SÅJAAAA!


Happy face !

Fick nyss ett mejl av seko, (a-kassan). Och jag har fått en utbetalningspecifikation som jag fattar nada av, men pengar är påväg in & det är väl huvudsaken. Och om jag inte fattat helt fel så kommer utbetalningarna varje torsdag. Nu känns det som en lättnad, yes jag slapp ta ut min föräldrapenning i förtid. Så nu, tack tack för att allt gick vägen tillslut.

Ahja juste, har typ 50läsare varje dag. Vilka är alla? Får typ 1 kommentar då & då, men så många läsare, hmm skumt!

Och min vad, va är det för fel på den, har så enormt ont i ena benet hela tiden. Det släpper inte, värken har kommit & gått sen efter den natten jag fick kramp. Ajaj. Känns precis som växt/träningsvärk. Hade det varit ischasnerven hade jag väl haft ont i hela benet? Hmm ska prata med bm på nästa kontroll 4:e mars.

Duschen nu. / josefine

trött


Sovit grymt dåligt inatt! Vaknar trött, men vill inte sova bort hela dagen. Såg solen & den blå himmelen, det gjorde mig lite positivare.

Kollade nyss i akvariumet, och såg att cykliden ätit upp en av våra små fiskar, så nu jävlar ska fiskjäveln ur vårat akvarium, är så trött på o köpa nya fiskar hela tiden. usch fyfan.

Så vad ska man göra idag?
Kom på igår, att jag dessvärre inte har något liv, hmrf tragiskt. SItter ju bara hemma, dem flesta festar på helgerna, så det finns ju inte så mycket att göra. Karln jobbar 12 timmars.

Längtar tillbaks till mitt jobb. till mina underbara arbetskamrater. Visst det va grymt jobbigt att jobba borta dem där 10dagarna, men gud va kul man hade där, man gjorde saker & dessutom mådde man mycket bättre när man kom hem. Någon gång ska jag tillbaks.

Nu ska jag äta frukost. /josefine

Suck.


Ibland känner jag mig så himla ensam.

Och ibland undrar jag om jag verkligen kommer klara av det jag har gett mig in på? Mycket har försvunnit ur mitt liv, pågrund av omständigheter, visst bryr jag mig inte om det som försvunnit, dem/det har ingen rätt att få mig att må dåligt.
Men det känns ibland. Och jag kommer ändå få något bättre än dem som försvann.

Idag känner jag mig liten & osäker, en sån här dag behöver man helt ärligt lägga sitt huvud mot mammas arm & bara känna sig som ett barn igen. Allt klarar man inte själv här i livet. Och man behöver inte alltid vara "stor"...

Vill,vill vill..


ÅhHh. Jag är på ett sånt shopping humör, men pengarna finns inte till det. Vill handla massor, visst ja kommer bara kunna använda kläderna 2-3 månader till, sen är dem förhoppningsvis för stora. Så det känns ju ganska onödigt. Men ändå, sen vill jag ha massa nytt till lägenheten. Blä det här är skit...

Nu blir det fukost. Hoppas mitt shopping begär släpper.

Kärlek


Min luft, mitt liv ja min Daniel.
Aldrig ska jag sluta älska dig. <3


Tråååk


Frågan är vad jag ska fördriva tiden med i ännu en timma till? Jag lider av tristess & är sjukt rastlös just nu. Behöver städa här hemma, men det finns ingen ork & ingen lust. Det får blir senare idag. Blähä på det!

Jag ska sova en timma.


Torsdag


Känns lite tråkigt, det är den 25:e idag. & för första gången så har det inte ramlat in några pengar på mitt konto. Känns panikartat på något sätt, vet inte riktigt hur jag ska hantera det, van vid pengar nu. Jag hade hoppats på att arbetslöshetskassan skulle skicka ut något, men nej fyfan va sega dem är. Suck! Tror det blir att lägga ner. 18 dagar kvar till jag kan ta ut föräldrapenning, jag såg det som sista utvägen, o det får det nog bli nu, jag har inget annat val.

Idag, jag ska nog vara social & följa med Sofia in till staden, hon ville shoppa skor & tröjor, avis :D Vill oxå, men det går inte. Men ja kan ju sukta efter allt fint jag skulle vilja ha iallafall. Ler.

Inatt vakna jag bara en gång, helt jäkla underbart. & jag fick dessutom sova till 10.40!!! Så nu känner man sig skapligt utvilad, det tackar man för! hehe.

Ska göra mig iordning nu. Pusshej.

Tjockis... !


November                            Februari

Ajaj. Nu vill jag bara klaga. en graviditet är till visso en helt underbar tid, men kan även innebära en hel del smärta. Och nu börjar det faktiskt bli lite små jobbigt, det där med att försöka sitta ner, ne här får man sittLigga, kan inte böja mig ner ordentligt för att ta upp saker & min svank värker som in i fan rent ut sagt varje kväll, får väl gissa på en början på foglossning.

Är bara inne i vecka 29. Hur ska återstående 11 veckor bli? Uh. Längtar tills bebis vill ta & komma ut, nu står tiden stilla, när det börjar bli tungt. Nu ska jag försöka sova, om bebis vill. Annars blir det o vara vaken en stund till.

Godnatt!

Rengöring





FiaBus hjälpte mig med akvariumet idag. & tro mig, det gör vi nog aldrig mer om, vi fick springa med hinkar, eftersom vi inte fick sug i slangen. suck hädanefter får karln sköta detta. ÄCKLIGA djur, malen sög sig fast i håven, uhä & vattnet lukta skunk, JA menar vi har ju inget litet akvarium. Men nu äre så gott som rent ialf, o fiskarna stormtrivs. Det är väl det som är huvudsaken.!?


Se där, dålig dag kanske.



Jag sitter här & skriver, tusen rader, men jag raderar dem i samma stund, när jag inser att det blir lite mycket, för mycket för er. Jag är så trött på detta samhälle & dess individer. fytusan.

Men iallafall, så tycker jag att man går över gränsen när man blir sur över vänskap, att folk umgås? Jag tycker oxå att det är ganska patetiskt att hävda ur sig saker som sårar andra? Tänk för fan. Helt klart tycker jag att man ska säga vad man tycker & tänker, men vet man att det sårar borde man knipa käft. Visa lite värdighet människor.

Och någonstans så finns det något som säger mig att människor inte tänker nu för tiden, alla agerar först & tänker i efterhand. Egentligen så handlar allt bara om vänskap & kärlek, hela jävla livet. Att kunna samsas, att kunna lita på varandra, vilket har bevisats är dock helt omöjligt. Och nu har jag inte sagt att jag är PERFEKT.

Jag är så sjukt trött på detta, för varje dag får jag bara höra skit, skit & åter igen skit. När ska man börja glädjas åt varandra? Detta är inget inlägg riktat mot någon men tänker ni efter, så vet ni att det är såhär det är. Överallt.

Min erfarenhet av vänskap, kan hädanefter ta o köras upp någonstans. För jag har nog aldrig mött på den riktiga vänskapen. HAR NI? Byebye.


Idag?


Så, vad ska jag göra idag när älskling jobbar till kl 23.15? Usch va tråkigt. & vi som skulle städat akvariumet, klarar dock inte det själv, så nu får det väl vänta tills nästa vecka, morr.

Oh jag missade o äta en semla igår, så idag är jag grymt sugen på det, haha. Ingen som vill typ följa med & smaska i sig en på något fik någonstans? Ler.

Trist dag, trist väder. Kan man bli mer depp, ne fy. Jag vill ha värme & sol nu! Nu ska jag käka lite frukost. Återkommer senare. / Josefine

Godnatt




                               

Lugn..

Ja nu efter en skål jordgubbskräm & lite diskande så känner jag mig lite lugnare. Måste försöka lugna ner mig, fick några rejäla sammandragningar, usch inte bra & bli upprörd.

Iallafall så va vi ju på försäkringskassan idag, på föräldrapenning information. Lärde mig inte så mycket, det mesta visste jag ju i stort sätt redan. Kände inte att jag fick veta det jag egentligen behövde, men men.

Vecka 13 ska jag & Daniel till en Dietist.  Och det kan verkligen han & jag behöva, så det är ju kanon bra att vi får chansen att gå till en sån ! Och speciellt med tanke på daniel, är ju därför vi går dit, men sen är det ju bra nu när jag är gravid.

