HormonBomb & Vecka 35


Det skulle man kunna kalla mig just nu!

Tiotusen utbrott får jag om dagen. Jag orkar inte med mig själv, Novalii eller Daniel. Visst är jag elak? Men vad ska jag göra, jag är nu inne i vecka 35 & när jag tänker på det så dör jag litegrann, för jag ORKAR INTE! Skulle jag kunna ta mig ur den här situationen på ett eller annat sätt nu så skulle jag göra det.. Jag vill ha min bebis här, nu, jag vill vara glad & orka med min familj. Dem jag faktiskt älskar mest på denna jord <3

Nu över till annat?

Novalii har varit sjuk i över en vecka, haft 40 graders feber, varit förstoppad & nu matvägrar hon. Samtidigt som hon trotsar mig med ALLT. Det är mycket gråt & skrik här hemma just nu, hon vill allt & inget.. Nu sover hon, sköööönt. Sen ska jag ta med henne ut, så hon får göra av med lite energi, eftersom hon inte varit på dagis på en vecka så har hon sjukt mycket spring i benen.

Man kanske inte ska klaga i bloggen, det är inget roligt för er att läsa kanske?! Men jag tvingar er inte.

Bye.

Rubrik?


Novalii har legat sjuk, men är äntligen på bättringsväg, vilket betyder att vi kan komma ut lite igen. Finns det något värre än att sitta inne hela dagarna? Ne.

Igår va vi på föräldramöte för första gången, va inte riktigt som jag tänkte, mer åt det positiva hållet. Vi hade ju faktiskt riktigt kul! :) Och det va skönt för mig & Daniel att komma iväg, den lilla stunden, tillsammans, han & jag. Förstå att man inte hinner med varandra längre, men vi gör det bästa utav situationen.

Blev sugen på lussebullar, men så har jag ingen saffran hemma. Karln får väl köpa med sig det när han åker hem :P Han skulle även köpa med sig en trädgårdslang haha, så vi kan göra rent akvariumet. Har ingen slang som är 15 meter, ungefär vad vi behöver mellan kran & akvariumet. För här springer vi inte med hinkar, eftersom akvariumet ligger på hmm mellan 200-250 liter, minns inte riktigt nu :O :P

Nu när Novalii sover så ska jag sätta mig & skriva ett brev, med alla mina tankar, känslor osv under dem här åren, sen ska den jäveln som förtjänar det få det i brevlådan. sådäså..

TJoho.

KLAGA


Livet känns lagom tragiskt när man bara sitter inne hela tiden. Hmm jag har nog varit ute 2 ggr på 3 dagar, fått egen tid 1gång i ca 30min. Novalii är sjuk & Daniel jobbar, då blir man fast. Jag hoppas lillsnutta blir frisk snart, innan mamma klättrar på väggarna här hemma hrmf. Fet blir jag utav det, går & skafferiäter, tröstäter, för att det fan inte finns något annat att göra hahaaa. Det är nu ni ska tycka synd om mig ;)

Ne idag har jag verkligen en deppdag. Jag vet inte vad jag ska fördriva tiden med? USCH

NAMNFÖRSLAG?


Vad svårt det kan vara att komma på ett pojknamn? Flicknamn har vi klart, det va vi båda ganska överens om direkt :) Eftersom jag valde Novalii så tycker Daniel att han ska få välja denna gång, och det är såklart han får, men ja ska ju godkänna namnet. Men han kommer bara med massa fula hahaha..

Kan ni ge mig lite pojknamn, snälla ??? Lite ovanliga, eftersom Novalii är ganska ovanligt.

6veckor kvar


Vecka 34, 48 dagar kvar ! :) Jag mår skapligt, förutom foglossning som dödar mig på nätterna, usch. Sen är man ju sjukt trött för att man springer uppe hela nätterna. Har halsbränna som nästan får mig att kräkas & en orolig mage. Mer en så ska jag inte klaga ännu! Bebis mår kanon där inne antar ja, det buffas på hela dagarna, lite små ont gör det ju ganska ofta haha. Men då vet jag att lill mår bra.

