Vecka 29

Idag gick jag in i vecka 29.  Gu så fort det går. Helt otroligt! Vad har jag gjort under 29 veckor. Ingenting antar jag? Bara flummat runt i min gravid värld, ler. Och jag har ännu inte bestämmt mig för barnvagn, ushja det är ju svårt. Vill ha en emmaljunga, hitta en vit i skin. 8ooo:- ojoj va billigt, hmm, men den va fin iallafall.

Idag ska jag börja flytta in spjälsängen i bebis rum & styra o ställa lite. Vi måste åka in & köpa skötbordet med, som är i samma som spjälsängen, leksvik. Fina möbler, fast ja tycker skötbordet är lite stort. men men.

Hur kan man vakna så sjukt jäkla trött, men ändå inte kan somna om? Varför tvingar jag mig upp för. Tror det är som dem säger att kroppen förbereder sig av sig själv. Det här med vaknandet på natten, och dem tidiga mornarna, det är bra när bebis tittar ut sen. Då är man förbered. Hmm kan det va så?

Läste en rolig artikel igår, om hur papporna förbereder sig mentalt inför bebis ankomst. Tex kan dem börja odla skägg. Haha va jag skratta. Just vad daniel har gjort ända sen han fick reda på att jag va gravid. dock har han rakat sig en gång runt jul. Men nu ser han ju ut som en jaa, nått. haha. vill att han ska raka sig, men han är envis som en åsna.

Nee lite frukost nu kanske:) / Josefine


Kommentarer
malin säger:

Tiden går foort, och barn är svindyrt :P

Vill du ha tips, prata med barnvagns mästaren Malin ;)

2009-02-21 | 13:38:59
Bloggadress: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback