Torsdag


Kul att jag fick ett par kommentarer :) Det värmer, hihi, visar att det fortfarande finns människor som läser! Även fast jag varit så omotiverad..

Idag vaknade vi runt kl 08.30 här hemma, Daniel har jobbat natten. Så han fick sova i Novaliis rum, men han vaknar ju såklart av Novaliis skrik, går inte få tyst på ungen för tillfället. En del undrar hur jag orkar, jag undrar hur hon orkar haha :) Nu är hon hos sina fastrar en sväng, jag är ensam hemma med Liam, som mest sover hela tiden, vilken är lite skönt det me, så man får lite lugn & ro.

Körkortet, vill komma igång & köra nu, nästa vecka bir det 2 körlektioner tis-ons, sen har ja bokat i hela april. Nu vill jag ha mitt kort! Skulle ha kört i onsdags, men jag låg i magsjuka i måndags, så ja ställde in lektionen.

Nu ska jag mysa med mitt lilla troll.



:)


Ska jag försöka mig på ett inlägg? Inte så vidare smart såhär dax på dynget då tankarna far omkring.

Dagarna knatar på. Novalii tjuter, gapar, skriker & testar mig mer än någonsin, det är såååå jobbigt! Hur kunde min lilla flicka bli en sån liten trotsig dam? Det är frågan. Men vi kommer förbi den här perioden med.

Liam är världens ängel, han njuter utav livet. Hur nöjd som helst. Han är världens lugnaste lilla kille. Två syskon med helt olika personligheter. haha.

Idag va vi inne i stan & shoppade loss lite åt Barnen, till Novalii blev det vårskor, byxor, leggins, klänningar, en kjol, t-shirtar :) Liam fick Byxor, tröjor, shortor, pyjamasar.. Behövde fylla på i garderoberna helt enkelt, dem växer ju som attans nu! Och snart är sommaren här, som ja längtar, gu så härligt.

Hade grillpremiär hemma härom kvällen, attans så gott det va :) Ne nu ska jag försöka sova här.
en uppdatering iallafall, som visar att ja lever.


Några minuter gammal


Snart 3 månader.

Vart tog tiden vägen?


Bye.


Tappat lusten helt. Ingen motivation till att blogga. Mår väl inte så bra helt enkelt, så isåfall kommer det bara bli massa negativa saker. Så jag lägger ner. Hej hopp

:))


Dagen, har spenderats med barnen, Johanna & Johanna. Först på morgonen blev det en promenad med mammsen & barnen, sen efter tog jag & Johanna en till Butbro & tillbaks med massor prat, hon & jag kan verkligen prata om allting <3, sen kom JohannaO hit en sväng, vilket va mycket trevligt. Va så länge sedan vi sågs. Snart blir vi grannar igen, ska bli jätte kul :)

Nu sover barnen här hemma. Jag är så trött ja med, men behöver verkligen läsa i teoriboken, så det får nog bli ett par sidor innan läggdax :)

Puss

Den obeskrivliga kärleken



Min fina barn. Jag älskar er obeskrivligt mycket <3



Att vakna upp på morgonen & se mina två små änglar ligga & le åt mig, ja, det gör hela min dag :) Man känner sig älskad & lycklig<3

Härlig väder idag, har varit ute på en promenad med mamma, snart blir det en till med Johanna. Man vill ju vara ute så mycket som möjligt när det är sånt här väder ! :)

Nu har jag slutat äta min medicin, mjölken lär ju sina i vilket fall nu när jag inte ammar! Men det kanske tar längre tid, det får jag stå ut med.

Ser fram emot lördag. Då blir det dubbeln nere på hotellet :) Va snart ett år sen jag va ute sist, så det ska bli kul. Men det blir jätte lungt för min del, barnen kommer hem kl 08.00 dagen efter :) Men gu, det ska bli så kul att få komma ut en sväng, dansa lite & känna sig lite som en människa & inte bara mamma!

Nehepp. Ha en fortsatt bra dag. Puss

Novalii


VART TOG TIDEN VÄGEN? Min älskade lilla ängel. Du & Liam betyder allting för mig. Även fast du är som sju svåra år just nu med din trots, men det ska vi ta oss igenom hjärtat <3 Mamma älskar dig.









KÄRLEK

Liten blir stor


Eller hur? Min lilla pojke väger nu 6½ kg. Hihi min lilla klump <3 Tiden går så otroligt fort, man hinner inte riktigt med. I söndags blev han två månader. Och hans hår växer ju som attans, jisses va långt det har blivit, jämförde med korten från när han va nyfödd, ja jisses, vi får snart klippa honom haha!



Lägger upp en bild från i Lördags när Novalii hade sina tvilling vänner här, Livia & freja :) Vi gick först & matade änderna, sen hem och busade & lekte för hela slanten, sen blev det en lång promenad så barnen fick sova middag i vagnarna :) Tack Jessica för en trevlig dag!



Busungar :)



Började äta pravidel igår kväll. Inatt vaknade jag jätte yr & imorse med världens illamående. Har varit nära att svimma hur många ggr som helst idag & har en grym huvudvärk. Nu står jag i valet & kvalet om jag ska fortsätta äta medicinen. Fortsätter jag kommer jag behöva hjälp & bli sängliggandes i 2 veckor, slutar jag så måste jag börja pumpa igen, jag orkar inte. ÅHH!

Ska börja jobba i April, håller dessutom på med körkortet & har två barn att ta hand om, så jag måste ju må bra & orka. Får se hur det blir.

Nu ska ja lägga mig. Puss


:)


Dagarna knatar på.

Idag har ag & liam varit hemma hos Jessica & pluggat lite medans barnen va på dagis. Imorgon är det dax för teorikurs igen. Motivationen håller sig uppe & jag pluggar flitigt, ska snart börja köra med :)

Annars, Liam och jag är hemma nu, Daniel & Novalii är med sin syster Anna in till stan :) Vad vi ska göra här hemma är frågan, känner inte för att bara sitta hemna & uggla.

Ersättning va det bästa vi kunde göra. Liam är helt underbar nu & han njuter av livet, enda gången han är ledsen är om han blir för hungrig eller om blöjjan ska bytas! Det är så skönt. Och han sover jätte bra på nätterna. Själv ska jag in till vrinnevi imorgon för att få medicin, som stannar av mjölkproduktionen. Kunde få jobbiga biverkningar, men man äter bara tabletterna i 2 veckor, så det ska jag väl försöka härda ut.

Puss&kram skumbanan

Som pricken över i


Ligger jag nu med jordens feber & frossa. Värk i hela kroppen & sprängande bröst.. Härligt med mjölkstocking, hade jag förväntat mig något annat?

Blir nog sjukan för min del imorgon! fYfITTA. Ursäkta.

Det positiva just nu är att Liam mår bra, är glad & kan sova ordentligt. Det är huvudsaken. Tacka gudarna att jag hitta den där ersättningen. Nu måste ja bara se till att klara det här med. Tjoho.

?1?


I ren panik & i desperat i behov av hjälp så gluttade jag igenom alla familjelivs sidor om skrikande barn, kolik, nan osv osv. Jag har helammat Liam fram tills för någon, några veckor sen, har börjat introducera ersättning lite smått!  Pågrund av att jag känner mig för låst annars, får ångest. Men det är inte det jag vill komma till..

Iallafall så skriker ju liam dygnet runt i stort sätt. Men jag när jag satT & läste så va det många barn som faktiskt inte har kolik, utan mjölkallergi. Gick in och kolladesymptom, nässelutslag, prickar över kroppen, gaser, ont i magen, sömnsvårigheter.... och massor mer som stämde in. Jag åkte ner & köpte Nan HA! bra för känsliga magar, har gett honom det nu under dagen & han har sovit som en prins, och varit glad, en helt annan liten pojke. Nu hoppas jag att det beror på Nanen, för då kommer jag sluta amma.. Han ska inte behöva ha ont & jag måste få sova.

Men jag ska inte ta ut något i förskott, har som sagt bara gått en dag.
Någon som provat Nan Ha? Hjälpte det era små?


....


Det här är det mest tuffa & jobbiga jag någonsin varit med om.

Liams vakna tider är ett enda långt skrik. På natten är det skriiiiik! Jag orkar inte, jag orkar inte vara en bra mamma till Novalii. Det här gör mig ledsen....



Blaha


Vilket väder vi har, hur härligt är det inte?

Själv ska jag strax ner till dagis & hämta hem Novalii. Liam hittar alltid rätt tillfälle att sova, precis innan vi ska till dagis, uhu. Han kunde ju sovit när hon är på dagis, så jag kunde få vila me. Men nej nej :P

Sen vid halv fem är det teorilektion som gäller :) Känner mig motiverad till tusen. Wiho.

Har inget vettigt att skriva, så nu slutar jag :P
Puss

<3


Vänskap.

Vad hade jag gjort utan dem få jag har <3


....


Äntligen börjar ja hitta tillbaks till mig själv igen. Även fast många saker får mig att må dåligt! Men jag kommer ta mig igenom det här med, livet har sin gång. Jag har många underbara stöttepelare, dem största är Daniel & min mamma. Som jag kan prata om allting med! Det svåraste är att se hur min älskade mormor mår, tänk om jag på något sätt kunde hjälpa henne, jag älskar henne & jag vill ha henne med mig i livet länge.

Våren är iallafall påväg nu & likaså min lycka, min glädje. Åh vad jag känner att jag börjar leva igen. Låta mig få fortsätta känna såhär nu. Låt mig få må bra.

Solen gör sitt kan man säga.


Skooor


Godmorgon. Min dag började bra, utvilad oxå, Liam vaknade bara 3ggr inatt, hur skönt som helst :) Och han hade inga problem att somna om heller! Nu har i ätit frukost här hemma, badat osv. Bara jag som inte hunnit gjort mig iordning än :P

Fyndade ett par skor häromdagen. Skogalen som jag är ;) Har nog 7 par skor med kilklack nu, hur snyggt är det inte?? :) Daniel undrade va ja skulle ha dem till nu.. Haha, men vafasen det är ju sommar snart ;)



Jag & världens sötaste Lillskrutt <3



Fredag idag, vad ska man hitta på? Jag ska iallafall försöka plugga lite teori när Daniel kommer hem från jobbet. Funkar inget vidare att plugga när man är ensam med Npvalii&Liam. Jaja Ha en fortsatt bra dag. Puss

Otrohet


Finns det något värre? Hur kan man vara otrogen gång, på gång mot den man säger säg älska? Det är frågan. Det är att sjunka lågt, att uttnytja en person, krossa någons drömmar, ge falska förhoppningar, ett jävla svineri är vad det är. Personen i fråga borde skämmas för det den gör! Det är sjukt att jag lägger sån energi på att må dåligt för den personen som går dag ut & dag in utan att förstå att ens något är fel. Tyst är jag & kommer förbli, det är inte mitt problem. Men jag kan inte låda bli att lida med personen i fråga.

Trött


Hur länge orkar man egentligen? Liam skriker nätterna igenom, eller han sover 1timma, vaken 1timma osv osv.. Jag har en ständig huvudvärk & sjukdomskänsla. Dagarna känns som en dimma! När Novalii går sina timmar på dagis & jag lägger mig ner för att vila så kan ja inte slappna av, då kommer jag på tusen saker som jag måste göra, tvätta, diska, laga mat, städa osv osv.. Usch, jag hoppas att dem här första månaderna går fort. För magknipen brukar ju släppa när dem är runt 3 månader har ja för mig? Bara 6 veckor kvar då, wei !!

Och mitt upp i allt ska jag ta mitt körkort, jag är ju bra bright ibland alltså ;) Men det här ska jag väl klara. Eller ska, jag måste. Inget ska få stoppa den här gången, även fast jag är livrädd! Nångång lär jag väl känna mig säker bakom ratten!

Nu sitter jag här & fördriver min tid. Borde vila, måste ha huvudet med mig sen när jag ska på teorikursen & ta lånet. Ne, det va nog allt. Ojoj, kände att jag klagade väldigt mycket, men skitsamma.

Puss



Mamma "mormor", Liam & Novalii <3