Helgen har varit super. Haft Sarah & Izor på besök här. Sedan har vi varit en sväng in till Daniels systers skola & kollat på alla djur :) Varit på middag hos mamma, haft pepparkakshusbak här hemma & Julpyntat ;)

Idag kommer massor snö, och min lilla prinsessa har 39.5 i feber ;( Hon som älskar snön, älskar pulkan! Så typiskt. Jag hoppas att hon blir frisk snart.

Hade tänkt ett par bilder, men det ja ta senare. Måste ta min sjukling.
Puss

Aj :(


Vilken natt. Jag går in i vecka 34:a på måndag, får jag säga att jag är jätte trött på det här nu?

Jag har vaknat ett antal ggr inatt, vrider & vänder utav värken i höfterna, den är nog värst. Det går inte sova, verkligen inte. Sen att man får springa & kissa 1,2,3 eller 150 ggr gör mig inget. Men denna satans värk, usch! Nu är kl 06.00, & jag hoppas mina sötnosar inne i sovrummet sover länge, så jag får vara lite för mig själv nu på morgonen. Har huvudvärk, antagligen pågrund av sömnbristen.

Senare idag ska vi in till Daniels syster, som har visning på sin skola. Jisses hur ska jag orka med denna dag, men det är bara att bita ihop. Thats life.

Godmorgon förresten.
Puss

Tack :)


Tack för att ni svarade på min undran :) Nu kan ja lugna ner mig lite!

Idag har har vi inte gjort alls mycket, eftersom jag sovit så dåligt natten till idag & varit supertrött. Va nere en sväng hos pappa Daniel i garaget, sen va vi nere hos Novaliis mormor på gymmet & sysselsatte henne lite. Novalii fick lite mums, apelsin & kexchoklad haha, gissa vad hon åt mest av ;) 

Nu är vi hemma, har ätit middag, blev sen middag idag. Men så kan det gå! Nu sitter stumpan här i mitt knä & kollar på Bolibompa, så jag passar på att skriva ett inlägg.

Ser framemot söndag, då ska Novalii & jag hem till Mamma(mormor) & baka pepparkakshus, det gillar Novalii :) Sen efter söndag, då tänker jag fasen börja Julpynta, för nu kan ja inte hålla mig längre.

Nehepp, mysa med min prinsessa. Puss

Vakna med the voice


HAHA, kollar på vakna med the Voice! Och fy vad jag kan skratta åt dem, ja tycker verkligen det är skit kul, min humor ;)

Natten har vari hemsk. Jag har legat arg, och då menar jag ARG hela natten. Jag trodde seriöst att jag skulle gå upp & slå sönder någonting. Varför? Helt sjukt att jag kan få sånna känslor utan anledning, mn blir ju nästan lite skrajj för sig själv. Är iallafall lagom trött efter den här natten :( Ska hämta min Snutta kl 11, efter det ska vi laga lunch. Sen soooova!

Satt & fundera igår på det där med om bebisen fixerar sig tidigt, Novalii fixerade sig i vecka 36, och den här bebisen fixerade sig i vecka 32. Det är inte tidigt va? Jag menar det betyder inte att förlossningen är nära va? Man blir ju lite rädd. Men jag antar att min barnmorska skulle sagt det isåfall??

Nu ska jag fortsätta slöa lite framför tv:n.




Någon som har fått mina lockar :) & sådär fint blir sovlinnet när man sliter i det.. Unge :P

Dagen


Morgonen började bra, vid 9.30 ungefär. Då hade Daniel redan varit uppe & gjort iordning Novalii & gått med henne till Dagis medans jag sovit. Så det va skönt med Sovmorgon för en gångs skull, ska vara snäll & göra samma sak för honom imorgon :)

Har hunnit med det mesta idag, tvättat, diskat, damsugit, moppat & styrt ! Skönt att få lite gjort. Skulle behöva städa toaletterna. Men funderar på att gå & lägga mig bredvid Novalii som sover middag nu. Så trött som jag är hela tiden så behövs det.

Försöker hitta en Overall till bebisen, men jag lyckas inte. Jag vill ha en riktigt tjock & varm med fötter & händer, för i januari är det Kaaaallt. Jag funderar på om ja kanske kan ta på den björnoverallen & sen att han/hon får ligga i en åkpåse? Äsch ja vet inte, hur svårt som helst. Blä.

Barnmorskan fråga igår om vi hade börjat förbereda något, tss haha det är ja redan klar med svara jag. Jag tog fram bebiskläder & vek dem & gjorde iordning rummet för flera veckor sen :) Så nu går vi bara & väntar här hemma. När man frågar Novalii vart bebisen är, så klappar hon på sin mage haha, lite fel, men ändå rätt att bebisen är ju i magen. Sötnosa.

Nehepp. Ha en fortsatt bra dag. puss


Bvc & Mvc


Bvc idag, Novalii hade planat lite neråt på sin kurva :( Men vi kör på med maten, och hoppas att hon äter bättre snart. Men det har hon ju inte gjort sen hon föddes. Jag tror fortfarande att det är något hon är allergisk emot, eftersom magen krånglar så pass mycket. Är det inte bättre nästa besök så får dem göra något.

Mvc, Jag får verkligen inte upp järnvärdet, ligger fortfarande på 106, det får absolut inte gå neråt. Bebisen hade lagt sig neråt nu & fixerat sig. Så det känns kanon, nu ligger den i startposition liksom ;) Sf måttet va 31, något mindre än med Novalii.

Förövrigt idag, så blev det en sväng hem till min mamma, blev bjudna på fruktsallad & glass :) Sen efter har jag spenderat min tid liggandes i sängen. Mått skit & haft världens humör, gråtit, varit arg osv. Men nu känns det bättre, riktigt jobbigt att må såhär till & från. Jävla hormoner.

En uppdatering iallafall. Gokväll.

Vecka 33

<3

Dålig uppdatering här ser jag.

Ibland är min lilla dam krävande & Daniel är iväg, då hinner jag inte sitta vid datorn. Hinner väl egentligen när hon sover middag på dagen, men då sover oftast jag med ;)

Idag har Novalii varit på dagis, när hon kom hem fick hon lunch, sen sova sin middag. Efter det bestämmde vi för att baka lite pepparkakor, och dem blev ju snygga. INTE haha. Daniels vart jätte tjocka, mina för tunna så dem gick sönder & Novalii svulla i sig halva smeten ;)

Imorgon är det dax för bvc med Novalii, antar att det är dax för 18månaders sprutan. Usch :( Jag tycker inte om det. Sen efter det ska jag till barnmorskan. Spännande, men det är nu hon börjar känna om bebisen är fixerad, och det är mindre skönt, för jag spänner mig alltid.

Inatt vaknade jag av en sjukt smärtsam värk, jag trodde att nu jäklar, men det blev bara en. Och skönt va väl det. Är glad för varje dag som bebisen vill stanna där inne, är så rädd för att föda för tidigt.

Nu ska jag slöa lite framför tv:n.. Puss

Lördag


Den 13:e.. Oh jag vill att vi ska vara lite längre fram i tiden, så jag får Julpynta & att vi får träffa våran nya familjmedlem, som jag längtar efter min bebis.

Imorgon är det fars dag, jag har köpt en present till Daniel från Novalii. Kan dock inte skriva här eftersom jag vet att Daniel snokar ;) Känns så mysigt nu med alla "högtider" som jul osv nu när Novalii börjar bli så pass stor att hon förstår.

Dock är hon inne i en trots period nu, hon testar mig med allt. Slänger sig på golvet så fort vi ska ta på kläder, skrattar åt mig när jag säger åt henne osv. Det är riktigt jobbigt, men hon är helt underbar oxå såklart. Jag hoppas iallafall att det är en snabb trots, som försvinner snart!

Eftermiddagen, va vi förbi mamma på en fika & nu ikväll har vi bara myst hemma. Lagade till Broccoli gratäng & Lövbiff, som blev riktigt smaskigt faktiskt. Hade velat haft broccolin lite mörare bara, får bli mindre bitar nästa gång.

Nehepp. Nu ska vi se på tv & mysa. Puss

Jul


Va en sväng in till stan med Johanna, eller sväng & sväng, det blev ett par timmar :) Tiden går så fort när man har roligt :) Vi åkte runt & kollade på massor Julsaker, nu har jag allt klart för att pynta min gran, hihi den kommer nog bli fin :) Sen stannade vi till på Maxi & käkade & snackade massor, riktigt trevligt <3



Nu är jag helt slut här hemma. Ska strax söva mitt lilla troll :) Hon behöver sova om en stund !! Ha en bra kväll.
Puss

Up and down ..


Idag känner jag mig lite nere. Jäkla hormoner, det är jobbigt att må såhär från dag till dag! Men jag njuter verkligen av dagar som gårdagen. DÅ jag hade energi till tusen, jag dammsög, moppade, diskade, tvättade, städade Novaliis rum, va ute & gjorde en snögubbe & snölykta med Novalii, sen en promenad & iväg till pulka backen med Novalii.. Sköönt! men idag som sagt, har jag inte ens orkat gjort mig iordning, bara lagat mat & diskat. BLÄ!

Behöver lite uppmuntran. Har inget mer att skriva. Puss

Bildbomb


Slänger in ett inlägg till.. Bilder på min fina prinsessa :)







Jätte glad över Duplot, som egentligen va en Julklapp, men men haha. Hon har ju 11 andra paket som ligger & väntar på henne ;O

Magbild


Gick in i vecka 32 i måndags, men har inte haft tid att lägga upp någon magbild förens nu :) Mår superbra just idag, känner mig riktigt pigg :) Så det är skönt. Den brännande känslan i magen är oxå borta.



Vinterland


Jag älskar det. Johanna & jag har just varit ute på en promenad på 40minuter, faktiskt hur skönt som helst när man är rätt klädd :)

Har inte så mycket att skriva egentligen. Gock in i vecka 32igår, längtar mer & mer efter min lilla snutt i magen. Nu är det 8veckor kvar. Jag försöker fördriva tiden, eller jag behöver inte försöka, jag har min lilla Novalii som styr & ställer dagarna i ända haha.

Novalii fick Duplo av mig igår (Lego), hon va jätte nöjd :) Hade tänkt lägga upp bilder, men datorn strular som vanligt, så det får vänta :)

Gokväll.

Lycka ..


Jag är så nöjd med mitt liv.
Just nu kan inget kännas bättre, jag har världens underbaraste familj <3 

Jag är bara trött på avundsjuka människor. Varför kan man inte vara glad för andras lycka? Nee nu ska jag faktiskt gå & lägga mig, så jag orkar med morgondagen :)

Puss

hurra för barnprogram


Godmorgon.

Vaknade 06.40, märkte att karln låg kvar bredvid & snarkade. Hmm, väckte honom & frågade om han inte skulle jobba idag.. Jisses va fort han for upp & iväg haha. Han börjar 06.00!! Novalii vaknade såklart & ville inte sova vidare. Så de va bara för mig att gå upp.

Nu sitter hon här & kollar på barnkanalen (tur att det finns, så man får lite tid att sitta här :P), och dreglar som en jaa, jag tror henes 14:e tand är på väg ut, tyckte jag såg den igår när vi borsta tänderna.

Det är så kul nu när hon börjar prata så mycket, om man frågar henne om hon kan säga glass ex, då säger hon glash, och hon verkligen kollar på läpparna när man pratar, så det gäller att passa sig för vad man säger nu. För det går undan.

Nu måste ja plocka fram frukost. Puss

Kallt


Varit hem till mamma en sväng, där bjöds det på fika :) Efter det gick jag & Novalii på promenad med Johanna, dock en snabb promenad, för jag fryser ihjäl ute nu när jag inte får igen Jackan :( Men det är 8veckor kvar nu, så jag tänker inte köpa någon ny, som jag ändå inte kan ha sen..

Vi knallade hem hit & drack en kopp te, occ nu ska Novan & jag mysa lite framför tv:n & invänta pappa Daniel. Får se vad som händer & sker denna lördagskväll. Är sugen på att göra något, men så om en timme eller två så har jag väl slocknat i sängen som vanligt ;) Haaha. Stackars Daniel, men snart så blir jag piggare igen.



Min kärlek till er går inte att beskriva med ord <3


Oooont !!


Igår när vi handlade fick jag plötsligt riktigt ont i magen, mellan naveln & höger bröst.. Det spänner, eller bränner så in i helvete, ursäkta. Det lindrar när jag sitter/ligger ner, eller sträcker på mig. Fick sitta & diska igår, skala potatis & styra med det som ja brukar. Vad ont det gjorde. Tog ett bad, det va skönt & de gick över, vaknade imorse & mådde kanon.

Men nu stod jag & diska & skiten kommer tillbaks, ja kan inte ens lyfta upp min prinsessa :( Läste att det kunde vara en nerv, eller muskel.. Frågan är om man inte ska ringa & kolla för säkerhetsskull. Ingen som känner igen det??

Ska ju iväg på Måndag, och jag VILL verligen det, vill inte bli dålig. ;( Suck


Lördag


Här är vi uppe med tuppen, Novalii vaknar runt 07.00 varje morgon nu när man har ställt om klockan. Jag är lagom trött då. Men nu sitter hon framför barnkanalen, så jag passar på att skriva ett inlägg.

Igår hade vi bara mys hemma, lagade god mat, fläskfile hasselbackspotatis sås & sallad :) Sen massa godis framför idol, Novalii fick Juleskum, haha det va poppis! Idag jobbar Daniel, slutar 18ikväll. Så frågan är vad jag & Novan ska hitta på.

Nu ska vi väl försöka göra iordning lite frukost här hemma iallafall :)
Puss

Kan helgen vara över nu..


Freeeedaaag, snart mååååndag :) Haha.

Kanske ska börja med att skriva Godmorgon. Har nyss varit nere med Novalii på dagis, sitter här & funderar på vad jag ska laga för lunch när hon kommer hem, egentligen vill jag bara ligga & sova så trött är jag.

Daniel jobbar 12timmars helg med, så honom får vi inte träffa mycket förens på måndag. Skulla vilja ha honom hemma, eftersom jag mår som jag gör, det kommer stunder varje dag då jag tror att det är dax, kan inte minnas att jag hade såhär ont med Novalii, och när jag går tillbaks till gamla inlägg så står det inget om det heller.. För man kan ju glömma, eller rättare sagrt man glömmer & tur är väl det, annars skulle inte Novalii få något syskon.

Vet ni vad jag blir trött på. Människor som säger till mig att nu ska du väl inte ha fler barn. Du måste ju leva oxå? Jag fattar inte, är det inte det jag gör?? Livet går inte ut på att supa sig full varenda helg, iallafall inte mitt. Mitt liv är mina barn. Sen skiter jag i hur ni lever era. Soo shut the fuck up.



En bild från när jag va gravid med Novalii, här hemma hos Johanna tror jag?? :)

Ha en trevlig helg.

Sömntuta


Min lilla snuttefia. Så himla söt, ser inte så bekvämt ut att ligga sådär, va tvungen att ta kort på henne haha :D




Novalii sover, vi la oss 12. Jag sov till 13.00 ! Gu så skönt, det behövdes kände jag, för fy satan va trött jag va. Nu ska jag vänta på att Novalii vaknar, sen ta en dusch. Sen måste jag ner till Finspång.

Snart bär det av. Wihu :) Som jag längtat.



En dag som alla andra..


Vad trött jag är.

Somnade 20.00 igår, om inte tidigare. Gick upp 06.30, så utvilad borde jag vara! Men jag är sjukt trött iallafall. Hrmf. Järnvärdet jag känner av säkert. Eller så har jag sovit för mycket helt enkelt ;)

Novalii är på dagis, Johanna skulle komma förbi på en kopp te. Sen måste ja hämta hem Novan & invänta daniel. Måste ner till försäkringskassan & prata lite med dem & f-penningen.

Hardcore superstar - Moonshine
Katy perry - Firework.

Här har man blandad musik smak ;) haha.

Mvc


Barnmorskan igår.

Anledningen till illamåendet när jag sitter & ligger är antagligen att bebisen trycker på stora kroppspulsådern, men ja menar det visste jag nästan, men när jag sitter lixom? jaja.

Hb:t låg på 106, sjunker neråt. Så nu har jag köpt fexim, brustablett. Ska prova med dem & se om jag får upp det.

Sf måttet - 29, med Novalii låg det på 32 !! .. Med Novalii hade jag gått upp 18 kg vid den här tiden, den här graviditeten har jag gått upp 10 kg i nuläget. 

Mår lite små illa, så jag ska ta det lungt nu. Blähä! en liten update iallafall.

Magbild

Vecka 31.

Nej bilden är inte rättvis, för sådär smal & liten är jag inte, ja ser snarare ut som en flodhäst nu! Ska till barnmorskan idag, jag vill inte ställa mig på vågen :O haha.

. 

Får som stötar i magen ibland när jag rör mig på olika sätt, känns hur skumt som helst. Någon annan som kännt så? Känns precis som när man får en stöt, det gör inte direkt ont, men de känns..

Nu har jag varit & lämnat Novalii på dagis, slängt in 2 maskiner tvätt & ska snart ta tag i disken, sen måste ja städa lite oxå. Sen är det bara ner & hämta Novalii igen, är piss trött på 8-11 tiderna, hoppas ja kan få mina nya tider snart, för just nu känns det som om man bara hinner lämna så är det dax att hämta.

Nu ska ja fortsätta här hemma.
Puss

Design


Tack www.alicesmamma.blogg.se för det nya utseendet i bloggen. Är verkligen supernöjd, passar mig perfekt :) <3

Klart


Nu har jag nog lyckats gett dem flesta lösenordet som ville ha :)

Hade tänk lägga upp en magbild eftersom jag går in i vecka 31 idag. Men jag har inte riktigt orken att ta kort :P Så det får bli imorgon istället. Har stora funderingar på att gå & lägga mig .. Jäääsp.

Ha en fortsatt bra kväll. Puss

Lovely


Idag har dagen tillbringats med Lillebror, mamma & Novalii. Först en sväng in till Norrköping! Sedan hem hit & fikade. Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem från mötet, då blir det matlagning, efter det en promenad med Johanna :)


Mina nya underbaringar.

Hade jag inte köpt dem, då hade jag blivit deprimerad. Love.



Lösenordet sätter jag ikväll. Puss

Vecka 31


Ska lösenordsskydda bloggen nu. Känns som att det är många nyfikna där ute som läser & aldrig kan lämna en kommentar. Och ju närmre jag kommer bf datum ju fler läsare & mindre kommentarer. Skumt! Känner att jag vill dela med mig av tiden till bf till dem som jag känner ..

Men dem som vill ha lösenordet får skriva en kommentar. Ikväll sätter jag lösen.

Mhmm, dagarna går, jag missade min tid hos barnmorskan förra veckan. Jag hänger inte med i den här graviditeten, det går så fort, antagligen för att jag har min lilla Novalii som tar massor tid, graviditeten med henne va ju som 15långa år.. haha. Då stod man & fota magen varje dag osv :P

Går in i vecka 31 idag, fick en ny tid hos barnmorskan imorgon. Det behövs, behöver prata av mig om alla krämpor. Mår så sjukt illa när jag sitter eller ligger, får sitta på en kökstol & kolla på tv, skiiit jobbigt.

Vill säga grattis till Sarah & Tobias som fick en liten izor häromdagen :) <3

Puss