Fumlar..


Sitter & fumlar igenom gamla inlägg från den här tiden förra året, när Lilleman här hemma låg i magen. Jisses vad mysigt det är & vara gravid. Fast här räcker det med barn för min del, jag har nog med mina två haha :) (kan ju bli en sladdis om några år haha) Men jag är glad för att jag bloggade så pass mycket som jag gjorde då, så jag kan gå tillbaks & läsa.



Nae, nu skriver jag inget vettigt, ska glo på tv nu. Tjoho.


Bakelibaka..


Va så irriterad på att mina Lussebullar misslyckades igår, så imorse kl 09.00 skickade jag ner karln till Finspång för att köpa ny saffran, så satte jag igång med ett nytt försök. Jag lyckades, dem vart moommmsiga ;)

Dem ser inte mycket ut för världen, men man ska inte äta med ögonen ;)


Idag, hmm ja, barnen sover nu. Men runt fem nalkas en promenad med barnens mormor. Skönt & komma ut lite :) Och Novalii ska få se stora granen här i Lotorp, hon kommer skrika rätt ut att den är FIIIIIN har jag en känsla av!

Ne nu ska jag göra lite nytta här hemma, hänga upp tvätt & vika.
Puss

Tisdag, eller?

Kul att ni kommenterar även fast ja inte skriver så ofta <3

Lovade mig själv att köra ett nytt race förra vecka, det vill säga -5kg till. Men jag har inte hållt det för fem öre, jisses vad dålig självdiciplin jag fått. Haha. Ne attans, ja måste ta tag i träningen.

Idag har vi bakas Lussebullar här hemma, det började bra, tills jag hällde ut halva smeten, innan mjölet kom i. Jaja, körde på en då. När dem väl va klara så smaka dem skit, så dem hamnade i sopporna. Vad hände? Jag är superproffs på Lussebullar i vanliga fall ;) Jisses vad sur jag blev..


När blev mina barn så stora?

Liam <3


Novalii<3


Nånstans mitt i allt stohej antar jag.


Ne nu kallar sängen. Puss


Allt & inget..


En dag med mycket tankar, varför skriver jag inte här oftare? Varje gång jag skriver så tar jag bort, en avanledningarna är väl att mina tankar är för privata. Jag vill inte blotta hela mitt liv för människor jag inte känner. Egentligen borde jag låsa bloggen & ha den för mig själv i fortsättningen, för att rensa bland mina tankar, kunna andas ut & bara få ut allting som värker inombords.

Som jag har kämpat under sommaren.



Den finaste flickan <3



Och den Finaste Pojken <3



Jag kan inte andas utan eran luft i mina lungor.









Den obeskrivliga kärleken..


Min kärlek, Mitt liv. Det är er jag lever för. Kärleken är enorm, jag trodde aldrig att man kunde känna en sån kärlek som jag gör för er. Min lilla familj <3



Idag är Novaliis första blöjfria dag & det har funkat super, hon har sagt till alla gånger utom en. Då vi lekte på hennes rum & hon glömde bort sig lite. Jag är stolt & hon är stolt haha :)

Åh vad jag längtar tills ja kan börja julpynta, frågade Emma förut om inte hon oxå kunde göra det så ja slapp va ensam om att va så tidig, men hon ville inte hahah ;) Och ja, jag får nog helt enkelt vänta. Men det är typsikt mig, in med julen fort & så fort julafton är över så ska den ut !

Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n. Puss

Brist på ..


Jisses vad jag är dålig på det här nu för tiden. Brist på tid & lust! Men nångång ska jag väl komma igång igen & skriva lite. För vad jag ser så har jag faktiskt ett par stycken som håller sig kvar här & läser ;)

Jag längtar för tillfället ihjäl mig efter julafton, se glädjen i mina små barns ögon, Novalii kommer nog vara i något slags lyckorus hela den dagen, ja kommer nog få ta ner henne på jorden lite :) haha.. Ser fram emot Februari med då mamma & jag ska ta en kväll ute, God mat & dricka, och TAKIDA :))

Nu sover Liam & Novalii står här & tjatar om att jag ska göra pannkaka, så det får nog bli det strax. Allt för henne <3

Puss