Ne nu blir det att sätta sig framför tv:n & invänta andra avenyn. PussJosefine

Arg

Varnar er innan ni läser, smått irriterad & gravhormoner.

Daniel & jag skulle åka till posten & lägga på ett brev, helt plöstligt hoppar en kärring ut på vägen. Eller hon va väl i 35-40 års åldern. Och kör upp näven.

Sedan vill inte daniel åka samma väg hem, så då tar vi en annan. Då hoppar hon fram igen & kastar snöbollar & kör upp fingret. Daniel vänder om & kör ner rutan & frågar vad problemet är?

Då säger hon att vi förstör samhället genom att våran bil låter så jävla dant, eller hon skriker rättare sagt. Va är det för fel på fittan tänkte jag som satt 50 cm från hennes skrikande mun. Så jag öppnar min mun & säger att om du nu inte orkar höra på våran bil, så köp en ny åt oss, en som behagar dig, för vi kanske inte har råd din slaskfitta! Då vart hon tyst för en stund, men sedan börja hon igen, Fyfan va vi skrek på varandra. Jag tror att hon tog vårt regg nummer, men vad ska hon göra? Jag därimot kan anmäla henne för trakasserier, pågrund av att hon kasta snöbollar mot oss & distrahera daniel i trafiken.

Jag menar vi är 21-22år. Hur ofta har såna som oss, i denna åldern råd med en sproilans ny bil? Och inte fan kör ja en bil för att behaga nån annan. BLÄÄ!

Bara en fråga, hur normal är man, om man är 40år & beteer sig på detta sätt?


Hemma..


Hemma igen.

Emma ringde imorse & frågade om hon fick komma förbi en sväng, o självklart fick hon det, sedan fick vi idén att åka & fika, men det blev o käka mat istället! Sedan ville hon in till stan & köpa gardiner, o då kom ja på att vi kunde dra till pantbanken, har ett halsband jag aldrig använder, ofyfaaan va vi fick leta, haha men gud va jag skrattade, tillslut fick vi fråga en gammal tant, tack tack till henne som visa oss vägen :D

Efter det blev det en sväng till babyproffsen, kollade ut vagnen vi bestämmt oss för. Blir den bruna, fast med city cross chassi, hon tyckte den andra modellen va för stor för mig, det skulle bli för tungt haha, snällt! Men dem vet ju bäst, köpte även den där graviditetsbolan jag ville ha, så nu ska vi se om bebis blir lugnare. Sen hann jag  inhandla 3nya fiskar & lite fiskmat. Usch nu får ja spara på dem sista små mynten haha.

Snart dax för informationsmöte på försäkringskassan. Återkommer/Josefine

Obs, glöm ej.


Vaaakeen!

Kom på att imorgon ska jag ju på informationsmöte på försäkringskassan. Ooh måste skriva upp det, annars kommer jag glömma bort det totalt! Sedan förbi sjukan med Daniel antar ja.

Snart slår klockan tolv, då är det exakt 80 dagar kvar till den 15:e maj. Känns som en evighet. Men jämfört med 280 så är det inte så farligt. Längtar efter dig lillplutt<3

Idag har det bara varit mys, ja älskar dig Daniel
Godnatt

?



         Så vart hade jag stått idag utan dig? 
         Antagligen nånstans vid ett vägskäl av mörker.

         Daniel, jag älskar dig.

.

Barnvagnsfunderingar..



Tyckte om denna vagn, fastna för den ganska så direkt. Men det finns ju ett litet problem, den är ju ganska så "pojkig" & tänk om det kommer ut en liten flicka. Hmm. Det är verkligen svårt att hitta något man fastnar för när man inte vet kön, tråkigt o bara köpa en svart vagn måste jag säga! Någon som har lust o ge mig lite tips?

Bebis är tokig i magen på mig just nu, tror han/hon snurrar runt. det känns som hela magen ska vändas ut & in eller något. haha. Såg på sjukhuset förut, på en förlossning, gu så ont hon hade, ofy så jag spände mig i hela kroppen när jag såg förlossningen, men när bebis kom ut så va det nästan så jag börja gråta, fy så känslig jag har blivit haha. Men vilken underbar känsla det måste va, längtar.

Älskling ligger sjuk idag, stackarn. Fast iofs så tyckte ju inte han så synd om mig när jag låg sjuk, så ja ska nog inte va så snäll. haha vad elak jag är.

/ Josefine

Brabra..

 Riktigt bra bok.

Allt som inte avslöjas om viktuppgång, konstiga krämpor, små skraja pappor, mormortrosor, hysteriska matnojjor, sex med jättemage, galna hormoner, pamelatuttar, snygga mammakläder, profylaxkurser, barnvagnsköp, föräldraledighet, gravdträning, hisnande förlossningar & tusen andra saker som förenar blivande mammor i världen över. ;)

Stod en riktigt bra grej om vänner. Från det att man ringer & berättar om nyheten & dem blir sådär överdrivet glada osv, för att sedan försvinna under dessa 9 månader. Usch. Helt ärligt, jag accepterar inte det, då vill jag inte ha något med dem att göra efter denna tid heller.

Jaja läsbar bok ialf :)

Bola..



Graviditetsbola.

Efter vecka 20 så kan tydligen barnet höra ljudet från halsbandet, sitter en liten kula i som plingar tyst! Det lugnar bebisen i magen, kanske någonting jag borde prova på:) Dessutom är dem ju ganska fina. Så det får nog bli ett sådant halsband nästa sväng in till stan!

Ne nu tror jag att jag ska ta mej en promenad, en väldigt liten sådan. Måste ju röra på mig för bebis skull. / Josefine

Snö snö snööö



Man blir ju sådär lagom deprimerad när man tittar ut genom fönstret & det bara öser ner snö. Visst om det ligger lite snö på backen, sol & blå himmel som på bilden. Men nu är allt bara grått & trist ute, usch.

Igår blev det melodifestivalen, jag tyckte bidragen va ur usla, men det är som vanligt, jag är nog för kräsen. Men jag tyckte att hon Molly va jätte duktig för sin ålder & hon såg ju definitivt äldre ut en 16år måste jag säga! Fast det kanske va en för lugn låt för melodifestivalen, nee nu ska jag sluta klaga, ler. Jaja. Sedan blev det hot chick, ingen vidare film, skulle sätt wallander istället tror jag!

Idag blir det att ta det lungt, då jag är sjuk fortf. Magen lugnade ner sig inatt, skönt som tusan. Mådde riktigt illa igår kväll! Det jobbigaste är att så fort jag vaknar på natten, så vaknar bebis & då får ja inte sova förens han/hon somnat igen. Och det tar sin lilla tid må ja säga.

Ska väl försöka hinna med bebis rum & akvariumet idag iallafall. Ne nu ska jag ta mig ork & göra mig iordning. / Josefine


Underbar..

Vill bara säga att du är underbar älskling.

Ligger här hemma, med världens värk & trött som tusan, finns ingen ork till att laga mat ens. Slängde iväg ett mess till daniel & frågade om han hade lust att köpa en tonfisksallad & komma hem med. (Han är hos sin syster). Tog nog bara 20 min, så står han här med en tonfisksallad. Helt underbar är han. Tack älskling. Ses ikväll <3


Funderingar...



Sitter ensam hemma nu. Daniel är & hjälper Johan med nån motor! Haft ont i magen hela morgonen/dagen, förstår inte. Det värker inte, utan mer molande.

Därmed fick jag tanken att skriva min förlossningsplan såhär 11 veckor innan. Haha. Ska inte skriva allt, men har kommit på några saker. Det första är att jag definitivt inte vill ha någon jäkla spegel framför mig när ja föder & jag vill absolut inte se moderkakan, då jag svimmar bara jag får näsblod. Sedan har jag bestämmt mig för Eda. Mer har jag inte kommit på ännu!

Ne, nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund. Mår inget vidare / Josefine

Vecka 29

Idag gick jag in i vecka 29.  Gu så fort det går. Helt otroligt! Vad har jag gjort under 29 veckor. Ingenting antar jag? Bara flummat runt i min gravid värld, ler. Och jag har ännu inte bestämmt mig för barnvagn, ushja det är ju svårt. Vill ha en emmaljunga, hitta en vit i skin. 8ooo:- ojoj va billigt, hmm, men den va fin iallafall.

Idag ska jag börja flytta in spjälsängen i bebis rum & styra o ställa lite. Vi måste åka in & köpa skötbordet med, som är i samma som spjälsängen, leksvik. Fina möbler, fast ja tycker skötbordet är lite stort. men men.

Hur kan man vakna så sjukt jäkla trött, men ändå inte kan somna om? Varför tvingar jag mig upp för. Tror det är som dem säger att kroppen förbereder sig av sig själv. Det här med vaknandet på natten, och dem tidiga mornarna, det är bra när bebis tittar ut sen. Då är man förbered. Hmm kan det va så?

Läste en rolig artikel igår, om hur papporna förbereder sig mentalt inför bebis ankomst. Tex kan dem börja odla skägg. Haha va jag skratta. Just vad daniel har gjort ända sen han fick reda på att jag va gravid. dock har han rakat sig en gång runt jul. Men nu ser han ju ut som en jaa, nått. haha. vill att han ska raka sig, men han är envis som en åsna.

Nee lite frukost nu kanske:) / Josefine


Godnatt


Har haft en skum värk i magen nu, sedan halv sex ungefär. sov dock 1 timme förut & när ja vakna kändes det bättre. Men blir ändå fundersam, känns som mensvärk, lite molande. Eller som när man måste gå på toa, ja ni förstår. Hmm. Men bebis fumlar runt där inne, så nått fel är det nog inte!? Hoppas det har släppt tills imorgon.

Kvällen har varit lugn & skön, behöver det just nu. Älsk & jag laga kotletter & potatisgratäng, sen kom sofia&stoffe hit en sväng, vi såg en film & bara slappa.

Nu blir det bedtime. Godnatt gott folk :)

Hjälp..



Vart kommer denna trötthet ifrån? Jag är så himla trött hela tiden, och nu börjar det bli extremt. Hela dagarna, jag har inte ens orken att gå & diska. Ni som varit gravida, varför denna trötthet? Finns det några tips?

Kör med folsyra & järntabletter. Men endå trött som tusan. Snyft,
Jag måste helt ärligt gå & lägga mig nu. Har gäspat hela dagen, ja klarar inte detta! Godnatt.


Fredag..


Denna dag går undan. Har varit ute hos Daniels pappa&Maria. Och gosat med deras nya hund, en grand danios, helt underbart söt. Men gud så stora dem blir, haha jag skulle då flyga som en vante efter en sådan hund. Fast denna va dock bara 10 veckor, så liten & söt fortfarande hehe!

Fick nyss mejl av amf, dem tyckte mitt cv jag skickade iväg såg kanon bra ut, bra bra!
Förhopppningsvis hör seko av sig nästa vecka om arbetslöshetsersättningen, jag väntar med spänning.
Om jag inte får någon kan jag ju dock ta ut föräldrapenning 60 dagar innan bf, men jag känner att jag vill spara på dagarna lite. Kan nog va bra.

Fredag idag då, just nu sitter jag hemma själv. Daniel åkte ut till Johan, skulle hjälpa honom med någon motor. Men han skulle komma hem runt 8, så då skulle vi laga till någon god mat & bara mysa. Finns inte så mycket att göra nu för tiden, lite tråkigt. Längtar till våren/sommaren, finns mer o göra, dessutom får man mer energi & blir positiv till saker&ting.

Bebis gör volter i magen nu, hmm tror jag? haha. Något styr den med iallafall, för hela magen rörs sig i sidled. Häftig känsla, men samtidigt kan det kännas riktigt obehagligt ibland, till & med riktigt ont. Haha jag har alltid haft "djup" navel, men nu jäklar börjar den gå utåt, vill dock inte det.



/Josefine


Pannncaakees..

Gud så trött jag är idag. Som i vanlig ordning iallafall! Konstigt vore det om ja inte va det, så som jag är uppe o springer på nätterna. Inatt vakna jag av att jag låg & höll om Daniel & jag kände hur lillen sparka till 2 ggr, och antagligen kände daniel det i sin rygg, så han vände sig om & la handen på min mage. Älskling sover som en stock nu, önskar att jag med kunde göra det, uhu.

Nee jag ska nog röra ihop en pannkaks smet, är jätte sugen på pannkakor, med jordgubbssylt eller äppelmos. Så det får bli dagens lunch tror jag.

Igår va jag & älskling, eller älskling rättare sagt barnvakt åt Hampus, ja somna som en stock, hörde inte ens när dem va här & hämta honom :S haha. Men sen vakna jag av att älsk stod o laga mat, vart riktigt gott. Sedan låg vi bara & myste framför tv:n hela kvällen & kollapå allt möjligt. Typ sveriges värsta bilförare, fyfan va vi skratta, vilka idioter. Fast dock dem där två tjejerna som är med, dem är ju bara flamsiga, helt oseriösa, borde inte ens få vara med i programmet. USCH.

Jaja nu ska jag typ, slänga mig i en dusch först.
Återkommer / Josefine


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Alicemamma ;)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Josefine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jern
3. Flicknamn: Jannike
4. Pojknamn: Joel
5. Yrke: Jägare, kanske inget yrke. men vafan hha
6. Färg: Finns väl ingen :O
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: jägarbiff haha
9. Sak i badrummet: Jag
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: jäktigt
12. Något man skriker: Joddla
13. Film: J.I Jane
14. Något man dricker: Jolt cola
15. Band: ??
16. Djur: Jaguar ??
17. Gatunamn: ??
18. Bil: Jaguar ??
19. Sång: ?? Sorry att ja inte kom på alla. :D

Jag utmanar:
 www.sowfiijah.blogg.se www.johannakratz.blogg.se www.emmarydell.blogg.se www.miltonsmamma.blogg.se

Ursäkta...

Du får mig att må illa.

Onödigt skrivande..


ÄNTLIGEN är bebis rum tapetserat. oj va tjatar om det hela tiden.
Ska sluta upp. Är väl inget roligt att läsa direkt. Men det ska bli riktigt skönt
att få det klart snart!

Har även sovit en stund nu, grymt skönt, vakna av att det lukta muma.
Älskling står & lagar mat, ska nog se va det blir för gott.

Grattis till Jullan som klara kortet idag <3


See ya.

ZzZzz..


Sjukt trött, ögonen vill stängas, uhä.
Men tapetseraren är här, så jag måste hålla mig vaken!

Tur att Daniel är hemma, så han kan ta hand om Hampe,
ja är barnvakt, men det sköter daniel åt mig :)

ZzzZz.

Ne fy tusan, en skaplig vitamindrink så man piggnar
till lite kanske.

Uppe med tuppen :)

Mjääss, sitter här, inte så värst vidare trött. Mamma ringde & väckte mig, hrmf.
Men men, de va bara att knalla upp, för vaknar jag så vaknar bebis i magen, en rolig filur det där, ler.
  
 

Igår va Jullan förbi här en sväng på kvällen & hörde på mitt gnäll om hur trött & sjuk jag är. haha. Men anyway så laga vi kycklinggryta & pomme, vart gott, sedan efteråt blev det två stora koppar med varm choklad & glass i. Jag vet, vi va riktigt nyttiga igår kväll. Ler.

Idag, jaa måste jag försöka lösa dagen på bästa sätt. Iväg & handla runt halv elva,
för klockan tolv skulle det bjudas på fläskfile ute hos mamma, sedan ta med hampus hem, för ja lova o va barnvakt. daniel börjar jobbet halv två så allt måste hinnas med innan. Sen invänta tapetserar gubben. haha.

Hmm va ska jag göra nu, riktigt tråkigt att vara vaken såhär tidigt, alla andra sover.
Måste sysselsätta mig med något, annars somnar jag & då är ja ett monster senare.
tro mig. haha.

Måste bara ge jullangullan ett Lycka Till, you made it.
/Josefine

Trött.


Hade mina funderingar på en längre hylla. Men sen envisades jag med att sätta upp den där. Och så vart ja skit sur, för att jag ville ju egentligen ha en längre, men nu tror jag att ja börjar vänja mig. Skiter i vilket. Jag orkar inte bry mig längre, skulle fan kunna bo i en sko kartong, för det blir aldrig som man tänkt sig. Usch, blähää.

Dem va här o spackla bebis rum nyss,  Och dem ville tapetsera redan imorgon.
Och ja som skulle va barnvakt imorgon, hmm jag måste lösa det där på något sätt.
Ingen id´e o tacka  Nej till tapetseringen imorgon,
för då dröjer det väl flera veckor innan en ny chans kommer. VILL HA ALLT KLART. Spy trött på detta nu.

Sådär ja! ...


Sådär ja! NU HAR JAG SÖKT JOBB, haha. Sökte till Lokattens förskola
och tegelbrukets förskola. Måste ju söka jobb & redovisa det för
arbetsförmedlingen den 21 varje månad. Känner mig lite duktig
att jag skicka in redan nu. haha. Men har suttit & funderat lite,
vem fasen skulle anställa en gravid tjej, jag är ju trots allt redan i vecka 28, snart 29?
Eller vill dem att ja ska söka, för att det ska "se bra ut" ?
Hmm. Jaja.

Det är jobbigt när Daniel jobbar em, slutar halv tolv varje kväll.
För jag är så jäkla grymt dålig på att laga mat, eller ne det blir gott alltså.
Men jag har ingen fantasi, va kan man göra för nått? Usch. dessutom är det jobbigt haha.

& när fasen ska min förkylning släppa. Usch ingen som vet någon
bra mirakelkur? Ler. Tror inte bebis i magen tycker det är så roligt o skumpa omkring
där inne när jag hostar som en tok. Fast han, hmm va skriver ja HAN för? haha. har varit
otroligt lugn inatt/idag, är nog för att ja rört på mig lite extra.


Vecka 10                Vecka 15            Vecka 20              Vecka 24          Vecka 28

Lite skillnad ialf, fast det är ju nu den har börjat växa :)
I början såg jag ju bara fet & svullen ut haha,m nu är det ju mer bebismage.

/Josefine

Det går framåt

Nu har pappa varit här, satt upp en hylla åt mig & kollat på rummet som ska tapetseras.
Fick en typ skrapa, så jag ska skrapa bort alla skarvar osv innan det är
dax för tapetsering. Usch här får man slita som ett djur även fast man är gravid haha!

Vakna bara en gång inatt, riktigt skönt ! Med dessvärre vakna jag halv nio imorse,
med ett grymt tryck i örat. så här väntas nog öroninflamation.
Antagligen för att jag är så grymt förkyld. det släpper ju tusan inte. suck.

Idag ska jag skicka iväg dem sista papprena till seko (A-kassan).
Får jag inte arbetslösersättning nu, då blir ja fan galen. Orkar inte krångla med
detta mer, papper hit & papper dit. Jaja nog om allt, nu blir det frukost, bättre sent än aldrig, ler.

ÖRONGODIS

Trött som tusan !!

Före                                                       Efter


¨


Så efter en hel dag med äckligt slit så fick jag äntligen mina bruna färg på väggen.
Usch fick måla på tre gånger, för att täcka dem äckligt fula blåbären på den vita tapeten.
Nu ska det bara upp lite mer tavlor & hyllor, men väggen är ialf klar, skööönt!
För mamma hjälpte mig bara att måla kanterna. Så jag har skapligt ont i ryggen nu.
Har mig själv att skylla, när ja ger mig in på sånt här.

Förresten så såg jag på det där pogrammet om förlossingar på 5:an.Dem som föder hemma,
jag tror inte att jag skulle gjort det, för nu känner jag mig helt mör i kroppen. Jag satt där,
dock helt inne i serien, men jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. gu vilken chock.
Hur ska jag klara detta, tur att det finns sjukhus & barnmorskor för dem som vill.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen, och hoppas på en hel natts sömn
hoppas bebis instämmer bara. För min rygg & mina ben värker, ja behöver sooova.

Godnatt / Josefine

Full Rulle ..


Målar för fulla muggar här hemma nu ! Väntar på att första strykningen ska torka, så ska jag måla en gång till.
Fast nu har mammsen åkt, så det får jag klara själv.

Sen har dem varit här & fixat läckan i köket, Äntligen! Ne nu ska jag ta o laga lite mat innan jag fortsätter & pyssla här hemma. Börjar bli lite små hungrig, lillen me tror ja, sparkar som en tok:)

Bilder kommer senare / Josefine

Tusen tack !


Riktigt nöjd över min blogg nu! Ett stort TACK till Malin som fixade den åt mig.
Jag är inte så värst vidare duktigt på datorer & grejjer har jag märkt :P Haha.

Nu blir det en kopp te. / Josefine

Run..



Här är man positiv

Ingen sömn här inte. Vaknade 3, sen 4, 5, 6, 7 & ja nu, vafan ja ger upp.
Sitter här, trött, men va tjänar det till & lägga sig, om man då vaknar direkt.

Kraaamp! Natten till Söndagen fick jag kramp i vaden, det gjorde så otroligt sjukt ont.
Låg typ bara & skrek rätt ut. Men iallafall, så blev jag bara mer & mer öm.
Nu kan jag inte stödja på benet, vad är felet? Satans ont gör det.

Och mitt tandkött, blähä. Jag blöder ur munnen varje morgon.
Hemskt, kliar i tandköttet.

Hmm graviditets grejer. Inte lika roliga som bebis direkt.
Vill slippa dessa grejer, nu tack. Så jag kan få gå & sova.
Men jag står ut, för min snutts skull i magen.



Kärlek


Jag önskar att jag kunde beskriva min kärlek till daniel, men så starka ord existerar inte.
Jag tror att det kommer förbli du & jag länge älskling.

Inatt så är det exakt 2 år sedan vi blev tillsammans. Den natten minns jag så himla väl.
Lika väl, som jag minns natten till idag. Jag vill bara att du ska veta att du är det bästa
som någonsin hänt mig. Och att jag får dela den här tiden med dig, min graviditet, vårat barn
är helt underbart. Du är perfekt för mig, jag älskar dig
 <3



Rastlöshet



Fina bilder ! Den i mitten är ju riktigt mysig.
Man kanske skulle ta & införskaffa sig en bra kamera & ta lite bilder!?


Just nu sitter jag är är hur besviken som helst, hade sätt fram emot att bli klar med köket idag,
så orkar inte mamma. Usch! Vill ju ha något att pyssla med nu så att säga.
Så jag jag sitter här och funderar stort på om ja vågar ge mig in på målningen själv?
Det kan ju inte bli värre än fel liksom. Haha.

Älskling kommer inte hem fören 23.30 ikväll. Åh suck & blä vad ska jag göra tills dess.
Jag är så enormt uttråkad. Saknar mitt jobb enormt mycket, då höll jag mig sysselsatt
och slapp denna rastlöshet. Nee va kan man göra, några förslag? / Josefine



Bebis växer ...

 

Hmm jag har nog för mycket fritid. Men jag bara älskar pysen som ligger i min mage & lever fasen hela tiden, vill inte vara still för fem öre. Haha.

Just nu LeonaLewis - Run
http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

Vecka 28.

 Vecka 28.
Och nu börjar det kännas att det ligger en liten kotte där inne,
längtar tills ja får träffa mammas bebis!
Graviditeten går bra, förutom lite sömnsvårigheter, pga drömmar, kramp i benen, kissa & obekväma liggställningar. Så nätterna är ingen höjdare. Men annars trivs ja som en tok, allt känns underbart, än så länge iallafall! Större ska ja ju bli. haha. Men gud va tiden går fort, bara 12 veckor kvar, eventuellt mindre, vi får se hur länge bebis vill stanna i magen.

Förhoppningsvis lite senare idag skulle jag få hjälp med sidan, få den lite iorninggjord. För nu ser den ju hemsk ut, är inte riktigt JAG, man vill ju känna att den framhäver mig så att säga! Hmm rätta ordet är nog personlig.

Nu ska jag strax duscha, sen blir det städning & diska för hela slanten. För antagligen så kommer mamms ikväll & hjälper mig att måla väggen i köket, vill inte ge mig in på det helt själv, haha. Daniel jobbar ju em, så det är riktigt tyst & ensamt här hemma.

Någon som har förslag på något god & ENKEL mat man kan laga till?
Återkommer / Josefine

Första inlägget

Hejsan

Mm nu har man bytt till Blogg istället för bloggsida. Orkade bara inte med den sidan, sen skriver ju alla andra här på blogg, så det kan ju vara lite roligare. Återkommer. / josefine