Våååår.


Novalii sov till 09.00 imorse, hur skönt som helst ! Lite sovmorgon :)

Vi gick upp & åt lite gröt, gjorde oss iordning & gick ut lite med Novalii, så hon fick gunga, som inte alls va lika läskigt som förra gången, så vi hon sitta i sandlådan & leka lite, det va höjdpunkten :) Tog med mig kameran, va länge sen jag tog lite bilder. Håller ju på med en fotobok till Novalii, med bilder från hennes första år! Så efter hennes födelsedag är den klar!

Igår när hon va hos mamma så fick hon ha skor på sig för första gången, hon hade gått till postlådan & tillbaka fyra gånger, (det är långt för henne) haha. Det va hur kul som helst iallafall, så idag fick hon gå runt i sina fina skor som hon fick av Sandra.




Måste införskaffa en ny vårmössa åt Novalii med, den hon har finns inga snören på, så hon sliter av sig den hela tiden, lite små jobbigt. Va hur skönt som helst & komma ut på morgonen, träffade en pappa med en liten kille som va 2 månader äldre en Novalii som vi pratade lite med oxå :)

Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit, vi ska göra lite chokladbollar & gå ut & fika på i solen, så himla skönt med vår :) Väntar även på att lilla damen här hemma ska vakna så ska jag ge henne lite mat, sen gå ut igen!
Ha en fortsatt bra dag. Puss Josefine


Kommentarer
Johanna säger:

Låter ju helt klart som en toppen mysig dag i solen:)

2010-04-14 | 13:55:35
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/
sandra säger:

Haft en toppen dag i det fina vår vädret :)

2010-04-14 | 20:45:57
Karin säger:

Vilken lite søtnos!!:)

2010-04-29 | 20:52:38
Bloggadress: http://babypitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback