Sötnos




Men hej där underbaring, daniel & jag har denna sötnos hemma hos oss idag, tills imorgon på prov. Hitills har det gått kanon, han sover mest, världens slöhög, men det är bara bra haha. Nu ska jag strax väcka honom, för han ska få lite a-fil, sen ut en sväng & kissa, sedan nattinatii.

Är en blandras. GrandDanios/SanktBernhard/Borzoi. Kommer se ut som en lite mindre grand danios ialf.

Får se om vi behåller honom, men han är underbar,
så det lutar åt det hållet <3

Kommentarer
Johanna säger:

aww vilken sötnos! är det möjligen ett syskon till den lila vovsing du hade bild på för en tid sen? Sjukt söt hur som, om ni beslutar att behåla den. Så stort lycka till med er nya familjemedlem. =)

2009-03-29 | 03:47:25
Emma säger:

han är verkligen söt, och jag tycker att ni ska skaffa hund om ni vill. Men jag vill bara fråga lite, bor ni högt upp(mångas trappor, uteplats)? det är inte så lätt att ta med bebisen ut snabbt när valpen måste kissa, vilket kan bli flera ggr i timmen ibland, allså svårt att få den rumsren. Vi har haft 3 valpar och det har varit svårt ibland även fast vi bara måste öppna dörren och släppa ut den i trädgården.

Men jag ser inget hinder att skaffa hund samtidigt som man är gravid/har små barn, tycker att det är bra att barn får växa upp bland djur när dom har möjlighet till det. Vill ni ha hjälp och råd får ni gärna fråga, har iaf lite erfarenhet =)

Hur som Lycka till!!

2009-03-30 | 11:00:59
Bloggadress: http://emmasvirriga.blogg.se/
sandra walfridsson säger:

åhh vilken liten sötnos =)

Den tycker jag verkligen att ni ska behålla =)

2009-03-30 | 12:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback