Lördags mys


Haft lite myskväll här hemma med varm smörgåstårta & nu blev det lite popcorn :) Novalii är urnöjd! Nu ska vi söva lillan strax, sen sätta på skräckisen Paranormal eternity, en värre version är activity tydligen, uh jag kommer inte kunna sova inatt, haha.

Åh snart är det dax för ultraljud, va jag längtar :) Såklart är jag nervös oxå. Man hoppas ju att bebisen mår bra givetvis.



Bjuder på en bild på Novan när hon mofflar popcorn, dagens höjdpunkt :) Här har hon på sig en tröja hon fick av sin pappa, som det står - Lik mamma, men smartare, på.. :P

Nehepp, nu ska snuttan sövas. Puss & Godnatt.

Nöjd ..

Haft en jätte trevlig kväll.

Direkt hem från jobbet idag, lagade till min kyckling i ugn, vitlökskroketter (för enkelhetens skull) & en grekisk sallad. Sen kom pappsen med familj, vi käkade & till efterätt blev det lite glass. Va iallafall jätte trevligt :) Direkt efter dem gått så sövde ja Lillan, hon hann inte ens med vällingen, så trött va hon :) hehe.

Nu har jag precis duschat, ska lägga mig i sängen & läsa lite. Sen försöka sova, är helt slut :) Som vanligt.. Hur ofta händer det att jag slöar hemma en dag? ALDRIG. alltid styr jag med något :P Men men det är väl sån jag är. Jag är glad så länge jag är pigg & utan komplikationer.. Höfterna börjar tryta, men jag står ut, än så länge ialf..

Nehepp, nu kallar sängen. Godnatt

Boktips

Har ett super bra boktips, för dem människor som läser & känner igen sig i detta.


"Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistisk sex när lille jesusbarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är. Här är en bok med krönikor som jag skrivit i tidningen Mama och delar ur min blogg som funnits i två omgångar. Kom nära."
/Mia Skäringerökjfvssd.



Ni minns henne säkert från solsidan. Helt klart klockren är hon iallafall !!


Jahopp då va ja inne på mitt 22år.. Min födelsedag igår blev underbar med nära & kära, med supriser osv :) Nu är jag helt slut. har hållit igång hela dagen, jobbat, varit till stan, inrett lägenheten lite ;) tihi. Nu ska jag äta något, duscha, sen soooooova. Puss

Graviditet


Och så har drömmarna börjat igen, jag minns hur jobbigt jag hade det med dem när jag gick grvaid med Novalii..
Jag drömmer om & om igen, varje natt att jag dricker, och sedan kommer jag på att - Ja är ju gravid. Och får världens ångest & undrar hur mycket jag skadat mitt barn osv, det är grymt jobbigt. För när jag vaknar så går mitt hjärta i 300... :( Precis samma dröm som med Novalii! Någon som vet va det beror på?? Jag saknar inte alkohol, och jag skulle aldrig, ALDRIG dricka en droppe under tiden jag bär mitt barn.

Imorse när jag vakna så va bulan där, den där underbara hårda lilla kulan som bara ska bli större & större. Vårat lilla underverk. Den va verkligen där när jag låg ner på rygg, har inte kännt den innan, men pang :)  Längtar tills ja känner bebisen, jag kände Novalii vid vecka 16 förra gången, hon va en riktig vilding.

Nehep, nu ska ja mysa med mina 2 underbaringar här hemma <3
Puss

Vecka 15


Kanske skulle ge mig på ett inlägg?

Jobbar & har fullt upp. Räknat ut att jag fan i mig cyklat typ 15mil under dessa 5Veckor. Haha, påtal om annat.

Mår hur bra som helst, är i vecka 15 nu. Perioden då man är piggast & det känns, ja mår helt underbart bra :) I vecka 30 ska jag iväg & fotografera mig med magen, det ska bli riktigt roligt. Tihi, mer får ni veta då!

Luskade i lite jobb igår, och hoppas på mer jobb i höst, fast då på annat ställe. Jag hoppas, ja skulle verkligen behöva göra något fram tills förlossning. Kanske inte ända fram, men ja under hösten nu :) Nehepp jag börjar jobbet klockan 09.00, så ja ska väll upp på cykeln & ge mig iväg nu.

Ha en bra dag. puss

Liten blir stor

Mitt finaste lilla troll, som är 14 månader redan. Vad har hänt med tiden? Här hemma går hon, springer, klättrar & pratar för fullt. Voff, Feffe, e de(Va är det), ack (Tack), Mamma, Pappa, Titt (titta), hehe. Det är så himla kul. Jag älskar henne så obeskrivligt mycket. Jag trodde aldrig att man kunde känna sån stark kärlek.



Jag jobbar för fullt om dagarna, tar hand om mitt lilla troll & försöker få tiden till Daniel. Därmed dålig uppdatering här. Jag är så glad att Novan fick plats på Dagiset i Lotorp, hon börjar i Augusti, samtidigt som jag är jätte rädd att lämna bort henne, så ska det bli så kul oxå !

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat, ses.

Vecka 13 & inskrivning på mvc

Eller vecka 12+6 kanske jag ska skriva. Fick BF datum 12 Januari

Träffade min barnmorska idag, för inskrivning. Precis som min förra graviditet gjorde vi alla prover osv! Men min barnmorska är bäst, man kan verkligen prata med henne om allting, idag satt vi & pratade om hennes förlossningar osv. Eftersom vi vart klara ganska snabbt, då hon redan har alla uppgifter om mig :)

Vikten vart ja chockad över. Jag trodde att jag stod still, men jag hade gått ner 3kg, men Novalii vid denna tid hade jag gått upp 6kg. Men jag rör på mig så himla mycket mer nu & har inte samma sötsug. Men bebis växer ordentligt som den ska :)

Hb:t va bra, skickade iväg prov för & kolla hur det har sätt ut under en längre tid. Och mina yrselattacker beror på blodtrycksfall, som ja trodde.

Nehepp. en liten uppdatering ialf. Nu ska ja vila en stund. Puss