Onsdag


Godmorgon.

Nu ska jag orka lägga in ett inlägg, är så trött.

Va ju inne på barnmottagningen igår med Novalii. Och Dem tror att hon har gluten intolerans! Inget som är säkert än, vi får se på proverna när dem kommer. Visar det sig att det är så, så ska dem eventuellt göra en tunntarms biopsi. Inget känns särskilt roligt just nu, jag vill att hon ska vara frisk, kunna äta allting osv. Men jag antar att jag ska vara glad för att det inte var något allvarligare.

Det jobbiga är att vi måste vänta ungefär en vecka, det innebär en vecka till med förstoppning & ingen mat. Hon är ju redan under sin viktkurva. Suck. Stackars Novalii. Nu ska jag mysa med henne, hoppas på att hon vill :) Men det tror jag nog, hon är så himla trött hela tiden :/ Känner inte igen min flicka, hon lägger sig bara ner på golvet & somnar.


Puss Josefine

Kommentarer
Johanna säger:

naa lillsnörpa då. Skönt ändå om de tär mjölkintolerans & ingen annat knas. Hoppas att ni de hittar nån bra lösning. Det fixar sig. Och hon klarar sig, bara du finns där. :)

2010-03-10 | 08:34:50
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/
Pillan säger:

åh vad jag har tänkt på er!

tycker så synd om eran tjej men vilken lättnad att det inte är något allvarligt.



Hoppas ni får svaren nu så fort som möjligt.

Kram från oss

2010-03-10 | 08:45:13
Bloggadress: http://lovelychild.blogg.se/
Josefine säger:

Gluten är Mjöl, inte Mjölk :)

2010-03-10 | 09:07:36
Bloggadress: http://jsoodeerberg.blogg.se/
Johanna säger:

haha ja jag vet. Skrev visst lite fel. Var visst mer sovande än vaken. haha. Jag hoppas hur som att det löser sig. brukar inte så små barn som blir "allergiska" kunna växa ifrån det någolunda?

2010-03-10 | 10:00:39
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/
Johanna säger:

Urs då, fick för mig att de brukar säga att små barn kan växa bort från sånt. Hoppas att de hittar en lösning så att hon kan få må bra igen nu! Förstår att det måste va jätte jobbigt.

2010-03-10 | 10:58:30
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback