Time to update..

Kanske dax för en uppdatering nu? Det är ju trots allt 4 dagar sedan förra blogginlägget. Men har varit för upptagen med annat helt enkelt :)

Ons-Fredag va vi ju i Göteborg, va hur kul som helst, blev självklar liseberg, sen äta på resturang på avenyn, spela minigolf & shoppa oss lite. haha det enda ja köpte va en mössa ;P Vi hade ju iallafall tur med vädret dem första två dagarna, fredag kom det riktiga skurar till & från, och jag hade tappat bort regnskyddet till barnvagnen, morr. Så vi fick sätta på en poncho & ett paraply haha :) Åkte iallafall nästintill allting på Liseberg. Sjukt kul. Nästa år blir det att åka ner igen, men då blir det nog lättare om Novalii är hos mormor eller farmor :)

Lite bilder från trippen till Göteborg



Min egna lilla Lisebergskanin :)






Igår va ja hos Emma & Janne & festa loss lite, hur trevligt som helst, sedan blev det utgång oxå. Massor som kom fram & sa att Novalii är så himla söt. Tacktack :) Men så kom en idiot fram & sa -Ska inte du va hemma & Ta hand om ditt barn? Då kände jag hur det började koka inom mig. Jag tar hand & NOVALII 24timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Jag menar, när ska jag få tid att bara vara jag? Och dessutom har väl novaliis pappa lika mycket ansvar som mig? Fy satan det finns idioter till allt. Dem kanske inte förstår själva, eftersom dem inte har några barn. Hoppas aldrig dem får några för den delen heller, stackars barn.

Nehepp, nu ska jag ta & gå ut med Börni, hörde att han gnällde lite förut, men nu somna han. Men bäst att gå ut så man slipper gå ut med honom tidigt imorgon bitti. Sov så gott. Puss Josefine


Kommentarer
sandra Nilsson säger:

sööt hon va i öronen =) Du är en toppen mamma som verkligen tar hand om sitt barn =) <3

2009-08-31 | 09:27:11
Pillan säger:

jag skulle gett människan en fet smäll

2009-08-31 | 09:48:13
Sara säger:

Bry dig inte om sånt folk, du vet ju själv att du tar jättebra hand om henne och älskar henne över allt annat. Stå på dig!

2009-08-31 | 09:59:45
Bloggadress: http://leifsdottir.blogg.se/
Sofia säger:

Skit i den idioten. Jossan du vet själv va du gör och inte gör, dom är bara avundsjuka på dig för att du är en sån bra mamma! <3

2009-08-31 | 11:21:38
Bloggadress: http://sowfiijah.blogg.se/
Jessica säger:

Heeeej,

Kommenterar nu!! Idiot rent ut sagt inte deras bekymmer, du vet vad som bäst för dig och Novalii.. stå på dig. Kul att prata med dig i helgen. KRAM KRAM

2009-08-31 | 21:30:48
Laila säger:

Åhh, jag blir så trött på att höra sånt.. När ska folk fatta att barnet oftast har en pappa oxå.. Bara för att man går omkring och bär på barnet i nio månader, ammar m.m så har inte VI mammor rätt att vara "oss själva" ibland tydligen.. Men papporna får springa ute och supa varje helg utan att någon ens lyfter på ögonbrynen.. USCH!



Du är värd att gå ut ibland, även fast du är mamma.. =D

2009-09-02 | 15:05:39
Bloggadress: http://lailahjartamartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback