Självisk


Jag är så himla självisk.

Varför röker jag, jag vill finnas där för mina barn så länge som möjligt! Jag måste sluta & det är nu. Jag blir så ledsen på mig själv att jag gång på gång slutar, men ger upp & börjar igen. Jag klarade att vara rökfri genom båda graviditerna. Varför började jag?

De är ju det finaste jag har.


<3

Kommentarer
Sarah säger:

Ja förstår dig helt.. Visst ja röker inte jämt men ibland o då går ja oxå dom tankarna.. Det är inte bra för någon i ens närhet speciellt inte barnen.. Har du testa tuggummina som finns? Ja tyckte dom funka när ja sluta innan ja blev gravid;). Om du bara ger dig Faan på att du ska klara det så kommer du göra det, du är stark Jossan ;). // Sarah :)

2012-01-12 | 08:50:34
johanna säger:

Gumman sluta med det där skiten! Du är stark, det har jag sagt förr & varför skulle du inte fixa detta??? Det är både dumt & svindyrt!!! Det fixar du, tro mig. :)

2012-01-12 | 10:27:53
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/
johanna säger:

Gumman sluta med det där skiten! Du är stark, det har jag sagt förr & varför skulle du inte fixa detta??? Det är både dumt & svindyrt!!! Det fixar du, tro mig. :)

2012-01-12 | 10:28:11
Bloggadress: http://johannakratz.blogg.se/
sandra Valfridsson säger:

Jag är precis likadan!

Jag slutade röka under båda graviditeterna och så började jag igen direkt efteråt efter båda.

Nu har jag slutat igen. Gav mig bara fan på det. Tyckte inte ens det var gott mot slutet. Det var bara en vana.

Nu röker jag när det är fest. :/ Ska väl försöka få bort det också men det känns inte så aktuellt just nu. Men nån gång så =)

Lycka till iaf!

2012-01-12 | 11:01:00
Malin säger:

Håller med om att det är skitsvårt! Slutade när jag blev gravid och började också igen efter. (var nog mest bara för ATG man Kunde igen) kände dock för ca 3 veckor sedan att jag verkligen ville sluta. (sagt att jag vill många gånger men har nog innerst inte velat fullt ut) för denna gång gick det galant! Visst blir man sugen ibland men det är bara att härda! Men jag kan tänka mig att det är extra svårt med 2 barn och en massa annan stress runtomkring! Hoppas att du får motivation och framförallt ork till att sluta snart! :) kram <3

2012-01-13 | 00:08:50
Bloggadress: http://heinefeldt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback