Min stackars flicka

Vilken dag. Novalii kräktes upp den lilla gröt hon åt imorse.. Vi knallade ner till Finspång till Sandra, skulle försöka få henne lite mat där, men det tog tvärstopp. Ringde barnmottagningen & en bitterfitta till kärrning svarade nonchalant & frågade varför ja ringde dit? Ja vafan tror dem, vem ska ja ringa? Vart så ledsen efter det samtalet att ja började gråta..

Jaja, sen kom Daniel & vi åkte in för att handla mat. Fick i Novalii ungefär 40ml välling, men påvägen hem satt hon helt okontaktbar i bilen, så vi åkte raka vägen in till vrinnevi. Där vi äntligen fick träffa en doktor. Han kände på magen & undersökte. Magen kändes bullig & hon hade mängder med gaser i magen, hon var inte "dödsjuk som läkaren sa", Så vi fick en ny tid imorgon igen för att röntga magen & ta prover på henne. Jag hoppas vi får ett svar på va det är med henne snart, så vi kan hjälpa henne. För såhär dåligt har ja inte mått på länge.

Nu ska jag lägga mig i sängen snart & försöka slappna av. Vet att jag kanske inte skriver om så roliga saker, men det är de som mina tankar kretsar kring, mår novan dåligt, så mår ja dåligt.
Återkommer.


Kommentarer
sandra säger:

Hoppas ni får reda på va det är imorn.. så novan blir bra o får tillbaka sin matlust igen. O gumman du ska absolut inte känna dig värdelös för det är du inte du är världens bästa mamma! <3

2010-03-08 | 20:53:55
Laila säger:

Nä men gud! Stackars lilla flickan, och stackars er.. =( Hoppas det inte är något allvarligt, och att ni får svar på matvägran, kanske finns en anledning. Kan ju på nått sätt vara skönt att veta varför isf.. Ska ha er i mina tankar imorgon. Barn ska inte behöva må dåligt!

2010-03-08 | 21:38:04
Bloggadress: http://lailahjartamartin.blogg.se/
Carro säger:

Hoppas det går bra imorn när hon får magen kollad och att det inte är nåt konstigt och att det kanske räcker med nån slags bajsmedicin, håller tummarna för er. Förstår din oro och att du mår dåligt. Hoppas erat lilla busfrö piggnar till ordentligt snart! Kram

2010-03-08 | 21:42:29
Bloggadress: http://mammalinen.blogg.se/
Lina säger:

Hoppas att det går bra för er i morgon. Det är så hemskt när dom inte vill äta... så maktlös man känner sig. Bra att du står på dig (o vissa borde inte svara i telefonen)! Lycka till!!

2010-03-08 | 23:45:33
Bloggadress: http://guccithrerabbit.blogg.se/
Pillan säger:

Tänker på er idag och håller tummarna för er. Kram

2010-03-09 | 08:00:42
Bloggadress: http://lovelychild.blogg.se/
Johanna säger:

naa stacksras liten. Hoppas de hittar något så ni kan få hjälp. Lycka till idag. Skönt att hon fick en tid. Och du när det är över & ni vet vad som är fel så tycker jag du ska ringa upp & be att få tala med hon som va så otrevlig igen så hon får veta att hon lever. Så beter man sig inte när någon ringer i hopp & förtroende.

Lycka till & krya på dig lillsnörpa. :)

2010-03-09 | 08:32:32
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback