Uppdatering


Kanske dax för lite uppdatering. Har inget internet här i lägenheten ! Men på nått konstigt vänster så lyckades ja koppla upp mig iallafall. Men ytterst svag hastighet.. :D Ska fixa internet, men kommer nog dröja 2 veckor innan jag får något. Känner mig helt Lost från omvärlden utan internet haha :D

Nu är nästintill allt i sin ordning här. Väntar bara på soffan & en hylla. Sen ska lite tavlor & grejer upp, sen är det i princip klart. Känns skönt att allt ändå gick så pass fort. Jag kommer nog trivas här, känns som det nu iallafall. Fast vintern i Lotorp är väl aldrig rolig. Men jag, novalii & börni har ju sommaren att se fram emot :)

Jag har varti sjuk en vecka nu ungefär. Och nu är Novis genomförkyld. Hon väcker mig säkert 3-4 gånger per natt & är helt igen täppt i näsan. Så då får ja ge henne näsdroppar, så tar det typ en halvtimma innan hon somnar om, så ja här har man inte fått mycket sömn på ett par nätter.

Ser framemot lördag, då blir det förhoppningsvis hotellet ifall jag fick nån barnvakt vill säga! Så ska vi tjejer nog sitta här hemma först. Kommer nog bli kanon kul tror jag.

Vakna nyss av att solen lös in genom mitt mega fönster till sovrummet. Då blir man sådär lagom happy :) Nehepp nu ligger novalii & somnar här, då ska jag passa på & göra något vettigt. Take care, / Josefine

Måndag


Trött, ovanligt? Nej.

Novalii har fått för sig att vakna runt fyra på mornarna & ska promt ligge bredvid mig. Det är till viss del jätte mysigt. Men i längden blir det inte så mysigt, hon växer & får absolut inte ta det till någon vana. Så vaknar hon inatt, så får hon sova i sin säng.

Jahopp, imorgon ska alla rum i lägenheten tapetseras. Så på onsdag flyttar jag in, ska bli skönt. Men kommer väl va kanon rörigt i början innan man fått ordning på allting. Man hinner inte så mycket med barn & hund. Egentligen skulle man va barnledig en dag & bara pyssla & få ordning på lägenheten.

Så vad ska man göra idag då? Inget planerat, hrmf, tråkigt..
Ne nu ska ja ta min lilla tjeja här som sitter & pratar för fullt.

Puss Josefine


Godmorgon


Usch så trött jag är, Nova har varit vaken sen klockan 04.00 ungefär. Varit helt igen täppt i näsan & blivit förbannad för att hon varken kan ta nappen eller nappflaskan. Gav henne lite näsdroppar & fick i henne lite mat, så nu försöker Daniel söva henne, mitt tålamod tog slut efter 2½timma, är sjuk & trött.. Somna som vanligt allt för sent, runt 01.30 inatt. Så här har man sovit ca 2 timmar, men men ja ska väl inte klaga.

Min lägenhet skulle blivit tapetserad i fredags, sen igår & nu sägs det idag. Blir det inte idag så kommer jag bli ENORMT besviken. För tydligen är flaskan viktigare än mig :S .. Jag bara vänta på att den här tiden skulle komma. Suck.

Nu låter det som Novalii har somnat, så ska väl passa på & lägga mig & få en liten tupplur ja med då. Ha en godmorgon. Puss Josefine


Fredagskväll

Mamma va här förut & hämtade Novalii, så hon ska va där ute tills Daniel hämtar henne sen, och Sandra va ochså här & hämtade upp Börni, han skulle få följa med ut till Igelfros, dem skulle gratta sandras systersbarn. Skönt för dem att få komma iväg lite, nu när jag är sjuk & inte har orken att ta hand om dem både. Jag är så himla tacksam över att jag har min familj & vänner som ställer upp hela tiden, det betyder otroligt mycket. Tack <3

Dessutom så ska Johan, min bror till min nya lägenhet & slipa imorgon, så att pappa kan tapetsera på söndag. Snällt att dem erbjuder sig. Jag hade ju gjort det om jag vore frisk. Som sagt tack ! :)

Som ni vet har Novalii knappt gått upp någonting sen senaste besöket på bvc för en månad sen. Så nu har jag börjat med Nan2 & purer, så idag har hon ätit 170ml var tredje timma & en liten burk pure, så nu jäklar ska hon väl ändå börja gå upp i vikt? Imorgon ska hon även få smaka på lite gröt till frukost :) Se vad hon tycker om det, alltid lika roligt att se hennes grimaser, vet ej hur det stavas, men ni förstår ni va ja menar :P

Blev ett skapligt inlägg ändå. Om allt & ingenting i princip! :) Ha en fortsatt bra fredagskväll. Det ska jag försöka ha ialf, knapra panodil, dricka varmt & ligga under täcket framför tv:n. / Josefine

If you thought that i was perfect
boy you were wrong.
Im far from that,
Look i know its no excuse but
Im only human and young at that,
And im gonna make mistakes
And hope you understand


Idag


Vilken natt. Fytusan..
Sjuk som satan & bekymmer som vanligt ;(

Novalii & Daniel va på bvc, stumpan hade gått upp för lite. Så nu måste jag börja ge henne mer purér, sen har ja bytt till Nan2 & sen ska hon börja få gröt på morgonen. Så himla svårt & veta hur man ska göra med allt tycker jag. Fick Barnbidraget idag, tog slut lika fort som jag fick det pågrund av allt som va tvunget att inhandlas.

Nehe, nu ska jag vila igen. Usch för denna influensa.
Puss Josefine


...

It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if could

Give me a reason I gotta know, do you feel it too ?
Can't you see me here on overload, and this time I blame you...
Ohhh... Looking out for U to hold my hand, it feels like I could fall
Now love me right like I know you can, we could loose it all.

I'll be loving all the time, it's true
Cause I want to make it right with you

When love takes over...


..


Du är en enda stor lögn
Säger en sak & gör en annan

 


Vikt & Novalii..


Ställde mig på vågen nyss, i tron om att jag gått upp massor, eftersom jag svullat toblerone & varken tränat eller rört på mig. Men vilken syn, 2 kilo mindre på en vecka :O Och vad har jag gjort? INGENTING. Kan ju inte bli bättre, nu blir ja ännu mer motiverad till att gå ner, så nu ska jag sluta upp med allt sött igen & ta igen alla promenader ja missat. Fast iofs gick jag 6 km häromnatten ;P .. Den ni. In the middle of the night.

Novalii blir 4MÅNADER idag, min stora tjeja, hon växer så det knakar, tänk så fort tiden går. Graviditet & förlossning är ett minne blott nu. Novalii & pappa Daniel är på bvc, vill att dem ska komma hem snart, är så nyfiken på hur mycket hon gått upp osv. :)

Nehepp, nu blir det att dega framför tv:n.. Puss Josefine


Sick


Sjukare än igår. Har satt sig i luftrören på mig nu, men det är ju som vanligt. Läkarna kom ju aldrig fram till om jag hade förkylnings astma eller bronkit. Men jag hoppas jag klarar mig genom denna förkylning utan massa medicin. Brukar ju få luftrörsvidgande annars, pågrund av att jag inte får luft.

Den 26sep är det första dubbeln på hotellet, ser fram emot det. Har inte varit där sen innan jag var gravid. Ska bli kul & umgås med tjejorna osv, dansa lite ;D haha. Bara hoppas på att mamma kunde vara barnvakt, hon hade fullt upp den helgen.

Bvc med Novalii idag., får se om ja kommer kunna följa med, är inte så värst vidare pigg, vill ju inte dit & smitta ner alla små bebisar heller.

Bye for now. Puss Josefine

Sjuk mitt upp i allt.


Hej där, känns som jag är riktigt dålig på bloggfronten just nu, men som ni förstår så är det väldigt mycket nu.. Har varit i lägenheten nu 2 dagar i rad & målat klart köket, samt kört dit lite köksgrejer osv. På fredagskväll kommer vardagsrums & köks tapeterna upp, så då blir det att flytta in. För just nu är ja inneboende hos Sandra & Jonas ;P hehe. Det funkar inte riktigt att vara hemma just nu, eller hemma & hemma, mitt blivande hem är under renovering :D Men ja måste väl säga att jag känner mig ganska positiv ändå. Även fast jag har både vovve & bebis att ta hand om, inget körkort, så när man ska ta sig någonstans är det bara använda benen, lär ju gå ner i vikt nu..

Jag hoppas bara att jag klarar detta ansvar själv nu, Att sälja Börni är det sista ja vill. Han är ju min bjöörn :/ Tanken på att han skulle vara hos någon annan gör mig så ledsen. Nee ja ska fan klara det.

Påtal om annat så sitter jag hos Sandra nu, är sjuk, förkyld & halsont. Så här går ja på ipren ! Sandra har nyss bjudit mig på varma scones med sylt & ost & grejer, tur man har underbara vänner. Sandra har ställt upp på mig så himla mycket dem senaste dagarna. Det betyder enormt mycket. Och ett stort tack till dig gumman <3

 Puss Josefine

...


No commeents, dåligt på den fronten. Men iofs skriver ja ju inte om något vettigt. Haha vet att jag har sjukt många nyfikna läsare, som bara måste läsa nu när jag & Daniel gått isär. Daniel fick ett mess ikväll, haha va ja skrattade. Skumt va folk börjar höra av sig nu :D

God know we tried, to find an easyier way.

Nu ligger jag här bredvid mitt lilla hjärta som sover så sött. Tur att jag har henne, det underbaraste som finns. Hon har varit riktigt ledsen nu ikväll. Även fast hon bara är 4månader så tror ja att hon känner att det är som det är. Blir bättre efter flytt & allt, när allting lugnat ner sig lite.

Imorgon ska jag ner till vallon & hämta nyckeln, åka ut till Lotorp & visa lägenheten för pappa, så han kan räkna ut hur mycket tapeter vi behöver osv. Gick som sagt ner till vallonbygden & hörde om jag fick göra som jag planerat med fondväggar osv, inga problem, bara ja gör det snyggt! Haha kan inte bli annat när det är ja som ska bo där ^^ skämt osido..

Jaja, godnatt Josefine

Godmorgon


Uppe med tuppen, nevars, vakna av en pratglad liten tjeja vid halv nio. Så då gick vi upp, gjorde iordning lite mat till henne osv. Nu ligger hon & busar i babygymmet. Frågan är vad man ska hitta på idag?.. Ringde försäkringskassan idag, va ju tvungen att säga att jag jobbat. Så jag inte blir återbetalningskyldig! Usch usch.

Satt uppe till nästan halv två inatt, så jag är helt slut nu, skulle vilja sova.. haha, men inte så lätt, Novalii är hur pigg som helst, så det är bara & hålla sig vaken. Hon blir säkert trött snart & vill sova en stund, då ska ja me ta en powernap :P

Klockren låt, lyssnar sönder mina öron :O ^^

Jaja, nog nu. puss Josefine


Home sweet home


Nästintill iallafall, fullt med flyttkartonger. 2 Dagar kvar tills jag får nyckeln ^^ Wonderful. Så underbart att komma hem till min dotter, älskar henne mer än allt annat. Men jag har oxå haft det så himla roligt med mina arbetskollegor, som vi skrattat & pratat om allt & Ingenting.

har inte så mycket att skriva faktiskt. Sitter här & filurar lite, försöker skaffa mig lite musik, kommer inte ha internet på ett tag, så måste ha lite nytt :)

Du gör mig förvirrad :S

Jobb



Upp & Jobba på Cinderella imorgoooon :) Ser fram emot, men kommer hem söndag kväll. Novalii ska va hos sin mormor. Kommer gå kanon, som alltid. Så jag är inte alls nervös för att lämna bort henne. Mer spänd över att träffa alla arbetskamrater igen, ska bli kanon kul :)

Bye for now. /Josefine


Beautiful day


Upp & Hoppa..

Mornarna börjar runt nio varje morgon nu, soooovmorgooon :) Novalii sover hela nätterna, kan det bli mer underbart?

Idag har pappa lämnat in min vita tv-bänk på lackering. Den ska bli svart, så den passar in till resterande möbler. Sen skulle vi måla vita väggar med fondväggar, hrmf så fick man inte måla. Så nu måste vi tapetsera skiten blähä. Måste ju hitta någon som orkar !

Idag ska vi ta itu med packingen här hemma tror jag, packa & börja små städa. Ska väl ha kvar det nödvändigaste, det man behöver för att bo här i 5 dagar till! Det ska bli så jäkla skönt att flytta..

Vad som händer sen, återstår att se :) Puss Josefine

Gårdagen..

Sådär, kanske skulle sätta mig ner & unna mig lite egen tid. Skriva av mig lite o bloggen !

Gårdagen, börja med att jag gick ner till Vallon, skrev kontrakt på min nya lägenhet, så nästa vecka på tisdag får ja flytta, men blir nog inte flytt direkt. Va ju även på ödmans & hämta ut tapeter till sovrummet, till köket & vardagsrummet har ja inte hämtat ännu. Men gu va mycket det kommer va & göra. Jaja hoppas mamma, pappa & bror hjälper till så att ja hinner med. För den sista nu ska vi va ute ur den här lägenheten, Daniel flyttar ut till Viggestorp tydligen.

Igår kväll blev det en sväng till Ikea, jag, Novalii, Sandra & Jonas. Ja shoppa för mycket, som vanligt :) Blev en lampa, skohylla, tavla, grejer till köket & Ett gosedjur åt Novalii. Behöver ju lite grejer nu när ja flyttar eftersom hälften är Daniels.

Efter Ikea blev det Idol såklart ;) Och sen andra avenyn, som ja missa totalt. För ja hade en ledsen Novalii som va så ilsken igår kväll, ingenting passade. Tillslut somnade hon i mina armar, då gav ja henne till Daniel. Sen efter det blev det en lååång promenad på Sandra & Lindy, ja gick vid kvart i tio & va väl hemma runt tolv :D

Idag då, jaa nu såg ja att tiden är inne, hrmf. Har tvätttid klockan elva, NU! Blää. Känner inte för att tvätta, men efter tvätten blir det en fika med Sandra & Lindy på p2 tror ja :) ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine

Tjockis :D




En redig tjockis var ja där ett tag. Men nu så, nu börjar jag nå mitt mål. En bit kvar ! Nu ska ja kämpa vidare med promenader osv. Gick ett varv med Johanna&Sandra förut. va skönt, rensa tankarna lite. Så fort ja märker att jag har råd så blir det att börja träna med, får se hur det blir när jag flyttat till eget osv. Kostar ju lite att bo ensam.

Är glad att ja ändå haft så pass lätt att gå ner ändå, även fast ja sluta amma nästan direkt. nu har jag gått ner nästan 20kilo sen jag fick Novalii. Taaacka faan för det :) haha. Ne nu blir det sängen. Va bara tvungen att lägga upp skillnaden. Är så kul att kolla igenom alla bilder & se hur stor man egentligen va.

Godnatt

Jag

Nu ska jag leva dagarna som det vore mina sista. Leva livet fullt ut! Sluta deppa & försöka lägga dåliga minnen bakom mig. Kommer aldrig glömma, vem glömmer något som sårat? Men man får helt enkelt försöka lägga det åt sidan & tänka på allt annat som är underbart.

Idag har jag inte gjort någonting, absolut ingenting. Bara suttit hemma & slappat fram tills nu, varit ute med Sandra&Johanna & gått en sväng, fått lite frisk luft & annat att tänka på. Imorgon ska jag ner tidigt till vallonbygden & skriva på kontrakten & jag hoppas att jag får nyckeln redan imorgon, att dem städat klart nu.

Idag har min mat bestått av 2 rostad mackor, Ujejuj stort. Har liksom inte haft orken till någonting. Ska strax lägga mig tror jag & sova. Ska ge Novalii ett sista mål inför natten först !

Vi alla gör väl fel val någongång? Vem är perfekt?

Godnatt


Upp&ner

Borde ju egentligen inte sitta & skriva så mycket om sitt privatliv.

Men vad gör man inte när man blir sviken gång på gång? Usch. Speciellt av vänner, när man redan mår som man gör. Jag flyttar till eget den 15 september, förhoppningsvis innan. Det ska bli som en ny start, faktiskt! Stå på egna fötter igen, känna -ENSAM ÄR STARK!

Skitsamma. Har viktigare saker i livet att tänka på. Som min dotter Novalii, finns det något underbarare, svar nej! Har varit hos mamma idag med sandra & Johanna, mina enda vänner som ville komma & kolla va mamma hade för saker, vi handla nog en hel del. Lite skrubb, lotion, krämer, ansiktstvål & läppbalsam. haha. Blir bra sen när mamma gott sminkkursen, då blir det att beställa mer.

Novis har hostat hela dagen & tempen har gått lite upp & ner, får hålla lite koll på henne nu under natten, för idag har hon varit jätte gnällig, får hon mer feber så får ja ringa ner imorgon, eftersom hon hostar & har sig. blir orolig för minsta lilla.

Nu ska jag bädda ordning inför natten för mig & novis, mysa ner framför tv:n & "glömma alla bekymmer, för imorgon kommer nya".  Godnatt, Josefine


....

Hur mycket skit ska man orka med?? Ja kämpar varje dag. Men snart tar det stopp.

9 Dagar kvar till flytt.

Lördag

Kom inte på någon vettigare rubrik. ;)

Idag är man lite små seg. Men inte så falrigt ändå, med tanke på omständigheterna :D Vill tacka tjejorna för gårdagen, hur kul som helst, ja jag skratta nog nästintill hela kvällen. Bäst va nog JohannaKratz dans, helt klockren ;)

Jag har fått en rejäl sovmorgon idag, vaknade runt halv tolv :) Nu kommer mamma snart, så jag ska göra mig iordning & följa med dem upp till mormor&morfar en sväng.

Daniel ligger jätte sjuk, med feber, hosta, ont i magen förkyld osv osv. Oså börjar ja tänka, tänk om det är svininfluensa. Uhää jag blir livrädd för tusan. Tänk om Novalii får något, tur att Novis sov hos sin mormor inatt. Ne det är bäst att hålla sig borta! Nu ska jag göra mig iornding.

Puss Josefine


Tapeter


Har varit iväg med pappa nu på morgonen. Titta på lite möbler, hitta lite :) Kommer bli fint ! Sen åkte vi till Ödmans, för ja ville ju ha nya tapeter till lägenheten. Pappa sa - VÄLJ PRECIS VAD DU VILL. Jag sprang runt där inne som en hyr höna & ville ha allt fint haha. Så det blev jätte fin tapet till vardagsrummet & Köket. sovrummet har ja inte bestämmt ännu. Vi ska till lägenheten först & kolla hur många rullar som behövs. Vardagsrummet kommer bli vitt, med en svart, silvrig fondvägg, med blommor. Köket kommer bli vitt med en brun&guld randig fondvägg :) Kommer bli kanon snyggt.

Ikväll ska Novalii sova hos sin mormor. För jag & tjejorna ska ha tjejkväll ute hos Johanna i Lotorp. Ser fram emot det, kommer bli kanon trevligt känner jag på mig.

Nu ska jag ta mig något & äta. Återkommer. Puss Josefine


Framöver..


Sådär, nu är Daniel hemkommen från jobbet. Suttit & disskuterat lite angående flytt & allt va det innebär. Det som är sagt är väl att Daniel ska försöka ta Novalii 1Vecka i månaden, då han har sin frivecka. Lite svårt för honom att ta henne, när han jobbar till elva på kvällarna, så jag är helt nöjd med att han tar henne på sin frivecka. Får se hur jag klarar det.

Imorgon skulle jag & pappa åka & titta på möbler. Han ringde förut, så snällt att han ställer upp. Har ju ingen tv, soffa & tv bänk, det vi har här hemma nu är ju Daniels.  Sen är det typ lite köksgrejer jag behöver, men det hinner ja nog köpa med tiden. Kanske kan åka en sväng till Ullared lite senare i höst.

Pappa tjata även på mig om körkortet, han sa att om ja fixar det nu. Så skulle vi köpa en bil åt mig :) haha. Bussigt. Får se om ja kommer ha tiden & plugga & köra nu till hösten då. Skulle ju va perfekt nu när man blir ensamstående.

Jaja nog om allt, nu sover Novis, så nu ska vi passa på & äta lite. Puss Josefine

Sömnbrist


Nu kan jag inte sova, som i vanlig ordning. Får se hur länge jag orkar med dagar & nätter utan sömn, inte allt för länge. Vill bara kunna gå & lägga mig & somna, men det är lättare sagt än gjort. 

Brukar ligga & titta på det vackraste som finns, NOVALII ! Tänk att jag fått en sån underbar dotter. Finns ingen annan som jag älskar så enormt mycket. Hon är & kommer alltid vara det bästa som hänt mig. Vad hade jag gjort utan henne? Nu ligger hon här & sussar på soffan, ska strax bära in henne i hennes säng! :) Kanske gosa lite med henne först ! Mysunge. <3

Jaja, nu ska jag&novis krypa ner i sängen, förhoppningsvis somna nångång sen invänta morgondagen & se va den har att erbjuda :) Godnatt Josefine


Novis & Hennes favvo Bamse, som hon fått av sin Mormor.


:)


Upp med humöret.

Dagen i sig har gått så jäääkla långsamt. Varit en himlans hjärnverksamhet där uppe i bollen idag ;P Men det är väl som i vanlig ordning.

Ska iallafall inte deppa, för jag & Novalii kommer nog få det kanon bra, har så många underbara vänner som finns där för mig i vårt & torrt! Och det uppskattar jag något enormt. Vill tacka Sandra idag med som tog sig tid för Novis & Börni en timma när ja åkte runt & kolla lägenheter ! Och för er som inte fattat än så ska jag & Daniel flytta isär, funkar inte längre.

Är sjukt trött nu, sovit 4timmar inatt på en tältsäng, som knaka förbannat mycket :D haha. Kunde ju inte ens vända på sig utan att väcka alla. Sen har Novalii varit en aning gnällig idag, men hon känner väl oxå nån slags oro. Men nu ligger hon & busar & pratar för fullt här på golvet.

Nehepp, ha en fortsatt bra kväll. Puss Josefine

...

Crashed into the ground in a blink of an eye
I gotta move on, im walking away from hearthache,
 I leavin the pain behind. I will not waste another tear.

 Be strong, hold on, antoher day will rise
Be strong, love is gone

MITT HJÄRTA, MIN LUFT, MITT ALLT, MITT LIV - NOVALII JOSEFINE


Lotorp


Nu har jag varit nere på vallon, så vi åkte & titta på ett par lägenheter, inget passa mig, så tillslut åkte vi till Lotorp, där hitta ja en 2:a, perfekt för min & Novis. Så den 15september flyttar jag, Novalii & Börni in ! Innan dess har ja förhoppningsvis fått allt tapetserat som ja vill osv!

Tiden fram tills dess kommer väl bli jobbig. Men har ja klarat mig tills nu, så klarar ja mig nog sen me !
Känns lite trist att det skulle behöva bli såhär. Men det är nog bäst för Novalii me !

Återkommer. Puss Josefine

Flytt

Just nu känns allt en aningen jobbigt ! Jag & Novalii letar lägenhet för fullt ;/ ! Får se va det blir, smidigast blir väl Lotorp, har min mamma & pappa där ute. Och just nu behöver ja väl all hjälp ja kan få. Får se vart det blir. Återkommer när jag har orken tillbaks.

Puss Josefine