Uppe med tuppen

Javisst!

Så här tidigt har vi inte varit uppe på länge. Dem senaste dagarna har vi fått väckt våran prinsessa haha, för hon har sovit längre än oss, eller väckt & väckt, hon vaknar när vi går upp & börjar styra & ställa.

Nu ska vi strax mumsa i oss frukost när pappa Daniel kommer hem igen, han skulle iväg & skjusa Jonas. Sen vid kl09.00 ska vi bege oss in till Norrköping, till barnmottagningen, har fått en kallelse tid, nu hoppas jag inte att dem hittat nått skit, utan att min lilla sessa mår bra. Fast såklart vill jag ju att dem ska hjälpa henne med hennes mage.

Trodde att det skulle bli fint väder idag? Men inte då, kollade väderprognosen & här blir det regn, REGN. Usch! Juste Novalii fyller ju 1år den 17:e maj, Mamma har köpt en hellokittyspis, mormor en hellokitty låda med klossar, ja, det mesta är hellokitty, hahah. Jag skulle iallafall köpa hellokitty bordet + stolarna. Har kollat ut det & ska köpa det, men igår så såg jag att man fick betala bord & stolar för sig. Oooh va besviken jag blev, nu får det vänta. Om vi ska ha råd med allt annat till kalaset.

Jaja, nu ska jag göra iordning frukost. ha en fortsatt bra dag. Puss

Sluta Röka.


Har klarat mig hela dagen från att röka, det har gått riktigt bra måste jag säga? Vart är suget? Vissa dagar då man inte har kommit iväg till affären i tid & inte har några, ja då jäkla är man skit sur & mår dåligt.. Men nu när man väl bestämmer sig, ja då är det faktiskt inte så svårt.

Minns när jag slutade när jag fick reda på att Novalii låg i magen, slutade oxå direkt som nu, och det gick ju bra fram tills dess att hon föddes. Då börja man lite smått när man gick ut på krogen osv, så hamna man där igen..
Nu är jag inte gravid igen, om det är det ni tror! Utan jag tog beslutet att sluta efter att jag vaknar upp varje morgon med problem att andas, det är inte roligt längre..

Dessutom är det sjukt dyrt, och man luktar blää. haha.
Jaja, va bara tvungen & skryta lite om hur duktig jag är :P
Puss Josefine

Ännu en ny vecka..


Sovit som en stock inatt, fick sovmorgon imorse med, underbart!

Fick ont i magen igår kväll igen, tror jag har fått en cysta i magen igen. Är jätte öm idag, känns som att det vrider & vänder. Vill absolut inte att den ska spricka som den förra, det gjorde ondare än att föda barn. Vilken smärta.. Funderar på om jag ska ringa in, så att dem får göra ett ultraljud. Men jag får se.. Dem säger att dem försvinner av sig själv, med man ska ju inte behöva gå runt & ha ont.

Slutade röka idag med, har velat fram & tillbaks i flera dagar. Men nu så, än så länge går det bra. Röksuget kommer till & från, ska införskaffa mig tuggummin & halstabletter & ta när skiten är som värst. Men ger jag mig fan på det här så klarar jag det säkert, bara jag inte får huvudvärk o annat skit. uhä.

Idag ska vi, eller idag va det tänkt att vi skulle köra ut all skit från andra lägenheten. Men karln ligger i sängen & gnäller något i stil med att - åh jag är sjuk, ja mår så dåligt, tyck synd om mig. Ungefär :D haha.

Puss Josefine

Hangover..


Gårdagen. Oho ska jag skriva nått jag minns? Nevars så illa va det väl inte, eller kanske? Haha. Hade en underbar kväll igår med mina tjejer, vi grillade & hade trevligt. Vi alla fick väl lite för mycket av det goda antar jag? :P Blev utgång vid 00.00 snåret, hotellet. Inte så mycket folk, men helt klart kul. Hemresan då började illamåendet, både för mig & johanna. haha.

Idag kom Johanna hit vid 10.00, trodde jag skulle avlida. Låg & skakade & kräktes om vart annat. Så fort jag drack vatten kom det upp. Men hon kom hit med huvudvärks tabletter, vätskeersättning, sen kom hennes rara mamma med mat till oss :)

Nu ska jag slappa hela kvällen. För imorgon drar helvetet igång, ska få ur allt ur gamla lägenheten, blähä. Sen på tisdag ska den städas, den sista ska nyckeln va inne. Ha en fortsatt bra kväll. Josefine



You know that I love you.

Dagarna flyter på..


Dagen har gått framåt idag,, och jag har mått ganska bra idag. Visst humöret går upp & ner som en jojjo, men jag överlever dagarna. Jag håller humöret uppe för min lilla tjeja.

Har fått en så fin ring av mormor idag, en guldring! Den kommer sitta på mitt finger hela mitt liv, eller så länge den håller. Har varit på viberga med mamma idag, handlade mat, blöjjor våtservetter osv för en månad till Novalii. Så smidigt & handla allt på samma gång istället för att små handla hela tiden..

Sitter och letar efter en cykel på blocket, det tycks bara vara skit där, eller så är jag lite väl kräsen & inget faller mig smaken. Har inte riktigt den ekonomi att gå & köpa mig en sproilans cykel för 4tusen. Dessutom fyller Novalii 1år nu 17maj, så presenter & kalaset går på lite. Måste iallafall ha införskaffat mig en cykel fram till Juni, då jag börjar jobba på viberga.

Ikväll ska vi mysa, familjen. Det blir att grilla fläskfile, göra klyftpotatis & någon smaskig sallad, köpte fetaost, åh man hör ju bara på namnet hur nyttigt det är, men det är grymt smarrigt att ha i sallad. Jaja, nog om mat. Sen blir det väl tv tittande för hela slanten antar ja, kommer nog sitta bänkad framför talang, höhö kul & kolla på ;)

nu ska jag avrunda här, behöver diska osv innan matlagningen.


Efter regn kommer solsken?


Jag hoppas att det kommer snart.

Jag kanske skulle skriva lite om vad jag sysselsätter mig med om dagarna. Dem senaste dagarna har jag faktiskt inte gjort någonting speciellt. Har hälsat på min underbara mormor, umgåtts med mamms, Sandra har varit här & sen såklart varit med min underbara familj.

Idag va vi iväg till mamma vid ett, blev bjudna på mat, det tackar vi för :) Idag är det tänkt att vi bara ska slappa och ta hand om varandra. Vi tänkte grilla ett par hamburgare sen, får se hur det blir med den saken! Just nu sitter jag här & skriver, Novalii har fastnat framför barnkanalen!

Vi pratade om att ta en kryssning med familjen framöver, jag hoppas det blir av, skulle behöva komma ifrån lite & göra något annat. Och träffa min föredetta arbetskamrater skulle ju inte sitta helt fel heller.

Jaja, nog om mig. Puss

Rädsla


Bara på några dagar har det hänt saker som förändrar allt. Att livet kan vara så orättvist! Jag mår illa.

Jag vet inte vart jag ska göra av alla känslor, förutom här. Men här kan man inte skriva ner allting, med tanke på hur många som läser. Jag skulle behöva få ur mig allting jag har inom mig. Men jag vet inte hur, jag vet inte vart eller vem jag ska vända mig till.

Sandra har sovit hos mig nu 2 nätter i rad när Daniel har jobbat natt. Hon har varit ett jätte stort stöd genom att bara vara här. Det betyder otroligt mycket <3 Nu inatt blir Daniel hemma från jobbet, frågade honom just om vi skulle försöka få lite sömn, men båda sitter klarvakna utan ett ord. Vad ska man säga? Att det är livets gång, livets mening? Jag tror inte det.. Det är så sjukt orättvist. och ovisheten om när, hur, var är det värsta. och känslan utav ensamheten, lidandet & allting annat som kommer uppstå är grym.

Tänk att vi kunde ha ändrat allting, genom att du bara hade berättat för oss i tid. Jag är ledsen & rädd, jag kan inte vara något annat. Josefine

...

Helgen har varit underbar med vänner & familj.

Men tänk så fort allting kan vända. Jag sitter här & klockan är alldeles för mycket! Med svullna ögon, gråten i halsen & blöta kinder så sitter jag & väntar & hoppas jag på ett besked, ett bra besked. Jag kan inte slappna av & jag har verkligen ingen att prata med just nu. Jag har underbara vänner som har varit här idag & bara funnits här för mig. Medans mitt liv har vänt upp & ner tio tusen gånger bara under några timmar. Jag kan inte förklara känslan..

Jag ska aldrig mer ta någon för givet. Aldrig! Mina nära, ja ska alltid finnas för dem. Tänk att det ska behöva hända något, för att man ska förstå hur man ska vara. Jag har alltid älskat & blivit älskad, men ja kanske inte alltid har funnits där. så tar jag pause i skrivandet .... Jag finner inte orden för hur jag känner! Även fast känslorna är så enormt starka. Det gör ont, så otroligt ont, det går inte att beskriva känslorna, ne det gör verkligen inte det. Det är en blanding av rädsla, besvikelse, ensamhet & smärta.

Du är stark. Det har du alltid varit. Jag älskar dig!

Tänder på G


Nu förstår jag varför Novalii har legat i våran säng & bökat i två nätter & inte alls kunnat sova.. Såg just en glimt av hennes små framtänder, wihi :) Hoppas dem kommer fram snart, så hon kan sova i sin säng, för det är mindre skönt & vakna av sparkar i ansiktet. Haha. Hon far runt som en propeller mellan oss.

Idag har vi varit o handlat lite smått & gott. Lagat mat, det blev potatismos & ungsfalukorv, riktigt smaskens, daniel som stod för matlagningen idag, Min kock :) Nu har han åkt till jobbet. Novalii busar för fullt på golvet, tog ut hennes låda med leksaker, så nu är det saker överallt, ungefär som i andra lägenheten, då hon inte hade ett eget rum :)

Så, vad ska man göra idag då? Det är frågan. Johanna, jag & sandra prata om att åka in & prova brudklänningar, ja menar hur kul skulle inte det va? Dem är ju sjukt fina. Men undra om man får åka in & bara prova, det måste man väl? Men det blir nog inget av det, vet inte vart mina flickor håller hus. Blir väl att gå ut istället, ganska skönt ute idag med, även fast det är molningt.

åh, det vart ju ett ganska långt inlägg iallafall, med bara massa skit?! haha. men det är upp till er om ni vill läsa. Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Våååår.


Novalii sov till 09.00 imorse, hur skönt som helst ! Lite sovmorgon :)

Vi gick upp & åt lite gröt, gjorde oss iordning & gick ut lite med Novalii, så hon fick gunga, som inte alls va lika läskigt som förra gången, så vi hon sitta i sandlådan & leka lite, det va höjdpunkten :) Tog med mig kameran, va länge sen jag tog lite bilder. Håller ju på med en fotobok till Novalii, med bilder från hennes första år! Så efter hennes födelsedag är den klar!

Igår när hon va hos mamma så fick hon ha skor på sig för första gången, hon hade gått till postlådan & tillbaka fyra gånger, (det är långt för henne) haha. Det va hur kul som helst iallafall, så idag fick hon gå runt i sina fina skor som hon fick av Sandra.




Måste införskaffa en ny vårmössa åt Novalii med, den hon har finns inga snören på, så hon sliter av sig den hela tiden, lite små jobbigt. Va hur skönt som helst & komma ut på morgonen, träffade en pappa med en liten kille som va 2 månader äldre en Novalii som vi pratade lite med oxå :)

Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit, vi ska göra lite chokladbollar & gå ut & fika på i solen, så himla skönt med vår :) Väntar även på att lilla damen här hemma ska vakna så ska jag ge henne lite mat, sen gå ut igen!
Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine


Deppar dag..


Idag har jag varit nere på botten & vänt. Fy så jag har mått, jag avskyr dem här dagarna. Jag har drömt massor dem senaste dagarna. Mest om min familj, att Novalii är jätte sjuk osv. Och när jag vaknar upp har jag världens ångest & jag har aldrig känt så stark ångest förut. Jag tror inte man förstår, om man inte har egna barn.

Mamma fick komma hit förut & hämta Novalii, jag kände att jag behövde några timmar för mig själv. Har slappat i solen med mina fotoalbum, gått igenom bilder från förr, graviditeten & förlossningen & Novaliis år, det har lättat hjärtat. Att bara få vara själv, och tänka på annat gör mycket. Jag ska strax gå hem till mamma & hämta min lilla skrutt & ta en promenad, det gör nog gott.


Ha en fortsatt bra dag. Puss


...


I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with
every beat of my heart.
From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on..


sool


Härligt väder både igår & idag. Jag blir lite små HAPPY, haha. Älskar solen, blå himmel & värmen :) Igår tog mamma, jag & Novalii en lång promenad ner till Finspång, sen hem & grillade korv, sen gick vi en promenad till i Lotorp på säkert 40minuter, köpte mig en chokladbit, och fick ÅNGEST! Usch jag måste sluta upp med små ätandet :P

Idag blir det mer promenader. Just nu sover lillan sin eftermiddagslur, får se hur länge hon sover. Kan bli upp till 2 timmar ibland, vilket är ganska skönt. Man får lite tid för sig själv & bara gå & pyssla.

Min familj är det bästa jag har. <3

Uteliv


Nefyfan. Jag va ute igår, det är verkligen inget roligt längre. Vi tjejor hade nog roligare innan vi gick ut, satt & drack & hade trevligt :) Visst att det är kul att gå ut & dansa, men inget annat..

Nu har ja iallafall fått svar på det jag funderat på. Så nu kör vi.

Nice väder idag, får se va vi hittar på. Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Lycklig

Idag kom den dagen jag faktiskt väntat på. Det va ungefär för 2 år sedan, vid just den här tiden som Daniel frågade om vi skulle förlova oss. Så känns det som att det hela tiden har kommit någonting emellan & vi skjutit upp på det. Men idag så :) va inne på Guldfynd & valde ut ringar, M m m, precis i min smak :)

Jaja, nu ska jag va med mina 2 underbaringar & ha en mysig fredagskväll.
Puss


Jobb :)


Morgonen började ungefär 07.30, snoozade till klockan 08.00, helt underbart skönt! Gjorde oss iordning & åkte ner mot viberga, skulle dit på "intervju" vilket det inte blev, dem ville mest se vem jag va osv :) Dem verkade supernöjda med mig iallafall, eller det va det dem sa :P Så vecka 25 börjar jag !

Efteråt åkte vi in en sväng till Norrköping, gick & kollade lite & käkade :) Sen bar det av hemmåt, så har vi varit hemma hela dagen, jag har varit så enormt trött. Nu lagar vi lite mat, det blev sen mat idag, men men man kan inte alltid följa rutiner!

Va har jag mer att skriva om då? Inget spec.
Här får ni ett kort på min sötaste lilla Sessa <3 som om en månad blir 1år, jisses va tiden har gått fort :) Året har iallafall varit helt underbart, fyllt med äventyr :)

,






Sötnosa


Min lilla sötnosa




Idag är hon ett riktigt busfrö. Far runt & är överallt, klättar på allting! Det gäller att ha koll på henne nu :) hehe. Har varit en snabbsväng till stan idag med Sandra & Jonas, införskaffade mig ett par nya fiskar, eller ja det blev en he del :) 

Nu ska vi väl sätta igång & få upp gardiner här hemma & hyllorna ska upp. Om Daniel kan slita sig från datorn vill säga. Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Mitt i flytten


Tänkte slänga upp ett par bilder även fast vi inte fått ordning än, fattas hyllor, tavlor osv. Har inte haft orken att blogga, har varit grymt mycket att göra, finns fortfarande massor kvar.

Men men, såhär bor vi nu ialf.





Novalii har redan hunnit stöka ner :P Ska in ett Hellokitty bord+stolar & en hellokitty spis med i hennes rum, kommer bli jätte gulligt :)

Lägg märke till den otroligt snygga lampan som hänger i novaliis rum HAHA :D Men som ja sa, vi har inte fått ordning på allt än.

Jaja, nu har ja inte tid att sitta här med. Bye.