Studenten

Hemma igen efter en svänga på Johanna student, blev även medbjuden hem på mat & efterätt, tack så himla mycket stumpan. & grattis till studenten raring. Har saknat denna tjeja massor, så det va jätte kul att få träffa henne igen.



Novalii är hemma igen nu & jisses vad jag har saknat henne. Va tvungen & ringa hem en gång & fråga hur det gick. Och såklart hade ju allt gått kanon bra & hon slurka ur nappflaskan på ett nafs. Känns så himla skönt att hon tar den nu :)

Sitter & funderar på att följa med tjejerna ut en sväng ikväll, vill inte missa Johannas student dag heller. Men det blir ju ett sånt jävla snack om man skulle gå ut, även fast ja går ut nykter. Fast iofs ska man ju skita i vad andra tycker, huvudsaken är ju att man vet att man gör rätt för sig själv. Men ja får se hur det blir med den saken, har bara mina funderingar..

Kommentarer
Sofia säger:

Ja tycker att du ska hänga på, och skita i vad andra säger, visst att de är svårt eftersom de flesta snackar. Mensom sagt, huvudsaken är att du vet vad du gör och att allt funkar så ska väl alla bara skita i resten! =) <3

2009-06-13 | 17:19:13
Bloggadress: http://sowfiijah.blogg.se/
Laila säger:

Klart att det inte är något fel med att följa med vänner ut nykter.. Man måste få ta en paus ibland.. Barnet har ju faktiskt två föräldrar vilket många inte tänker på.. Det är väl skillnad om man går ut och super sig sten rak.. Men tror inte att du hade tänkt det.. Klart att du har rätt att "ta ledigt" några timmar.. =D Hoppas att du valde att gå ut..

2009-06-13 | 20:28:28
Bloggadress: http://lailahjartamartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback