Älskade du..

Vad är meningen med livet när man ändå måste skiljas åt? Hur kan allt bara upphöra, sluta existera? Det finns inte i min värld.

Jag tänker på dig ofta, varje dag. Det gör så otrolig ont, sen du försvann har ingenting varit desamma. Allting har förändrats.

Jag är säker på att vi kommer träffas igen, helt säker, inte här & inte nu. Nån annanstans en annan tid!



Mormor, jag älskar dig. Jag vet att du sitter någon annanstans, och njuter av solen just nu. Jag bara vet det.

;(

Familjen tycon..


Inte alls en bra dag. Va tvungen att säga ifrån om jobb idag igen pga sjukdom. Som vikarie känns det inte alls roligt, med tanke på att jag verkligen vill jobb & att ja definitivt må bra av att jobba, dem som känner mig vet det. Jag är inte skapt att vara hemmafru om man säger så haha.

Jag hoppas iallafall att dem förstår att jag vill jobb. Åh :(

Kollade in mitt konto förut & såg att jag Antagligen fått för lite lön. Hel skumt, fattar ingenting.. Men men jag får ringa lönekontoret imorgon & kolla om det är rätt.



Världens gladase kille, jag förstår inte hur man kan vara så glad som han är jämt. Han har varit snäll & lugn ända sen han föddes. Min lilla stjärna <3



Ja ett mindre lyckat försök till att få ett litet familje kort. Men det är väl helt enkelt sånna vi är haha.

Puss

Nyinflyttade


Jag tänkte lägga upp lite bilder nu på våran lägenhet. Känns grymt skönt med en bostadsrätt, nu får vi göra precis vad vi vill, nästan ;) Som sagt så har vi precis flyttat in, så vi har ju inte kommit iordning ännu.


Köket, socklar & handtag fattas. Vi har helt enkelt inte hunnit med det ännu.











Får bli fler bilder på bla vardagsrum osv sen när vi är klara, för just nu är det bara rörigt överallt :) Inga tavlor, lampor osv, ser bara tråkigt ut ;) Men nu fick ni se lite vad vi styrt med dem senaste veckorna.



En trött & sjuk mamma. Nu får denna förkylning gärna släppa. Imorgon är det dax för jobb, ska till ängslyckan & ta hand om alla gullungar där, så då vill jag vara pigg.

Ska försöka uppdatera lite oftare nu. Börjar ju äntligen kännas som ett hem igen:)
Godnatt.

Pustar ut


Varje gång jag sätter mig ner & "slappnar av" så funderar ja på vad vi gett oss in på. Men nu börjar köket äntligen ta form, man ser att det är ett kök. Det kommer bli så himla fint när det är klart. Och bilder kommer komma upp. Har faktiskt varit "arkitekten" eftersom det är ja som ritat upp & konstruerat köket ;) Mitt nya ykre kanske? -Skämt osidå..

Med oss i familjen då? Jo vi har just tagit oss igenom magsjuka, nu har Novalii en feber som inte verkar vilja ge med sig, runt 40 grader varje dag!

Va inne med Liam hos astma läkaren idag & han är INTE allergisk mot hund & katt, det känns så sköööönt :) Men där får vi svart på vitt att det är den här förbannade lägenheten som gör mig & mina barn sjuka..

Jag återkommer, för nu ska ja krypa till kojjs. Ny dag imorgon med mängder saker att göra. Puss