för att jag har mått bra. Nu ville jag berätta hur jag mådde, vet ni vad den nya säger? - Man ska inte tycka synd om sig själv, det är bara spotta sig i handen & kämpa sig igenom det här. FUCK YOU!

Monika hade lovat mig ett ultraljud, hon sa sist att huvudet va fixerat. Den här gången fick jag höra att huvudet va rörligt långt över bäcken. Vilket kan tyda på ett trångt bäcken, whata??? Jag har ju redan fött ett barn, som kom ut hur bra som helst. Sen sa den nya barnmorskan att - Jag förstår inte varför Monika tar Ultra på sina patienter, det är ingen rutin. SÅ jag fick inget, som det va lovat..

Nu är jag ledsen, jag känner mig så osäker & otrygg.

Om vattnet går, ring förlossningen. Det fick jag höra! VIlken idiot, det visste ja ju inte redan!!!!!!!!
SÅ arg & besviken jag är, det går inte förklara med ord.

På gång?


Får en känsla av att någonting är på gång. Jag kan ha helt fel! Men såhär kände jag dagarna/veckan innan Novalii föddes. Men dem senaste nätterna har jag haft förvärkar, som känns som riktiga, massor sammandragningar, orolig mage, sovit urkasst, värk i höfter & rygg & jag vet helt ärligt inte om slemproppen, (äckligt jag vet) har gått.. Va osäker med Novalii med, men då hade den gått.

Ska till barnmorskan idag. Så får vi se vad hon säger!! Mår inte alls bra, är så nere som man kan bli. Hormonerna spökar en hel del, upp & ner som en jäva berg & dalbana..

Får upp humöret lite med Pink - Raise Your Glass..

!??


Haft lite problem med en dam som inte vill sova i sin säng. Som vakna 10ggr per natt & ska in till oss, eller ah. Hon vägrar ju lägga sig i sin säng överhuvudtaget. Puh vilken härlig period hon är inne i :O

Iallafall så flyttade vi in sängen i vårat sovrum. Det bästa vi kunde göra, för nu sover hon hela natten i sin säng & jag kn äntligen röra mig lite, blir inte mycket plats när både Jag med vrldens mage, Daniel, Novalii & katten sover i sängen. Dessutom måste hon sova i sin säng, snart kommer en liten till som behöver plats.



Är lite små rädd för det hela, när bebisen har kommit osv. Jag tänker på hur Novalii kommer betee sig hela tiden? Kommer jag vara överbeskyddande? Novalii vill ju kramas, pussas osv hela tiden, hon är så på allt, små bebisar & djur. Jag hoppas att det kommer gå bra, men det ska det väl göra.

Bye.

Update


Hej & hå vad jag är aktiv här inne :)

Inatt började riktigt jävulsvärkar kl 04.00! Höll i sig två timmar, sen somnade jag om. Haft molande värk i magen hela morgonen. Men nu börjar det kännas bättre :)

Igår gjorde vi knäck här hemma, haha det gick ju bra. Jag ville inte ha knäck som va stenhård, ne istället fick jag en redigt kladdig, går ju inte få bort från pappret. Misslyckat med andra ord, får göra om det !

Igår fick Novalii prova sin tomteklänning, haha så söt hon va i den. Själv tjöt hon som en tok innan jag tog fram kameran :P Har inget mer att skriva, joho, ikväll ska mamma & ja vara lite busiga haha!! Mer säger ja inte.




Mys


Bakade lussebullar igår & kakor, kakorna såg förjävliga ut, men ack så goda dem blev. Och Lussebullarna blev riktigt mumsiga dem med faktiskt :) Här sitter Daniel & gör några & Novalii äter smet haha.



Slutresultatet !
Mamma & familjen kom förbi & fikade här igår, så v tände ljus & hade mysigt :)



Tänkte bjuda på en tjockis bild oxå. Magen växer så det knakar, längtar tills den sjunker ner lite. För nu står den som högst. Trycker upp mot revben, lungor osv, har jätte svårt att böja mig ner för att ta på mig skor eller plocka upp något överhuvudtaget.

Har börjat fått en molande värk till & från nu, så det märks att det bara är en månad kvar. Det händer grejer där inne :) Hihi. Igår låg vi & pratade om namn, så nu är dem klara & jag är inte jätte nöjd med pojknamnet ;) men det är Daniel som väljer denna gång, vilket är rättvist!!



Snart ska jag göra mig iordning, familjen ska hem till mamma & luncha sen :) Det bästa är att bilen står i garaget, så vi får en promenad höhö, annars hade Daniel totalvägrat att gå :P

Ses.

En månad kvar.


Runt nio gick familjen upp idag. Daniel plockade fram frukost & kokade ägg, igår gjorde han havregrynsgröt, jisses vad jag börjar få pli på min karl haha, nevars ;)

Efter frukost klädde vi på oss & gick ut, Novalii gick raka vägen hem till mormor & sa Momo hela vägen. Hon vet vad hon vill den flickan. Så vi va förbi där en sväng & hälsa på. Nu är vi hemma igen & Novalii sover middag. Sen när hon vaknar är det tänkt att vi ska baka. Lussebullar & diverse mumsigt ;) Hihi.

Förstra december idag, det innebär 1månad kvar till våran lilla bebis kommer. Som vi längtar! 9Januari, jag hoppas inte jag behöver gå över tiden, gick över 2 dagar med Novalii.

Ne, ja ska passa på & vila lite jag med. Puss