Myslördag


Nästan så jag tänkte skriva Godmorgon. Sov från elva till elva :) Så tolv timmar. Eller ja, jag va ju uppe en sväng imorse runt halv nio. Skööönt.

Dagen flyter på bättre än förväntat. Förutom detta illamående, som går över så fort jag får i mig något att äta. Men jag kan ju inte äta hela tiden, då kommer jag se ut som en boll tillslut :) Vid två ska jag & Daniel svänga Förbi hans syster Emma & låna en film paranormal activity, jag hoppas jag stavade rätt nu :D Den handlar om ett par i ett hus, som misstänker att dem är hemsökta & sätter upp videokameror i huset för att se vad som händer på nätterna :O Tror den är riktigt scary! haha.

Runt tre ska jag in till sjukan en snabbsväng .. Sen efter det ska jag, Daniel & Novalii hem till mamma & käka lite, bjöd in oss igår, haha. Fråga om hon inte kunde bjuda på lite god mat, ja va så himla sugen på hasselbackspotatis, stavning? haha. Iallafall så skulle vi få det :) Tack mammi.

Nu ska jag göra mig iordning, sen se om karln vill laga lite mat & sedan är det nog dax & åka. Ha en fortsatt bra lördag. Puss Josefine


Kommentarer
Sofia säger:

De kommer gå bra vännen! Tänker på dig! <3

2009-11-14 | 12:11:57
Bloggadress: http://sowfiijah.blogg.se/
Emma säger:

den filmen är den värsta skräckfilm jag sett, har aldrig blivit så rädd för en film ;D

2009-11-14 | 15:37:29
Bloggadress: http://elizitarica.blogg.se/
Madde säger:

låter som en mysig lördag endå :)

2009-11-14 | 19:46:38
Bloggadress: http://tusaberhoo.blogg.se/
Zarah säger:

Har hört många prata om den filmen, hoppas den är riktigt läskig och bra :)

2009-11-14 | 23:44:04
Bloggadress: http://zimplyfactz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback