Torsdag & vackert väder

 
-25 grader kallt, men solen har lyst hela dage lång & himlen har varit klar blå. Och i kroppen spritter det av vår känslor. Varje vår får jag känslor, känslor av frihet. Jag vill ut, ut i världen, springa.. Uppleva massor & bara njuta av livet. Dem är tillvisso ganska underbara, men ibland riktigt jobbiga att hantera. Känslora jag får är så enormt svåra att sätta ord på, men dem innebär oftast att jag ensam är ute. Och det går inte, jag har min underbara lilla familj oxå. Jätte svårt att förklara.. Skitsamma. Haha!
 
Idag, stressad dag & jag glömde mötet med studievägledaren imorse. Varit i skolan, fort hem, käka, plugga de två timmarna innan barnen skulle hämtas, hämtat dem, fått skjus av emmsan till stan så ja kunde hämta min dator, matat barn, nattan dem & jaaa jag somna själv & vakna nu, illa.
 
Stress imorgon oxå, då upp kl 07.00 & börja tvätta innan skolan, vara på vrinnevi med Liam 08.45 för att fortsätta utredningen från i sommras när han fick en allvarlig allergisk reaktion. Bi & geting va det inte har dem nu kommit fram till. Efter det ska jag till skolan, sen hem & plugga hämta barn, sen förbereda inför att åka på tjejkväll hos sandra 20.30, förhoppningsvis somnar jag inte hahaha.
 
Bluddrat för mycket nu, men då kanske vi förstår att jag har mycket i huvudet oxå. 3 Prov i skolan nästa vecka också. heja mig..
 

Torsdag & vård av barn

 
Varit hemma med min lillsnurpa idag, som inte alls va så sjuk som jag trodde imorse. Så vi har varit förbi hos farmor en sväng, ja passade på & sola lite. Och imorse tog jag tag i träningen, 20min på löpbandet & 20min i gymmet, tränade baksida & framsida av låren. Sköönt! Men hujedamig vilken dålig kondis jag fått nu när jag inte tränat..
 
Ska strax åka & hämta hem Lilleman som är på dagis, efter det ska jag & kidsen bara mysa hemma. Läsa lite, bada, leka & äta innan läggdax. Själv måste jag sätta mig & plugga gärnet ikväll.
 
Lillan med farmors glasögon <3
 

Tisdag & framtidsplaner

Dagarna går & jag pluggar & pluggar.. Och umgås med min familj såklart. Mycket mer hinner jag inte. Hann slänga mig i solariumet idag, efter snart 6 veckors uppehåll, är likblek nu.. Skulle vilja hinna med att gymma lite oxå, kroppen förfaller ju annars så mycket gtt som ja stoppar i mig haha..
 
Förhoppningsvis om allt går vägen så ska jag hoppa på en massör utbildning till hösten, den som lever får se. Spännande. Lite framtids planer trots allt..
 
If someone would ask me who I want to be with? I would just simply say,"someone who can understand, that Im not perfect"
 

Lördag & vackert väder

 
Uppdateringarna sker väldigt sällan, ja hinner inte med.
 
Jag har iallafall börar på vuxenutbildningen nu, läser upp en del ämnen, samt lagt till en del som jag är intresserad av som psykologi tex. Väldigt intressant & lärorikt. Läser alla dagar i veckan på 100 procent, så den här veckan har ja varit helt slut. Om två veckor är det redan dax för prov.
 
Kidsen växer så det knakar, Novalii tjatar redan om och börja skolan. Jag säger men lilla gumman, det är åtminstonde 2½år kvar haha.. Tokfia. Lilleman pratar fortfarande inte, några enstaka ord. Mamma, Pappa, Hampa, Kisse, töttö (törstig), kinkon (finspång), anna, e dä (vad är det).. Jo det är i princip dem han kan. Men man märker att det går lättare & lättare för varje dag, så en dag smäller det väl till hoppas jag.
 
Vintern, ja den är jag riktigt trött på nu, jag vill ha vår & värme, spring i benen, skogspromenader och allt annat. Kommer snart få en vinterdepression om det inte blir vår fort. Idag har ja lite lyckokänslor i kroppen, klar blå himmel & solen lyser. Gu vad man uppskattar solen.
 
Nu ska vi strax hem till mamma och fira Lilleman som fyllde 2år i onsdags, vi dela upp oss lite. Annars hade vi blivit 25st i våran lilla 3:a.. Nej tack haha.
 
Ha e fortsatt bra lördag.
 
Puss

Jag ska ge det ett försök

 
Julen är äntligen förbi, missförstå inte, den är så mysig. Men jisses vilken stress & va pengar som går åt, pengar som knappt finns. Hujedamej.
 
Barnen är på Dagis, dem började sina nya tider igår, för imorgon börjar jag studera! Styrt & städat här hemma idag. Men vi har fortfarande inte fått ordning här hemma helt sen vi flytta in, lite småfixa kvar att göra. Måla osv. Men nu är jag sugen på att tapetsera om, så det får nog gå först ;) Haha.
 
 
Strax ska jag gå en sväng, sen vidare hem till mamma. Skulle få lite lunch där. Kan behövas, äter ju inte om barnen inte är hemm