Kan helgen vara över nu..


Freeeedaaag, snart mååååndag :) Haha.

Kanske ska börja med att skriva Godmorgon. Har nyss varit nere med Novalii på dagis, sitter här & funderar på vad jag ska laga för lunch när hon kommer hem, egentligen vill jag bara ligga & sova så trött är jag.

Daniel jobbar 12timmars helg med, så honom får vi inte träffa mycket förens på måndag. Skulla vilja ha honom hemma, eftersom jag mår som jag gör, det kommer stunder varje dag då jag tror att det är dax, kan inte minnas att jag hade såhär ont med Novalii, och när jag går tillbaks till gamla inlägg så står det inget om det heller.. För man kan ju glömma, eller rättare sagrt man glömmer & tur är väl det, annars skulle inte Novalii få något syskon.

Vet ni vad jag blir trött på. Människor som säger till mig att nu ska du väl inte ha fler barn. Du måste ju leva oxå? Jag fattar inte, är det inte det jag gör?? Livet går inte ut på att supa sig full varenda helg, iallafall inte mitt. Mitt liv är mina barn. Sen skiter jag i hur ni lever era. Soo shut the fuck up.



En bild från när jag va gravid med Novalii, här hemma hos Johanna tror jag?? :)

Ha en trevlig helg.

Kommentarer
emma säger:

helt rätt..men folk växer väll upp dom med och enser att att ha barn är något magiskt..det är helt jävla underbart..bara att få ha någon som behöver en och som roppar Mamma..då smälter hjärtat:)

2010-11-05 | 09:36:43
Bloggadress: http://ellaslillamamma.blogg.se/
josefine säger:

helt rätt skrivet...dessutom minns man ju kanske inte mycket av vad man gjorde i livet när man söp och det sägs ju att livet är minnena man har...

2010-11-05 | 10:53:54
Bloggadress: http://jjosefineemadeleine.blogg.se/
Sarah säger:

Håller helt och hållet med dig i den sista delen av inlägget. Angående vad folk säger osv. för det första har dom inget med det att göra, och för det andra. precis som du säger, du lever ju ditt liv som du vill :) allt går ej ut på fylla varje helg. Kram kram

2010-11-05 | 11:36:50
Bloggadress: http://stjaaarnan.blogg.se/
Johanna säger:

Hur kan man säga en sådan dum sak ! Livet går ut på att komma framåt, inte så och trampa i samma skit & supa varje helg. O dessutom skaffar du precis hur många barn du vill :) barn är nog det underbaraste man kan få i livet ! <3

2010-11-05 | 14:52:48
Bloggadress: http://jliiindblom.blogg.se/
Maria säger:

Sv; Tack. :D Ja idag är det en månad kvar. :o :D

2010-11-05 | 16:03:38
Bloggadress: http://mariakostekivi.blogg.se/
Madde säger:

Helt rätt vännen!

Är det inte lite så livet går ut på. Föra vidare sina gener ;)

Och inte supa sönder sig?!

Men som sagt alla lever livet så olika.

Kram

2010-11-05 | 21:20:00
Bloggadress: http://tusaberhoo.blogg.se/storochliten
Johanna säger:

Menar du på allvar att någon sagt så till dig???? Kära nån, vad är det med folk??? Jag kan säga som så att jag tycker du gjort ett underbart rätt val. :)

2010-11-07 | 16:12:43
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback