3:e advent.


Morgonen bestod av lite ärenden i Finspång. Åkte även förbi viberga & handlade till lite julgodis, som vi ska baka framöver, igen ;) Måste ju ha lite till Julafton, då vi ska vara här!

Nu har vi gjort ungsfalu korv m potatis till lunch, mums va det. Ska strax väcka lilleman, för vi ska ner till barnens farmor på en fika.

3:e advent, tiden springer iväg. Och jag har inte alla julklappar klara, typiskt mig. Men det ska jag väl lösa haha. Ne nu ska jag göra iordning Liam, för snart kommer Novalii & Daniel.

Hoppas ni får en mysig dag.
Puss

Nya tag



Gårdagen va toppen. Serverade på en firma fest, kul att få komma iväg & göra det man tycker om.  Efteråt åkte vi hem till Emma & Janne och partajade till kl 04.00, så idag är jag måttligt seg. Men man ska passa på & göra impulsiva saker när man är barnledig.



Idag är jag trött, men imorgon ska jag ta nya tag med nya krafter. Nu en dusch, sen nattinatt. Puss


Suck..


Trött som attans. Men idag kämpade jag mig iväg med båda barnen till dagis. Jisses när jag valnade trodde jag aldrig att jag skulle orka. Men ja gav inte upp.

Fått en burk D-vitamin av mamma nu, för att se om det hjälper mig. Allt jag skrivit om i bloggen handlar endast om mig själv, jag är orkeslös,deprimerad & konstant trött. Men nu ska vi se om lite vitaminer kan hjäpa mig att komma på fötter, men ja antar att jag får stå ut ett tag innan.

Idag ska vi hemma till mamma (mormor) & baka lite Julgodis, Novalii är överlycklig :) Det får mig att må bra, när hon & Liam är glada.

Hur skulle ja klara mig utan Barnen & Daniel?

Just nu blir mina vänner lite osidåsatta. Även fast det kanske är det jag behöver, lite egen tid? För det mesta sitter jag bara hemma nu, för jag orkar inte & vill inte träffa någon. Och det är verkligen jätte jobbigt. Men jag hoppas det här går över snart.

Ja nu vet ni. Puss&kram

Starkare


Morgonen började med att Liam hostade tills han kräktes i sängen, min första tanke - Ska skiten börja om när han äntligen börjat äta ordentligt igen? Ja tydligen, för gröten gick inte heller ner utan kväljningar, fyfan. Väl ute i bilen, (ska skjusa Novalii till dagis då jag är för lat för att gå idag) så hittar jag inte isskrapan, fick hitta på diverse saker för att lyckas få bort all frost. Jaja, efter 15 minuter & köldskador på händerna va vi påväg. Men trots en jobbig morgon så mår jag bättre idag, idag är jag starkare.

Nu har jag slängt in en tvätt, vikt tvätt & satt igång diskmaskin, idag finns orken. Det känns inte sådär hopplöst som igår! I eftermiddag ska vi hem till farmor & baka pepparkakshus, det ska bli mysigt. Det va en tradition när ja va liten, vi va alltid där & bakade.

Till kvällen ska vi nog klä granen, tidigt men mysigt :)

Puss

Inte alls som jag vill..


Försökt att hållt mig samman idag, det har gått sådär. Jag har mått så dåligt idag. Hade behövt någon, men uppenbarligen så fanns ingen just idag. Men efter regn kommer solsken. Synd att mina barn får se mig såhär bara.

I förra inlägget skrev ja om att Liam kräktes så fort han åt & att sköterskan på VC trodde att det va tänderna. Väl nere på vårdecentralen så ser dem att han har jätte förstora halsmandlar, och där orsaken till att han inte kan svälja, så det va bara att köra på med enbart välling. Men idag är han mycket bättre & har ätit det mesta :) Ja sa ju att det va något, man ska gå på sin självkänsla.

Pratat med en person idag som jag inte pratat med sen i Maj, det kändes bra, mycket bra. Att slippa ha den där känslan i bröstet som gnager dag ut & dag in. Huvudsaken är att vi har pratat nu iallafall.

Barnen sover & jag skriver av mig. Jag har tusen saker att ta tag i, men som jag skrev, idag har jag inte förmågan att kunna ta tag i något. Jag vill, men jag vet inte vart jag ska börja. För allt är bara en enda sörja uppe i skallen idag.

Ne usch vilket tråkigt inlägg. Ha en bra andra advent mina vänner <3

Orolig mamma


Lilleman har haft hosta & ögoninflamation i ca 1½ veckas tid. Dock har det försvunnit, bara lite hosta kvar. Men han har kräkts sen förra Lördagen, i samband med måltid & efter. Han får kväljningar så fort han äter, och kräks ofta då, men ibland stora kaskadspyor efteråt :(

Ringde 1177 för att prata med dem, hon blev orolig då han va så pass liten & bad mig vända mig till vårdecentralen direkt. Jag ringer ner till vc & berättar läget. Hon är lite skeptisk & säger, -Ne men du jag tror att det är tänderna bara. Jag svarar - Ja men nu är det så att det tror inte jag!!! Och vi fick en tid direkt.

Första gången som jag vågar stå på mig. Jag får känslan av att lilleman inte mår bra & då ska jag gå efter den känslan, eller hur? Om det nu är tändernas fel, ja då vet vi det då, då slipper jag vara orolig.

Men jag kan inte alls tro att det beror på tänderna att han får kväljningar så fort han äter? Eller?
Ja va bara tvungen att skriva av mig lite ;)

Puss

Snö?


1 December idag & jag vill ha snö, mina barn vill ha snö, dem vill åka pulka & busa ute i SNÖN! Kollar vädret hela tiden, men snön flyttas fram. hrmf!

Idag har Novalii varit på dagis. Liam & Jag gick hem till mamma & lunchade, nu sover dem så gottig i sängarna. Snart kommer min farmor hit & hälsar på :)

Ett snabbinlägg. Återkommer. Puss